Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika monkakk

monkakk

#6573495 Napisano: 20.02.2019 20:40:30 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
bezaczek7 napisał(a):

Rodzinny karnawal w c4, dobrze rozumiem na podstawie pkt 4.10, ze nie ma ograniczenia na gospodarstwo, tylko na osobe? emotka

Czyżby informowali? Czy wybiegasz w przyszłość  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

monkakk

#6573478 Napisano: 20.02.2019 19:57:17 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ladyinred napisał(a):

Jak to już skonczyla sie calodniowa dyskusja o papierze?

Hochland juz śmiga? Bo mam opory z dokonaniem pierwszego zgłoszenia...zwykle mi sie wszystko wiesza...

Nawet jak śmiga to dziwne, że nikt nic nie ustrzelił ;/  Wyświetl w wątku >>
1 hrabinka 0

monkakk

#6573460 Napisano: 20.02.2019 19:00:20 w Kupię...
Kupie trzy bilety do Heliosa Wyświetl w wątku >>
0 0

monkakk

#6573109 Napisano: 19.02.2019 18:54:06 w Paragony na trwające konkursy
Paragon na loterie Wedla C4 wymianię na Biedronke z pastami lub Lotosy o podobnej sumie  Wyświetl w wątku >>
0 0

monkakk

#6573099 Napisano: 19.02.2019 18:17:43 w Czy informują/ informowali?
sylzab2294 napisał(a):

carissma napisał(a):

Napiszcie mi, bo już się pogubiłam. Czy ten Kamis co się zakończył w święta, to już cały poinformowany? Wiem, że miksery były informowane, a te czajniki?

A teraz moja lista konkursów, które  mi wiszą w segregatorze emotka
1. Wawel ITM
2. Milka C4
3. Nivea Kauf
4. Astra ITM
5. Actimel Kauf z Neutrogrna

Pewnie już pozamiatane, ale czasem mi umykają wyniki emotka
Dziękuję za odpowiedzi.

wawel był i astra chyba też emotka
Reszta raczej nie emotka

Astra "Podejdź łagodnie do muzyki" Intermarche była na pewno? Chyba mi wyniki uciekły ;/ Wyświetl w wątku >>
0 0

monkakk

#6572881 Napisano: 19.02.2019 09:45:26 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
agakaz2 napisał(a):

monkakk napisał(a):

Jak aktywować konto w Hochland? Nie mam żadnej aktywacji w @, a jak chce się zalogować to mam info, że konto niaktywne.  emotka

sprawdź spam

Adblock poblokował mi grafiki, już ogarnęłam emotka  dzięki Wyświetl w wątku >>
0 0

monkakk

#6572538 Napisano: 18.02.2019 13:08:53 w Paragony na trwające konkursy
- Paragon na konkurs "Zdrowie dla rodziny" E. Leclerc wymienię na Biedronkę Sensodyne itd + Tesco Nic Nac/Crunchips (moge poczekać na zakup)
- Paragon na loterie Wedla C4 wymianię na Biedronke z pastami, rozważę też inne propozycje Wyświetl w wątku >>
0 0

monkakk

#6572105 Napisano: 16.02.2019 09:53:05 w Informują
Z biela mi do twarzy sms zestawy i II stopnie Wyświetl w wątku >>

monkakk

#6571652 Napisano: 15.02.2019 19:00:14 w Połączenia nieodebrane
elizam napisał(a):

monkakk napisał(a):

elizam napisał(a):

799353799

https://www.ktoto.info/numer/799353799/

Pytanie czy Orange mogło dzwonic w sprawie konkursu, czy raczej spam ?

Ale gdzie Ty masz napisane że dzwonili z Orange? W komentarzach masz m.in. że automat albo zaproszenie na pokazy. Ogólnie to spam. Wyświetl w wątku >>
1 edzia21 0

monkakk

#6571648 Napisano: 15.02.2019 18:45:48 w Połączenia nieodebrane

monkakk

#6571642 Napisano: 15.02.2019 18:25:54 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
holaaolaa napisał(a):

czy informowali już z konka Colgate w Hebe??
i czy wszyscy z Fantasi dostają fotele w kolorze ciemno szarym, czy zdarzają się też inne?? emotka

Colgate Hebe czekamy  emotka Wyświetl w wątku >>

monkakk

#6571609 Napisano: 15.02.2019 17:07:28 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
FBangelika3 napisał(a):

pioge7 napisał(a):

FBangelika3 napisał(a):

Wyniki  Fairy na stronie EverydayMe. Może ktoś wygrał!? Bo cos wygralam tylko nie mam napisane jaka nagrodę emotka

możesz linka dać? Ciężko na telefonie znalezc

https://www.every...airycarrefourkonkurs

Macie te wyniki? U mnie wyskakuje okienko, że mogę dokończyć zdanie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

monkakk

#6570950 Napisano: 13.02.2019 13:47:54 w Czy informują/ informowali?
stamp2 napisał(a):

rok czystych przyjemności ITM? emotka

Nie, czekamy Wyświetl w wątku >>
0 0

monkakk

#6570927 Napisano: 13.02.2019 12:07:38 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
nikusia88 napisał(a):

kokii napisał(a):

pioge7 napisał(a):

asantesana napisał(a):

kokii napisał(a):

Mam takie pytanie...

Zdarzaja się konkursy, ze organizator dzwoni, aby poinformować o wygranej, a nie zdąży się odebrać, czy ktoś byle takiej sytuacji, ze mógł oddzwonić, czy nie ma takiej możliwości i trzeba czekać na kolejna próbę kontaktu?

