Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika monkakk

monkakk

#6548453 Napisano: 18.11.2018 14:28:55 w Paragony na trwające konkursy
0 0

monkakk

monkakk

monkakk

#6547815 Napisano: 15.11.2018 21:49:55 w Winiary
Prad napisał(a):

Czy rezerwy poszły już do końca konkursu?

We wtorek były @ z 18-ego Wyświetl w wątku >>
0 0

monkakk

#6547716 Napisano: 15.11.2018 17:53:01 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Sprawdzał ktoś z laureatów Tiger czy na stronie wyniki są podpięte? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

monkakk

#6547172 Napisano: 14.11.2018 12:36:27 w SZUKAM....
kreatia napisał(a):

koniczynka123 napisał(a):

kreatia napisał(a):

szukam info o roku ważności konta w tmobile, bez konieczności doładowywania kwotą 50zł. Niedawno wystarczyło włączyć zgody na komunikację marketingową, teraz już tej "promocji" nie ma...
tak, wiem, cb656, tu jest info, ale trzeba dostać od nich smsa, a chcę to zrobić tu i teraz  emotka

Nie ma teraz takiej opcji, ale z tego co wiem to jak u znajomych skończyła się ważność to właśnie po kilku dniach dostawali ten sms z propozycją o przedłużenie o 100 dni. Może więc poczekaj kilka dni a może też dostaniesz sms emotka

co za beznadziejna sieć... dziękuję, tak zrobię  emotka

Odświeżam emotka  Teraz ja nachętniej przedłuzyłabym konto na rok. Ktoś orientuje się czy teraz jest jakaś promocja? Bez doładowania 50 zł? Wyświetl w wątku >>
1 kreatia 0

monkakk

#6547153 Napisano: 14.11.2018 11:45:46 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
olunka napisał(a):

monkakk napisał(a):

olunka napisał(a):

agakaz2 napisał(a):

na plakacie kup dwa produkty a w regulaminie jeden

czy ktoś widzi liste sklepów?

https://www.e-kon...nt.html#.W-v7mOhKiHs

wg regulaminu lista sklepów powinna byc na stronie konkursowej, ja jej nie widzę, w regulaminie tez nie, może ktoś wie gdzie ją znajdę

Jest w górnym rogu logo Carrefour i Carrefour Market, czyli wg. mnie żadne Ekspressy i inne nie biorą udziału. Ale listy faktycznie brak emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

monkakk

#6547149 Napisano: 14.11.2018 11:40:46 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
0 0

monkakk

#6547144 Napisano: 14.11.2018 11:29:38 w Wkurza mnie...
bardzo-mila-dziewczyna napisał(a):

Gdzieś już o tym pisałam (ale jakoś "uciekło i teraz nie mogę znaleźć wpisu a sprawa na tyle wydaje mi się bulwersująca, że MUSZĘ o tym napisać,  MUSZĘ podzielić się wątpliwościami z innymi).
Czy taki "przypadek statystyczny" jest realnie możliwy?
Chodzi o laureatów konkursu:
https://czystaprz...nia.pl/laureaci.html

LOTERIA jest ogólnopolska. Na 44 laureatów, 9 jest z Grudziądza, 4 z Radzynia Chełmińskiego (miejscowość niespełna 2 tys mieszkańców, powiat grudziądzki), kolejnych 4 laureatów z  Mełna (niespełna 900 mieszkańców, także powiat grudziądzki) i dodatkowo jeszcze z tego samego województwa (kujawsko-pom.) - dodatkowo 3 osoby. Czyli niemal 40 % laureatów jest z jednego województwa, z 4 miejscowości. W ostatnim tygodniu na 7 laureatów, 5 było z Grudziądza.

Jestem początkującą forumowiczką i jeszcze niezbyt wiele widziałam, ale to zdecydowanie odbiega od  zauważalnych list w innych konkursach.
A może wkurzam się niepotrzebnie??? Ale na myśl o EWENTUALNYM (!!!) kancie coś mnie zaczyna wkurzać i pojawiają się  podejrzenia (może i nieuzasadnione, ale to chyba skutek mojego swoistego "zboczenia zawodowego").
Co na to doświadczeni tutaj powiedzą???  To norma, bywa tak czy jest to jakiś "smrodek" ale i tak nic z tym się nie zrobi?

Polecam Ci lekturę tu na forum, dotyczących loterii, grup które je rozpracowują inwestując w to kasę że ho ho emotka Kombinatorstwo też (podobno) odchodziło, było nawet drukowanie paragonów. Dużo tez i tyle samo opinii.
Ja z doświadczenia już nawet nie zawarcam sobie tym tematem głowy, bo szkoda czasu. 
Gram sobie w to co mnie interesuje i jak mam wygrać to wygram emotka Wyświetl w wątku >>
3 mia, joan, kammaro 0

monkakk

#6546730 Napisano: 13.11.2018 12:22:58 w Wkurza mnie...
jorunn2010 napisał(a):

Wygrałam w Laysach upragnioną nagrodę, ale myślałam że wyniki za cały etap są po jego zakończeniu. dzisiaj dostrzegłam maila z wygraną z 31.10 i przepadło bo nie odesłałam oświadczenia emotka

Napisz do nich albo zadzwoń, oni zazwyczaj sami jeszcze po terminie dzwonią, że nie mają oświadczenia emotka  Myślę, że nie wszystko stracone emotka Wyświetl w wątku >>

monkakk

monkakk

#6546220 Napisano: 11.11.2018 17:09:45 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kreatia napisał(a):

wakacje z orange czy dzwonili drugi raz do nieodebranych? emotka  /mam jedno z piątku, po czym rozladował mi się telefon. 

