Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
baxter
Postów 2493
Data rejestracji 21.12.2004
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja grałam, poszło bez problemu Wyświetl w wątku >>
baxter
Postów 2493
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja tez wysłalam przed a 18 przegapiłam Wyświetl w wątku >>
baxter
Postów 2493
Punkty karne 0
Konkursy dodane
chetnie przyjmię Wyświetl w wątku >>
baxter
Postów 2493
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a ja nie a tak liczylam na kosz Wyświetl w wątku >>
baxter
Postów 2493
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja dopiero dzis wieczorem obejrzałam dobrze te zestawiki bo miałam kilka i niektóre sa po 4 a niektóre po 5 produktów - odebrane w tym samy sklepie - Kielce, świetokrzyska Wyświetl w wątku >>
baxter
Postów 2493
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a moze ktos odbierał w Warszawie na Gorczewskiej ? Wyświetl w wątku >>
baxter
Postów 2493
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ale masz kupony czy nie? bo jesli masz to kiedy pojdziesz to odbierzesz a jak nie masz to teraz wchodz na strone i sobie zamow
a tak wogole to skad jestes? widze ze jest kilka osob co odbiera w Kielcach to wyglada ze mieszkamy nie tak daleko od siebie Wyświetl w wątku >>
baxter
Postów 2493
Punkty karne 0
Konkursy dodane
i co jet lakier czy pianka? Wyświetl w wątku >>
baxter
Postów 2493
Punkty karne 0
Konkursy dodane
o to ciekawe jak w Kielcach, tam gdzie sa 4 produkty, tez moze jest pianka zamiast lakieru ja osobicie bym wolała piankę, wkrótce sie dowiem bo syn juz wraca z prezentami Wyświetl w wątku >>
baxter
Postów 2493
Punkty karne 0
Konkursy dodane
na świetokrzyskiej juz wczoraj wieczorem nie było a na sienkiewicza nie wiem, nie wchodziłam dzis na stronke Wyświetl w wątku >>
baxter
Postów 2493
Punkty karne 0
Konkursy dodane
może liczą żel i balsam jako 1 bo zapakowane w jednym pudełku ? Wyświetl w wątku >>
baxter
Postów 2493
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja mam do odebrania własnie w galerii echo to czego nie ma w tym zestawie gdzie sa 4 ? Wyświetl w wątku >>
baxter
Postów 2493
Punkty karne 0
Konkursy dodane
4 nie 5 Wyświetl w wątku >>
baxter
Postów 2493
Punkty karne 0
Konkursy dodane
baxter
Postów 2493
Punkty karne 0
Konkursy dodane
baxter
Postów 2493
Punkty karne 0
Konkursy dodane
po raz kolejny jestem za, dzis np. dodano ok.100 konków a po przyjrzeniu się im pozostało 8 Wyświetl w wątku >>
baxter
Postów 2493
Punkty karne 0
Konkursy dodane
baxter
Postów 2493
Punkty karne 0
Konkursy dodane
no właśnie, ja dodała wczoraj po południu i nie ma Wyświetl w wątku >>
baxter
Postów 2493
Punkty karne 0
Konkursy dodane
popieram, szczególnie przydałoby się to do konków fotograficznych czy takich, gdzie trzeba zrobic jaką opisówke Wyświetl w wątku >>
baxter
Postów 2493
Punkty karne 0
Konkursy dodane
jak najbardziej jestem za,nieraz wchodze w konkursy dzis dodane i niemal wszystkie odznaczam nie interesuje mnie bo to wlasnie regionalne
podobnie juz kilka razy proponowalam by wydzielic konki fotograficzne, ostatnio jest ich coraz więcej albo takich typowych albo takich zwiazanych z dodaniem fotki i glosowaniem ( akltualnie kilkanaście) - tez nie wszyscy sa zainteresowani nimi albo kto zainteresowany musi przeszukiwac wszystkie konki aktualne by je wybrac czy do nich wrocic jak bedzie mial wiecej czasu na wziecie w nich udzialu
jesli to nie jest bardzo klopotliwe to bardzo prosze pionasa o uwzglednienie naszych spostrzeżeń Wyświetl w wątku >>