Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika monkakk

monkakk

#6195132 Napisano: 11.05.2016 16:15:19 w Paragony
Mam paragony intermarche garnier- wymienię 1:1  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

monkakk

#6194440 Napisano: 10.05.2016 15:24:08 w moje dzisiejsze wygrane :)
 zestaw produktów Cif i Domestos Rossmann i nagroda III stopnia z DN Wyświetl w wątku >>
0 0

monkakk

#6194408 Napisano: 10.05.2016 14:39:53 w moje dzisiejsze wygrane :)
giulietta napisał(a):

MLP  emotka

i u mnie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

monkakk

#6193865 Napisano: 09.05.2016 17:30:40 w Rossmann
staszek napisał(a):

aleks1983 napisał(a):

marzenier napisał(a):

staszek napisał(a):

Wydaje mi się, że wysylali smsy w zeszłym tygodniu, ale pewna nie jestem, bo to dziwne na rossmanna. Ale konkurs ten sam...

Że tak powiem ....
Co ???

Dokładnie,co???

Sorki, chyba mi się pomylilo emotka  chyba to była rezerwa z itm emotka

Uffff emotka  napędziłaś niezłego stracha że już po wszystkim emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

monkakk

#6193796 Napisano: 09.05.2016 15:53:55 w moje dzisiejsze wygrane :)
100 zł z loterii biedronkowej zgł z 20.04  Wyświetl w wątku >>
0 0

monkakk

#6193520 Napisano: 09.05.2016 11:31:08 w SZUKAM....
estrelitta napisał(a):

kachna1111 napisał(a):

szukam pomocy
wysyłam dane do nagrody na adres kontakt@ponymania.pl i cały czas mam zwrotki
nie dochodzą
poradzi ktoś?

ja mam podobnie - wysłałam do nich wiadomość przez zakładkę kontakt na stronce ponymanii.

ja wysłałam im @ 2 tygodnie temu oprzez formularz i do tej pory nie dostałam odpowiedzi... wiec wątpię żeby ją dostali ....
dziś też próbuje wysłać oświadczenia i wracają @, jak mam odesłać w terminie 7 dni od informacji komplet dokumentów skoro nie mogę?  Wyświetl w wątku >>
0 0

monkakk

#6193175 Napisano: 07.05.2016 21:47:17 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
myselfandi napisał(a):

monkakk napisał(a):

mczarna napisał(a):

monkakk napisał(a):

mczarna napisał(a):

monkakk napisał(a):

magisterek napisał(a):

petunija1 napisał(a):

Czy tez nie możecie odesłać danych na mail w konkursie Ponymania?
Nie wiem czy mają jakąś chwilową awarię czy u mnie coś nie gra.... emotka

Dzwoniłem TAM! Dzisiaj technicy mieli usunąć usterkę, o której nawet nie wiedzieli i byli wielce zdziwieni emotka Pozostaje czekać, bo jeszcze nie działa wysyłanie - email zwrotny z nieudanym doręczeniem

Ja dziś chce odesłać zmniejszam cały czas zdjęcia i wraca non stop. Pod jaki numer telefonu dzwoniłeś?

Poczekajmy może do poniedziałku...W końcu weekend jest...

Hmmm... jak w czwartek ktoś dzwonił i mówili, że usuną tego samego dnia to nawet jakby mieli dzień poślizgu, to w piątek powinni to ogarnąć ;/ No ale dziś to już nic nie zdziała i tak emotka

Hmm, a nie wiesz jak to jest z informatykami itd...:P ? Trzeba dać im trochę czasu...

ojjjj wiem emotka  ale wolałabym już wysłać i mieć z głowy emotka

Jak wy to rozumiecie?? "Jeden Uczestnik, może tylko jeden raz zostać zwycięzcą danego Losowania" Czyli 1 raz w tygodniu czy 1 raz w czasie trwania całego konkursu?

wg. mnie 1 raz w tygodniu Wyświetl w wątku >>
0 0

monkakk

#6193149 Napisano: 07.05.2016 20:21:24 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mczarna napisał(a):

monkakk napisał(a):

mczarna napisał(a):

monkakk napisał(a):

magisterek napisał(a):

petunija1 napisał(a):

Dzwoniłem TAM! Dzisiaj technicy mieli usunąć usterkę, o której nawet nie wiedzieli i byli wielce zdziwieni emotka Pozostaje czekać, bo jeszcze nie działa wysyłanie - email zwrotny z nieudanym doręczeniem

Ja dziś chce odesłać zmniejszam cały czas zdjęcia i wraca non stop. Pod jaki numer telefonu dzwoniłeś?

Hmmm... jak w czwartek ktoś dzwonił i mówili, że usuną tego samego dnia to nawet jakby mieli dzień poślizgu, to w piątek powinni to ogarnąć ;/ No ale dziś to już nic nie zdziała i tak emotka

Hmm, a nie wiesz jak to jest z informatykami itd...:P ? Trzeba dać im trochę czasu...

ojjjj wiem emotka  ale wolałabym już wysłać i mieć z głowy emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

monkakk

#6193145 Napisano: 07.05.2016 20:15:20 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mczarna napisał(a):

monkakk napisał(a):

magisterek napisał(a):

petunija1 napisał(a):

Hmmm... jak w czwartek ktoś dzwonił i mówili, że usuną tego samego dnia to nawet jakby mieli dzień poślizgu, to w piątek powinni to ogarnąć ;/ No ale dziś to już nic nie zdziała i tak emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

monkakk

#6193143 Napisano: 07.05.2016 20:08:07 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
magisterek napisał(a):

petunija1 napisał(a):

