Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika baxter

baxter

#6269756 Napisano: 14.10.2016 22:35:49 w SZUKAM....
ale to  nie musi pisac Primo, wystarczy aby był ten naturalny z dodatkami -  u mnie pisze Natur Wyświetl w wątku >>
0 0

baxter

#6269742 Napisano: 14.10.2016 22:10:15 w SZUKAM....

Domino123 napisał(a):

Ktoś z Was kupił w Krakowie na projekt trnd Zott Primo? Jeżeli tak to w jakim sklepie? Byłam już w 7 i nie mam sił na dalsze poszukiwania. emotka

w Krakowie nie wiem, u mnie są w tesco, C4, Społem
a tak wogóle otwiera sie wam strona  https://www.trnd.com/   ?
u mnie takie komunikaty:
"Połączenie nie jest bezpieczne

Właściciel witryny www.trnd.com niepoprawnie ją skonfigurował. Program Firefox nie połączył się z nią, aby chronić użytkownika przed kradzieżą informacji."
i na chromie:
"Połączenie nie jest prywatneHakerzy mogą próbować wykraść Twoje dane z www.trnd.com (np. hasła, wiadomości lub informacje o karcie kredytowej).
 NET::ERR_CERT_AUTHORITY_INVALID"
emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

baxter

#6269525 Napisano: 14.10.2016 13:56:01 w SZUKAM....
paula9891 napisał(a):

monia24 napisał(a):

Szukam informacji jak uzyskać 100 zł za przeniesienie numeru do Play?
Przenieśliśmy numer, dziecko dostało tylko 4 zł, a babeczka mówiła o 100 zł. Poza tym ta stówa miała być ważna miesiąc - nie da się tego przedłużyć?

Musisz wejść na konto Play24 i tam masz opcję "bonusy za rejestrację", musisz kliknąć "włącz".
te 100 zł to są tylko środki promocyjne (nie masz ich fizycznie na koncie i możesz je wykorzystywać tylko na określone rzeczy) i z tego co mi się wydaje, można przedłużyć ich ważność doładowując konto przez facebooka play. Niestety jeszcze nie próbowałam, więc nie mam 100 % pewności, że to się uda.
Edit.
Chodziło jej o bonus za rejestrację numeru? Bo z tego co piszesz chyba tak  emotka

jak najbardziej mozna przedłużyc wlasnie prez doładowanie za min.5zł przez FB albo przy większości taryf można doładowując bonus zotówkowy albo internetowy(mozna oba) kodem z fanty, coli, sprite - działają wszystkie sposoby, sprawdzone emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

baxter

#6269518 Napisano: 14.10.2016 13:52:04 w Biedronka
Finezyjna napisał(a):

Czy zwrot za herbaty jest do ndz włącznie?

do niedzieli zakupy i odbiór vouchera a do wtorku mozna go zrealizowac Wyświetl w wątku >>
0 0

baxter

#6268657 Napisano: 12.10.2016 23:09:12 w Gdzie najtaniej kupić produkt konkursowy?
kunlunija napisał(a):

benasia napisał(a):

gdzie sa kupujecie Zott Primo i po ile?

a na jaki to konkurs, bo nic zotta nei widzę w bazie? emotka

to nie konkurs tylko testowanie  https://www.trnd..../realizacja-projektu
warto tam sie zapisac bo maja ciekawe testy i duzo osób przyjmują Wyświetl w wątku >>
0 0

baxter

#6268556 Napisano: 12.10.2016 19:50:01 w SZUKAM....
chochliczka napisał(a):

szukam kogos kto mi wytlumaczy o co kaman z tymi jogurtami:)

mówimy o testowaniu jogurtów na https://www.trnd..../realizacja-projektu
trzeba tam się zarejestrowac i co jakis czas jest nabór do nowych projektów, ten obecny jogurtowy juz trwa, trzeba czekac na kolejne Wyświetl w wątku >>

baxter

#6268550 Napisano: 12.10.2016 19:40:54 w Biedronka
chochliczka napisał(a):

Mariolu a ja stwierdziłam , że wlasnie w kazdej akcji będę brała udział emotka  po tym jak zrobili sensacje z tego, ze kupowalam 30 sztuk coli na oddzielne paragony, chyba cała obsługa biedronki trąbiła dlatego mam ich gdzies. Jest akcja mam prawo wziąc udział więc wezmę na bank  emotka

ja również korzystam i będę korzystała a takich akcji (jesli beda nadal emotka ) chociaz "przepadły mi" czekolady bo akurat nie miałam możliwości byc w biedrze ale moze to lepiej, bo pewnie by sie już zamieniły w dodatkowe oponki u mnie emotka Wyświetl w wątku >>

baxter

#6268538 Napisano: 12.10.2016 19:32:21 w SZUKAM....
czeko napisał(a):

jokan napisał(a):

czeko napisał(a):

jokan napisał(a):

Po ile kupujecie jogurty do nowej kampanii Trnd? Wg moich wyliczen aby zmiescic sie w kwocie 55, jogurt musiałby mieć cenę 1,71 max, a po ile te jogurty są? I na ile razy mozna podzielic zakupy?

