Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
batistutek123
Postów 225
Data rejestracji 17.01.2015
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Za to że nie spałaś kiedyś w nocy i Twój mąż był zły. Wyświetl w wątku >>
batistutek123
Postów 225
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Przepraszam kalke. Wyświetl w wątku >>
batistutek123
Postów 225
Punkty karne 0
Konkursy dodane
batistutek123
Postów 225
Punkty karne 0
Konkursy dodane
batistutek123
Postów 225
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Te kubki były na jakiś konkurs? Wyświetl w wątku >>
batistutek123
Postów 225
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Poza początkiem- reszta rewelacyjna:) Jesteś dobrym materiałem na żonę!!
Dobrze, że jeszcze mężczyźni mają wybór. trochę sie martwiłem o te nasze kobiety. Ta na tym filmiku bez niepotrzebnego makijażu, włosy ładnie spięte. Ładna cera. Oby takich więcej!
Wyświetl w wątku >>
batistutek123
Postów 225
Punkty karne 0
Konkursy dodane
https://www.youtu.../watch?v=Bqoc-S6VzrE Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
batistutek123
Postów 225
Punkty karne 0
Konkursy dodane
batistutek123
Postów 225
Punkty karne 0
Konkursy dodane
to wiem, ale ile więcej nie chce mi się tego szukać. Może wiesz? Wyświetl w wątku >>
batistutek123
Postów 225
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a ile przed zmianami kosztowało wysłanie takiej samej paczki? Wyświetl w wątku >>
batistutek123
Postów 225
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Przecież pisałem, że przez zime jestem w mieście- miał byc wyjazd Norwegia (myślę poważniej teraz o Dani na dłużej), ale nie dotarł do pracodawcy list na czas. Teraz mam miesiąc wolnego, później zobacze. W góry nie jadę bo tutaj mam mase spraw, w mieście wszędzie bliżej i chce żeby od kwietnia (w jednym miejscu) dobrze wystartował nowy biznes od maja w 5 miejscach. Może ktoś szuka pracy w gastronomii nad morzem? Teraz poszukuje pracowników- dojazdy i nocleg ja opłacam. Szukam kogoś na kilka miesięcy- kilka osób po dwie na jedną budkę lub ew. jak nie dasz rady wtedy kogoś na zmianę. Zależy ile chcesz zarobić. Wyświetl w wątku >>
batistutek123
Postów 225
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
batistutek123
Postów 225
Punkty karne 0
Konkursy dodane
eh kobiety kobiety, wam tylko jedno w głowie... Wyświetl w wątku >>
batistutek123
Postów 225
Punkty karne 0
Konkursy dodane
przeciez pisałem że chodze często do tesco, ostatnio dostałem w kopecie z cartyclub bon na prawie 100 złotych. Wyświetl w wątku >>
batistutek123
Postów 225
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kilka razy jakby bezwarunkowo mimowolnie podczas rozmowy dotykała moją ręke takie szybkie ruchu uśmiechała się- ale po co tak szczegółowo pytacie? Nie wiem może ja coś źle odebrałem, Tesco u nas jest bardzo duże- sporo osób tam pracuję. Ta kobita z działu obsługi- pytałem o pompkę.
jaki budzik edzia?
druga kobieta na 100%- aż się boje chodzić do mięsnego/sery. Po prostu wiem, że gdybym dalej pociągnął rozmowę to by mi nie dała spokoju.
Nie traktujecie poważnie tego co pisze robicie sobie jaja czy co? Wyświetl w wątku >>
batistutek123
Postów 225
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dawniej stosowałem, teraz mniej czasem, wiem że są złe szczegolnie te pod pachy- włosy pod pachami jak ucza nasi przodkowie to odnajdywanie w sobie wiedzy tajemnej. Dlatego nie radzę golić ruszać. Można ewentualnie podcinać. Wyświetl w wątku >>
batistutek123
Postów 225
Punkty karne 0
Konkursy dodane
włosy to anteny chcecie rodzić zdrowe dzieci to nie golić nóg. Lepszy kontakt z Matką Ziemią.
Co do tego podrywania, chwilę rozmawialiśmy cały czas się uśmiechała- patrzyła w moje oczy i dotykała moje ręce. Może mi się to tylko wydawało, chodze często do tesco. I to już 3 kobieta w tym sklepie. Jestem tylko miły uprzejmy i zawsze uśmiechnięty i to dla kobiet kandydat. Smutne co się podziało z facetami. Wyświetl w wątku >>
batistutek123
Postów 225
Punkty karne 0
Konkursy dodane
batistutek123
Postów 225
Punkty karne 0
Konkursy dodane
batistutek123
Postów 225
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dzisiaj w Tesco mnie podrywała dziewczyna, nawet ładna ale niestety włosy farbowane. Wyświetl w wątku >>