Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
batistutek123
Postów 225
Data rejestracji 17.01.2015
Punkty karne 0
Konkursy dodane
batistutek123
Postów 225
Punkty karne 0
Konkursy dodane
no ale to tak można handlować dziećmi, jak tam tłumaczy rodzina zastępcza? Wyświetl w wątku >>
batistutek123
Postów 225
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Masz zablokowane wysyłanie smsów na konkursy? Wyświetl w wątku >>
batistutek123
Postów 225
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Natrafiłem przypadkiem na takie ogłoszenie, gdy miałem pisac swoje że oddam ludziom potrzebującym drewna na opał.
Może jest coś ze mną nie tak, ale bardzo mnie to wzruszyło że ktoś oddaje dziecko. To osobista tragedia, jak to czytam nie wyczuwam od tej matki żadnego smutku.
http://www.oglasz...ka-po-urodzeniu.html
Oddam niemowlaka po urodzeniu;)
Witam Oddam dziecko po urodzeniu czyli za 4 miesiące. W zamian Oczekuje danej kwoty pieniedzy.
Nie traktujcie tego ogłoszenia jako sprzedaży dziecka absolutnie nie.
Chce aby dziecko miało wszystko było w kochającej rodzinie.O rodzinach
zastępczych dużo sie słyszy np że biorą dziecko aby, dostawać na nie
pieniądze.
Rodzina która,zapłaci za dziecko musi go naprawde pragnąć i ja chętnie
pomoge...Wiecej informacji udziele meilowo albo na GG.
57921166.Zapraszam tylko zainteresowanych,
Wyświetl w wątku >>
batistutek123
Postów 225
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Naprawdę tak trudna sytuacja, że nie jestem w stanie nic dodać. Zdjęcie jest nietaktem i zachowanie kasjera. Patologiczna sytuacja kto ją zapoczątkował i w którym momencie to nabrało rumieńców, czy musiało do tego dojść? Wyświetl w wątku >>
batistutek123
Postów 225
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a pokazany środkowy palec? Wszystko było by oki gdyby nie to. Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
batistutek123
Postów 225
Punkty karne 0
Konkursy dodane
czyli jednym zdaniem- Trudno to skomentować w sposób rzetelny i kompletny bo niewiele wiemy o zaistniałem sytuacji, nie widzieliśmy jej na żywo i znamy relację tylko jednej osoby.
Lepiej niech sami to sobie ustalają, na pewno sa świadkowie a zdjęcie jest zawsze dowodem, podejrzewam też że są jakies kamery w sklepie. Wyświetl w wątku >>
batistutek123
Postów 225
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jesteś pierwszą osobą która tak reaguje, na ogół każdy tam pisał o tym że powinni go wywalić. Trudna sprawa sam nie wiem gdyby był kierownikiem jaką bym podjął decyzję. Chyba wywalenie, bo nie powinien pokazywać różnych znaków rękami. Wyświetl w wątku >>
batistutek123
Postów 225
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Takich rygorystycznych metod nie stosuje. Bardziej to ugościł bym kobietę a znicze bym wykorzystał do oświetlenia. Ja nikogo nie karzę za złe zachowanie, to nie moja rola. Od tego jest prawo karmy, mogę ewentualnie coś zasygnalizować. Nic na siłe. Wyświetl w wątku >>
batistutek123
Postów 225
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie rozumiem co masz na myśli pod słowem "świętować"? Ja każdy dzień świętuje, bo jest wyjątkowy na swój sposób. Nie potrzebuje jakiś przymuszonych okazji do tego. Wyświetl w wątku >>
batistutek123
Postów 225
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Proszę o informację na priv. Podeślę numer telefonu i maila- proszę na maila kilka słów o sobie lub CV. Zarobki 3000 zł. Dobre warunki pracy.
Istnieje możliwość zatrudnienia na stałe.
Pozdrawiam Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 3 razy.
batistutek123
Postów 225
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie jestem historykiem, miałem z historii celujący. Na maturze zdawałem historię, wiem że na próbnej z całej szkoły jeszcze kolega zdawał. His Tora (księga żydowska)- obecna historia jest pisana przez Żydów na użytek okupantów min. Nas Polaków. Na studiach też miałem trochę historii ale w innym zakresie, dotyczącej prawa i różnych zawodów się z tego wywodzących.
Nawet na podyplomowe coś tam było:) Z doktorata zrezygnowałem. To jedna z najlepszych decyzji w życiu. Uwolniłem sie od tego steku kłamstw i bzdur.
