Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika baxter

baxter

#6239733 Napisano: 10.08.2016 19:28:44 w Informują
o 16.28 @ z T-mobile, piłka z autografem Wyświetl w wątku >>
0 0

baxter

#6237128 Napisano: 03.08.2016 23:50:53 w Biedronka
dzasmina napisał(a):

giulietta napisał(a):

joan napisał(a):

ivanotta napisał(a):

przyznać się kto teraz siedzi tak jak ja i na ostatnią chwilę śle zgłoszenia na Kamis.. Wszystko na ostatnią chwilę emotka  emotka

Pewnie całe mnóstwo osób, dlatego nie czekałam do samego końca - zawsze robi się tłoczno emotka

dziewczyny nie przejmujcie się emotka  ja najczęściej wygrywam za 5.. 23:55 emotka  wszak "Ostatni będą pierwszymi" emotka   

o, mam nadzieję, że i u mnie się to sprawdzi, bo właśnie się "obudziłam". teraz czekam jeszcze na natchnienie.emotka

ja sobie obiecuje, ze bede wysyłac na poczatku konkursu a potem i tak zawsze ja Wy, na ostatnia chwilę. Własnie wysłałam hasełka. Wyświetl w wątku >>
0 0

baxter

#6237081 Napisano: 03.08.2016 22:16:41 w Biedronka
Natie77 napisał(a):

doris1 napisał(a):

Natie77 napisał(a):

Czy w Waszych biedronkach są produkty konkursowe? Przeczesałam dziś cały dział z kosmetykami i wszystkie kosze/dostawki, nie znalazłam nić oprócz lakieru do włosów,który jest mi totalnie niepotrzebny.. Zero szamponów, dezodorantów, czy farb do włosów..

u mnie dokładnie to samo, ale schauma była jeszcze emotka czekam na jutro - może FA się pojawi emotka

To jutro od rana też się udam na polowanie emotka

u mnie juz dzisiaj przed g.18 były produkty w promocyjnych cenach, stały przy kasie Wyświetl w wątku >>
0 0

baxter

#6234100 Napisano: 27.07.2016 21:49:34 w Intermarche
u mnie w sobote wisiała lista z  nazwiskami i imionami bez miejscowości, czy wisi nadal nie wiem.       Wyświetl w wątku >>
0 0

baxter

#6232989 Napisano: 25.07.2016 23:12:11 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
dotarł przelew na dojazd do Cetniewa z Nestle - wygrana w pierwszym tygodniu Wyświetl w wątku >>
0 0

baxter

#6232662 Napisano: 25.07.2016 07:39:58 w SZUKAM....
magnus napisał(a):

baxter napisał(a):

czy wysyłał kto dzis mmsa na konkurs 'Przygotuj się do wakacji !"  danone w carreforze z recznikami do wygrania?
dostajecie zwrotki? ja teraz wysłalam i cisza emotka

Tak, mam zwrotkę

no to u mne niestety nie doszły Wyświetl w wątku >>
0 0

baxter

#6232646 Napisano: 24.07.2016 22:08:49 w SZUKAM....
czy wysyłał kto dzis mmsa na konkurs 'Przygotuj się do wakacji !"  danone w carreforze z recznikami do wygrania?
dostajecie zwrotki? ja teraz wysłalam i cisza emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

baxter

#6231645 Napisano: 21.07.2016 12:53:46 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
andziulka21 napisał(a):

baxter napisał(a):

dotarł voucher do Cetniewa  z loterii Nestle(wygrany na poczatku konkursu)- czekam jeszcze na przelew emotka

A jaki kurier dostarczył?:))

Fedex
Wyświetl w wątku >>
0 0

baxter

#6231563 Napisano: 21.07.2016 10:31:56 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
dotarł voucher do Cetniewa  z loterii Nestle(wygrany na poczatku konkursu)- czekam jeszcze na przelew emotka Wyświetl w wątku >>

baxter

#6227708 Napisano: 11.07.2016 13:49:25 w Intermarche
a u mnie i koleżanek były takie hasła:
Wizjonerka-dizajnerka, Blogerek-Kombinerek,Sadek-bezchwastek,
Dekoralina, Dłubek, Florek
Perfektowa-Projektowa, Spryciula-Fachura, Siewka-Konewka
Cudonierka, Wkręcik, Grządnik
Franka firanka, Jacuś Pracuś, Tomek Agronomek
i tylko 1 wygranaemotka   nowy sklep w mieście ok.50tys. Wyświetl w wątku >>
0 0

baxter

#6227048 Napisano: 08.07.2016 21:30:50 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
a do mnie dojechał cydr - dzienna wygrana emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

baxter

#6226869 Napisano: 08.07.2016 14:19:59 w SZUKAM....
Wiecie mozeco wysylaja z Lubonia?  mam info o przesylce (12kg)iwogole nie kojarze co to moz4 byc  Wyświetl w wątku >>
0 0

baxter

#6226667 Napisano: 08.07.2016 09:42:49 w Intermarche
Nr znalazlam w necie,jest do pani ktora w agencji zajmuje sie konkiem brico ale to nie chyba dzwoni do ludzi
tel. 56 653 98 78
mozna sie spytac kto przydziela nagrody?  jesli komisja konkursowa to czemu nie mowi od razu a jak powie ze sklep to powolac sie na pkt.regulaminu ten co wytluscilam w powyzszym poscie chyba pkt 10 mozna spradzic i powiedziec ze nie jest to zgodne z regulaminem Wyświetl w wątku >>
0 0

