Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika monkakk

monkakk

#6236998 Napisano: 03.08.2016 19:42:19 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Monika_S napisał(a):

Proszą o podanie imienia, nazwiska i maila.

Dzięki emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

monkakk

#6236992 Napisano: 03.08.2016 19:29:44 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Jak dzwonią z loterii kamis to tylko informują o wygranej czy pytają np. o dane i @ ? Wyświetl w wątku >>
0 0

monkakk

#6236755 Napisano: 03.08.2016 10:58:15 w moje dzisiejsze wygrane :)
estrelitta napisał(a):

Piłka z autografem Lewandowskiego - Leclerc

I u mnie Wyświetl w wątku >>
0 0

monkakk

#6236609 Napisano: 02.08.2016 20:54:20 w Wkurza mnie...
mczarna napisał(a):

Wkurza mnie ,że jak ktoś już coś wygra w loterii, gdzie u innych cisza, a wygrana np. dzienna to nie określi się co i jak- czy tel ( jaki nr), czy sms...Szczególnie gdy smsy nie przychodzą masowo w tym samym czasie albo jak dzwonią sobie do wygranych o różnych porach...

Albo grzecznie zapytani o szczegóły na pw nie odczytują wiadomości lub też odczytują je na szybko, by ponownie odznaczyć je jako nieprzeczytane i nie odpisują chociaż na forum są aktywniemotka Wyświetl w wątku >>
2 mczarna, belca 0

monkakk

#6236519 Napisano: 02.08.2016 16:54:58 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
taalvikki napisał(a):

dzień dobry.
parę dni temu dotarł do mnie bon decathlon, wygrany w konkursie 'Czuję się piękna' w Naturze. powinien być on rzekomo na 600 PLN, jednak na bonie owym nie ma ani kwoty, ani daty ważności; nie wiadomo też, czy był już aktywowany. czy ktoś w Was, dobrzy Ludzie, wie może, jak ów bon działa? 

Nie trzeba jej aktywować, jest naładowana na 600 zł. Możesz przed zakupami zawsze sprawdzić jej stan w Punkcie Obsługi emotka  Z tego co ja sprawdzałam to moja jest ważna do sierpnia 2017 - tam też Ci powiedzą do kiedy jest ważna emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

monkakk

#6236372 Napisano: 02.08.2016 13:11:02 w Biedronka
kokoszka napisał(a):

Henkel.i hasło

Henkel.hasło Wyświetl w wątku >>
1 kokoszka 0

monkakk

#6236311 Napisano: 02.08.2016 11:40:45 w Biedronka
jokan napisał(a):

madzia34 napisał(a):

monkakk napisał(a):

jokan napisał(a):

madzia34 napisał(a):

kupiłam,wymysliłam,wysłalam,.......zwrotki nie dostałam:(

ja jeszcze nie wysylalam, moze dzisiaj wysle...

Są zwrotki normalnie, słałam dziś 

WYSŁAŁAM JESZCZE RAZ I KICHA,DALEJ NIE MAM ZWROTKI

moze wina sieci?

Henkel.odpowiedz  na 4321 i mam "Henkel" Twoje zgłoszenie zostało przyjęte! Życzymy powodzenia!

To nie wiem w czym może być problem ... Wyświetl w wątku >>
0 0

monkakk

#6236296 Napisano: 02.08.2016 11:22:02 w Biedronka
jokan napisał(a):

madzia34 napisał(a):

kupiłam,wymysliłam,wysłalam,.......zwrotki nie dostałam:(

ja jeszcze nie wysylalam, moze dzisiaj wysle...

Są zwrotki normalnie, słałam dziś  Wyświetl w wątku >>
0 0

monkakk

#6236236 Napisano: 02.08.2016 09:32:27 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
darog napisał(a):

a teraz wpadła mi do pokoju inna kumpela i zdziwiona, że dostała potwierdzenie przyjęcia zgłoszenia konkursowego (dostała w ub czwartek) ale zdziwiona bo: nie załączyła paragonu i napisała opowiadanie na około 800 znaków... Oni znają swój regulamin?

A koleżanka go znała przed wysłaniem?  emotka

Ja im napisałam, że przesyłam odpowiedz na wymagane regulaminowe 100 znaków emotka  żeby nie zapomnieli przypadkiem.
Podejrzewam że teraz hurtem odpisują nie czytając, bo wg. regulaminu mają na to 7 dni od daty wysłania. Wyświetl w wątku >>
0 0

monkakk

#6236173 Napisano: 01.08.2016 22:56:01 w Czy informują/ informowali?
mczarna napisał(a):

kwadracik napisał(a):

Czy informują o wysyłce piłek z loterii Odido ?

