Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika monkakk

monkakk

#6242687 Napisano: 18.08.2016 17:11:05 w Ambasadorinnowacji - Philips
tusienka napisał(a):

monkakk napisał(a):

ludzka_istota napisał(a):

tusienka napisał(a):

Do osób testujących VisaPure- wciąż w panelu macie- ,, Produkt został wysłany"? Zdaje się do jutra jest czas testu potem wystawiam opinię? tylko jak skoro status się nie zmienił???

mam identycznie emotka

do kiedy trzeba film? bo gdzies regulamin posiałam

W regulaminie jest ,że mamy 21 dni na test a filmik należy wysłać najpóźniej przedostatniego dnia- wychodzi ,że dziś. Z kolei w umowie użyczenia podany jest termin,że test zaczął się trzy dni przed otrzymaniem przez nas produktów- wtedy wychodzi ,że filmik miał być wysłany do 16go...Mam nadzieję że ten termin został jednak przesunięty tak jak ruchomy stał się termin rozpoczęcia testu...
Ale jaki jest ten adres Koordynatora do licha ?????????   I jak przez to ustrojstwo całe po angielsku wysłać ten film

Ja odebrałam paczkę 5-ego wg regulaminu mam 21 dni więc jeszcze czas ufff bo się wystraszyłam strasznie .. Wyświetl w wątku >>
0 0

monkakk

#6242681 Napisano: 18.08.2016 17:05:11 w Ambasadorinnowacji - Philips
ludzka_istota napisał(a):

tusienka napisał(a):

Do osób testujących VisaPure- wciąż w panelu macie- ,, Produkt został wysłany"? Zdaje się do jutra jest czas testu potem wystawiam opinię? tylko jak skoro status się nie zmienił???

mam identycznie emotka

do kiedy trzeba film? bo gdzies regulamin posiałam Wyświetl w wątku >>
0 0

monkakk

#6242472 Napisano: 18.08.2016 13:37:36 w Biedronka
edzia21 napisał(a):

monkakk napisał(a):

monisss napisał(a):

chyba już pozamiatane.. coś czuje, że zaraz się okaże, że połowa walizek będzie nie odebranych.. myslcie, że będzie rezerwa , czy przepadną?

jest rezerwa ale dużo ludzi oferuje paragony więc nie ma co liczyć raczej

A Albedo jakieś rezerwy kiedykolwiek robiło? emotka  Było cos?

4.10.
Jeśli Zwycięzca nie spełni wszystkich warunków formalnych wydania nagrody, nagrodę otrzyma Uczestnik, którego SMS konkursowy został wybrany jako rezerwowy

Specjalnie sprawdzałam z nadzieją emotka Wyświetl w wątku >>

monkakk

#6242459 Napisano: 18.08.2016 13:32:51 w Biedronka
monisss napisał(a):

chyba już pozamiatane.. coś czuje, że zaraz się okaże, że połowa walizek będzie nie odebranych.. myslcie, że będzie rezerwa , czy przepadną?

jest rezerwa ale dużo ludzi oferuje paragony więc nie ma co liczyć raczej Wyświetl w wątku >>
0 0

monkakk

#6242332 Napisano: 18.08.2016 11:54:48 w Biedronka
Na rezerwę też nie ma co liczyć po ruchu w wątku paragonowym emotka Wyświetl w wątku >>
1 paula9891 0

monkakk

#6242270 Napisano: 18.08.2016 11:12:55 w Biedronka
brudny napisał(a):

Zaraz się zacznie eldorado z paragonami ...

zaczęło się zaraz po pierwszym wpisie w informują emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

monkakk

#6242265 Napisano: 18.08.2016 11:11:29 w Biedronka
paula9891 napisał(a):

monkakk napisał(a):

paula9891 napisał(a):

monkakk napisał(a):

z henkela dzownią z aparatami czy już z walizkami? emotka

Ktoś pisał o walizce, o aparatach ani słowa. emotka

Bo oni chyba najpierw dzwonią z głównymi, potem z 2,3 stopnia. Ale nie wiem czy zawsze tak jest emotka

W regulaminie nie napisali kogo najpierw powiadomią, więc nie jest powiedziane, że aparaty już rozdane emotka

