Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika monkakk

monkakk

#6098858 Napisano: 22.10.2015 10:09:17 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Właśnie Kurier DPD przyniósł kufel z IV etapu Tyskie, a aparatu i pozytywnego potwierdzenia do tej pory nie ma ... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

monkakk

#6098856 Napisano: 22.10.2015 10:05:41 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
DPD Kufel z IV etapu Wyświetl w wątku >>
0 0

monkakk

#6098580 Napisano: 21.10.2015 20:34:19 w Paragony
Grzecznościowo udostępniam info
paragon luksus do sprzedania
info aniam7_8@o2.pl Wyświetl w wątku >>
0 0

monkakk

#6098093 Napisano: 21.10.2015 13:40:40 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Kto jeszcze czeka na weryfikację z Tyskiego IV etapu -  aparat? Wysłałam paragon i cisza ... Wyświetl w wątku >>
0 0

monkakk

#6098052 Napisano: 21.10.2015 13:11:34 w Biedronka
ilonaaa93 napisał(a):

poprostuanette napisał(a):

Czy ktos wygral 25.09;lub 24.09 lub 26.09  i nie ma jeszcze smsa?

Ja nie mam z 24.09.

Ja grałam ostatniego dnia i jeszcze smsa nie mam Wyświetl w wątku >>
0 0

monkakk

#6098051 Napisano: 21.10.2015 13:10:37 w Biedronka
alea napisał(a):

kalka napisał(a):

joan napisał(a):

kalka napisał(a):

Łeee, to Akon też się wycwanił emotka Widocznie za mało zarabiają na  organizacji konków i  muszą czymś nadrobić  emotka   i tak oto rezerwa pomału wychodzi z użytku      

Wybaczam im brak rezerwy - ze względu na ilość nagród emotka

Otóż to emotka   Mam wrażenie, że każdy kto tu zagrał, to wygrał emotka

Jesteś w błędzie , ja posłałam 1 dnia konkursu i brak wygranej emotka

Wiem że koleżanka wysłała 4 zgłoszenia i 4 pudła

A z innej beczki co z weryfikacją Tyskiego z Iv etapu kufel dawno już dostała @ a na aparat ciągle brak potwierdzenia że wszystko ok .... Wyświetl w wątku >>
0 0

monkakk

#6097310 Napisano: 20.10.2015 17:47:52 w Biedronka
ultrixx napisał(a):

Akon łaskawy, bo ja za te wszystkie szaumy, szwarckopy, henkle nagród bym nie dała.

Dokładnie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

monkakk

#6097270 Napisano: 20.10.2015 17:29:47 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
dlaczego Rossmann nie dał nam rowerka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

monkakk

#6094663 Napisano: 15.10.2015 20:43:51 w Biedronka
magisterek napisał(a):

anula81 napisał(a):

mundek2004 napisał(a):

lusienka napisał(a):

xxmarzaxx napisał(a):

magisterek napisał(a):

zaczytana-pola napisał(a):

niiika napisał(a):

czy były juz wyniki unicef z biedronki ??

Mają czas do 16.10. Nikt się nie chwalił wygraną.

Jeszcze nie informowali, aczkolwiek ja nie czekam nawet bo praca małej zginęła na poczcie i nie dotarła przez miesiąc do organizatora ani do mnie nie wróciła. Kazali mi reklamować przesyłkę tylko co mi z reklamacji emotka

składasz reklamacje i piszesz ze przesyłka zaginęła i zaznaczasz zwrot pieniędzy na konto, piszesz ze przesyłka była warta 100zł i masz zwrot za zaginiecie 100zł na konto. max do 110zł lub 120zł poczta oddaje za zaginiecie listu. zawsze cos

Nooo....dołożysz i będzie na tabletemotka

Art. 58. 1. Z tytułu niewykonania lub nienależytego wykonania powszechnej usługi pocztowej przysługuje odszkodowanie:

1) za utratę przesyłki poleconej - w wysokości żądanej przez nadawcę, nie wyższej jednak niż pięćdziesięciokrotność opłaty pobranej przez
operatora publicznego za traktowanie przesyłki jako przesyłki poleconej;

a więc przy przesyłce poleconej możesz dochodzić odszkodowania nawet do 275 zł, powodzenia

dokłądnie, nie odpuszczaj składaj reklamacje, ja ostatnio dostałam 190zł rzecz w liście była warta  mniej dużo mniej

Dzięki chyba faktycznie kupie ten tablet jak dobrze pójdzie bo okazuje się, że 2 przesyłki zaginęły... znalazłem drugie potwierdzenie i też TRÓJKĄT BERMUDZKI - przesyłka widmo! Na poczcie potwierdzili, że na 99% zaginęła, bo by już dawno wróciła do mnie.

