Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
wojowniczka
Postów 367
Data rejestracji 16.01.2015
Punkty karne 0
Konkursy dodane
wojowniczka
Postów 367
Punkty karne 0
Konkursy dodane
wojowniczka
Postów 367
Punkty karne 0
Konkursy dodane
wojowniczka
Postów 367
Punkty karne 0
Konkursy dodane
U mnie kasa z biedronki Wyświetl w wątku >>
wojowniczka
Postów 367
Punkty karne 0
Konkursy dodane
I sprzęt rtv/agd- bo do tego coś szczęścia nie mam.
Dwie wycieczki mam na koncie, ale trzecia też byłaby wskazana
Ogólnie na pierwszy rok "konkursowania" narzekać nie mogę, ale móże to poprostu szczęście początkujących więc nim ten rok się skończy niech autko wpadnie!!! Wyświetl w wątku >>
wojowniczka
Postów 367
Punkty karne 0
Konkursy dodane
wojowniczka
Postów 367
Punkty karne 0
Konkursy dodane
pomysł z wynikami konkursu też jest super i tą informację można byłoby również umieścić w kalendarzu- 1. Dzisiaj dodane konkursy, 2. Dzisiaj kończące się, 3. max dziś wyniki z... Wyświetl w wątku >>
wojowniczka
Postów 367
Punkty karne 0
Konkursy dodane
wojowniczka
Postów 367
Punkty karne 0
Konkursy dodane
wojowniczka
Postów 367
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mi marzyłoby się skończyć rok konkursowy z przytupem! tylko gdzie na szybko jakieś auto zgarne? a narazie cicho... Wyświetl w wątku >>
wojowniczka
Postów 367
Punkty karne 0
Konkursy dodane
wojowniczka
Postów 367
Punkty karne 0
Konkursy dodane
rzeczywiście ja sprawdzałam tylko niegazowaną... Wyświetl w wątku >>
wojowniczka
Postów 367
Punkty karne 0
Konkursy dodane
wojowniczka
Postów 367
Punkty karne 0
Konkursy dodane
wojowniczka
Postów 367
Punkty karne 0
Konkursy dodane
bo nie ładnie jest donosic :-)
Boże.... widzisz i nie grzmisz! za plagiat powinna być taka sama kara jak za każdą inną kradzież! a w tym przypadku został skradziony tekst warty kupękasy! WWięc nie wystarczy pogrozic paluszkiem....
Lucyno wstydź się! Wyświetl w wątku >>
wojowniczka
Postów 367
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dlaczego Wy tego nie rozumiecie?!
przecież mogło się to zdarzyć każdemu!!! Biedna Lucyna Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
wojowniczka
Postów 367
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gratuluję z całego serca wygranego samochodu!!! Nie mnie oceniać- o gustach się nie dyskutuje żadna z moich "propozycji" nie znalazła się wśród zwycięskich imion, ale nie uważam, żeby komisja "losowala"- nie trafiłam w gust i tyle.
Uważam, że więcej osób powinno się chwalić głównymi nagrodami, może dzięki temu będzie mniej jadu tu na forum najważniejsze, że wygrana uczciwa!!!
jeszcze raz- GRATULACJE!!!
Wyświetl w wątku >>
wojowniczka
Postów 367
Punkty karne 0
Konkursy dodane
wojowniczka
Postów 367
Punkty karne 0
Konkursy dodane
wojowniczka
Postów 367
Punkty karne 0
Konkursy dodane
przegapiłam nestle tesco :-/ gdzie teraz jest jakiś konkurs ze słodyczami? szukam, szukam i chole*a nie widzę :-/ ślepa jestem!!! Wyświetl w wątku >>