Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika monkakk

monkakk

#6469129 Napisano: 02.03.2018 16:36:41 w Lay's
stokrotka238 napisał(a):

Jak wygladaja paczki konkursowe, moze ltos wrzucic foto bo chce chłopaka wysłać i żeby dobre kupił...

Wyświetl w wątku >>

monkakk

#6468952 Napisano: 02.03.2018 10:44:48 w Lay's
synk napisał(a):

moskala22 napisał(a):

u mnie na szczęście mam potwierdzenia na mailu (Chrome)

chrome to nie domena, to przeglądarka. Problemy są na o2, na interii. Więcej nie wiem bo i nie gram na całe osiedle

I na onecie też jest problem Wyświetl w wątku >>
0 0

monkakk

#6468944 Napisano: 02.03.2018 10:27:47 w Lay's
Ktoś pisał do Avanti z zapytaniem o to, że zgłoszenie zostało wg. strony przyjęte, a potwierdzenia na @ brak? Wyświetl w wątku >>
0 0

monkakk

#6468903 Napisano: 02.03.2018 08:43:51 w Lay's
inter81 napisał(a):

potwierdzenia przychodzą tylko na poczte gmail z tego co zauważyłem to samo z showmax tak wiec nawet jak wygracie to maila nie odczytacie

Jedyna nadzieja w tym, żeby wyniki na stronie były publikowane razem z wysyłanymi @. Wyświetl w wątku >>
0 0

monkakk

#6468789 Napisano: 01.03.2018 20:17:15 w Lay's
U mnie na wszystkie wysłane zgłoszenia, podziękowanie i info o tym ze zgłoszenia są w puli, a @ ani jednego emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

monkakk

#6468684 Napisano: 01.03.2018 16:24:09 w Czy informują/ informowali?
cotomabyc napisał(a):

Dzis miały pójsc maile z konkursu - "Spędzaj czas z tvn"
https://dziendobr...zas-z-tvn,14613.html
Wygrał Ktoś ?

Tak, bodajże w informują albo mdw masz info Wyświetl w wątku >>
1 cotomabyc 0

monkakk

#6468557 Napisano: 01.03.2018 12:03:15 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
@gnieszk@ napisał(a):

monkakk napisał(a):

@gnieszk@ napisał(a):

wrrrryyy napisał(a):

Streamline wysłał wszystkie sms-y z Colgate Super-Pharm bez podania rodzaju nagrody?
Ktoś dostał sms-a z wskazaniem nagrody?

Na to wygląda. Nikt nie pisał o paście...

Ja mam info że były smsy z III stopniem osobno

A to sorki. Po prostu wydało mi się raczej niewiarygodne, bo Streamline nigdy nie dał mi nawet pasty do zębów teraz wysłał mi sms-a bez rodzaju nagrody i uznałam, że wszyscy takie dostali. emotka

Tam to konkurencja była znacznie mniejsza emotka bo bardzo mało ludzi grało z tych co zgarniają tam grubiej emotka Wyświetl w wątku >>
1 lager 0

monkakk

#6468542 Napisano: 01.03.2018 11:42:26 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
@gnieszk@ napisał(a):

wrrrryyy napisał(a):

Streamline wysłał wszystkie sms-y z Colgate Super-Pharm bez podania rodzaju nagrody?
Ktoś dostał sms-a z wskazaniem nagrody?

Na to wygląda. Nikt nie pisał o paście...

