Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika monkakk

monkakk

#6581376 Napisano: 18.03.2019 10:13:42 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
FBbeata7 napisał(a):

monkakk napisał(a):

Macie dziś zwrotki z Loreala Carrefour?

Nie, nie przyszła.

Cudownie... Wyświetl w wątku >>
0 0

monkakk

#6581373 Napisano: 18.03.2019 10:07:38 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Macie dziś zwrotki z Loreala Carrefour? Wyświetl w wątku >>
0 0

monkakk

#6580961 Napisano: 15.03.2019 16:43:15 w Czy informują/ informowali?
agagru napisał(a):

Czy z konkursów Tesco baby magazyn ktoś dostał jakieś info? Bo z tego co czytam to tesco magazyn zgłoszenia do końca stycznia dopiero 5 marca poszły wiadomości... emotka

A dekoryj i wygrywaj fantasia z carrefour ktoś coś?:)

Fantasia ma 14 dni kalendarzowych + 3 dni na info od 9-ego emotka  Póki co cisza. Wyświetl w wątku >>
0 0

monkakk

#6580894 Napisano: 15.03.2019 15:04:32 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
margobb napisał(a):

monkakk napisał(a):

Miła26 napisał(a):

pioge7 napisał(a):

Czy w konkursie polmalujzycie.pl jest limit znaków? Na iPadzie wychodzi mi tylko pierwsza w
strona regulaminu a nie mam dojścia do laptopa emotka  i nie wiem co dalej tam jest emotka  

Co to za konkurs?Nie mogę nigdzie znaleźć  emotka

Pewnie chodzi o Fantasie Społem emotka  Z regulaminu: Dla Zgłoszeń dokonywanych za pośrednictwem SMS, Organizator nie narzuca limitu znaków

Mi 3 smsy tylko weszly - pozniej na mms sie zmienialo i nie umiałam sobie z tym poradzic. Okolo 350 znakow

To już "wina" telefonu, nie konkursu emotka  Niestety częśc modeli tak ma. Wyświetl w wątku >>
0 0

monkakk

#6580891 Napisano: 15.03.2019 15:00:41 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Miła26 napisał(a):

pioge7 napisał(a):

Czy w konkursie polmalujzycie.pl jest limit znaków? Na iPadzie wychodzi mi tylko pierwsza w
strona regulaminu a nie mam dojścia do laptopa emotka  i nie wiem co dalej tam jest emotka  

Co to za konkurs?Nie mogę nigdzie znaleźć  emotka

Pewnie chodzi o Fantasie Społem emotka  Z regulaminu: Dla Zgłoszeń dokonywanych za pośrednictwem SMS, Organizator nie narzuca limitu znaków Wyświetl w wątku >>
2 Mila26, pioge7 0

monkakk

#6580270 Napisano: 13.03.2019 20:38:14 w Paragony na trwające konkursy
Sprzedam: Auchan Toblerone 4 zł, kody Kinder Bueno  Wyświetl w wątku >>
0 0

monkakk

#6579778 Napisano: 12.03.2019 20:01:30 w Gdzie najtaniej kupić produkt konkursowy?
karkocka napisał(a):

monkakk napisał(a):

Widział ktoś może promocję na zapas mydła w płynie Carex?

zapas za 4,99 (500 ml) Rossmann

emotka  A wiadomo do kiedy?  Wyświetl w wątku >>
0 0

monkakk

#6579769 Napisano: 12.03.2019 19:42:49 w Gdzie najtaniej kupić produkt konkursowy?
Widział ktoś może promocję na zapas mydła w płynie Carex? Wyświetl w wątku >>
0 0

monkakk

#6579676 Napisano: 12.03.2019 14:48:26 w Czy informują/ informowali?
ivanotta napisał(a):

Konkurs "Poczuj magię delikatności" Drogeria Natura i Pielęgnacja z NIVEA w intermarche- były już jakieś wiadomości?

Nivea w ITM nie było, a z Natury nie jestem pewna. Ostatnio rozwiązali Hebe z tego co widziałam, to może ogarniają ją emotka Wyświetl w wątku >>
1 notta 0

monkakk

#6579665 Napisano: 12.03.2019 14:07:42 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Miła26 napisał(a):

Monika11 napisał(a):

Miła26 napisał(a):

Czy na konkurs Garnier Kaufland dostajecie smsa z prośbą o odpisanie Granier.zgoda jako wyrażenie zgody na przetwarzanie danych?

nic nie przychodzi ze zgodą

tak samo jest w konkursie Loreal w C4.

