Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika baxter

baxter

#6867658 Napisano: 30.06.2022 21:50:17 w Oddam za darmo
canalplus.com/pl/voucher
PHCS-3WX5-S7WL-KIAX OEUR-DDEX-WEVU-5GER 6AY0-3GS9-H76I-K7XP Wyświetl w wątku >>
0 0

baxter

#6867346 Napisano: 29.06.2022 13:23:38 w Dyskusje o wynikach konkursu
southlander napisał(a):

sabanerro napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

sabanerro napisał(a):

notta napisał(a):

cb656 napisał(a):

PRZYPADEK?! emotka

Nie sądzę. Wałek, przekręt, lipa, lewizna. emotka emotka

może tylko tyle było zgłoszeń na ten konkurs emotka  

Dzień dobry,

Na etapie wyboru laureatów komisja konkursowa bierze pod uwagę:
- zdjęcie konkursowe- analiza paragonu (data, numer, produkt)- adres e-mail z którego przyszło zgłoszeniePodane przez Panią numery to 3 różne paragony, 3 różne adresy zgłoszeniowe.Na etapie oświadczeń laureatów, jeśli okaże się, że dane zgłoszenia będą z jednego gospodarstwa domowego – wówczas zgodnie z Regulaminem będzie przysługiwała 1 nagroda.
 emotka

no cóż, myślę że jedna osoba kupiła i zagrała najpierw na siebie, potem na swoją matkę a na końcu np babcię więc będą 3 adresy. Nieważne że autor wszystkich fotek jeden. A potem na olx wystawi 3 leżaki do sprzedaży emotka    

No tez mi się nie chce wierzyć, że taki zbieg okoliczności z tymi nr

Z drugiej strony może to i dobrze? Przecież mogli sobie pomyśleć w komisji "eee zbyt bliskie siebie numery paragonów, lepiej wybierzmy inne zgłoszenia żeby potem nie było przypału, przecież nikt nam nie udowodni że uwaliliśmy jakąś pracę mimo że była ładna, ale nam paragony nie pasowały". A tu stwierdzili: "te są najlepsze, więc wybieramy zgodnie z regulaminem właśnie te, a reszta się wyjaśni na etapie formalności."

Nie zdziwiłbym się gdyby w niektórych komisjach niejedno zgłoszenie zostało uwalone mimo że było dobre, ale coś im nie pasowało i woleli machnąć ręką żeby uniknąć komplikacji i wybrać coś wg nich gorszego. 

No, lepiej jednak jak się chce wysłać więcej zgłoszeń to mieć różne paragony.Przyznam, że nieraz to może niektórzy patrza na mnie w sklepie jakoś dziwnie jak kupuję kilka produktów i kasuje na kilku kasach(jednak fajne te samoobsługowe). Ale zdarza się, nie nieraz zakupy konkursowe robi koleżanka z pracy i kupuje faktycznie dla kilku różnych osób a nr paragonów są po kolei. Wyświetl w wątku >>
0 0

baxter

#6864803 Napisano: 14.06.2022 13:46:15 w Co można dostać gratis?
https://indykpolkasawraca.pl/

Foto paragonu wraz z zakupionym produktem. Wyświetl w wątku >>
1 karkocka 0

baxter

#6864715 Napisano: 13.06.2022 21:50:15 w Wygrane na wymianę/sprzedaż
 E-Karty upominkowe  do Sephory  o wartości 50zł  sprzedam/wymienią na .... Wyświetl w wątku >>
0 0

baxter

#6864211 Napisano: 09.06.2022 20:07:21 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
@Kwiat napisał(a):

Czy z Sagi poszły już wszystkie maile do laureatów?

Chodzi o czajniki, informowali  @ czy smsem? Wyświetl w wątku >>
0 0

baxter

#6862453 Napisano: 31.05.2022 22:21:52 w SZUKAM....
baxter napisał(a):

elmas napisał(a):

baxter napisał(a):

sabanerro napisał(a):

baxter napisał(a):

Szukam info odnosnie konkursu z wafli familijnychhttps://www.e-kon...zory-filmowe-2022nie moge odnaleźć  @ z kodem do playera, może mi ktoś podpowiedzieć kiedy wysyłali @ albo z jakiego adresu?

no-reply@gong.pl29.04 11:43A kod do playera chyba się wyświetlał na stronie po wypełnieniu danych, ale nie jestem pewna

Dzięki bardzo, kod odszukany, tylko kolejne pytanie do kiedy jest ważny?

