Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika baxter

baxter

#6333622 Napisano: 15.03.2017 21:47:37 w SZUKAM....
baxter napisał(a):

Szukam kodu Lays - usmiech, gdyby ktos miał na zbyciu chetnie przyjmę emotka

Dzięki za pw z kodami emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

baxter

#6333611 Napisano: 15.03.2017 21:26:24 w SZUKAM....
Szukam kodu Lays - usmiech, gdyby ktos miał na zbyciu chetnie przyjmę emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

baxter

#6330681 Napisano: 08.03.2017 21:06:33 w Dziś cieszę się z.....
wioleczka83 napisał(a):

warcik napisał(a):

Też dziękuję za sympatyczne życzenia od pionasa:-)

ja też dołączam się do podziękowań 

Ja równiez dziękuję, miło było odebrać taka wiadomość emotka Wyświetl w wątku >>
1 toka 0

baxter

#6324638 Napisano: 22.02.2017 13:09:22 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
alaniemakota napisał(a):

Zestaw mlek i karta 77zł z Mlokovita - kurier DPD  emotka

Do mnie też dotarły zestawy mleka ale nadal czekam na PIN do karty, Pan miał wysłac @ i na razie ciszaemotka Wyświetl w wątku >>
0 0

baxter

#6324463 Napisano: 21.02.2017 22:04:23 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
szaradzista1 napisał(a):

!.Czy z mleka wypasionego wysylali juz drobne nagrody?
2.Z Kauflandu przysla mi bon za 10 zl w ramach rekompensaty za nieudana weekendowa promocje.

Wysyłali kubki i karty płatnicze  Wyświetl w wątku >>
0 0

baxter

#6323919 Napisano: 20.02.2017 22:02:59 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mysz-s napisał(a):

wiem ale podany nr telefonu jest obecnie nieaktualny

spróbuj skontaktować się z nimi poprzez formularz albo najlepiej zadzwoń do organizatora, który  zajmuje się wysyłką nagród (dane znajdziesz w regulaminie, a numer w wyszukiwarce. Wątpie aby podali ci pin przez telefon pewnie będą chcieli, abyś wysłał jakieś oświadczenie o zmianie numeru telefonu czy coś w tym stylu.

podczas placenia wyskoczylo ze jest niepoprawny pin- wpisalam dwa razy z tel przepisywalam wiec napewno dobry zadzwonilam dzisiaj do nich i pan wysłał mi nowy pin.
Wiec zadzwon powinni bez problemu podac 
ja dzwonilam na ten nr :22 50 801 80
a pan zajmujacy sie ta loteria oddzwonil z tego nr : 22 549 30 00 wiec podejrzewam ze jest to numer bezposrednio do niego

Dzieki bardzo,wysłałam @ to może odpiszą a jak nie to z pewnością zadzwonię, dzięki emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

baxter

#6323806 Napisano: 20.02.2017 16:41:21 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

spróbuj skontaktować się z nimi poprzez formularz albo najlepiej zadzwoń do organizatora, który  zajmuje się wysyłką nagród (dane znajdziesz w regulaminie, a numer w wyszukiwarce. Wątpie aby podali ci pin przez telefon pewnie będą chcieli, abyś wysłał jakieś oświadczenie o zmianie numeru telefonu czy coś w tym stylu.

Tak zrobię, dzieki emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

baxter

#6323686 Napisano: 20.02.2017 11:50:55 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
agniehaha89 napisał(a):

baxter napisał(a):

agniehaha89 napisał(a):

baxter napisał(a):

agniehaha89 napisał(a):

gienek1 napisał(a):

baxter napisał(a):

gienek1 napisał(a):

Ktoś używał kartę z Wypasionej Loterii? Chciałem zapłacić za paliwo i nie dało rady. 

a zarejestrowales ja w necie? autoryzacja pinem byla?
ja ma karte ale jeszcze nie korzystalam z niej

Założyłem konto na Openbenefit- karta aktywna. Autoryzacja pinem.

Ja używałam bez problemu. Pamiętaj, że jest to karta, którą przesuwa się w terminalu i należy wpisać pin.

A czy ktoś posiada taką kartę i nie PINu i nie możliwości jego uzyskania smsem z PINem? jest jakas możliwosc by ja uaktywnic?

do aktywacji nie jest wymagany pin tylko nr karty i nik umieszczony na kartce, do którego była przyklejona karta*

no tak ale jak zapłacić nie mając PINu emotka

pin wysyłali smsem

wiem ale podany nr telefonu jest obecnie nieaktualny Wyświetl w wątku >>
0 0

baxter

#6323682 Napisano: 20.02.2017 11:47:05 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
agniehaha89 napisał(a):

baxter napisał(a):

agniehaha89 napisał(a):

gienek1 napisał(a):

baxter napisał(a):

gienek1 napisał(a):

Ktoś używał kartę z Wypasionej Loterii? Chciałem zapłacić za paliwo i nie dało rady. 

Ja używałam bez problemu. Pamiętaj, że jest to karta, którą przesuwa się w terminalu i należy wpisać pin.