Może być pw. Dajcie znać, bo smutno... 

Do mnie nie oddzwaniali. Wyświetl w wątku >>
0 0

monkakk

#6546161 Napisano: 11.11.2018 12:51:51 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Mysia napisał(a):

bandit napisał(a):

ika1 napisał(a):

z winiar trzeba było wysłać paragon nawet jeśli się było rezerwowym  a ja tego nie zrobiłam ale gapa emotka

Na pewno ? ja miałem maila o rezerwie i informację w nim że jestem rezerowy do zwrotu i jak coś to się odezwą , nic nie było o wysyłce 
i tak sie nie załapałem, po co wysyłać coś jak są małe szanse na kase ?

To dlaczego w mailu podają: Jeśli prawo do nagrody przejdzie na Ciebie, skontaktujemy się z Tobą ponownie na adres e-mail, który podałeś w formularzu zgłoszeniowym. Pamiętaj aby zachować paragon.emotka

Jak pierwszy laureat nie wywiąże się z odesłania paragonu, to nagroda przechodzi na Ciebie. Wtedy poinformują Cie w kolejnym @ o tym i po takiej wiadomości odsyłasz paragon. Wyświetl w wątku >>
0 0

monkakk

#6545996 Napisano: 10.11.2018 17:53:19 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
violka88 napisał(a):

mam  pytanie dotyczące loterii auchan
jaki numer transakcji wpisujecie  czy ten na przeciwko daty czy  nr systemowy??????

Wszystko masz pokazane jak klikniesz w okienko, w zależności od sklepów pokaże Ci gdzie Wyświetl w wątku >>
0 0

monkakk

#6545870 Napisano: 10.11.2018 11:43:54 w Smolar
loteryjki napisał(a):

superloser napisał(a):

loteryjki napisał(a):

dzasmina napisał(a):

hmm no właśnie. a jeśli mam kilka tigerów na 1 paragonie to mogę go zgłosić kilka razy? zajrzałam do regulaminu i nie widzę przeciwwskazań.

Nie. W smolarze jeden paragon jedno zgłoszenie bez względu ile sztuk masz na paragonie dlatego jak się robi zakupy na loterie smolarowe to kasa na godzinę zajęta emotka

Ale Smolar odrzuca dublowane numery paragonów, bez informacji dla uczestnika.
A szansa, ze na 2 miechy loterii, bez wyznaczonych sklepów, nawet 10 osób może mieć ten sam numer paragonu ale z innego sklepu, z inną datą... 

superloser ty tak na poważnie w to wierzysz czy tak grasz i chcesz innych zniechęcić od gry w smolarze? 

Z tego co pamiętam, w wynikach loterii Kasztelana z grilami, na liście wygranych znalazłam zdublowany paragon z dwóch innych nr. tel. Wyświetl w wątku >>
1 darog 0

monkakk

#6545687 Napisano: 09.11.2018 15:59:06 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kawazczekolada napisał(a):

Czy wakacje z orange jak ktoś nie odbierze telefonu oddzwaniaja ?

Podbijam, dzownili do kogoś drugi raz? Wyświetl w wątku >>
0 0

monkakk

#6545052 Napisano: 07.11.2018 15:49:23 w Połączenia nieodebrane

monkakk

#6544913 Napisano: 07.11.2018 10:49:57 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
marilla napisał(a):

Czy wygrał ktos dwa zestawy z surf i cocolino na ten sam adres i otrzymał nagrode?? W konkursie grałam ja i siostra, obie wygralysmy po zestawie. Mieszkamy w jednym wielopietrowym domu, ale kazda ze swoja rodzina ma odrebne gospodarstwo domowe. Co w tej sytuacji zrobic zeby nagroda nie przepadła, w regulaminie doczytałam ze na jeden adres( jedno gospodarstwo) mozna wygrac jedna nagrode pierwszego stopnia?

Jak macie jeden adres, to lepiej wyslij drugi zestaw na inny adres (dogadaj się z sąsiadem czy coś emotka ) Wyświetl w wątku >>
0 0

monkakk

#6544891 Napisano: 07.11.2018 09:53:09 w Paragony na trwające konkursy
Sprzedam paragony Syoss Kaufland, 5 zł sztuka Wyświetl w wątku >>
0 0

monkakk

#6544761 Napisano: 06.11.2018 19:21:47 w Winiary
masza napisał(a):

czy z 13.10 była rezerwa juz poinformowana?

Z 14 poszły już Wyświetl w wątku >>
1 masza 0