Według regulaminu tylko do dzisiaj. 

Dzięki, tak wlaśnie coś mi świtało, że do dziś. Kurczę, mam aktywny pakiet do końca roku, nie wiecie czy jak dziś dodam nowy kod to mi przedłuzy ważność od końca roku czy będzie szedł od dzis?

Skoro voucher trzeba do dziś uruchomić to go aktywowałam i uruchomi się dopiero po wygaśnięciu obecnego czyli ok. emotka Wyświetl w wątku >>
1 elmas 0

baxter

#6862451 Napisano: 31.05.2022 22:11:56 w SZUKAM....
elmas napisał(a):

baxter napisał(a):

sabanerro napisał(a):

baxter napisał(a):

Szukam info odnosnie konkursu z wafli familijnychhttps://www.e-kon...zory-filmowe-2022nie moge odnaleźć  @ z kodem do playera, może mi ktoś podpowiedzieć kiedy wysyłali @ albo z jakiego adresu?

no-reply@gong.pl29.04 11:43A kod do playera chyba się wyświetlał na stronie po wypełnieniu danych, ale nie jestem pewna

Dzięki bardzo, kod odszukany, tylko kolejne pytanie do kiedy jest ważny?

Według regulaminu tylko do dzisiaj. 

Dzięki, tak wlaśnie coś mi świtało, że do dziś. Kurczę, mam aktywny pakiet do końca roku, nie wiecie czy jak dziś dodam nowy kod to mi przedłuzy ważność od końca roku czy będzie szedł od dzis? Wyświetl w wątku >>
0 0

baxter

#6862442 Napisano: 31.05.2022 21:26:12 w SZUKAM....
sabanerro napisał(a):

baxter napisał(a):

no-reply@gong.pl
29.04 11:43

A kod do playera chyba się wyświetlał na stronie po wypełnieniu danych, ale nie jestem pewna

Dzięki bardzo, kod odszukany, tylko kolejne pytanie do kiedy jest ważny? Wyświetl w wątku >>
0 0

baxter

#6862435 Napisano: 31.05.2022 20:27:51 w SZUKAM....
Szukam info odnosnie konkursu z wafli familijnych
https://www.e-kon...ieczory-filmowe-2022
nie moge odnaleźć  @ z kodem do playera, może mi ktoś podpowiedzieć kiedy wysyłali @ albo z jakiego adresu? Wyświetl w wątku >>
0 0

baxter

#6861168 Napisano: 24.05.2022 15:52:35 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
A co wysyła Smolar? dostałam info, że przesyłka nadana a nie kojarzęemotka Wyświetl w wątku >>
0 0

baxter

#6859567 Napisano: 15.05.2022 20:12:19 w Wygrane na wymianę/sprzedaż
Wymienię bony do Sephory o wartości 50zł(mam kilka) na bony do RTV Euro AGD Wyświetl w wątku >>
0 0

baxter

#6858659 Napisano: 10.05.2022 23:40:26 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
adamulka napisał(a):

BLOVLY - nie wiem, gdzie o to zapytać, ale myślę, że problem dotyczy nie tylko mnie. Chodzi o dodawanie paragonów w BLOVLY, w którym od dłuższego czasu jest też konkurs punktowy. Czy macie też taki problem, że musicie wręcz żebrać o wygrany przelew 50 zł. Najpierw mimo poprawnego zamówienia vouchera trzeba to mailowo zgłosić, potem odczekać 30 dni roboczych, po czym znowu się upomnieć, bo jak nie, to przelewu nie ma. Gdy uzbierasz w miesiącu na dwa vouchery, to możesz ich nie dostać, nie tylko, że nie wolno zapisać więcej niż 40 paragonów na miesiąc, to jeszcze - jak odpowiada na reklamacje jedyna osoba pracująca w tej agencji, która czasem odpisuje na maile, jest też podobno limit, że w miesiącu możesz zdobyć max 250,0 punktów. Nie ma też osobnego regulaminu na trwający konkurs punktowy, gdzie możesz w końcu po tysiącu próbach wygrać 1.000 punktów za pierwsze miejsce, ale wcale możesz ich nie dostać, bo podobno na czas konkursu można zdobyć 2.000 punktów tylko, ale oczywiście nie ma na to żadnej podkładki regulaminowej, tylko "widzimisię" P. Basi, która nawet zdania po polsku nie potrafi poprawnie napisać.
Jakie macie doświadczenia z Blovly, bo już mnie nie bawi żebranie o przyznane nagrody, a konkurs aktualny, to już się odechciewa grać. Na maila prawie nigdy nikt nie odpowiada. Tak nierzetelnej agencji dawno nie spotkałam.