5,50 x 50 = 275 razy 2 emotka i Tablet z UNICEFU dziecko MA!

czytam Was i mówię a sprawdzę moje potwierdzenie nadania i co......
2015-09-15  przesyłka nadana i dalej cisza ....
cz to nie za duży zbieg okoliczności ?  Wyświetl w wątku >>
0 0

monkakk

#6094539 Napisano: 15.10.2015 17:05:22 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
cc_investigator napisał(a):

Dzisiaj dostałam tego smsa na telefon na który na 100% grałam tylko w kauflandzie z bonami i to nie ostatnio, a już dawno temu, zanim wszedł numer systemowy...

Ja też grałam w Kauflandzie ... Wyświetl w wątku >>
0 0

monkakk

#6094531 Napisano: 15.10.2015 16:56:31 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
victorious napisał(a):

monkakk napisał(a):

Monika11 napisał(a):

termitek99 napisał(a):

Wszyscy w rodzinie otrzymali dzis smsa z numeru 71958:WAZNE! Bedziemy dzwonic w sprawie Odblokowania Nagrody. Organizator RMSspzoo. Masz 1 dzien promocji 0zl. Potem 1,23zl/dzien. Regulamin subskrypcji m-klub.net
Co to jest? Nikt się tam nie zapisywal.

spam , też mam na telefonach

Czy faktycznie pobierało Wam kasę z telefonu? Też dziś to dostałam. Ktoś wspominał że może Makro za tym stoi - ja nigdy nie brałam udziału w ich konkursach to pewnie nie to. Znalazłam z necie jakieś porady żeby wysłać sms o treści START BLOKADA lub STOP ale nie chcę całkowicie zablokować sobie dochodzących do mnie smsów premium. Poradźcie ...

Numer telefonu jest w bazie, zapewne z innego konkursu. Albo legalnie albo nie do końca. Pieniędzy z konta telefonu nie ubywa, bo tu chodzi o to, żeby dopiero rozpocząć subskrypcję. Stąd SMS i telefony oraz kuszenie nagrodami. Komenda STOP jest zbędna, bo nie można zakończyć czegoś, co się jeszcze nie zaczęło. Najlepsza rada ignorować, a numer 22 292 42 69 zablokować.

Dzięki za radę Wyświetl w wątku >>
0 0

monkakk

#6094514 Napisano: 15.10.2015 16:25:58 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Monika11 napisał(a):

termitek99 napisał(a):

Wszyscy w rodzinie otrzymali dzis smsa z numeru 71958:WAZNE! Bedziemy dzwonic w sprawie Odblokowania Nagrody. Organizator RMSspzoo. Masz 1 dzien promocji 0zl. Potem 1,23zl/dzien. Regulamin subskrypcji m-klub.net
Co to jest? Nikt się tam nie zapisywal.

spam , też mam na telefonach

Czy faktycznie pobierało Wam kasę z telefonu? Też dziś to dostałam. Ktoś wspominał że może Makro za tym stoi - ja nigdy nie brałam udziału w ich konkursach to pewnie nie to. Znalazłam z necie jakieś porady żeby wysłać sms o treści START BLOKADA lub STOP ale nie chcę całkowicie zablokować sobie dochodzących do mnie smsów premium. Poradźcie ... Wyświetl w wątku >>
0 0

monkakk

#6093928 Napisano: 14.10.2015 18:34:16 w Biedronka
monkakk napisał(a):

anika1989 napisał(a):

monkakk napisał(a):

krseta napisał(a):

czy emaile z weryfikacjami paragonów Tyskie ostatni etap już były?

Ja dostałam dzis z kufla IV edycja- negatywną - nie wiem może cos popierniczyłam ... czekam na aparat bo jak tam cos popierniczyłam to emotka  mozna pisac reklamacje od ich decyzji jest w ogóle szansa na to że pozytywnie rozpatrzą ?

Teraz mnie zestresowałaś, my z chłopakiem czekamy na aparaty! Mam nadzieję, że nam nie odrzucą... Miałaś wyraźny paragon?

