Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika baxter

baxter

#6461468 Napisano: 08.02.2018 20:48:47 w SZUKAM....
Szukam info w kwestii gwarancji do konsoli z konku "Słodkie Mikołajki" Lewiatan https://www.e-kon....html#.WnypYXwiFyk 
czy ktos może próbował ją jakos zdobyc od organizatora? Będę wdzięczna za info emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

baxter

#6460556 Napisano: 07.02.2018 07:38:59 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
shineoff napisał(a):

baxter napisał(a):

taalvikki napisał(a):

U nas w grudniu tez był w galerii konkurs z samochodem do wygrania, trzeba było oszacowac ilosc bombek ipodac hasło reklamowe, na rozwiązaniu trzeba było być, były do wygrania 3 nagrody - gdy podaliilośc bombek jeden facet juz sie az wyrywał na scene po samochód, okazało się jednak że osób, które dokładnie oszacowały było kilka i komisja udala sie na narade aby wybrac najlepsze hasło - i kto wygrał? oczywiście ten wyrywny facet, hasła jakie wygralo nie podali  i co jeszcze? Okazało się że był z miasta oddalonego o ok. 200km a konkurs był w nieduzym mieście, żadna metropolia - z niesmaczonych lokalnych  uczestników konkursu było wielu, niektórzy próbowali dyskutować to zbyto ich ironicznym usmiechem, aha - własciele galerii prawdopodobnie nie sa z tego miasta gdzie ta galeria działa
Wniosek? takie konkursy z bogatymi nagrodami sa co najmniej podejrzane

A może ten człowiek wcześniej dostał maila, czy jakieś inne zawiadomienie o wygranej? No i dlaczego się denerwujesz, że był z innego miasta, w końcu mógł akurat w tej miejscowości mieć żonę, kochankę, teściową, przyjaciela, kogokolwiek i często tam jeździć? emotka

nie mógł wczesniej dostac bo liczenie bombek było na zywo na scenie , pewnie ze mogl miec kogos w tym miescie ale był taki pewny wygranej, ze to było podejrzane Wyświetl w wątku >>
1 lager 0

baxter

#6460543 Napisano: 07.02.2018 00:28:09 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
taalvikki napisał(a):

rozinio napisał(a):

Hej, ciekawi mnie Wasza opinia ;> W galerii handlowej w Legnicy zrobiono konkurs, w którym do wygrania jest auto.  Z regulaminu wynika, że do 14 lutego będzie ogłoszenie zwycięzcy (http://galeriapia..._zm_14_09_2017.pdf). Wynik również z niego fakt, że informacja będzie podana na stronie i na FB, a on ma się zgłosić w ciągu 14 dni po odbiór nagrody. Galeria zaprasza teraz wszystkich na ogłoszenie wyników na imprezę właśnie 14 lutego na "Ogłoszenie zwycięzcy i wręczenie samochodu". No i tu pojawia się zgrzyt - w regulaminie nie ma nic o tym, zeby garować na imprezie w Galerii i czekać czy się przypadkiem nie wygrało emotka  Z marketingowych informacji wynika, że trzeba (oczywiście, dopytałam ich o to i czekam na odpowiedź). Obawiam się jednak, że tu są jakieś krętactwa, bo wcześniej w regulaminie był zapis, że to oni sami poinformują zwyciężce mailem, a teraz się z tego wycofali. Co o tym myślicie? Co w sytuacji, jeśli hipotetycznie wygram (moje haśło jest super, a ma być używane to hasło jako oficjalny claim Galerii, więc biorę to pod uwagę:P) a nie będzie mnie na miejscu przy wręczaniu nagród.

a to skoro wiesz, że Twoje hasło jest takie super itd, to nie możesz zwyczajnie stawić się tam w dniu ogłoszenia wyników? co to za problem? no, chyba, że jesteś z Suwałk, ale za auto chwalisz galerię w Legnicy. nie wiem. w każdym razie może organizatorzy zrobili to po to, by pozbyć się kombinatorów z Suwałk czy innych Żelechowów (nie mam nic do tych miejscowości, to tylko przykłady). aha - w regulaminie zapewne było też stwierdzenie, że "organizator zastrzega sobie możliwość zmian w regulaminie".