Ja chyba ze 2 lata temu sie bawiłam w te paragony i mimo zebranych punktów nie otrzymałam żadnej nagrody, dałam sobie spokój, było tak jak piszesz Wyświetl w wątku >>
0 0

baxter

#6856526 Napisano: 29.04.2022 13:27:28 w WC - rozmowy o wszystkim
aleksandra008 napisał(a):

Czy kuchenki mikrofalowe z grilem są trudne do utrzymania w czystości? Tego grilla się przecież nie czyści więc to wszystko osiada...

Są kuchenki z grillem kwarcowym, jest on zabudowany i łatwy do czyszczenia, może popatrz na takie kuchenki?  Tutaj przykładowa https://www.euro....mp;gclsrc=aw.ds#opis Wyświetl w wątku >>
0 0

baxter

#6855260 Napisano: 22.04.2022 11:53:45 w Co można dostać gratis?
Kolejna książka o matematyce od mBanku, po zamówieniu bezpłatnego egzemplarza odbiór z punktach  stacjonarnych mBanku

https://www.mbank...wizerunek/mfundacja/ Wyświetl w wątku >>

baxter

#6852335 Napisano: 31.03.2022 23:34:26 w Pomocy!!!!
elektro napisał(a):

promocjakujawski.plCzy przychodzi potwierdzenie zgłoszenia na email?

Nie przychodzi, po kilku dnia wysyłają info o weryfikacji. Wyświetl w wątku >>
1 elektro 0

baxter

#6851803 Napisano: 29.03.2022 00:28:48 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
pioge7 napisał(a):

od której pojawiają się zwroty www.kawawraca.pl ??? minuta po północy i dalej 1 zł emotka

Powinny pojawiać się po północy i tak było przed zmianą czasu ale własnie tej zmiany nie przewidzieli i wczoraj pojawiły się o g.1:00 i dziś tez tak pewnie będzie, ciekawe jak w następnych dniach.. Wyświetl w wątku >>
1 pioge7 0

baxter

#6850711 Napisano: 21.03.2022 22:14:28 w Wkurza mnie...
A mnie wkurzaja paragony z Kauflandu,od miesiąca jest u nas w mieście Kaufland, ucieszyłam się bo maja trochę konkursów ale paragony tragedia. Wystarczy nieuważnie go wziąć albo włożyć do torebki i po powrocie do domu już ma pełno mazów, rys.Jak sobie z tym radzicie? Podobne paragony ma chyba Lidl ale tam nie kupuje to nie wiem. Wyświetl w wątku >>
1 bezaczek7 0

baxter

#6849037 Napisano: 10.03.2022 20:05:00 w Wygrane na wymianę/sprzedaż
Sprzedam, wszystko nowe:
mikser TEFAL HT450B38
Xiaomi Mi band 5
smart watch lenovo HW25H
Ekspres Tchibo Esperto Caffe
słuchawki pro gaming headset viro onyx white  SPG107 Wyświetl w wątku >>
0 0

baxter

#6848813 Napisano: 09.03.2022 18:48:48 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Dotarły  słuchawki z Warki, może ktoś jest chętny do kupna? Wyświetl w wątku >>
1 mili05 0

baxter

#6848657 Napisano: 09.03.2022 08:35:30 w Wygrane na wymianę/sprzedaż
Sprzedam, wszystko nowe:
mikser TEFAL HT450B38
Xiaomi Mi band 5
smart watch lenovo HW25H
Ekspres Tchibo Esperto Caff
Wyświetl w wątku >>
1 alexmusic 0