Obstawiam, że to stary zapis z poprzedniego konkursu. Pokusiłam się i wysłałam zgodę bez czekania na smsa, z pół godziny po wysłaniu odp i dostałam informację, że administratorem danych jest bla-bla-bla i jak się zgadzam mam odesłać zgodę... Czyli to co dokładnie zrobiłam parę sekund wcześniej  emotka Wyświetl w wątku >>

monkakk

#6579058 Napisano: 10.03.2019 23:35:51 w Czy informują/ informowali?
darog napisał(a):

Palmolive w Tesco
informowali?

Nie, czekamy. Wyświetl w wątku >>
1 darog 0

monkakk

#6579038 Napisano: 10.03.2019 20:48:30 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
superloser napisał(a):

monkakk napisał(a):

asantesana napisał(a):

superloser napisał(a):

ITM chyba ma różne formy "własności" działające pod jednym szyldem. Dlatego nie mają towaru konkursowego, bo właściciel nic z tej akcji herbaty nie ma.

Co znaczy nic nie ma?  emotka  Sprzedaje po kosztach? To po co chleb sprzedają, skoro nic z tego nie mają? Chyba lepiej sprzedać drogą herbatę i mieć marżę niż nie sprzedać nic.

A ciekwe jak to się bedzie miało do cen... załóżmy, że będzie konkurs w ich sieci z ogólnodostepnej herbaty Lipton, która w gazetce bedzie miała cenę X, a na czytniku w sklepie cenę Y. Ok, nie muszę mieć gazetkowych produktów, ale ceny powinni trzymać te same... Bo jaki sens sprzedawać pod szyldem Intermarche? A o ile dobrze zrozumiałam panią z Inter, ceny mogą być inne, choć nie była tego do konca pewna.

Ceny "gazetkowe" mogą sie zgadzać, ale nie muszą, kiedy takiej gazetki nie ma w sklepie. Np. Lewiatan - promocje i ceny tego dużego nic nie mają wspólnego z tymi małymi. Ten sam szyld a zupełnie inne ceny. Nawet C4 Supermarket, Market i Express (albo Extra) mają różne ceny na etykietach. 

W przypadku ITM  - tam jest kilku właścicieli i chyba jeden z lekka zaczął zmiany i kilka placówek w 2018 roku closed down. Pewnie padnie jak Piotr i Paweł albo wykupi go EuroCash, tak jak Mila  emotka

Akurat w Inter nie mam zbyt dużego doświadczenia, a do niedawna wszystko mi się zgadzało. No to niedługo cieszyłam się jego otwarciem i gazetkami. Ale skoro u nich tak w Lewiatanie, to już wszystko wiadomo emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

monkakk

#6579035 Napisano: 10.03.2019 20:38:59 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
jokan napisał(a):

monkakk napisał(a):

asantesana napisał(a):

superloser napisał(a):

ITM chyba ma różne formy "własności" działające pod jednym szyldem. Dlatego nie mają towaru konkursowego, bo właściciel nic z tej akcji herbaty nie ma.

Co znaczy nic nie ma?  emotka  Sprzedaje po kosztach? To po co chleb sprzedają, skoro nic z tego nie mają? Chyba lepiej sprzedać drogą herbatę i mieć marżę niż nie sprzedać nic.

A ciekwe jak to się bedzie miało do cen... załóżmy, że będzie konkurs w ich sieci z ogólnodostepnej herbaty Lipton, która w gazetce bedzie miała cenę X, a na czytniku w sklepie cenę Y. Ok, nie muszę mieć gazetkowych produktów, ale ceny powinni trzymać te same... Bo jaki sens sprzedawać pod szyldem Intermarche? A o ile dobrze zrozumiałam panią z Inter, ceny mogą być inne, choć nie była tego do konca pewna.

Oczywiscie, ze ceny są różne, ja mam dwa Inter blisko siebie i widzę różnice na tych produktach, które kupuję: chleb, owoce, warzywa. Pwiem więcej, z dwoch w miarę bliskich Lidlach też widzę różne ceny...niestety, trzeba się orientować co gdzie mniej więcej kupić...bo po co mam przepłacać?

Bieżace zakupy do domu to wiadomo emotka  Ale tak z drugiej strony, jaki jest sens wydawania gazetki, której ceny nijak mają się do rzeczywistości? Zanim podejmę decyzję, do którego sklepu pójdę przeglądam gazetkę i co na dzień dobry robią mnie w konia...  