U mnie cisza

U mnie też .... Wyświetl w wątku >>
0 0

monkakk

#6236036 Napisano: 01.08.2016 18:04:02 w moje dzisiejsze wygrane :)
Kosmetyki C4 Nivea Wyświetl w wątku >>
1 belca 0

monkakk

#6235697 Napisano: 01.08.2016 10:13:26 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
delvitto napisał(a):

anika1989 napisał(a):

monkakk napisał(a):

anika1989 napisał(a):

monkakk napisał(a):

ivanotta napisał(a):

luko922 napisał(a):

ivanotta napisał(a):

ktoś analizował regulamin c4 cukier? w regulaminie  jest zapis, że :"Konkurs skierowany jest dopełnoletnich osób fizycznych, mających pełną zdolność do czynności prawnych, które w dowolnych sklepach sieci Carrefour w całej Polsce kupują Produkty jako konsumenci w rozumieniu art. 221 Kodeksu cywilnego"
Kupiłam ten cukier, sprawdziłam sobie w sklepie regulamin, a teraz widzę magiczną listę sklepów pod regulamiem i oczywiście mojego sklepu nie ma emotka

No według mnie kluczowa jest ta lista właśnie.

teraz się dopatrzyłam, żę są dwie listy.. jedna jest przy regulaminie, natomiast jest druga jest obok tytułu konkursu po prawej stronie na niebieskim tle. 
http://www.fotosi...NV5zaKlwM6heuDt0p1YB
Na tej liście mój sklep już jest emotka

Czy dostaje się jakieś zwrotki po wysłaniu @ ?

Tak, ja dostałam.

Ile ma rozmiarowo Twoje zdjęcie? Ja posłałam 2 zgłoszenia i nie mam ani jedne zwrotki a moje zdjęcia mają około 200KB. Jest też ktoś kto nie dostał?

Edit ==> Już widzę

Informacja zwrotna, o której mowa w ust. 4 niniejszego paragrafu zostanie wysłana doUczestnika z adresu e-mail: konkurs@slodkieorzezwienie.pl w ciągu 7 (słownie:
siedem) dni .
Mają jeszcze czas emotka

Regulaminów to chyba ma być odpowiedź do 100 znakow... Z tego co pamiętam, bo nie mam teraz wglądu do zasad.

ale... jakie zdjęcie?? przecież hasło trzeba było napisać, do 100 znaków, jaki jest twój sposób na słodkie orzeźwienie? 

No tak odp do 100 znaków + oświadczenia + dane i zdjęcie paragonu  Wyświetl w wątku >>
0 0

monkakk

#6235593 Napisano: 31.07.2016 22:38:52 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
anika1989 napisał(a):

monkakk napisał(a):

ivanotta napisał(a):

luko922 napisał(a):

ivanotta napisał(a):

ktoś analizował regulamin c4 cukier? w regulaminie  jest zapis, że :"Konkurs skierowany jest dopełnoletnich osób fizycznych, mających pełną zdolność do czynności prawnych, które w dowolnych sklepach sieci Carrefour w całej Polsce kupują Produkty jako konsumenci w rozumieniu art. 221 Kodeksu cywilnego"
Kupiłam ten cukier, sprawdziłam sobie w sklepie regulamin, a teraz widzę magiczną listę sklepów pod regulamiem i oczywiście mojego sklepu nie ma emotka

teraz się dopatrzyłam, żę są dwie listy.. jedna jest przy regulaminie, natomiast jest druga jest obok tytułu konkursu po prawej stronie na niebieskim tle. 

Czy dostaje się jakieś zwrotki po wysłaniu @ ?

Tak, ja dostałam.

Ile ma rozmiarowo Twoje zdjęcie? Ja posłałam 2 zgłoszenia i nie mam ani jedne zwrotki a moje zdjęcia mają około 200KB. Jest też ktoś kto nie dostał?

Edit ==> Już widzę

Informacja zwrotna, o której mowa w ust. 4 niniejszego paragrafu zostanie wysłana doUczestnika z adresu e-mail: konkurs@slodkieorzezwienie.pl w ciągu 7 (słownie:
siedem) dni .
Mają jeszcze czas emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

monkakk

#6235582 Napisano: 31.07.2016 22:19:13 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ivanotta napisał(a):

luko922 napisał(a):

ivanotta napisał(a):

Czy dostaje się jakieś zwrotki po wysłaniu @ ? Wyświetl w wątku >>
0 0

monkakk

#6235577 Napisano: 31.07.2016 22:11:39 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
joan napisał(a):

Zapisałam plik 29 ‎lipca ‎2016 o ‏‎12:36:47 -> czyli W TRAKCIE TRWANIA KONKURSU regulamin dopuszczał zakup kilku marek.
Niech mnie nawet nie wk*, nie będę przecież co chwilę sprawdzać, czy im do głowy nie przyszło coś zmieniać  emotka

