Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika monkakk

monkakk

#6629471 Napisano: 12.08.2019 21:43:28 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mama-l-k-m napisał(a):

magie1982 napisał(a):

Hebe poszło wszystko? Zgłoszenia przez stronę tez informowali SMS?

u mnie 1 zgłoszenie smsem - 1 wygrana
1 zgłoszenie przez stronę - brak info - brak wygranej 

Przez stronę nie podawało się numeru telefonu, to może na razie tylko z sms-ami się uporali? Wyświetl w wątku >>

monkakk

#6629450 Napisano: 12.08.2019 21:08:33 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mczarna napisał(a):

monkakk napisał(a):

mczarna napisał(a):

Co tam słychać w Waszych Tesco? Moje najbliższe,które jest supermarketem zawsze było słabe jeśli chodzi o produkty konkursowe,ale teraz to już chyba będzie tylko gorzej. Wszędzie tablice - Zmieniamy się dla Was,więc pytam kasjera co to za zmiana, a ten,że ograniczenie asortymentu...Co oni chcą z tego sklepu zrobić? Żabkę?Chyba jednak czeka je to samo co z innymi,pewnie dłużej to potrwa,ale to ograniczenie asortymentu o czymś świadczy...Niech się zamieni w Biedrę,dla mnie lepiej,ale niech nie ściemniają. P.S.Na liście sklepów do zamknięcia ich nie ma.

Będzie gorzej. Wypowiadają umowy (m.in. w większej części tym, którzy są sponsorami nagród w konkursach) i będą  bazować na markach własnych tam gdzie zostaną sklepy.
https://biznes.radiozet.pl/News/Tesco-Polska-zamyka-8-hipermarketow.-Zmieni-sie-rowniez-format-sklepow

Czytałam to jakiś czas temu,bo od dawna były jakieś pitu pitu naklejki,ale teraz jest coraz gorzej.Wolałabym by się już wycofali i w tym miejscu otwarto jakąś Biedrę czy Inter.Przez budowę obwodnicy i tak mam blokadę do Biedry...

Interek by się przydał emotka  i to najlepiej taki co bierze udział w gazetkach. Bo ten na Ursynowie to ma ceny.... z kosmosu emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

monkakk

#6629449 Napisano: 12.08.2019 21:06:55 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
iwona0103 napisał(a):

monkakk napisał(a):

mczarna napisał(a):

Co tam słychać w Waszych Tesco? Moje najbliższe,które jest supermarketem zawsze było słabe jeśli chodzi o produkty konkursowe,ale teraz to już chyba będzie tylko gorzej. Wszędzie tablice - Zmieniamy się dla Was,więc pytam kasjera co to za zmiana, a ten,że ograniczenie asortymentu...Co oni chcą z tego sklepu zrobić? Żabkę?Chyba jednak czeka je to samo co z innymi,pewnie dłużej to potrwa,ale to ograniczenie asortymentu o czymś świadczy...Niech się zamieni w Biedrę,dla mnie lepiej,ale niech nie ściemniają. P.S.Na liście sklepów do zamknięcia ich nie ma.

Będzie gorzej. Wypowiadają umowy (m.in. w większej części tym, którzy są sponsorami nagród w konkursach) i będą  bazować na markach własnych tam gdzie zostaną sklepy.
https://biznes.radiozet.pl/News/Tesco-Polska-zamyka-8-hipermarketow.-Zmieni-sie-rowniez-format-sklepow

W Krakowie na Wielickiej tez podobno zamykaja a nie ma go w tym artykule, więc pewnie więcej zamkną emotka

Oni nie wszystkie sklepy będą zamykać. Część zostanie i będą one na podobieństwo Biedronki, Lidla itp. Taki jest plan na kilka lat do przodu (mam znajomą, która ogarnia ten temat i ostatnio wypowiadała umowy), ale jak sama mówi: co będzie za 5 - nie wiadomo czy się nie zwiną.  Wyświetl w wątku >>
0 0

monkakk

#6629435 Napisano: 12.08.2019 20:44:21 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mczarna napisał(a):

Wyświetl w wątku >>
0 0

monkakk

#6629413 Napisano: 12.08.2019 19:20:33 w SZUKAM....
Po ile paczka Lays w Netto? Są może małe paczki? Wyświetl w wątku >>
0 0

monkakk

#6628224 Napisano: 08.08.2019 10:57:28 w PLAGIATY
bruce napisał(a):

roksana2802 napisał(a):

No niestety już nie można, bo na szczęście nasza kochana forumowiczka to czyta i już usunęła swoje zgłoszenie.
Ciekawa sprawa-na samym początku Pani miała konto Ewelina Piotrek Bazela. Po akcji z moim zdjęciem zmieniła nazwę profilu na Ewelina Piotrek Ba. A po dzisiejszej akcji to już tylko Ewelina Ba. Niedługo będzie już tylko E.