U nas w grudniu tez był w galerii konkurs z samochodem do wygrania, trzeba było oszacowac ilosc bombek ipodac hasło reklamowe, na rozwiązaniu trzeba było być, były do wygrania 3 nagrody - gdy podaliilośc bombek jeden facet juz sie az wyrywał na scene po samochód, okazało się jednak że osób, które dokładnie oszacowały było kilka i komisja udala sie na narade aby wybrac najlepsze hasło - i kto wygrał? oczywiście ten wyrywny facet, hasła jakie wygralo nie podali  i co jeszcze? Okazało się że był z miasta oddalonego o ok. 200km a konkurs był w nieduzym mieście, żadna metropolia - z niesmaczonych lokalnych  uczestników konkursu było wielu, niektórzy próbowali dyskutować to zbyto ich ironicznym usmiechem, aha - własciele galerii prawdopodobnie nie sa z tego miasta gdzie ta galeria działa
Wniosek? takie konkursy z bogatymi nagrodami sa co najmniej podejrzane Wyświetl w wątku >>
2 jokan, rozinio 0

baxter

#6459620 Napisano: 04.02.2018 18:53:50 w SZUKAM....
baxter napisał(a):

masza napisał(a):

baxter napisał(a):

masza napisał(a):

baxter napisał(a):

po zatwierdzeniu-powinny Ci się pokazać dane i   skan , i na dole jest napis  DRUKUJ

No właśnie jak wypełniałam formularz w czwartek to tak było a dziś - dziekujemy za podanie danych, jest opcja Drukuj  ale nie widac dodanego zdjęcia emotka
Czy dzisiaj wypelnialas formularz i bylo ok.?

tak -dziś wy[pełniałam i wszystko mi się na końcu pokazało/ sprawdż czy załącznik nie jest za duży, albo sprobuj z innej przegladarki emotka

foto zmniejszyłam, dwie przeglądarki używałam i to samo, no nic, napisałam do nich zapytanie, zobaczymy co odpiszą. Dzieki emotka

Poki co , nadal mam problem i co gorsza jutro z rana konczy mi sie czas na odeslanie, pewnie nie zdaza odpisac
czy tylko ja mam taki problem? Wyświetl w wątku >>
0 0

baxter

#6459459 Napisano: 04.02.2018 00:27:07 w SZUKAM....
masza napisał(a):

baxter napisał(a):

masza napisał(a):

baxter napisał(a):

po zatwierdzeniu-powinny Ci się pokazać dane i   skan , i na dole jest napis  DRUKUJ

No właśnie jak wypełniałam formularz w czwartek to tak było a dziś - dziekujemy za podanie danych, jest opcja Drukuj  ale nie widac dodanego zdjęcia emotka
Czy dzisiaj wypelnialas formularz i bylo ok.?

tak -dziś wy[pełniałam i wszystko mi się na końcu pokazało/ sprawdż czy załącznik nie jest za duży, albo sprobuj z innej przegladarki emotka

foto zmniejszyłam, dwie przeglądarki używałam i to samo, no nic, napisałam do nich zapytanie, zobaczymy co odpiszą. Dzieki emotka Wyświetl w wątku >>
1 masza 0

baxter

#6459457 Napisano: 04.02.2018 00:23:56 w SZUKAM....
masza napisał(a):

baxter napisał(a):

Czy dzisiaj wypelnialas formularz i bylo ok.? Wyświetl w wątku >>
0 0

baxter

#6459440 Napisano: 03.02.2018 22:39:13 w SZUKAM....
baxter napisał(a):

dorotawysocka napisał(a):

A na jakiej przeglądarce nic nie było?

