Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika monkakk

monkakk

#6213441 Napisano: 14.06.2016 12:23:08 w Biedronka
lena5_1985 napisał(a):

buncia88 napisał(a):

monkakk napisał(a):

buncia88 napisał(a):

lena5_1985 andii  emotka

Nawet nie wiedziałam, ze te paragony mogę zgłosić do loterii emotka Ale skoro tak to....nie bylo pytaniaemotka

No właśnie z tym zgłaszaniem to chyba nie ma konkretnej informacji od agencji? Tylko tu na forum było gdybanie emotka  Ja chyba strzeliłabym sobie w głowę jakbym wygrała, a potem by mi powiedzieli że sorry ale taki za 0, 01 się nie liczy wg. nich emotka

O widzisz! Czyli to nie potwierdzone! A pytał ktoś w agencji? w regulaminie nie widzę "zakazu" 

No ale nic nie tracisz prawda? emotka

A jak wygrasz takowym za grosz i agencja paragonu nie uzna, to też nic nie tracisz? emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

monkakk

#6213432 Napisano: 14.06.2016 12:17:48 w Biedronka
buncia88 napisał(a):

lena5_1985 andii  emotka

Nawet nie wiedziałam, ze te paragony mogę zgłosić do loterii emotka Ale skoro tak to....nie bylo pytaniaemotka

No właśnie z tym zgłaszaniem to chyba nie ma konkretnej informacji od agencji? Tylko tu na forum było gdybanie emotka  Ja chyba strzeliłabym sobie w głowę jakbym wygrała, a potem by mi powiedzieli że sorry ale taki za 0, 01 się nie liczy wg. nich emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

monkakk

#6213421 Napisano: 14.06.2016 12:15:13 w Biedronka
buncia88 napisał(a):

Pytanie do tych, ktorzy realizowali "masowo" kupony z Heńka w Biedronce: Czy można wziąć powiedzmy 8 4-paków i za jednym strzałem zrealizować wszystkie kupony (1 paragon)? Czy muszą każdy czteropak nabijać osobno na oddzielny paragon?
Za odp z góry dzieki emotka

Mozna ja tak zrobiłam z 3 kodami na jeden paragon  Wyświetl w wątku >>
0 0

monkakk

#6213055 Napisano: 13.06.2016 18:30:13 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
maggie napisał(a):

Ktoś jeszcze nie otrzymały nagrody z konkursu urodzinowego Glamour? Powinny być już podostarczane. 

Ja też czekam dalej i cisza .... Wyświetl w wątku >>
0 0

monkakk

#6213027 Napisano: 13.06.2016 17:22:38 w Biedronka
Byłam dziś zrealizować kupony na Heinekena, oczywiście na kasie nic nie wiedzą. Za mną robi się kolejka - bo musi przyjść kierowniczka emotka i czuję  świdrujący wzrok ludzi za mną emotka  na szczęście udało się go zrealizować, chociaż pierwsza wersja jaką usłyszałam to: u nas tego pani nie zrealizuje...

Wysyłacie te paragony za 0,01 na loterię?  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

monkakk

#6212678 Napisano: 13.06.2016 10:41:45 w moje dzisiejsze wygrane :)
Ramka cyfrowa od Dady emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

monkakk

#6212426 Napisano: 12.06.2016 19:50:52 w Sport

monkakk

#6212387 Napisano: 12.06.2016 17:03:38 w SZUKAM....
radosna napisał(a):

monkakk napisał(a):

Ma ktoś kod do oglądania meczy na Ipli? Kupię, ale nie za milion monet emotka

http://finanse.wp...1172d3&_ticrsn=3

Przejdź do tematu SPORT - tam są podane linki do darmowych transmisji.
Korzystałam z takiej wczoraj i obejrzałam mecz Anglia-Rosja z lektorem polskim (POLSAT 2)

Dzięki, w takim razie  trzeba się tak ratować  :) Wyświetl w wątku >>
0 0

monkakk

#6212367 Napisano: 12.06.2016 16:23:22 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
[quote=
edzia21 napisał(a):

1Hiacynta1 napisał(a):

ondine napisał(a):

Monika11 napisał(a):

1Hiacynta1 napisał(a):

ondine napisał(a):

Monika11 napisał(a):

ondine napisał(a):

Monika11 napisał(a):

Monika11]Ja też nic nie podpisywałam ,wcześniej chyba było okienko do podpisu , a teraz nie dali ich sprawa.
Dzisiaj jadę do mojego ,,ulubionego '' sklepu z tamtego roku, może spotkam moją ,,ulubioną ''kierowniczkę ,a może już skuterem jeździ emotka emotka

I tak trzymać dziewczyny emotka  

Wyświetl w wątku >>
0 0

monkakk

#6212308 Napisano: 12.06.2016 12:45:55 w SZUKAM....
Ma ktoś kod do oglądania meczy na Ipli? Kupię, ale nie za milion monet emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

monkakk

#6212274 Napisano: 12.06.2016 10:50:41 w Czy informują/ informowali?
Było już rozwiązanie Konkurs "Zabierz Almette na piknik" Tesco ? Niby na stronie informacja że skontaktują się @ do 14-tego ale może już po wszystkim?  Wyświetl w wątku >>
0 0

monkakk

#6212195 Napisano: 11.06.2016 20:34:09 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
scrabble napisał(a):

monkakk napisał(a):

scrabble napisał(a):

Dokładnie emotka  tylko numer paragonu zmarnowany. W ogóle zrobiłam się w konia. Wysłałam Leona z nr. paragonu do innego konkursu. Przemyślałam sprawę i wysłałam dokładnie ten sam tekst z poprawnym numerem. Coś czuję, że przekombinowałam. 

miałam podobną sytuację, napisałam @ do agencji z datą godziną i numerem z którego posłałam błędną odpowiedz i niby odpisali że anulowali emotka  

Nie łudzę się, że zgłoszenie było na główną więc dam sobie spokój a jak jedna piłka mi ubędzie to też nie będzie dramatu emotka   Wygrałaś wtedy? Zgłoszenie wysłałaś ponownie? 

