Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
batistutek123
Postów 225
Data rejestracji 17.01.2015
Punkty karne 0
Konkursy dodane
batistutek123
Postów 225
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Żeby nie było- mężczyzna powinien uszczęśliwiać kobietę. Tylko prawdziwych Kobiet (celowo duża litera) jest jak na lekarstwo. Większość to żabki z bajki o królewiczu, które czekają na pocałunek żeby się przemienić- przeważa egoizm, roszczenia. Takiej kobiety nie uszczęśliwi nikt ani nic. Wyświetl w wątku >>
batistutek123
Postów 225
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Znalazłem taki artykuł -http://kobieta.on...walka-o-corke/9frf7t
Wyświetl w wątku >>
batistutek123
Postów 225
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Tak ale mam dobry cel, nie wiem o który konkretnie wpis chodzi żeby się wypowiedzieć.
Co do tamtego tematu, to Moim zdaniem gdy facet po ślubie zaczyna pić, to głównie wina kobiety. Jeżeli przed ślubem był dobrym i uczynnym. Wyświetl w wątku >>
batistutek123
Postów 225
Punkty karne 0
Konkursy dodane
?? nie bardzo rozumiem. Wyświetl w wątku >>
batistutek123
Postów 225
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dziecko jest obojga rodziców! Zapamiętaj to- ja mam w nosie "okupacyjne" prawo.
Facet jak odchodzi od kobiety, to głównym problemem jest uśmiech który znika z jej twarzy. Facet potrzebuję energicznej, usmiechniętej, pełnej radości kobiety. Niestety odnajduję to u innej młodszej, stąd takie decyzje. To co pisze tyczy się zdecydowanej większości, nie odnajduje facet tego w kobiecie co widział jak ją poznał- nawet 40 (i starsza) latka może być atrakcyjna i słowo daje tylko musi być szczęśliwa z życia (uśmiechać się). To chyba oczywiste, na co komu ponurak. Dzisiaj najłatwiej to znaleźć właśnie w młodych kobietach ( nie zawsze chodzi o urodę), nie zniszczonych życiem.
Wyświetl w wątku >>
batistutek123
Postów 225
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Mi bliżej do myślenia taalvikki. Trzeba uważać z kim się zadajesz, z drugiej strony gdyby tak każdy myślał prawie nie było by par, albo na chwilę.
Zastanów się czemu kiedyś związki były trwalsze, pewnie dlatego że czasy inne i trudniejsze. Życie jest takie, jakim chcemy żeby było, bądźmy kreatorami albo dajmy się dalej zwodzić. Wyświetl w wątku >>
batistutek123
Postów 225
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Faktycznie trochę sprowokowałem tym pytaniem.. Z anialistopad sie zgadzam powinien również ją spytać. Pytanie jak to wyegzekwować. Może porozmawiaj z mężem o tym, bo inaczej nie puścisz dzieciaka i dziecku tez to wytłumacz. Bądź konsekwentna- powinno wystarczyć.
Mi chodziło bardziej o fakt, że dochodzi do takich sytuacji. Gdzie kobieta zostaję sama, a facet podąża inna drogą i w zależności od "relacji" spotyka się z dzieckiem. Dla mnie to tragiczne. Nie chciałbym żeby mnie coś takiego kiedykolwiek spotkało. Nie wyobrażam sobie aby syn czy córka, żyli osobno.
Zastanawiam się nad jakimś złotym środkiem- inna sprawa gdy dzieci dorosną i wtedy taka decyzja. Może warto przed "przespaniem się" pomyśleć i porozmawiać o tym. Jak to widzimy w przyszłości. Nie polegać tylko na popędzie seksualnym. Jak to widzicie w tych sprawach? Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 2 razy.
batistutek123
Postów 225
Punkty karne 0
Konkursy dodane
batistutek123
Postów 225
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Fakt dobrze że napisałaś, trzeba uważać na przypadkowe dziecko później płacenie 26 lat alimentów. Spotkanie raz w tygodniu co to za życie.
Jest więcej niebezpieczeństw niż korzyści!
Co robić i jak żyć? Wyświetl w wątku >>
batistutek123
Postów 225
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ehh ale to wszystko skomplikowane, to już lepiej być samemu... Wyświetl w wątku >>
batistutek123
Postów 225
Punkty karne 0
Konkursy dodane
batistutek123
Postów 225
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dzięki:)
Jak myślisz jak poznać czy poznana dziewczyna ma chłopaka?
Wyświetl w wątku >>
batistutek123
Postów 225
Punkty karne 0
Konkursy dodane
batistutek123
Postów 225
Punkty karne 0
Konkursy dodane
batistutek123
Postów 225
Punkty karne 0
Konkursy dodane
batistutek123
Postów 225
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Daleko mi do Araba:) Wyświetl w wątku >>
batistutek123
Postów 225
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dobrzę będzie miała dolly, jeszcze przyjedziesz zobaczysz i jej pozazdrościsz) Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 2 razy.
batistutek123
Postów 225
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dam jakoś radę to błahostki, myślałem że o coś poważniejszego chodzi:) Wyświetl w wątku >>
batistutek123
Postów 225
Punkty karne 0
Konkursy dodane
nie każdy, Magnus jest wolny
Wyświetl w wątku >>