Eeee......  emotka

Eeee......  - pewnie tak wyglądałby jej autorski tekst emotka  wygrana murowana emotka Wyświetl w wątku >>

monkakk

#6626894 Napisano: 03.08.2019 22:03:46 w Paragony na trwające konkursy
Paragon na parówki Jedynki wymienię na Lajonika z C4 Wyświetl w wątku >>
0 0

monkakk

#6625848 Napisano: 31.07.2019 21:42:16 w Paragony na trwające konkursy
2 paragony na kończący się dziś  Palmolive wymienię na paragon Czysty dom ITM (mogę zaczekać na zakup)
Paragon na Konkurs "Pokochasz to" TESCO  wymienię na inny, aktualny paragon lub sprzedam za 13 Wyświetl w wątku >>
0 0

monkakk

#6625547 Napisano: 31.07.2019 10:25:06 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mundek2004 napisał(a):

Czy na budżet Kauflanda nr systemowy piszecie ze spacjami czy bez?

bez Wyświetl w wątku >>
0 0

monkakk

#6625516 Napisano: 31.07.2019 08:13:54 w Wkurza mnie...
zielonaszpilka napisał(a):

androm napisał(a):

Nie brałam udziału, ale moim zdaniem, skoro ktoś (niby) napisał" ciurkiem" to w tej formie powinni zaprezentować to hasło, bo takie hasło zgłosił.
Tylko, że wtedy każdy czytający to na fb by się zastanowił, że jak to możliwe, że takie coś zostało nagrodzone.

A no powinni. Bo to co zaprezentowali to już właściwie inne zgłoszenie emotka Dostali już informację o oburzeniu innych konkursowiczów. Jakby mieli jaja to by dali drugi samochód. Ale obawiam się, że skończy się to tak, że jeszcze paru oburzonych trochę popisze im na fb, pospamuje mailami i reklamacjami i sprawa się rozejdzie, no bo co innego można zrobić? A przy kolejnym konkursie (o ile im się jeszcze będzie chciało) po prostu nie opublikują zwycięskiego zgłoszenia.

Czy z pierwszego konkursu wrzucili gdzieś zwycięskie hasło?

https://www.facebook.com/notes/breck/zmontuj-wygran%C4%85-zwyci%C4%99ska-odpowied%C5%BA-konkursowa-pt-50-twarzy-brecka/2368951703338839/ Wyświetl w wątku >>

monkakk

#6625463 Napisano: 30.07.2019 22:03:37 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
sylwika76 napisał(a):

czy w Tesco Łowicz  sms ma być 160 znaków czy nie ma ograniczenia???

Nie ma Wyświetl w wątku >>
0 0

monkakk

#6625436 Napisano: 30.07.2019 21:11:28 w Paragony na trwające konkursy
Paragon na Konkurs "Pokochasz to" TESCO  wymienię na inny, aktualny paragon lub sprzedam za 13 Wyświetl w wątku >>
0 0

monkakk

#6625416 Napisano: 30.07.2019 20:38:09 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
stamp2 napisał(a):

W Hebe Nivea przychodzi zwrotka po zgłoszeniu smsem? emotka

Pare dni temu przychodziły (Orange, Plus). Dziś na forum też było o to pytanie, bo nie dochodziły na Orange (na Play tak). Wyświetl w wątku >>
0 0

monkakk

#6625379 Napisano: 30.07.2019 19:20:15 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
magie1982 napisał(a):

Pytanie do osób, które już dostały macbooka z dino od smolara. Jaki to model?

Wyświetl w wątku >>

monkakk

#6625297 Napisano: 30.07.2019 15:28:24 w Giełda Kodów ; )
40 kodów Kasztelan wymienie na paragon na Konkurs "Czysty dom" Intermarche lub inne paragony konkursowe Wyświetl w wątku >>
0 0

monkakk

#6625081 Napisano: 30.07.2019 08:14:22 w Czy informują/ informowali?
fioleczka napisał(a):

Czy informowali już z konkursu NIVEA z Super Pharm ??

Nie, mają jeszcze czas emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

monkakk

#6624861 Napisano: 29.07.2019 16:54:41 w Informują
Wygraj z Tigerem SMS rezerwa Wyświetl w wątku >>

monkakk

#6623651 Napisano: 25.07.2019 12:18:13 w Czy informują/ informowali?
carissma napisał(a):

1.nescafe Biedronka 2 tydzień już dawno po wynikach? emotka
2. Letnie smaki w Dino końcówka?
3. Nivea Men itm?
4. Monte ogolnop. już po ptokach?
Dziękuję za uwagę. Robię porządki emotka

Dino tak. Wyświetl w wątku >>
0 0

monkakk

#6623424 Napisano: 24.07.2019 19:15:18 w Czy informują/ informowali?
aurorcia napisał(a):

monkakk napisał(a):

aurorcia napisał(a):

monkakk napisał(a):

aurorcia napisał(a):

Ostatni etap Sommersby w Dino?

Tak, był.

Dzięki, a kojarzysz kiedy?

Wtorek albo środa w tamtym tygodniu.

Wtedy, z tego co się orientuję to były za przedostatni etap.

Masz np. tu: https://www.e-kon...trona/1798/#p6621558 Wyświetl w wątku >>
1 aurorcia 0

monkakk

#6623416 Napisano: 24.07.2019 19:03:47 w Czy informują/ informowali?
aurorcia napisał(a):

monkakk napisał(a):

aurorcia napisał(a):

Ostatni etap Sommersby w Dino?

Tak, był.

Dzięki, a kojarzysz kiedy?

Wtorek albo środa w tamtym tygodniu. Wyświetl w wątku >>
0 0