Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Elzunia1946
Postów 21
Data rejestracji 10.02.2015
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Są konkursy w których w konkursie jedna osoba,jedno gospodarstwo może wygrac tylko raz a chwalą się wieksza iloscia i to jest nie uczciwe......Niestety na to się nic nie poradzi i to że szukasz paragonu jest sprawa normalna,skoro oni mogą to dlaczego nie Ty ..
Tu teraz chodzi o te wygrane ,na które wydalo się dużo pieniążków a nic nie wpadło,lekka zazdrośc i niska konkursowa samoocena ...
Wiadomo wygrasz-to czujesz ze jednak warto i wartość własna wzrasta Wyświetl w wątku >>
Elzunia1946
Postów 21
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Zakupując produkty na konkursy i wysyłając smsy z twoich telefonów na jeden konkurs tez grasz nieuczciwie.....
Otrzymując smsy o wygranej z jednego konkursu na kilka twoich numerów rezygnujesz z nagrody czy zgłosisz je na męża wujka ciotkę i inne osoby....
Więc nie mam pojęcia Co Cie tak wkurza.....skoro inni są tacy sami jak Ty
Pamietaj że każdemu może zdarzyć się zgubienie badz uszkodzenie paragonu Wyświetl w wątku >>
Elzunia1946
Postów 21
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Elzunia1946
Postów 21
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Elzunia1946
Postów 21
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dla Mnie może i 1000 napisac ale siedzieć nad nimi godzinami,a nie jedno skopiować i wyslac do wielu ! Wyświetl w wątku >>
Elzunia1946
Postów 21
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Elzunia1946
Postów 21
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Powinno się je od razu wyeliminować!!! Wyświetl w wątku >>
Elzunia1946
Postów 21
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Elzunia1946
Postów 21
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Elzunia1946
Postów 21
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Elzunia1946
Postów 21
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wejsc na ich strone nastepnie na post z 9 stycznia,pod spodem pewien Pan wynalazl kilka zdjec-moze wasze!
POST-Dziękujemy wszystkim za udział w naszym Świątecznym konkursie - otrzymaliśmy blisko 350 zgłoszeń! Zabieramy się do pracy i w ciągu 2 tygodni ogłosimy wyniki. I co tu wybrać?
Wyświetl w wątku >>
Elzunia1946
Postów 21
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Elzunia1946
Postów 21
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
Elzunia1946
Postów 21
Punkty karne 0
Konkursy dodane
W loterii coca-coli wygralam karte coca-coli za 400zł.Zachowałam ją sobie na czarną godzinkę i taka nadeszła.Okazuje się że jest pusta.....Cofnełam się kilkadziesat stron do tyłu a tam przeczytalam, że trzaba bylo wyslac smsa pod dany numer?????Skąd o tym wiedzieliśie w mojej paczce nic takiego nie było....Co mam teraz robic....karta wazna ale zero na koncie.............
Proszę o pomoc.
Dziekuje Wyświetl w wątku >>
Elzunia1946
Postów 21
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Podałam im date wysłania faksem umowy kupna sprzedazy-a on niestety nie ma,musiała zaginac.......albo Pani niewysyłała!!!!!!!
Wysyłałam z firmy zajmujaca sie sprzedaza polis (znajoma wysłała-przy Mnie -potwierdzila ze doszło,wiec bylam pewna ze ok!!!! Wyświetl w wątku >>
Elzunia1946
Postów 21
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Rok temu w czerwcu sprzedałam mojemu byłemu samochód-zgłosiłam od razu ten fakt do ubezpieczalni,o czym go od razu powiadomiłam....19.04.2016 konczy się ubezpieczenie tego samochodu,wiec musi na siebie wykupic ,ale że na niego nowe kosztuje okolo 1000zł to wykupil dalej na Mnie!!!!!!-moje kosztuje 400zł..na rok.
Nosz k....wa mać....
Czy w ubezpieczalni nie poinformowali go ze ubezpieczenie przechodzi na niego juz za trzy dni?????(Wysłane było doubezpieczalni umowa kupna-sprzedazy)
Co mam w tej sytuacji zrobic???
Za....ć go to zamało!!!!!
Ten facet niedługo dobiegnie do 50 lat...... Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 2 razy.
Elzunia1946
Postów 21
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Elzunia1946
Postów 21
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Elzunia1946
Postów 21
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Guściki dwie puszki nakryte ich rękawiczkami......kurcze.....zero pomysłu,co oni w nim nagrodzili????
albo puszka w opakowaniu żubrówki-nazwa przykryta nazwa kulką.....
To nawet nie zasługuje na obajrzenie a co dopiero nagrodzenie.... Wyświetl w wątku >>
Elzunia1946
Postów 21
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Zastanawiam się jak mogło wygrać zdjęcie np.Lecha w "futerku"wódki żubrówki.....
Albo dwa zdjęcia wygrały,bo miały na zdjęciu szalik Leszka.....
Po co ktoś grał o gadzety Lecha,skoro już je ma.......
Bardzo Mi na nich zależało.....a wygrały niektóre zdjęcia tandetne,zrobione aby zagrać.....
JA wiem że konkursy mają swoje prawa,ale kurcze nie takie.....
Wejdzie na ich stronę i sami zobaczie nagrodzone.....
Proszę o wasze opinie... Wyświetl w wątku >>