Tak wyraźny paragon, miałam kilka ale zapisałam jaki nr na jakie zdjęcie, może popierniczyłam numery...

Ktoś pisał kiedyś reklamacje/odwołanie czy to ma sens ? Kufel im podaruje ale nie aparat!

Tyskie właśnie napisało mi @ że oddają mi kufel że weryfikacja pozytywna a rano miałam @ że negatywna była ... Już nie rozumiem  Wyświetl w wątku >>
0 0

monkakk

#6093592 Napisano: 14.10.2015 12:26:23 w Biedronka
asante napisał(a):

monkakk napisał(a):

anika1989 napisał(a):

monkakk napisał(a):

krseta napisał(a):

Ja dostałam dzis z kufla IV edycja- negatywną - nie wiem może cos popierniczyłam ... czekam na aparat bo jak tam cos popierniczyłam to emotka  mozna pisac reklamacje od ich decyzji jest w ogóle szansa na to że pozytywnie rozpatrzą ?

Teraz mnie zestresowałaś, my z chłopakiem czekamy na aparaty! Mam nadzieję, że nam nie odrzucą... Miałaś wyraźny paragon?

Tak wyraźny paragon, miałam kilka ale zapisałam jaki nr na jakie zdjęcie, może popierniczyłam numery...

Ktoś pisał kiedyś reklamacje/odwołanie czy to ma sens ? Kufel im podaruje ale nie aparat!

W mailu z informacją o wygranej masz podany nr paragonu - sprawdź, czy zgadza się z Twoimi zapiskami.

Zgadza się ... kufel niech sobie wezmą emotka  czekam na weryfikacje aparatu  Wyświetl w wątku >>
0 0

monkakk

#6093591 Napisano: 14.10.2015 12:25:31 w Biedronka
zezowaty_kot napisał(a):

monkakk napisał(a):

krseta napisał(a):

U mnie nie było, czekam na weryfikację aparatu. A dobre piwa wzięłaś? 4x550ml?

Tak dobre piwa na 100% , czekam jak na szpilkach na weryfikacje aparatu, bo mnie tym kuflem zestresowali ... Wyświetl w wątku >>
0 0

monkakk

#6093582 Napisano: 14.10.2015 12:19:17 w Biedronka
anika1989 napisał(a):

monkakk napisał(a):

krseta napisał(a):

Ktoś pisał kiedyś reklamacje/odwołanie czy to ma sens ? Kufel im podaruje ale nie aparat! Wyświetl w wątku >>
0 0

monkakk

#6093563 Napisano: 14.10.2015 12:02:05 w Biedronka
krseta napisał(a):

Ja dostałam dzis z kufla IV edycja- negatywną - nie wiem może cos popierniczyłam ... czekam na aparat bo jak tam cos popierniczyłam to emotka  mozna pisac reklamacje od ich decyzji jest w ogóle szansa na to że pozytywnie rozpatrzą ? Wyświetl w wątku >>
0 0

monkakk

#6093535 Napisano: 14.10.2015 11:38:05 w Biedronka
magisterek napisał(a):

monkakk napisał(a):

Czy dostajecie na  @ potwierdzenie swojego zgłoszenia w konkursie 20marzen.pl

Informacja o przyjęciu zgłoszenia pojawia się tylko na stronie! Ne e-mail nie przychodzi nic. Zresztą w regulaminie jest informacja emotka

Dzięki za info emotka  czułabym się bezpieczniej jakbym dostała cokolwiek na @  :)  Wyświetl w wątku >>
0 0

monkakk

#6093526 Napisano: 14.10.2015 11:32:11 w Biedronka
Czy dostajecie na  @ potwierdzenie swojego zgłoszenia w konkursie 20marzen.pl Wyświetl w wątku >>
0 0

monkakk

#6091927 Napisano: 12.10.2015 09:12:01 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
oleczka3222 napisał(a):

Wiem,że się powtarzam więc z góry sory emotka
Nadal z tyskiego nie dostałam z III etapu potwierdzenia paragonu,czy ktoś też jest w takiej sytuacji? Albo ktoś dostał nagrodę już bez tego potwierdzenia?

Ja już dawno miałam a aparat jest już u mnie. W tamtym tygodniu przyszedł. Może zadzowoń do nich Wyświetl w wątku >>
0 0