Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
batistutek123
Postów 225
Data rejestracji 17.01.2015
Punkty karne 0
Konkursy dodane
batistutek123
Postów 225
Punkty karne 0
Konkursy dodane
batistutek123
Postów 225
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Aż teraz strach cokolwiek napisać, wolę być jak to nazwałaś "dziwakiem" i mieć swoje zdanie niźli niewolnikiem tego systemu.
"Wszyscy śmieją się ze mnie że jestem inny, a ja uśmiecham się że wszyscy są tacy sami"
Życzę duzooo zdrowia!! Wyświetl w wątku >>
batistutek123
Postów 225
Punkty karne 0
Konkursy dodane
androm- to naprawdę fajnie ułożyłeś, szkoda że to nie konkurs wygrałbyś coś:) Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
batistutek123
Postów 225
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Leków nie biorę, nigdy nie brałem i nie zamierzam- źle mi życzycie chcecie we mnie władować te świństwa.
Może coś z medycyny naturalnej- obecnie jem codziennie po 2 pestki moreli na zabicie ewentualnych powstających komórek rakowych jak i inne czynniki.
Już całkiem poważnie, nie sądziłem że tutaj dalej taka spinka rok temu było podobnie. Co gorsze te same osoby trochę zbyt mechanicznie spostrzegają świat, gdzie czegoś nie napiszę to zaraz burza mózgów.
Idę się zając konkursami, trochę szkoda czasu na takową rozmowę, liczyłem na jakąś "normalna" dyskusję bez obrażania.
Pozdrawiam Bardzo Serdecznie w Nowym Roku! Wyświetl w wątku >>
batistutek123
Postów 225
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wszystkie religie starosłowiańskie i inne p.n.e paliły szczątki. Kiedyś bawiłem się w detektywa dzwoniłem po zakładach pogrzebowych i sprawdzał w tej materii kwestie prawne- to co zrobili z człowiekiem po śmierci zasługuje dopiero na skandal! Nie to co ja napisałem a widzę że was oburzyłem. Teraz na cmentarzach hoduje kościół armie szkieletów dla sił mroku. Nie ma ani jednej osoby rozsądnej- szczególnie jestem zawiedziony negatywnym komentarzem- edzia21. Ja akurat mam dużą wiedze w tym temacie. Porozmawiajcie ze starszymi ludźmi i zapoznajcie się z ich relacjami co się działo jak koparki podczas wojny wjechały na cmentarz- część duszy jak by ożyła..
Nie macie pojęcia że duszą zakopana w ziemi męczy się około 100 lat z własnych doświadczeń- ponad 4 miesiące byłem sam w górach w domku. Czasem rodzina przejeżdżała jak mieli więcej wolnego. Chciałem wrócić do konkursów i przypadkiem wywołałem ten temat.
asiam - liceum skończyłem jako najlepszy uczeń w całej szkole, na świadectwie miałem 7 ocen celujących. Na studiach wyróżnienie i stypendium rektora/naukowe. Po studiach uczyłem się dalej. Jednak przyznam CI rację w jednym do 2 klasy gimnazjum byłem nieznośnym uczniem- chcieli mi zmienić klase:) wtedy się poprawiłem.
Nie jestem trollem i nie sprawia mi przyjemności odpisywanie na tego typu komentarze, robię to bo taki już jestem. Nie lubię spraw niewyjaśnionych.
Jeżeli kogoś uraziłem to przepraszam.
Co do konkursów ponad rok przerwy, wcześniej jak brałem udział to dziennie dostawałem 1-2 rzeczy od listonasza i codziennie jakaś wygrana, lub jak przerwa to w jednym dniu pojawiało się kilka. W wielu konkursach wygrywałem gdzie naprawdę nie było łatwo a sam się czasem dziwiłem że coś tak fajnego napisałem/wymyśliłem.
Kobitki szukam bo w górach się nudzi i tam bardziej takie babo-chłopy nie dla mnie:).
Miłego wieczoru:) trochę zaaa dużo napisałem- ale temat chyba w odpowiednim wątku xd
Wyświetl w wątku >>
batistutek123
Postów 225
Punkty karne 0
Konkursy dodane
batistutek123
Postów 225
Punkty karne 0
Konkursy dodane
batistutek123