Ja dziś chce odesłać zmniejszam cały czas zdjęcia i wraca non stop. Pod jaki numer telefonu dzwoniłeś? Wyświetl w wątku >>
0 0

monkakk

#6193029 Napisano: 06.05.2016 23:03:02 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
poprostuanette napisał(a):

donia7 napisał(a):

xjustx napisał(a):

Ewusia12 napisał(a):

dziś wygrałam torbę z fit &easy i chcą cholerka całą wypowiedź... tzn przepis mam ale trzeba było napisać jaką chce torbę i dlaczego. To ja pisałam jakoś na czuja.. nie wiem co mam teraz zrobić:D może ktoś ma ten sam problem?:)

O kurde, mam tak samo.. Tylko, że nawet przepisu nie odtworzę.
W regulaminie nic nie napisali na ten temat. Chyba po prostu odeślę dokumenty i będę liczyć, że się nie upomną emotka

ja też wygrałam i mam zły paragon, kupiłam jeden produkt zamiast 3- nie wiem, jak widziałam, że a być jeden emotka

u mnie to samo... skad mam wziąc odpowiedź pełna. Automatycznie nawet nie przyszła wiaodmosc zwrotna z moją wypowiedzia tylko że przyjęli zgłsozenie emotka  Ja nawet nie pamietam jako kolor torebki wybierałam emotka  (niebieski albo papaja)

pisałaś w uzasadnieniu o torebce obag a nie torebce produktu fit &easy? i wygrałaś?  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

monkakk

#6191838 Napisano: 04.05.2016 18:37:54 w moje dzisiejsze wygrane :)
wątek narzekania na pustki działa emotka  10 minut i 

zestaw kosmetyków Eveline z Ofemini  i kucyk podstawowy emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

monkakk

#6191806 Napisano: 04.05.2016 17:40:13 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Pora odwiedzić wątek ... puuuuuuuuuustki emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

monkakk

#6190749 Napisano: 30.04.2016 14:41:36 w Konkursy ABC
Heh... byłam, właścicielka nic nie wie, ona w żadnych konkursie nie brała udziału i tak w kółko powtarzała. Kiedy udało mi się jej wytłumaczyć że to ja grałam nie ona i jak to funkcjonuje,  na odwrocie listu gratulacyjnego z abc napisała że na dzień dzisiejszy nie przyjmuje bonu, bo ona NIE BRALA UDZiALU W KONKURSIE ładnie się podpisała i przybiła pieczątkę. To wyślę do agencji  ciekawe co oni na to emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

monkakk

#6190725 Napisano: 30.04.2016 11:28:41 w Konkursy ABC
Ja dziś jadę do mojego ABC emotka  w ogóle teraz zauważyłam że w moim bonie w nazwie klienta jest Bąk ..to właściciel sklepu czy co? BO ze mnie żaden Bąk emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

monkakk

#6190473 Napisano: 29.04.2016 13:32:56 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
stefania7 napisał(a):

len66 napisał(a):

Trzeba zmniejszyć rozmiar skanow i juz nie wracają. Ja zrobiłam tak wczoraj i podziałało

Dzięki, pomogło emotka  Po zmniejszeniu załączników wreszcie poszło bez "zwrotki"

Ja do nich nie wysłałam żadnego załącznika bo mam zapytanie przed ich wysłaniem. Więc wraca mi sam tekst ;/ Wyświetl w wątku >>
0 0

monkakk

#6190458 Napisano: 29.04.2016 13:15:33 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Odsyłał ktoś już maile z danymi na ponymanię? Wracają mi maile emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

monkakk

#6190454 Napisano: 29.04.2016 13:06:17 w Konkursy ABC
magnus napisał(a):

Myślę, że nie ma co z nimi gdybać tylko zrealizować żeby nie załowac.
Ja 3 razy pedałowałem do sklepu, bo nie wiedzieli, że istnieja jakieś bony, że mozna za to coś kupić, kontaktowali się dyrekcją, potem chcieli mnie wylegitymowac i spisac protokół emotka   , mimo, że bon nie jest imienny. Szkoda słów na ten badziew

Ja jade jutro zobaczymy...  Wyświetl w wątku >>
0 0

monkakk

#6190451 Napisano: 29.04.2016 13:01:55 w Konkursy ABC
[quote=magnus]
slonko365 napisał(a):

magnus napisał(a):

U mnie na bonie nawet takiej pozycji nie ma termin dla laureata, tylko dla własciciela sklepu a w liscie gratulacyjnym jest wyraxne info:
http://zmniejszac...412/4920256_ABCe.jpg

list mam taki sam,
data dla właściciela jest w tabelce na rewersie bonu, a dla laureata napisana na zielonym tle z boku, po tej stronie gdzie adres sklepu

Jest tylko nazwa sklepu

http://zmniejszac.../412/4920246_ABC.jpg Wyświetl w wątku >>
0 0

monkakk

#6190442 Napisano: 29.04.2016 12:51:38 w Konkursy ABC
slonko365 napisał(a):

magnus napisał(a):

slonko365 napisał(a):

Kurde no, ale dlaczego do końca kwietnia? Faktycznie tak jest na liście, ale na bonie, że do końca maja! To czemu tak piszą?
Wychodzi na to, że teraz muszę dziś i jutro z wywalonym jęzorem realizować te bony, bo w maju już będzie po ptakach?emotka
A ktoś może pytał agencję czy rzeczywiście do końca kwietnia, czy jednak do końca maja?

Sprawdż dobrze bon- do 30.04.dla Ciebie

No właśnie ma na bonie:
data ważności dla właściciela sklepu: 30.06.2016
termin realizacji bonu przez laureata konkursu: do 31 maja 2016
a w liście, że bony trzeba zrealizować do 30 kwietnia 2016 emotka

mam tak samo jak Ty slonko365 Wyświetl w wątku >>
0 0