Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika monkakk

monkakk

#6128982 Napisano: 10.12.2015 16:49:13 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Mam pytanie czy jest tutaj ktoś komu udało się  wygrać w konkursie ITM Gerber organizowanym przez Nestle. Mam pytanko, moze być na priv emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

monkakk

#6126239 Napisano: 07.12.2015 12:04:30 w Konkursy ABC
kalka napisał(a):

shell napisał(a):

Dostalam wlasnie sms z prosba o wplate podatku 12zl - konkurs z Kinder Smakiem 

Z czymś takim spotkałam się pierwszy raz w życiuemotka  Zdarzyło mi się płacić podatki od nagród, ale nigdy 12 zł od gry planszowej emotka  
Jak powiedziało się A i B, to trzeba jeszcze zrobić C i wpłacić im te 12 złotych  

U mnie to samo, przelew już poszedł emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

monkakk

#6125276 Napisano: 04.12.2015 19:16:34 w Rossmann
boher401 napisał(a):

defed napisał(a):

bezaczek7 napisał(a):

czy kostka do wc domestos 3w1 zapas nie jest na liście w załączniku? mi by tam dwa określenia z załącznika pasowały do tej kostki, ale kod się nie wydrukował? źle kupiłam, czy mam pisać na maila po kod dostępu?

mi też na te najtańsze kostki/wkłady kod się nie wydrukował emotka
ale kiedy zagłębiłam się w lekturę regulaminu, to wywnioskowałam, że wszystko oprócz tych wymiennych wkładów powinno być ok

Ja kupiłem domestos i cif,  kod też się nie wydrukował emotka napisałem do nich w niedzielę, jak narazie info brak..

Tez dziś zrobiłam zakupy, najpierw dwa cify - brak kuponu, to wycofała mi kasjerka i przyniosła domestos i cif też nic. Najlepsze były tłumaczenia kasjerki, że te kupony wyskakują tylko czasem, jak w loterii emotka  nawet jak jest konkurs.
Będę do nich pisać zobaczymy co odpiszą Wyświetl w wątku >>
0 0

monkakk

#6124373 Napisano: 03.12.2015 17:09:55 w WC - rozmowy o wszystkim
Ashedalka napisał(a):

ahaaa , no bo niby nad sklepem jest Szyld ABC, ale czytam na paragonie, a tam Izabelka...
No na stronie jest podany pod tą ulicą i nr... Więc zaryzykuje, najwyżej w sklepie spytam emotka

u mnie nie ma szyldu, za to jest adres na str i firmowe reklamówki emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

monkakk

#6124368 Napisano: 03.12.2015 17:03:53 w WC - rozmowy o wszystkim
majonez napisał(a):

Ashedalka
U mnie jest taka sama sytuacja.
Nawet na paragonie nie ma nic napisane że to ABC, ale kiedyś napisałem do organizatora (Smolar robił konkurs) i odpisali że mogę robić zakupy i brać udział jeśli adres się zgadza w wykazem sklepów ABC.

Ja dowiedziałam się, że to abc jak dali mi firmową reklamówkę  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

monkakk

#6124365 Napisano: 03.12.2015 17:00:31 w WC - rozmowy o wszystkim
Ashedalka napisał(a):

Mam mega zagwostkę może mi ktoś oświeci emotka u mnie w mieście na jednym z osiedli był sklep ABC - znaczy podobno jest to nadal ABC tylko pod nazwą IZABELKA - czy to możliwe? Na stronie ABC niby figuruje ten sklep jako ABC ten sam adres i nie wiem czy mogę tam robić zakupy na konki czy też nie...

U mnie też jest ABC, na stronie jest adres a  na paragonie inna nazwa sklepu. Przed wzięciem udziału w konkursie w którym wygrałam zapytałam agencję i powiedzieli, że oczywiście jest to akceptowane.  Wyświetl w wątku >>
0 0

monkakk

#6123085 Napisano: 01.12.2015 16:42:50 w Biedronka
krzych88 napisał(a):

Czy do wszystkich dotarły już nagrody z Luksusu?

Czekam dalej ... Wyświetl w wątku >>
0 0

monkakk

#6122317 Napisano: 30.11.2015 16:28:55 w Kaufland konkursy
U mnie 2 grafiki i pudło... Gratuluję zwycięzcom emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

monkakk

#6116442 Napisano: 20.11.2015 17:04:28 w Biedronka
mellowfruit napisał(a):

http://20marzen.pl/zwyciezcy.aspx
niektóre z tych prac to chyba jakiś żart...