Jeden płaci za paragon konkursowy 10 zł, a inny 15. A oboje kupują w jednej sieci.  Tu bardziej chodzi mi o fakt, że idąc do Inter nie mam cen widocznych w gazetce i ten fakt mnie po prostu emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

monkakk

#6579024 Napisano: 10.03.2019 19:31:20 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
asantesana napisał(a):

superloser napisał(a):

A ciekwe jak to się bedzie miało do cen... załóżmy, że będzie konkurs w ich sieci z ogólnodostepnej herbaty Lipton, która w gazetce bedzie miała cenę X, a na czytniku w sklepie cenę Y. Ok, nie muszę mieć gazetkowych produktów, ale ceny powinni trzymać te same... Bo jaki sens sprzedawać pod szyldem Intermarche? A o ile dobrze zrozumiałam panią z Inter, ceny mogą być inne, choć nie była tego do konca pewna. Wyświetl w wątku >>
0 0

monkakk

#6578892 Napisano: 09.03.2019 22:23:47 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
marzanna napisał(a):

monkakk napisał(a):

prosiaczek napisał(a):

marzanna napisał(a):

Czy w Waszych Intermarche jest nowość Tetley, którą trzeba kupić na konkurs?

tak, ostatnio był też konkurs na te herbaty

Ja byłam ostatnio w swoim i pani kierownik poinformowała mnie, że oni rezygnują z gazetek Intermarche. Herbat nie ma i nie będzie... i faktycznie jak zawsze sklep oklejony plakatami tak teraz nic, zero gazetek. Długo się nacieszyłam jednym w okolicy i niedawno otwartym ITM...   emotka

W jedynym ITM w Warszawie nie ma tych nowości... Zastanawiam się, czy wzięliby to pod uwagę i zaakceptowali paragon na dwa dowolne produkty Tetley.

Wątpie emotka   im chodzi właśnie o wypchanie tych nowości. Jak Warszawa to całkiem możlie, że piszemy o tym samym sklepie :D  Wyświetl w wątku >>
1 marzanna 0

monkakk

#6578878 Napisano: 09.03.2019 20:12:06 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
prosiaczek napisał(a):

monkakk napisał(a):

prosiaczek napisał(a):

marzanna napisał(a):

Ja byłam ostatnio w swoim i pani kierownik poinformowała mnie, że oni rezygnują z gazetek Intermarche. Herbat nie ma i nie będzie... i faktycznie jak zawsze sklep oklejony plakatami tak teraz nic, zero gazetek. Długo się nacieszyłam jednym w okolicy i niedawno otwartym ITM...   emotka

Ale to tak mogą? Przecież jeśli to sieć, to powinny być wszystkie te rzeczy, odpowiednia ekspozycja towaru itp.

Tego nie wiem, ona stwierdziła że tak... Tez mnie to zdziwiło.  Wyświetl w wątku >>
0 0

monkakk

#6578866 Napisano: 09.03.2019 18:13:59 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
prosiaczek napisał(a):

marzanna napisał(a):

Ja byłam ostatnio w swoim i pani kierownik poinformowała mnie, że oni rezygnują z gazetek Intermarche. Herbat nie ma i nie będzie... i faktycznie jak zawsze sklep oklejony plakatami tak teraz nic, zero gazetek. Długo się nacieszyłam jednym w okolicy i niedawno otwartym ITM...  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

monkakk

#6578439 Napisano: 08.03.2019 12:22:13 w Czy informują/ informowali?
prosiaczek napisał(a):

Czy infomowali już z Nivea Kaufland i Nivea Intermarche? (w lutym były konkursy)

Nie emotka  Oni to zawsze mają długi czas na to emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

monkakk

#6577799 Napisano: 06.03.2019 13:30:10 w Czy informują/ informowali?
olunka napisał(a):

monkakk napisał(a):

rufus napisał(a):

Karnawał słodkości to za 3 etap informowali??

https://www.e-kon...strona/1570#p6577770

ale ktos wygral nagrode 3 stopnia, a pytanie jest o etap:)

Można na dwa sposoby odczytać to pytanie emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

monkakk

#6577792 Napisano: 06.03.2019 13:22:02 w Czy informują/ informowali?
rufus napisał(a):

Karnawał słodkości to za 3 etap informowali??

https://www.e-kon...strona/1570#p6577770 Wyświetl w wątku >>
0 0