Dokładnie! Wyświetl w wątku >>
0 0

monkakk

#6235341 Napisano: 30.07.2016 22:18:32 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
joan napisał(a):

Nie można zmieniać regulaminu W TRAKCIE trwania konkursu na niekorzyść uczestników. I właściwie tyle w temacie. Nikt nie zagląda do regulaminu co godzinę. Powinni go zmienić na poprzednią wersję, dla swojego dobra - szczególnie psychicznego emotka

Ciekawe jak to rozwiążą ... Wyświetl w wątku >>
0 0

monkakk

#6235330 Napisano: 30.07.2016 21:37:41 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
[quote=
joan napisał(a):

madzia1-s napisał(a):

[quote=madzia1-s napisał(a):

madzia1-s]Informacji nt tego konkursu:
http://www.e-konk...ka.html#.V5z7OfxkjIU
Czy mi sie cos pomylilo, czy wczesniej w regulaminie byl zapis o różnych dopuszczalnych markach produktów promocyjnych - Gillette, Gillette Venus, Ariel, Pampers, Fairy, Head&Shoulders, Always, Naturella, Vizir, Lenor, Wella.

A teraz widnieje tylko GIllette? 

Wydaje mi się, ze to zmienili, bo zdazylam kupic Fairy i poslac zgloszenie emotka

To zmian musiało być kilka bo jak ja sprawdzałam to było gilette, gilette Vensu i Naturella ... Oczywiście mam Naturelle ... -  mój bląd nie zapisałam regulaminu ....
Daj znać czy Ci odpisza i co odpisza, bo ja też już posłałam smsy a mam paragony na Naturelle .... Wyświetl w wątku >>
0 0

monkakk

#6235290 Napisano: 30.07.2016 17:28:42 w Konkursowiczki w ciąży
aguagu napisał(a):

Dzięki dziewczyny za podpowiedzi, a co myślicie o misiach szumisiach? Koleżanka polecała. Może faktycznie rozejrzę się za tym bujaczkiem, na co trzeba zwracać szczególną uwagę? emotka

Jeżeli bujaczek to stopnie regulacji siedziska, ten mój ma 3, ale ten 3 ostatni to taka półleżąca pozycja nie ma takiej stricte siedzącej. Mi tego brakowało, ale nie wiem czy w innych coś takiego jest. Tiny Love jest też dość twardy, ma niby materacyk ale wg mnie jest cienki. Wyścielałam go dodatkowo kocykiem, ale zwróć uwagę też na miękkość emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

monkakk

#6235257 Napisano: 30.07.2016 13:32:10 w Konkursowiczki w ciąży
nanajka81 napisał(a):

dolly napisał(a):

monkakk napisał(a):

aguagu napisał(a):

Szukam podpowiedzi, co ciekawego można kupić małemu dzieciaczkowi? Jakieś zabawki edukacyjne? Psióła rodzi na dniach pierwszą pociechę, a ja nie mam pojęcia co będzie najodpowiedniejsze. Wyprawka skompletowana. Chciałabym przeznaczyć na prezent tak do 200-250 zł. 

A ma bujaczek? Nie wiem jak mogłabym bez niego funkcjonować. Dzieciaczka zawsze miałam przy sobie, bardzo duża wygoda.  Ja miałam taki http://www.ceneo.pl/15829784 ale są i  tańsze. Ewentualnie jakieś sensoryczne zabawki?

Bujaczek to dobry pomysl, moze jeszcze byc mata edukacyjna,  teraz w pelni z niej nie skorzysta, ale bedzie glownie lezec, wiec sie przyda tam gdzie nie ma swojego lozeczka emotka

tez uwazam ze bujaczek to fajny pomysl, bardzo duzo korzystalismy z niego (dostalismy) za to mata edykacyjna - zalezy jaka, ja mam od szwagierki 3 (bo dla kazdego z synow dostawala na prezent) a moje dzieci zadna z nich bawic sie nie chcialy.

u mnie maty też się nie sprawdziły ;/  Wyświetl w wątku >>
0 0

monkakk

#6235245 Napisano: 30.07.2016 12:29:12 w Konkursowiczki w ciąży
aguagu napisał(a):

Szukam podpowiedzi, co ciekawego można kupić małemu dzieciaczkowi? Jakieś zabawki edukacyjne? Psióła rodzi na dniach pierwszą pociechę, a ja nie mam pojęcia co będzie najodpowiedniejsze. Wyprawka skompletowana. Chciałabym przeznaczyć na prezent tak do 200-250 zł. 

A ma bujaczek? Nie wiem jak mogłabym bez niego funkcjonować. Dzieciaczka zawsze miałam przy sobie, bardzo duża wygoda.  Ja miałam taki http://www.ceneo.pl/15829784 ale są i  tańsze. Ewentualnie jakieś sensoryczne zabawki? Wyświetl w wątku >>
0 0