Widziałam po 1,69 zł emotka , ktoś też pisał ze jest gdzies promocja że 4, albo 3 wychodzi gratis

a nie wiecie na ile zakupy mozna podzielic? bo cos nie doczytalam emotka , ide czytac emotka

nie wiem, niestety emotka też nie doczytałam, bo ja kupię na raz

zawsze było, że maksymalnie na 3 paragony, jesli chodzi o cene to dzis w tesco widzialam 3szt. w cenie 2 ale w tutaj to nie ma znaczenia, oddaja za maks.32 szt(55zł chyba maksymalnie). Wyświetl w wątku >>
0 0

baxter

#6268522 Napisano: 12.10.2016 18:59:41 w Biedronka
chochliczka napisał(a):

A ja wzielam udział w akcji Ramsey, oczywiście pracownicy nie mają pojęcia o co chodzi, poprosiłam więc panią kasjerkę by zawołała kierowniczke. Ta przyszła dlugo cos tam stukała na kasie w końcu z miną oburzoną nakazała kasjerce wypłacic mi 5 zl. Gdy powiedziałam, że najlezy mi się bon nie 5 zł, kierowniczka stwierdziła chamsko stwierdziła : jak juz pani tak nie smakowala ta herbata to oddamy 5 zł  emotka
Nie jestem zosłiwa, rozumiem, że kazdy moze miec gorszy dzien itd, ale  totalnie niekompetenta obsługa biedronki plus chamscy kierownicy to norma, tak sie zastanawiam czy tego gdzies nie zglosic.

tez o tym myslałam, akcja już 3 czy 4 tydzień a nic nie wiedzą, o ile z kawa poszło nawet względnie sprawnie to z herbatą problem, drukuje się albo sam bon bez kodu kreskowego, albo zwrot, mnie tez oddaly pieniądze a wczesniej kierowniczka mi sie spytala " nie mogła pani tego załatwić w tym sklepie co kupowała"  a mnie wlasnie do jej biedry było po drodze emotka
ciekawe czy będą w kolejnych tygodnia dalsze akcje? Wyświetl w wątku >>

baxter

#6267824 Napisano: 11.10.2016 18:07:02 w Biedronka
a jak u Was działa w tym tygodniu satysfakcja gwarantowana na herbaty? byłam dziś w innej biedrzeniz z kawą, oczywiście panie nie znały tematu, zaczęły, szukać, czytać w końcu wydrukował się tylko bon ale bez kodu kreskowego i zwróciły mi kasę ale jakoś bez przekonania, akcja chyba 3 czy tydzień  iciągle problemy Wyświetl w wątku >>
0 0

baxter

#6267352 Napisano: 10.10.2016 23:38:58 w SZUKAM....
edi999a napisał(a):

basku napisał(a):

proszę napiszcie w jakim sklapie i za ile kupujecie te jogurty zott primo? u mnie ich nie ma emotka

też nie mogę nigdzie kupić 

u mnie w tesco widzialam i jest jaks promocja 3 za 2 Wyświetl w wątku >>
0 0

baxter

baxter

#6266241 Napisano: 08.10.2016 19:39:44 w SZUKAM....
pang napisał(a):

gdzie można kupić jogurty na obecne testowanie trnd Zott primo , bo w biedronce, lidlu  nie było

wedle info na stronie mozna kupic w sklepach: Jogurt Naturalny Zott Natur z dodatkami znajdziesz w: Auchan Carrefour, Eurocash, Kaufland, Leclerc, Makro, Piotr i Paweł, Eko, ABC, Delikatesy Centrum, Lewiatan, Groszek, Euro Sklep, PSD, Intermarche, Selgro Wyświetl w wątku >>
0 0

baxter

#6266009 Napisano: 07.10.2016 20:58:07 w Informują
Trnd - Zott Natur  sle @ Wyświetl w wątku >>
0 0

baxter

#6265942 Napisano: 07.10.2016 19:03:22 w moje dzisiejsze wygrane :)
karolina154 napisał(a):

masza napisał(a):

Jogurty Zott Primo -  Trnd

u mnie to samo emotka

u mnie również emotka
Wyświetl w wątku >>
0 0

baxter

#6264860 Napisano: 05.10.2016 23:21:55 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mia napisał(a):

baxter napisał(a):

a czy wygrał ktoś więcej niz raz na ta samą osobe w konku Pkp http://www.interc...kurs-codzienny.html?
wysyłałam zgłoszenia 2-3 minuty po północy i tylko raz wygrałam

Tak, zresztą wystarczy przejrzeć listy - dane się nieraz powtarzają. emotka

no tak, ale nie chiciało mi sie wczytywać w te listy i szukać emotka
dzieki za info emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

baxter

#6264857 Napisano: 05.10.2016 23:17:21 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
a czy wygrał ktoś więcej niz raz na ta samą osobe w konku Pkp http://www.interc...kurs-codzienny.html?
wysyłałam zgłoszenia 2-3 minuty po północy i tylko raz wygrałam Wyświetl w wątku >>
0 0

baxter

#6264621 Napisano: 05.10.2016 15:02:50 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
dotarł przelew do mBanku 400 z Coli z biedry - I etap emotka Wyświetl w wątku >>

baxter

#6261360 Napisano: 28.09.2016 23:49:36 w Biedronka
edi999a napisał(a):

Wracając do testowania kaw - czy kupując kawę , dostaliście naklejki na świeżaki. Jeśli tak, czy można potem można zgłosić się z paragonem i otrzymać zwrot za kawę? Pytam, bo kiedyś Pani kasjerka przy zakupie ubrań powiedziała, że jak wezmę naklejki, to ubrania nawet z paragonem nie zwrócę. Wydaje mi się, że tak coś mają w systemie, ale nie wiem na  100%.

dostałam naklejki za zakup kaw ( w sumie mialam na paragonie ok. 50zł razem z innymi zakupami), zrobilam zwrot, wszystko ok Wyświetl w wątku >>
0 0

baxter

#6260713 Napisano: 27.09.2016 19:50:13 w Oddam za darmo
mocia napisał(a):

Cola: VNL9C74AL4NY

Do kiedy jest ta promocja?

skorzystałam, dziekuję emotka promocja do konca październia Wyświetl w wątku >>
0 0