kalmia86 napisał(a):

jorunn2010 napisał(a):

pablo75 napisał(a):

Agnes napisał(a):

szukam info
czy o wygranej w milce ( termos) to się dostaje od razu jakąś wiadomosc?
wysłałam przez formularz i kompletnie nic mi się nie pojawiło

U mnie to samo  emotka

u mnie też, a jak wysłałam z innej przeglądarki to wyskoczyło że ten nr zakupu już wykorzystany, więc ni8by wcześniej zarejestrowało

i u mnie to samo.... emotka

a u mnie wszystko ok.udało sie trafic termos(nawet teraz przed 19) - od razu wyskoczył komunikat z gratulacjami i info na @

u mnie info o wygranej przychodzi ale mam problem z wypelnieniem formularza laureata, wstawiam zdjęcie, pokazuje sie nazwa zdjecia ale go nie widać tylko czerwony X, czy Wy tez tak macie? nie wiem czy doszło czy nie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

baxter

#6459400 Napisano: 03.02.2018 19:15:38 w SZUKAM....
dorotawysocka napisał(a):

A na jakiej przeglądarce nic nie było?

kalmia86 napisał(a):

jorunn2010 napisał(a):

pablo75 napisał(a):

Agnes napisał(a):

szukam info
czy o wygranej w milce ( termos) to się dostaje od razu jakąś wiadomosc?
wysłałam przez formularz i kompletnie nic mi się nie pojawiło

U mnie to samo  emotka

u mnie też, a jak wysłałam z innej przeglądarki to wyskoczyło że ten nr zakupu już wykorzystany, więc ni8by wcześniej zarejestrowało

i u mnie to samo.... emotka

a u mnie wszystko ok.udało sie trafic termos(nawet teraz przed 19) - od razu wyskoczył komunikat z gratulacjami i info na @ Wyświetl w wątku >>
0 0

baxter

#6459388 Napisano: 03.02.2018 18:18:55 w Pomocy!!!!
pioge7 napisał(a):

baxter napisał(a):

edzia21 napisał(a):

renatak0 napisał(a):

Kto mi wytłumaczy co to znaczy sieć telefoni komórkowej niedostepna, mam to na każdej karcie nju i nie mogę z żadnej dzwonić

zapewne zablokowali Ci karty...też to miałam z nju. ;/ 

a czemu blokują? ja w styczniu do nich przeszłam i co tez sie mam bac ze mi zablokuja? emotka

blokują tylko wtedy jak telefon jest nie używany kilka miesięcy. regularnie trzeba wykonać połączenie lub wysłać smsa jak ci napiszą żeby utrzymać numer

to spoko, bo to mój główny numer w nju chociaż mam trochę problem z zasiegiem i nie wiem czy znowu nie zmienie sieci Wyświetl w wątku >>
0 0

baxter

#6458781 Napisano: 01.02.2018 23:13:13 w Pomocy!!!!
edzia21 napisał(a):

renatak0 napisał(a):

Kto mi wytłumaczy co to znaczy sieć telefoni komórkowej niedostepna, mam to na każdej karcie nju i nie mogę z żadnej dzwonić

zapewne zablokowali Ci karty...też to miałam z nju. ;/ 

a czemu blokują? ja w styczniu do nich przeszłam i co tez sie mam bac ze mi zablokuja?emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

baxter

#6457736 Napisano: 30.01.2018 14:18:55 w Pomocy!!!!
nanajka81 napisał(a):

margo96 napisał(a):

Pomocy, kochani!
1. Czy ktoś próbował wypłacić pieniądze z bankomatu kartą Visa Prepaid z Luksji bądź płacił nią w sklepie? Ja nie mogę - w bankomacie pojawia się informacja, że operacja nie może być zrealizowana. Co robię nie tak?

jak sprawidzilam jedna z swoich luksji to na stronie banku ma ona 0 i ukazala mi sie informacja taka jak poniżej, ktoś na szybko wie gdzie to aktywować?