Wysłałam ponownie zgłoszenie z poprawnym numerem i wygrałam nim.  Nie czekałam na ich odpowiedz na @, od razu wysłałam drugiego smsa. Wyświetl w wątku >>
0 0

monkakk

#6212150 Napisano: 11.06.2016 14:59:00 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
scrabble napisał(a):

Dokładnie emotka  tylko numer paragonu zmarnowany. W ogóle zrobiłam się w konia. Wysłałam Leona z nr. paragonu do innego konkursu. Przemyślałam sprawę i wysłałam dokładnie ten sam tekst z poprawnym numerem. Coś czuję, że przekombinowałam. 

miałam podobną sytuację, napisałam @ do agencji z datą godziną i numerem z którego posłałam błędną odpowiedz i niby odpisali że anulowali emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

monkakk

#6212141 Napisano: 11.06.2016 14:33:52 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
scrabble napisał(a):

monkakk napisał(a):

defed napisał(a):

Widze, ze Smolar wprowadzil bowy format sms: Konkurs.nr NIP sklepu konkursowego.nr dowodu zakupu.treść odpowiedzi http://www.e-konk...18.html#.V1vXXvDo6rU
Chyba poczytali sobie forum, gdzie konkursowicz przechwalal sie swoim sprytem w dziesieciokrotnym wysylaniu tego samego numeru paragonu emotka

No i dobrze emotka   tyle że ten prefiks jest strasznie długi i nie zostawia zbyt dużego pola do popisu ;/

No jest: . SMS zgłoszeniowy zawierający rozwiązanie zadania konkursowego możeskładać się z maksimum 160 znaków w całości (łącznie z prefiksem tj. wyrazem „Konkurs”,
numerem NIP sklepu konkursowego, numerem dowodu zakupu promocyjnego,
rozwiązaniem zadania konkursowego w tym ze „spacjami”) i nie może zawierać polskich
znaków.

w sumie dwa słowa mniej nie robią takiej różnicy. 

Czasami robią emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

monkakk

#6212076 Napisano: 11.06.2016 11:21:29 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
defed napisał(a):

Widze, ze Smolar wprowadzil bowy format sms: Konkurs.nr NIP sklepu konkursowego.nr dowodu zakupu.treść odpowiedzi http://www.e-konk...18.html#.V1vXXvDo6rU
Chyba poczytali sobie forum, gdzie konkursowicz przechwalal sie swoim sprytem w dziesieciokrotnym wysylaniu tego samego numeru paragonu emotka

No i dobrze emotka   tyle że ten prefiks jest strasznie długi i nie zostawia zbyt dużego pola do popisu ;/ Wyświetl w wątku >>
0 0

monkakk

#6211447 Napisano: 10.06.2016 11:39:16 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
donia7 napisał(a):

zaczytana-pola napisał(a):

Natura emotka

u mnie też emotka  :(

emotka  wszystko na nie ... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

monkakk

#6211184 Napisano: 09.06.2016 21:06:29 w Rossmann
defed napisał(a):

monkakk napisał(a):

defed napisał(a):

Dziś wczesnym rankiem otrzymałam kod do odbioru cif+domestos.
Paczka jest w drogerii, ale na pudle/na białej naklejce brakuje nadrukowanego kodu kreskowego, który pracownik drogerii musi wczytać na kasie przed wydaniem paczki... Sprawa w toku...emotka

U mnie dalej tylko info o wygranej i że Twoja nagroda jest właśnie wysłana do wybranej przez Ciebie drogerii. 

Od 2 czerwca już trochę minęło... czekać na ten drugi mail z tym że mogę jechać czy jechać bez niego?

jesli masz po drodze, sprawdź - wiele osób pisało, że tak im się udawało odbierać nagrody emotka

no właśnie nie bardzo więc chyba poczekam jeszcze chwilę  Wyświetl w wątku >>
0 0

monkakk

#6211079 Napisano: 09.06.2016 17:18:41 w Rossmann
defed napisał(a):

Dziś wczesnym rankiem otrzymałam kod do odbioru cif+domestos.
Paczka jest w drogerii, ale na pudle/na białej naklejce brakuje nadrukowanego kodu kreskowego, który pracownik drogerii musi wczytać na kasie przed wydaniem paczki... Sprawa w toku...emotka

U mnie dalej tylko info o wygranej i że Twoja nagroda jest właśnie wysłana do wybranej przez Ciebie drogerii. 

Od 2 czerwca już trochę minęło... czekać na ten drugi mail z tym że mogę jechać czy jechać bez niego? Wyświetl w wątku >>
0 0

monkakk

#6210811 Napisano: 09.06.2016 11:39:26 w moje dzisiejsze wygrane :)
Akcesoria do grilla Chorten  Wyświetl w wątku >>
0 0

monkakk

#6210794 Napisano: 09.06.2016 11:17:02 w Informują
Sms z konkursu Chorten Smolar Wyświetl w wątku >>
0 0