Ja mam info że były smsy z III stopniem osobno Wyświetl w wątku >>
1 @gnieszk@ 0

monkakk

#6468454 Napisano: 01.03.2018 09:23:21 w Lay's
agata6 napisał(a):

aleksiak napisał(a):

cleo25 napisał(a):

monkakk napisał(a):

Działa Wam stronka? U mnie po kliknięciu na loterie, biała strona z info Not Implemented

U mnie to samo. Brak potwierdzenia na maila, więc pewnie zgłoszenie nie poszło.

działa, po każdym zgłoszonym kodzie, informacja, że potwierdzają zgłoszony kod

U mnie też działa

No to mi już na starcie Avanti dziękuje emotka nie działa nic dalej .... Wyświetl w wątku >>
0 0

monkakk

#6468445 Napisano: 01.03.2018 08:59:48 w Lay's
Działa Wam stronka? U mnie po kliknięciu na loterie, biała strona z info Not Implemented Wyświetl w wątku >>
0 0

monkakk

#6467984 Napisano: 27.02.2018 22:11:04 w Biedronka
mahuska napisał(a):

trebor1 napisał(a):

Wszyscy dostaliscie już info o wysyłce zmywarek z somatu? 

ja dalej nie mam

Dalej cisza Wyświetl w wątku >>
0 0

monkakk

#6467573 Napisano: 26.02.2018 18:34:59 w Albedo Marketing
isiulka napisał(a):

Czy wszyscy  dostali info z wysyłką zmywarek Somat? Nic nie dostałam i nie wiem czy powinnam się martwić?

Nie, nie wszyscy. U mnie nie ma ani jednego sms-a. Wiem, że część ludzi też czeka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

monkakk

#6466726 Napisano: 23.02.2018 12:29:05 w Czy informują/ informowali?
calineczka354 napisał(a):

Orientujecie się może czy wycieczki do Paryża ( Kaufland) już rozdane? Nie mam dostępu do wątku Kaufland emotka  Widziałam, ze na stronie nie ma zwycięzców, ale może informują wcześniej? emotka

Ktoś pisał że ma @ Wyświetl w wątku >>

monkakk

#6466496 Napisano: 22.02.2018 18:09:22 w Kaufland konkursy
asantesana napisał(a):

monkakk napisał(a):

asantesana napisał(a):

monkakk napisał(a):

asantesana napisał(a):

monkakk napisał(a):

To chyba im się coś odmieniło, bo ten zwrot  (każde z osobna) dopiero przy Kaufie się pojawił. A przynajmniej tam, gdzie słałam oświadczenia nie było go emotka No ale na przyszłość trzeba uważać emotka

Ten zwrot pojawił się dawno temu, od zawsze podpisuję się 3 razy u Albedo  emotka

To pewnie tak było, tak jak podkreśliłam tam, gdzie ja wygrywałam nie było takiego zwrotu. I piszę tu o ich świeżo rozwiązanych konkursach. A nagrody są już w domu emotka Więc chyba zależy kto robi regulamin, albo jaki jest bazowy do przeróbki emotka

Czyli w którym regulaminie tak nie było, konkretnie?

Np w tym Konkurs "3 kroki do piękna z Syoss" w sieci Kaufland.

Tak, nie ma tego zapisu, ale jest tekst "Podpisane oświadczenia zwycięzcy" w oddzielnych punktach regulaminu, co sugeruje podpisanie ich osobno. Przypuszczalnie z powodu tego, ze laureaci podpisywali się raz pod wszystkimi oświadczeniami dodali "każde osobno" i taki dodatek był już we wszystkich późniejszych regulaminach (np. Somat, Somat/Pur, Perwoll)   

Piszesz o Biedronkowym Somacie? Bo to chyba najświeższy Somat. Nie stresuj emotka ja mam regulamin gdzie nie ma tego zwrotu emotka i byłoby przykro jakby zmywarki nie dojechały ;/

defed napisał(a):

monkakk napisał(a): Np w tym Konkurs "3 kroki do piękna z Syoss" w sieci Kaufland.

Ale tu też są oświadczenia w liczbie mnogiej do podpisania, widzę 4. Inna sprawa, że są one naciapane w jednym podpunkcie i mało widoczne.

A no właśnie emotka Ale akurat tu jeden podpis wystarczył, głośniki są w domu.