a dzwoniłas na infolinię Luksji? tam sie zglasza aktywacje 22 101 39 41 Wyświetl w wątku >>
0 0

baxter

#6452541 Napisano: 15.01.2018 10:43:23 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Kurier UPS przywiózł czapki Stocha od Atlasa z fb emotka Wyświetl w wątku >>
1 kalmia86 0

baxter

#6450720 Napisano: 09.01.2018 16:32:42 w moje dzisiejsze wygrane :)
czapeczki Stocha od Atlasu na fb emotka Wyświetl w wątku >>
1 budryska 0

baxter

#6448801 Napisano: 04.01.2018 13:51:00 w moje dzisiejsze wygrane :)
kasik76 napisał(a):

Zestaw kosmetyków - LUKSJA -z dodatkowego losowania promocji "Zniknął kolor ? Zapłacimy! emotka
tylko...czy ja znajdę teraz paragon emotka

To samo u mnie,   jak znajde paragony to czy bedą chociaż czytelne? tak dawno był zakup emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

baxter

#6447327 Napisano: 31.12.2017 13:42:47 w Oddam za darmo
baxter napisał(a):

mnie tez został 1 kod do Heliosa, do dziś, jesli jeszcze ktos by wykorzystał zapraszam 

już oddany Wyświetl w wątku >>
0 0

baxter

#6447322 Napisano: 31.12.2017 13:02:00 w Oddam za darmo
mnie tez został 1 kod do Heliosa, do dziś, jesli jeszcze ktos by wykorzystał zapraszam na pw. Wyświetl w wątku >>
0 0

baxter

#6436964 Napisano: 04.12.2017 20:51:44 w Platformy dla testerów- trnd itp.
elsa001 napisał(a):

Mam dwa pytania odnośnie kampanii hot dogów w Żabce:
1. Czy próbowaliście realizować te kupony w Żabkach starszej generacji?
2. Do kiedy mają "ważność" te kupony? emotka

To ja jeszcze dorzucę pytanie czy mozna gdzieś znaleźć liste tych nowych żabek? Konkretnie chodzi mi o Warszawę Wyświetl w wątku >>
0 0

baxter

#6434244 Napisano: 28.11.2017 16:39:37 w Informują
Smolar infirmuje sms o  wygranym kubusiu z C4 , zgloszenie wyslane w zeszlym tygodniu Wyświetl w wątku >>
0 0

baxter

#6428806 Napisano: 15.11.2017 17:33:32 w moje dzisiejsze wygrane :)
xpac napisał(a):

jokan napisał(a):

3 x deseczki Winiary

a i u mnie to samo - nawet fajne i paragony zostały emotka

ja też dziś odebrałam 2 szt.poszłam do innego punktu i pani na paragonie napisała ołówkiem, ze odebrane a w poprzednik kiosku chciała zabrac paragony Wyświetl w wątku >>
0 0

baxter

#6407569 Napisano: 25.09.2017 22:49:53 w Smolar
@@gnieszk@ napisał(a):

baxter napisał(a):

Czy można jakoś sprawdzić wygrany paragon w "Wygrywaj w rytmie słońca" (Lipton) ? dostałam smsa o wygranej a wysyłałam z tego numeru kilka zgłoszeń, sprawdzam na stronie http://wyniki.smolar.pl/ ale pokazuje mi sie " Niestety nie wygrałeś" a sms o wygranje doszedł, czy oni tam na bieżaco aktualizuja?

Ja mam sms-a z soboty (tzn. wygrana z soboty)  i na stronie z wynikami już jest komunikat o wygranej. A nie zaczyna się czasem Twój nr paragonu od zera/zer? (wtedy wpisujesz bez nich)

Właśnie zaczyna się na zero, wpisałam teraz bez niego i jest ok. stówka moja, dzięki serdecznie za pomoc emotka Wyświetl w wątku >>
1 @gnieszk@ 0