A czy ktoś posiada taką kartę i nie PINu i nie możliwości jego uzyskania smsem z PINem? jest jakas możliwosc by ja uaktywnic?

do aktywacji nie jest wymagany pin tylko nr karty i nik umieszczony na kartce, do którego była przyklejona karta*

no tak ale jak zapłacić nie mając PINuemotka Wyświetl w wątku >>
0 0

baxter

#6323672 Napisano: 20.02.2017 11:37:59 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
agniehaha89 napisał(a):

gienek1 napisał(a):

baxter napisał(a):

gienek1 napisał(a):

A czy ktoś posiada taką kartę i nie PINu i nie możliwości jego uzyskania smsem z PINem? jest jakas możliwosc by ja uaktywnic? Wyświetl w wątku >>
0 0

baxter

#6323630 Napisano: 20.02.2017 10:18:34 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
gienek1 napisał(a):

baxter napisał(a):

gienek1 napisał(a):

to dziwne, po południu moze spróbuje swoja karte Wyświetl w wątku >>
0 0

baxter

#6323599 Napisano: 20.02.2017 09:09:19 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
gienek1 napisał(a):

ja ma karte ale jeszcze nie korzystalam z niej Wyświetl w wątku >>
0 0

baxter

#6322359 Napisano: 15.02.2017 19:12:38 w Smolar
frodo napisał(a):

mahuska napisał(a):

Czy ma ktoś wygraną z Mili z dni 12,13,14 ?

Ja mam z 12-go.

a ja z 13.02 Wyświetl w wątku >>
0 0

baxter

#6322295 Napisano: 15.02.2017 16:48:55 w moje dzisiejsze wygrane :)
U mnie też toster a po cichu liczyłam na opiekacz emotka
Może ktoś jest chętny na wymianę emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

baxter

#6315474 Napisano: 28.01.2017 23:41:17 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
olivia92 napisał(a):

jak podoba Wam się konkurs Auchan'owski? emotka   

Konkurs się podoba, tylko ciekawe czy wyniki też się spodobają emotka Wyświetl w wątku >>
2 brucee, mia 0

baxter

#6314243 Napisano: 25.01.2017 08:23:56 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
pc174 napisał(a):

szaradzista1 napisał(a):

Czy z mleka wypasionego rozsylaja juz nagrody? Wygralem w polowie grudnia 77 zl, podalem dane i cisza, czy cos wiecie na ten temat? Czy zadaja paragonow i wycietego numeru, czy tylko przy duzych nagrodach. Jak to wyglada?

Nic nie wiadomo, trzeba czekać... Ja wygrałem na początku listopada i żadnego info. Czas na wysyłkę nagród mają do 24 marca...

Napewno do wyższych nagród chcieli od razu aby im odesłac pocztą wyciety kod z opakowania(nie pamietam czy paragon też). Do tych małych nie chcieli ale wedle regulaminu w każdej chwili moga poprosić, chociaż watpię  czyy by im się chciałp bo tych nagród bardzo duzo rozdali. Wyświetl w wątku >>
0 0

baxter

#6313928 Napisano: 24.01.2017 11:36:56 w SZUKAM....
sylzab2294 napisał(a):

monnikk napisał(a):

baxter napisał(a):

szukam info, czy czeka jeszcze kto na tableta od Gerarda? Bo moja koleżanka jeszcze nie dostała i się bardzo martwi emotka

ja też czekam

ja też emotka

Radzę Wam do nich napisać z zapytaniem. Okazałoo się, że koleżnce odpisali właśnie o braku załącznika nr i kazali dosłać i wyslą nagrodę. Może u Was też cos brakuje w odesłanych dokumentach? Wyświetl w wątku >>
0 0

baxter

#6313912 Napisano: 24.01.2017 11:14:07 w SZUKAM....
monnikk napisał(a):

baxter napisał(a):

szukam info, czy czeka jeszcze kto na tableta od Gerarda? Bo moja koleżanka jeszcze nie dostała i się bardzo martwi emotka

ja też czekam

Hej, a odesłałaś załącznik nr 2? Bo okazało się, że koleżanka nie odesłała i nagroda przepadła emotka
Wszyscy odsyłaliście tez załączniki nr 2  ? Czy  ktos nie odesłał razem z paragonem i jakoś udało mu sie uzyskac nagrodę? Wyświetl w wątku >>
0 0

baxter

#6313783 Napisano: 23.01.2017 19:56:54 w SZUKAM....
angelika1701m napisał(a):

baxter napisał(a):

dzisiaj dostałam ale odpisali mi że są jeszcze w trakcie wysyłania

dzięki, to optymistycze emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

baxter

#6312823 Napisano: 20.01.2017 13:08:04 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
angelika1701m napisał(a):

baxter napisał(a):

Koleżanka  czeka na tablet ale dziś do niej nie dotrze a jest ciekawa jakie kolory dostajecie?
Odpowie kto? emotka

ja z mężem wygrałam dwa, dzisiaj dojechał ten wygrany późnej emotka kolor biały

Dzieki, to by się ucieszyła z białego ale  widzę, że niektórzy dostaja też czarne, czyli jak sie zdarzy emotka Wyświetl w wątku >>
0 0