Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika monkakk

monkakk

#6060236 Napisano: 23.08.2015 20:37:02 w Agencje reklamowe/promocyjne - ogólna dyskusja
kalka napisał(a):

monkakk - M2.0?- nawet nie byłam świadoma istnienia takiej agencjiemotka  A cóż za konki oni obsługiwali dotychczas?

Freshmarket  Wyświetl w wątku >>
0 0

monkakk

#6059026 Napisano: 20.08.2015 12:49:38 w Biedronka
mundek2004 napisał(a):

monkakk napisał(a):

mam problem który to numer paragonu ten u góry czy ten u dołu? bo na każdym kolejnym obie wartości rosną o 1 i nie wiem ....

Pomóżcie ...

na stronie jak wypełniasz formularz jest pokazane: nr na górze obok daty

Aha dziękuję, jeszcze nie wchodziłam w stronkę, bo zaczęłam od szukania numeru paragonu emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

monkakk

#6058400 Napisano: 19.08.2015 09:54:42 w Agencje reklamowe/promocyjne - ogólna dyskusja
kalka napisał(a):

edzia - w mej ocenie trafiłaś w sednoemotka  
Nie mogłam ich rozgryźć, zastanowiałam się o co im chodzi : myślałam nawet, że losują-z całym szacunkiem do wygrywających tam (mi też się zdarza), ale patrząc na moje teksty, które wygrywają sądzę, że bardzo rozmaicie bywa z wyborem. Przecież w Albedo pracuje sporo osób, a sposób wyboru zależy od tego kto wybiera. Podobnie jest w konkach tekstowych w IQ Marketing-tam również sposób  wyboru( sądzę, że w tym również stopień uczciwości) zależy od tego komu z agencji przypadnie dany konk, poza tym co osoba, to jednak inny gust emotka No i jeszcze jedna kwestia: jak posadzą człowieka i każą mu przeczytać w kilka dni, czasem godzin (za te godziny trzeba przecież zapłacić, a poza tym ważniejsza robota czeka )  teksty długości trylogii Sienkiewicza, to co biedak ma zrobić  i może stąd słynny konkowy happy hour.    

Dziękuję za odpowiedz emotka  a  tą agencję M2.0 nikt nie kojarzy? Wyświetl w wątku >>
0 0

monkakk

#6009941 Napisano: 27.04.2015 14:57:30 w Ambasadorinnowacji - Philips
Mam pytanko do ludzi którzy ostatnio brali udział w aukcjach na ambasadorinnowacji, co można było wylicytować i za ile pkt? Ja niestety przespałam aukcje mam teraz 600 pkt i zastanawiam sie czy za tą ilość można cokolwiek wylicytować ? O której godzinie zaczynają się te licytacje > Bardzo dziekuję za pomoc  Wyświetl w wątku >>
0 0