baxter

#6226530 Napisano: 07.07.2016 20:56:56 w Intermarche
U mnie w mieście jest dopiero od wiosny bricomarche i pierwszy raz bralam udzial w konkursie, razem ze znajomymi wysłalismy w sumie 5 zgłoszeń z czego minimum 2 były naprawde dobre (ale to sprawa gustu)- wygrana 1(u mnie), dzwoniłam do nich z wieloma pytaniami, 2 razy pani odbierajaca telefon byla jak twierdza i nie laczyla z nikim tylko sama prowadzila rozmowe, na wiekszosc moich pytan odpowiedz była "nie moge tego powiedzić"
w koncu wczoraj bylam nieugieta i udalo mi sie porozmaiwac zpania, ktora zajmuje sie tym konkiem, co do pytania czy sklep wysylam im wszystkie zgloszenia?niby tak ale sugeruje tez, ktore wedluhnich sa najlepsze,
pytanie kto wybiera nagrode? - "sklep" , czy beda gdzies opublikowane nagrodzione zgloszenia? - "nie"
i głowna odpowiedz, ze regulamin ukladali prawnicy i oni sie stosuja do niego, teraz jeszcze przejrzalam ten regulamin i tak:
": Komisja Konkursowa działając w oparciu o kryterium kreatywności oraz oryginalności Przydomków wyłoni 5 zwycięskich, 5 rezerwowych oraz 5 wyróżnionych Kuponów na każdy Sklep spośród wszystkich Kuponów wrzuconych do urny w danym Sklepie.
".Wybrane Zgłoszenia zostaną umieszczone na liście dotyczącej danego Sklepu według kolejności ich wyboru poczynając od najbardziej do najmniej ciekawych Przydomków w ten sposób, że za najciekawszy Przydomek zostanie przyznana najbardziej wartościowa nagroda, a następnie kolejno za mniej ciekawe Przydomki odpowiednio coraz to mniej wartościowe nagrody."
a wiec jednak nie do konca dzialaja wedlu regulaminuemotka moze by jutro ktos do nich zadzwonił ? mój głos to już pani napewno zapamietala i nie wiem czy chciala ze mna rozmawiac Wyświetl w wątku >>
0 0

baxter

#6224270 Napisano: 03.07.2016 15:49:42 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mdepfs napisał(a):

czy ktoś może mi podesłać link do konkursu, gdzie trzeba kupić pepsi i laysy w c4? nie mogę znaleźć emotka

https://www.e-kon...a1.html#.V3kX0qJouQo
https://www.nagrodykibica.pl/ Wyświetl w wątku >>
0 0

baxter

#6223835 Napisano: 01.07.2016 16:45:32 w Biedronka
agicho napisał(a):

baxter napisał(a):

czy przysyłaja dziś kody na piwo? odesłałam z pół godziny temu skany i na razie cisza emotka

Ja odesłałam już koło 10:00 i tez cisza emotka ,wyślą ...kiedyś.

to w takim razie czekamy pewnikiem do poniedziałku Wyświetl w wątku >>
0 0

baxter

#6223832 Napisano: 01.07.2016 16:42:45 w Biedronka
czy przysyłaja dziś kody na piwo? odesłałam z pół godziny temu skany i na razie cisza emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

baxter

#6222853 Napisano: 30.06.2016 09:45:39 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
katiaqa napisał(a):

witam, czy ktoś dostał cos takiego?
Twoje zgłoszenie w promocji „Spróbuj za darmo! Smaż jak szef kuchni” zostało zweryfikowane negatywnie ze względu na niezgodność z regulaminem promocji . W razie pytań zachęcamy do kontaktu przez formularz na www.smazjakszefkuchni.pl lub do złożenia reklamacji na adres: [email protected]
Z poważaniem Zespół Rama Smaż Jak Szef Kuchni Regulamin promocji: www.smazjakszefkuchni.pl
Wypełniłam wszystko zgodnie z regulaminem.

Moze zla data paragonu tz.  chyba jest zapis, ze zgloszenie powinno byc wÿslane w ciagu 14 dni od zakupu
Wyświetl w wątku >>
0 0

baxter

#6222697 Napisano: 29.06.2016 21:35:25 w Intermarche
Halszka napisał(a):

aaa jeszcze jedno emotka
Jakby dzwonili, to zapytajcie czy dzwonią "w tym momencie" do wszystkich 10 osób z tego miasta emotka

rety,,, czy się doczekam.. emotka

a bym jeszcze poprosiła ozapamietanie/zapisanie jak sie pani przedstawia -a  przedstawia się nazwiskiem i nazwą firmy/agencji, próbowałam uzyskać jakies informacje w Playprint Polska Sp. z o. ale niestety babka, która odbiera telefony jest jak twierdza, z nikim nie łączy, "nie może udzielic żadnych informacji", jedynie sie dowiedziałam, że to dzwonią nie oni tylko jakas inna agencja i że nagrody przydziela sklep,
chciałam się spytać czy dzwonili na numer mojego brata bo mial nieodebrane polaczenie z nieznanego numeru w tym samym czasie co do mnie dzwonili, tylko, że do niego dzwonili 3 razy w ciągu 2-3 minut,byc może to zbieg okoliczności i dzwonił ktos inny ale to naprawde by musiał duzy zbieg okolicznosci,emotka
gdyby ktoś miał jakies namiary do nich to bardzo proszę Wyświetl w wątku >>
0 0

baxter

#6222262 Napisano: 29.06.2016 12:33:53 w Połączenia nieodebrane
alea napisał(a):

Nieznany dziś rano o 9?

może Brico? Wyświetl w wątku >>
0 0