Wszystko zależy od agencji, ja zwykle oddzwaniam, nawet jeśli nie odbiorą to mają sygnał, że jestem dostępna i zwykle za chwilę sami dzwonią. 

A jak nie można oddzwonić, bo od razu odrzuca połączenie, to wtedy już można wykluczyć, że to agencja? emotka  

Ja zawsze wpisuję numer telefonu w wyszukiwarkę google i mi wyskakuje czy to agencja, czy jacyś naciągacze.

Ta kwestia powinna znaleźć się w konkretnym regulaminie emotka  Poszukaj Wyświetl w wątku >>
1 kokii 0

monkakk

#6570690 Napisano: 12.02.2019 14:33:31 w Gdzie najtaniej kupić produkt konkursowy?
Co wychodzi nataniej na konkurs Versus Crunchips/Nic Nac`s? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

monkakk

#6569950 Napisano: 08.02.2019 14:30:47 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
andziabid7 napisał(a):

mama-l-k-m napisał(a):

alan84 napisał(a):

andziabid7 napisał(a):

czy w ogóle ktoś coś wygrał w loterii LOYD?

lipa. mmarzylem o aucie a tu inny kod wygral. szkoda ze nie podali nr rezerwowych.

bo głównej nikt pewnie nie odbierze a rezerwa to Pani Kasia, Asia, Basia z kadr lub marketingu i dlatego uznali że nie trzeba już tych kodów podawać

moja siostra na samym początku wygrała 50zł co mnie motywowało aby pić ich herbatki emotka

też tak myślę
bo rzadko zdarza się loteria, o której w wątku "moje dzisiejsze wygrane" tak cicho
albo nie podawali rezerwy bo na wszystkich karteczkach było to samo ;0

Do tego profesjonalizm pana w tureckim sweterku, losy wypadające z urny i stojąca pod ścianą komisja emotka , której nie powierzyłabym nawet nazdoru nad świnką morską emotka Wyświetl w wątku >>
1 atyde25 0

monkakk

#6569944 Napisano: 08.02.2019 14:13:05 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
andziabid7 napisał(a):

czy w ogóle ktoś coś wygrał w loterii LOYD?

Jak nagrody były przypisane do danych kodów, to obstawiam, że większa połowa z nagród instant nie została wydana, a opakowania kiszą się dalej w sklepach. Najgorsza forma loterii wg. mnie... Nie dam sobie ręki uciać, ale była chyba jedna osoba, która wygral 50 zł. Wyświetl w wątku >>

monkakk

#6569781 Napisano: 07.02.2019 20:30:48 w Czy informują/ informowali?
gutka94 napisał(a):

czy informowali z konkursów "Podejdź łagodnie do muzyki" i "Pielęgnacja z Nivea" w Intermarche?

2 x nie  Wyświetl w wątku >>
1 gutka94 0

monkakk

#6569765 Napisano: 07.02.2019 19:33:12 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
benasia napisał(a):

Czy Wawel z Itm informowal rowniez z ostanich dni? Ktos sie pochwali?

Tak było z 4-ego info. Wyświetl w wątku >>
1 benasia 0

monkakk

#6569762 Napisano: 07.02.2019 19:30:37 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
jokan napisał(a):

cala-w-trawie napisał(a):

kasiaj110 napisał(a):

jokan napisał(a):

estrelitta napisał(a):

IPpioge7 napisał(a):

jokan napisał(a):

ten konkurs ketchupowy to jest ogolnopolski? Bo chyba ktos zrobil zamieszanie, ze carrefour? czy ja czegos nie wiem?

Konkurs organizowany jest na terenie Rzeczpospolitej Polskiej.

więcej nic nie pisze dalej że w Carrefour
także ogólnopolski emotka

Dzisiaj widziałam stand z tym konkursem w Stokrotce

ja wlasnie widzialam w Inter dlatego sie zastanawialam....bo niepotrzbnie kupowalam od kogos paragon w C4 emotka

Sama nad tym się zastanawiałam- na forum pełno opinii że tylko Carrefour- i że na stronie konkursu jest odnośnik do listy sklepów- szukałam tego odnośnika i w regulaminie też ale niczego nie znalazłam.  Może jestem ślepa lub coś w tym stylu . Nie pamiętam dokładnie kto pisał że jest lista sklepów - jeśli taka istnieje to proszę o informacje gdzie to dokładnie znaleźć-

ja pisałam, juz linkuję

no wlasnie nic nie rozumiem, bo plakat widzialam w inter dzisiaj, a ktos pisal, ze widzial tez w stokrotce, wiec wynika z tego, ze ogolnopolski

To, że jest na stronie Carrefoura nic nie znaczy, było już tak wiele razy. Co do listy "sklepów" ona jest ciągle, niezależnie od konkursu. Bywały nawet sytuacje, że lista sklepów na ich stronie, była inna niż ta regulaminowa. Przeciez nas interesuje regulamin, możecie na upartego kupować w C4 z listy, wszak to też sklep na terytorium Rzeczypospolitej Polskiej emotka  
Tu jest strona konkursu (jej adres jest na plakacie Carrefoura) i dla mnie odpowedź jest jasna, jest to konkurs ogólnopolski.
https://oficjalnyketchup.pl/
i dla porównania:
https://www.carre...up-polskich-kanapekp Wyświetl w wątku >>
0 0