Co dokładnie ze średniowiecza potrzebujesz? Mam wiedzę ale zdobytą z różnych źródeł, szukam i ciągle poddaje analizie. Okazuje się że internet jest ciekawa biblioteką wiele tutaj można znaleźć tylko trzeba umieć to przepuścić przez kilka sit:)
Wyświetl w wątku >>
batistutek123
Postów 225
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie chodzi o to, lubię pomagać. Dzisiaj byłem tam w biurze w Urzędzie Miasta jakąś kartkę uzupełniałem z danymi. Tam było o dochodach, mowie że mam większe od 1850 i trzeba zakreślić tak czy nie, mowie że mam co najmniej kilkukrotnie większe. Tam było 5 osób, jedna z nich mówi młodsza ode mnie kobita że po co w takim razie ide do komisji jak mam kasę. Z takim żalem, powiedziałem jej że to niegrzeczne pytanie i kogos innego w takim razie niech znajdą. I wyszedłem. Wczoraj czytałem Twój komentarz, faktycznie to nie dla mnie. Jeszcze mnie przepraszała za nią zaraz szła jakaś kierowniczka czy naczelnik, ale nie mam czasu. Pojechałem do restauracji cos zjeść zakupy i w domu trochę materiałów o Słowianach porządkuje w głowie.
Dzięki za odpowiedź. Wyświetl w wątku >>
batistutek123
Postów 225
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dziś rozmawiałem ze znajomym jest w radzie miasta, chciał mieć kogoś zaufanego i spytał czy bym się zgodził i 4 kwietnia siedział w komisji wyborczej.
Trudno mi było odmówić, bo widziałem że bardzo mu zależy na tym. A osoba która miała być zrezygnowała, z ważniejszych powodów.
Jutro mam w Urzędzie Miasta jakieś spotkanie, ale mam pytanie może ktoś wie jak się tam ubrać i co dokładnie trzeba robić.
Może akurat ktoś wie?
O zarobkach nie wiem nic, bo to najmniej ważne ale jest też sprawa ile się siedzi w takich miejscach, cały dzień?
Trochę żałuję że nie odmówiłem i nie wiem czy by kogoś znalazł na szybko. Wyświetl w wątku >>
batistutek123
Postów 225
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dużo jest fajnych konkursów, warto wrócić!! Wyświetl w wątku >>
batistutek123
Postów 225
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ubezpieczałem dom i mieszkanie w obu polisach mam OC i NNW nie zauważyłem alepodobno to dobrze, bo jak się stanie to sumują. Bardzo dobra cena i plus taki ze na cały rok.
Na wiosce się ze mnie śmieją sąsiady że przepłacam za ubezpieczenie mam od lat w PZU i płace za dom 350 i za mieszkanie 350 , oni mają większe domy i płacą mniej. Ale to nie moja bajka póki nie stanowi to dla mnie bariery taka składka i jestem zadowolony z tego co proponują to mi wystarcza.
Mam pytanie może ktoś pomoże i dostane pewnie opiernicz, ale nie chce rozpoczynać nowego wątku.
Czy gdybym komuś kogo nie znał polecił sprzedaż starych złotych monet za około 10 tys. to jest to bezpieczne dla obydwu stron ?
Co tamta osoba ryzykuje i co ja mogę zaryzykować?
Jak może tamta osoba zminimalizować ryzyko. Płacę jej 5% od wartości sprzedaży, wysyłam zdjęcie, opis i sposób przeprowadzenia licytacji. (chodzi oczywiście o portal allegro) Wyświetl w wątku >>
batistutek123
Postów 225
Punkty karne 0
Konkursy dodane
To samo moja siostra zrobiła z samochodem kilka dni przed końcem terminu ubezpieczenia i chyba tez gwarancji, wiem że szwagier nie mógł go rozwalić zrzucając z balkonu to wpadli na pomysł że spróbuje jeździć po nim samochodem i jakoś dało radę wspomogli młotkiem. Wymienili jej na nowy bez żadnych probłemów i równiez to jej zaproponował sprzedawca w sklepie gdzie to kupowała.
Chce podziękowac w ostatnim czasie dużo pozytywnych wiadomości dochodzi na pw, dzięki za nie. Myślałem czasem że może faktycznie mi cos odbiło, obracam czasem rzeczywistość nie tylko tutaj ale w wielu sprawach o 180stopni. Wyświetl w wątku >>
batistutek123
Postów 225
Punkty karne 0
Konkursy dodane
batistutek123
Postów 225
Punkty karne 0
Konkursy dodane
batistutek123
Postów 225
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Musi zmienić otoczenie, bo to doprowadziło ją do upadku- tak mi się wydaję. Inaczej się wykończy, niech szuka pomocy np. psychiatry są bodajże darmowi w Mopsach. Niech się nie wstydzi tylko walczy o siebie i dobrze by były jakieś osoby które by ją wspierały i pomagały. To przejściowy stan jak popracuje i naprawi lata zaniedbań wróci do równowagi. Niestety tyle czasu ile ją kosztowało dojście do tego stanu będzie musiała równowartość tego czasu poświęcić na wyleczenie się z tego. Wyświetl w wątku >>