Reasumując trzeba uważać emotka i czytać dokładnie. Ale wiemy jak to czasami bywa emotka A przynajmniej ja wiem emotka Wyświetl w wątku >>
1 Monika11 0

monkakk

#6466490 Napisano: 22.02.2018 17:51:46 w Kaufland konkursy
asantesana napisał(a):

monkakk napisał(a):

asantesana napisał(a):

monkakk napisał(a):

To chyba im się coś odmieniło, bo ten zwrot  (każde z osobna) dopiero przy Kaufie się pojawił. A przynajmniej tam, gdzie słałam oświadczenia nie było go emotka No ale na przyszłość trzeba uważać emotka

Ten zwrot pojawił się dawno temu, od zawsze podpisuję się 3 razy u Albedo  emotka

To pewnie tak było, tak jak podkreśliłam tam, gdzie ja wygrywałam nie było takiego zwrotu. I piszę tu o ich świeżo rozwiązanych konkursach. A nagrody są już w domu emotka Więc chyba zależy kto robi regulamin, albo jaki jest bazowy do przeróbki emotka

Czyli w którym regulaminie tak nie było, konkretnie?

Np w tym Konkurs "3 kroki do piękna z Syoss" w sieci Kaufland. W Somacie tego zwrotu też nie widzę emotka
Zobaczymy co z resztą, bo faktycznie jest ten zwrot w regulaminie, a nie dam sobie ręki uciąć czy z przyzwyczajenia nie podpisałam oświadczeń 1 podpisem. Ale oni zazwyczaj dzwonili jak było coś nie tak. Poczekamy, zobaczymy emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

monkakk

#6466486 Napisano: 22.02.2018 17:39:46 w Kaufland konkursy
asantesana napisał(a):

monkakk napisał(a):

To pewnie tak było, tak jak podkreśliłam tam, gdzie ja wygrywałam nie było takiego zwrotu. I piszę tu o ich świeżo rozwiązanych konkursach. A nagrody są już w domu emotka Więc chyba zależy kto robi regulamin, albo jaki jest bazowy do przeróbki emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

monkakk

#6466482 Napisano: 22.02.2018 17:31:45 w Kaufland konkursy
Monika11 napisał(a):

monkakk napisał(a):

Monika11 napisał(a):

tu są trzy oświadczenia każe trzeba osobno podpisać -pamiętajcie

A co nie przyjmują oświadczeń wklejonych po sobie i podpisanych jednym podpisem na końcu? Zawsze tak robię i nie miałam przebojów.

Nie mam pojęcia
w regulaminie piszą o tym
podpisane czytelnie oświadczenia Zwycięzcy (każde z osobna):

To chyba im się coś odmieniło, bo ten zwrot  (każde z osobna) dopiero przy Kaufie się pojawił. A przynajmniej tam, gdzie słałam oświadczenia nie było go emotka No ale na przyszłość trzeba uważać emotka Wyświetl w wątku >>
1 Monika11 0

monkakk

#6466472 Napisano: 22.02.2018 17:00:48 w Kaufland konkursy
Monika11 napisał(a):

tu są trzy oświadczenia każe trzeba osobno podpisać -pamiętajcie

A co nie przyjmują oświadczeń wklejonych po sobie i podpisanych jednym podpisem na końcu? Zawsze tak robię i nie miałam przebojów. Wyświetl w wątku >>
0 0

monkakk

#6466089 Napisano: 21.02.2018 22:43:03 w Czy informują/ informowali?
ninakow7712 napisał(a):

czy WEDEL C4 II etap już informował?

Z 2 osoby na forum miały od nich dziś nieodebrane połączenia, więc pewnie zaczęli Wyświetl w wątku >>
0 0

monkakk

#6466039 Napisano: 21.02.2018 19:37:06 w Połączenia nieodebrane
ace napisał(a):

zabcia0410 napisał(a):

ace napisał(a):

735...701

u mnie to samo o 16,31

może Wedel C4?

całkiem możliwe, mam zapisany ich numer i tylko jedna cyfra na końcu się nie zgadza emotka Więc obstawiam że to oni. Grałyście w 2 etapie? Wyświetl w wątku >>
0 0