Tu musiało być losowanko ... bo nikt o zdrowych zmysłach nie wybrałby niektórych odpowiedzi emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

monkakk

#6105297 Napisano: 02.11.2015 19:28:02 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Początek miesiąca, wyniki ... a tu emotka  

niunia22 wszystkiego najlepszego emotka  spełnienia marzeń  Wyświetl w wątku >>
0 0

monkakk

#6105255 Napisano: 02.11.2015 18:34:28 w Gratulacje! Dla wygranych!
emotka  gratuluję super nagroda emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

monkakk

#6104386 Napisano: 31.10.2015 12:33:31 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Macie może kontakt bezpośrednio do Brand space? może warto zadzwonić/zapytać widzę kontakt na ich stronie do dwóch babeczek (ale od sprzedaży) i ogólny@. A to podejrzewam zaginie jak na ogólny napiszę, bo pewnie tylko abc ogarniają ... Wyświetl w wątku >>
0 0

monkakk

#6104365 Napisano: 31.10.2015 11:41:29 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
banka-manka napisał(a):

monkakk napisał(a):

Mam pytanie wysłałam męża po zakupy kinder kanapek do ABC. Wrócił i na paragonach ma słodycze ;/   Ma ktoś takie doświadczenia ? Czy uwzględnią to w konkursie ABC? Objeździliśmy 4 inne w ogóle nie mają kinder kanapek i nie będą mieć 

Na konkurs 'Domowe pyszności' - na paragonie miałam 'śmietana LUKS' (a była to śmietana zott) - przy zgłoszeniu dawało się skan paragonu - wygrałam zgłoszeniem z tym paragonem. Więc przeszło. Najlepiej chyba napisać do organizatora - albo poprosić w sklepie o pieczątkę.
A przy tych słodyczach jest jeszcze jakiś nr?
U mnie pisze 'Baton Kinder' niezależnie jakie batony kupiłam.

Słodycze 3.00szt*   Mój pierwszy konkurs ABC i już mam dość, część sklepów ze strony ABC już nie ma ... w 4 nie było Kinder kanapek, w tym ostatnim były to na paragonie słodycze .... Wyświetl w wątku >>
0 0

monkakk

#6104362 Napisano: 31.10.2015 11:34:35 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
grzesiots napisał(a):

monkakk napisał(a):

Mam pytanie wysłałam męża po zakupy kinder kanapek do ABC. Wrócił i na paragonach ma słodycze ;/   Ma ktoś takie doświadczenia ? Czy uwzględnią to w konkursie ABC? Objeździliśmy 4 inne w ogóle nie mają kinder kanapek i nie będą mieć 

U mnie na paragonie normalnie pisze mleczna kanapka kinder

5 ABC w którym byliśmy i nareszcie były kanapki, to słodycze wbite na paragonie ;/  i nie wiem czy jest sens brać udział ... ma ktoś może kontakt do organizatora? abo miał podobną sytuację? Wyświetl w wątku >>
0 0

monkakk

#6104357 Napisano: 31.10.2015 11:25:11 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Wyświetl w wątku >>
0 0

monkakk

#6103595 Napisano: 30.10.2015 09:59:20 w Wkurza mnie...
ORANGE Już od rana mnie nękają, firma MOBILI SP. Z O.O. organizująca jakiś konkurs w którym brałam udział współpracuje z orange więc moje dane pomaszerowały do nich... Wyświetl w wątku >>
0 0

monkakk

#6099614 Napisano: 23.10.2015 11:17:45 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
magisterek napisał(a):

monkakk napisał(a):

monia24 napisał(a):

xxmarzaxx napisał(a):

trampek. napisał(a):

Juz doczytalam, ze 7 dni a jeszcze mam pytanie bo tam piszę, że trzeba skan paragonu na luksus a moge zrobic zdjecie czy nie przejdzie?? robił ktoś tak, bo nie chce strac nagrody. I slecie przez strone tak i na @ przychodzi potwierdzenie?

no właśnie z tym potwierdzeniem jest problem ;-/ od wczoraj nie dotarło

Trzeba wysłać jeszcze raz, jak nie dotarło emotka  Teraz dociera i jest ok, w mailu trzeba kliknąć w link.

Można w końcu wysłać zdjęcie zamiast skanu?

Posłałem zdjęcie paragonu i jest ok!

Dzięki emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

monkakk

#6099607 Napisano: 23.10.2015 11:12:21 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
monia24 napisał(a):

xxmarzaxx napisał(a):

trampek. napisał(a):

Juz doczytalam, ze 7 dni a jeszcze mam pytanie bo tam piszę, że trzeba skan paragonu na luksus a moge zrobic zdjecie czy nie przejdzie?? robił ktoś tak, bo nie chce strac nagrody. I slecie przez strone tak i na @ przychodzi potwierdzenie?

no właśnie z tym potwierdzeniem jest problem ;-/ od wczoraj nie dotarło

Trzeba wysłać jeszcze raz, jak nie dotarło emotka  Teraz dociera i jest ok, w mailu trzeba kliknąć w link.

Można w końcu wysłać zdjęcie zamiast skanu? Wyświetl w wątku >>
0 0

monkakk

#6099031 Napisano: 22.10.2015 13:39:18 w Ambasadorinnowacji - Philips
abodak napisał(a):

dostalam meila o testowaniu odkurzacza emotka

Czyli już po wszystkim emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

monkakk

#6098909 Napisano: 22.10.2015 11:25:07 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ewka napisał(a):

assal napisał(a):

Przed sekundą przyszedł aparat.
Potwierdzenia nie było, a byłam pewna, że nagrodę stracę, bo 1/3 paragonu była zamazana. Kawą chlapnęłam emotka
Numer było widać u góry, ale jakby odrzucili, nie miałabym pretensji do nich. Najważniejsze, że jest  emotka

uff..  to jeszcze jest szansa ze i do mnie dotrze emotka

no to czekamy emotka Wyświetl w wątku >>
0 0