Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
batistutek123
Postów 225
Data rejestracji 17.01.2015
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Hmm mi się wydaję całkiem odwrotnie, że to ja bardziej pasuję do Ciebie:)
Jak tak dalej pójdzie to będziemy musieli się umówić na jakąś spontaniczną randkę, no i później oczywiście ślub dzieci i tak dalej... Wyświetl w wątku >>
batistutek123
Postów 225
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Pasujecie do siebie:)) Wyświetl w wątku >>
batistutek123
Postów 225
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Takie konkursy zawsze omijałem, chociaż jak poprosiłem (a nie lubiłem tego) dwa razy wygrałem. Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
batistutek123
Postów 225
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wkurza mnie że chyba będę musiał zmienić Norwegie na Danie bo lepsze pieniądze- nic po za tym. Podobało mi się w Norwegi. Wyświetl w wątku >>
batistutek123
Postów 225
Punkty karne 0
Konkursy dodane
batistutek123
Postów 225
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jasno- dzięki za odpowiedź. Chodziło o to że jak biorę udział w konkursach to nie chciałem żeby inni to czytali. Wiecie gdzie to jest?- taka kłódka na górze obok 3 paski (jak najedziecie piszę Prywatność- skróty), i dalej Kto może zobaczyć dodawana przeze mnie zawartość.
Będę musiał usunąć wszystkich znajomych zostawie kilka osób, niechce zakładać nowego konta a to i tak planowałem usunąć - zostawiam tylko na konkursy. Wyświetl w wątku >>
batistutek123
Postów 225
Punkty karne 0
Konkursy dodane
batistutek123
Postów 225
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Sam nie wiem co tutaj dukam:) ale tak mi się samo nasuwa z obserwacji. Wyświetl w wątku >>
batistutek123
Postów 225
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Można dojść do wniosków, że aby z kimś być to trzeba go od początku znajomości okłamywać, albo zmieniać się dla tej osoby. A czas pokaże co dalej.. Czy się mylę, ktoś z większym "stażem"? Wyświetl w wątku >>
batistutek123
Postów 225
Punkty karne 0
Konkursy dodane
nie będę sobą, co poradzić- udawać kogos innego, okłamywać swoją partnerkę? Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 2 razy.
batistutek123
Postów 225
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dlaczego?:) może coś jeszcze z tego "romansu: będzie:)
Wyświetl w wątku >>
batistutek123
Postów 225
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dzięki za to słowo. Naszym pierwotnym środkiem komunikacji była telepatia przekazywanie obrazów- bez słów. Ja to interpretuje Słowa - nie od Słowianie. To pogańskie plemiona używały "słów". Na początku mówiliśmy wspólnym językiem, tylko "Pan" (Stary testament- testament, dla określonej grupy ludzi) nie mylić z Bogiem Naszym Ojcem, wymieszał nam języki.
Dlatego tym bardziej dziękuje za to słowo, im więcej nad tym medytuję tym bardziej odchodzę od "matrixa" świata nierzeczywistego, ale tylko tymczasowego. Za dużo tutaj osób myśli że to co gromadza jest na wieki. Rzeczywistym stanem jest to co mnie czeka po tzw. śmierci. Wyświetl w wątku >>
batistutek123
Postów 225
Punkty karne 0
Konkursy dodane
batistutek123
Postów 225
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Możesz (jak masz chwilę) przeczytać komentarze do tego filmu, tam w opisie jest link do bloga i dokładnie opisane 'z czym to się je".
Nie chce powielać tych samych informacji- bo i po co skoro juz są tam dobrze opisane.
Dzięki za zainteresowanie tematem- tyle mogę zrobić. Wyświetl w wątku >>
batistutek123
Postów 225
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Kto to jest ten Grey? (nie znam sprawy) Wyświetl w wątku >>
batistutek123
Postów 225
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie przypominam sobie żeby go kiedykolwiek "testowano", może mi przypomnisz?
Jest wręcz przeciwnie znam przykłady, gdzie zdaję efekt. Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 2 razy.
batistutek123
Postów 225
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wiem i rozumiem was, też kiedyś tego nie rozumiałem i zareagował bym agresywnie. Po 7 latach różnych praktyk- to najlepsza droga do odbudowania właściwych więzi w naszych Rodzinach, Rodach, Narodach, Mirach. Nikogo do niczego nie zmuszam i nie chce żeby to miało taki charakter- jedynie dzielę się wiedzą którą posiadam i jest odpowiednio ugruntowana w pismach Słowiańskich. Słowianki były bardzo szczęśliwe, nie było tych "pseudo" problemów które sa dzisiaj.
Po co ja mam to tłumaczyć.Tutaj taki pomocny filmik,, bardzo króciutki - https://www.youtu.../watch?v=9tO1vuD3eJU
Trudno jest mówić o sobie, wydaję mi się że jestem dobrym, sprawiedliwym i bardzo wyrozumiałym człowiekiem, pomagam każdemu czasem "zarywam przez to nocki" ale warto, wystarczy słowo dziękuję. Gdy trzeba zostanę nawet z dzieckiem, albo pomogę w stajni sąsiadowi(kilka miesięcy- za darmo, jak trzeba). Mówią o mnie że mam "bardzo dobre serce". Nie rozliczam nikogo do grosza, a pieniądz traktuję tylko jako niezbędną "protezę" do życia. Bo nawet podatek na wsi musze zapłacić za dom i stodołę. Średnio zarabiam i pracuję 2-3 razy w roku jak mi pasuję.
Oczywiście ja tak nikogo nie zamierzam traktować, do wszystkiego się dochodzi wolnymi krokami i w pełni świadomie. Musi być tez tego świadoma kobieta, no i oczywiście mężczyzna. Tylko wtedy to współgra. Wyświetl w wątku >>
batistutek123
Postów 225
Punkty karne 0
Konkursy dodane
batistutek123
Postów 225
Punkty karne 0
Konkursy dodane
czasem się zastanawiam, czy aby na pewno mi jest potrzebna. Nie każda kobieta nadaję sie "nawet" na kandydatkę.
Musi być mądra, rozważna i wyważona. Niestety ja zero imprez i nie słucham muzyki -czasem jakieś ludowe. Wole cos sam pośpiewać/ wymyślić. Zero telewizji i telefon wyłączam razem z internetem na noc. Wyświetl w wątku >>
batistutek123
Postów 225
Punkty karne 0
Konkursy dodane
współczuję mężowi i dzieciom- dobrze że nie jestem żonaty.
Dlatego jestem zdania, że pies tylko na polu i w budzie. Czasem puszczam do domu na chwile do pieca, żeby się ogrzał jak zimno na polu. Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 3 razy.