Piszę to z swego doświadczenia nie z  regulaminu emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

monkakk

#6242240 Napisano: 18.08.2016 10:50:19 w Biedronka
paula9891 napisał(a):

monkakk napisał(a):

z henkela dzownią z aparatami czy już z walizkami? emotka

Ktoś pisał o walizce, o aparatach ani słowa. emotka

Bo oni chyba najpierw dzwonią z głównymi, potem z 2,3 stopnia. Ale nie wiem czy zawsze tak jest emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

monkakk

#6242235 Napisano: 18.08.2016 10:45:55 w Biedronka
z henkela dzownią z aparatami czy już z walizkami? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

monkakk

#6241523 Napisano: 16.08.2016 18:14:29 w Z jakiego konkursu ta nagroda??? / Wygrałem - ale
kerocna napisał(a):

Otrzymałam dziś szampon i odżywkę Dove, nadawca Edipresse, ktoś się może orientuje z jakiego to konkursu? emotka

Wizaż? Wyświetl w wątku >>
0 0

monkakk

#6241304 Napisano: 16.08.2016 12:19:45 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
yaagatka napisał(a):

ma ktoś paragon z konkursu Pudliszki w Delikatesach Centrum za zakup dwóch produktów?
Nie moge znaleźć a od jakiegoś czasu nie działa mi wątek paragony emotka

Taaaa jasne... po pierwsze wątek paragonowy jest od tego żeby dać coś od siebie i zarejestrować w bazie 3 konkursy (nawet 2 ).... Ale po co skoro można spamować inny watek i znaleźć paragon. Wątek nie działa emotka Wyświetl w wątku >>

monkakk

#6241022 Napisano: 15.08.2016 10:04:05 w Konkursy ABC
Ashedalka napisał(a):

Z jakich dni macie wygrane? Chodzi mi czy wszystkie smsy poszły o 1 porze czy jakoś etapami ??

Podbijam pytanko emotka Ma ktoś wygraną z ostatniego dnia? Wyświetl w wątku >>
0 0

monkakk

#6240876 Napisano: 14.08.2016 10:12:15 w Intermarche
renasyrena napisał(a):

Crunchips Intermarche - co wpisujecie na oświadczeniu laureata w polu : data konkursu? czas trwania konkursu? 

http://www.studio...!pobierz-pliki/c6a6i tam masz datę konkursu

Czas trwania konkursu 09.06. - 10.07.2016 Wyświetl w wątku >>
0 0

monkakk

#6240845 Napisano: 13.08.2016 21:41:28 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
luko922 napisał(a):

olivkap napisał(a):

monkakk napisał(a):

madzia1-s napisał(a):

luko922 napisał(a):

Jak się czyta opis nagrody głównej w loterii Almette, to się można naprawdę rozmarzyć... emotka  emotka

Jest o co walczyć.
Ale regulamin surowy dot. informowania zwyciezcow, 3 proby polaczenia co 5 min jak nie uda sie nagroda przepada i przechodzii na rezerwe  emotka  (pkt. 11.3 regualminu)

I nie ma limitu wygranych na sobe/gospodarstwo (albo źle widze) emotka

i ciekawe ile serków Almette będzie  bez sreberek normalnie w sprzedaży w sklepach, które namiętnie biorą udział w loteriach emotka a typowy Kowalski zapewne nie zwróci na to uwagi że pod wieczkiem powinno być jeszcze sreberko .. Jak Grześki były na wagę to już nic mnie nie zdziwi

chyba poza wieczkiem będą wymagać też paragonu...

Ale kod będzie na wieczku, a nie na sreberku.

a to przynajmniej tyle emotka ubzdurałam sobie że na sreberku, ale czy to będzie problem? Zobaczymy emotka

Ja bym te kody umieściła na samym spodzie, żeby trzeba było serek zjeść emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

monkakk

#6240844 Napisano: 13.08.2016 21:39:58 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
olivkap napisał(a):

monkakk napisał(a):

madzia1-s napisał(a):

luko922 napisał(a):

Jak się czyta opis nagrody głównej w loterii Almette, to się można naprawdę rozmarzyć... emotka  emotka

Jest o co walczyć.
Ale regulamin surowy dot. informowania zwyciezcow, 3 proby polaczenia co 5 min jak nie uda sie nagroda przepada i przechodzii na rezerwe  emotka  (pkt. 11.3 regualminu)

i ciekawe ile serków Almette będzie  bez sreberek normalnie w sprzedaży w sklepach, które namiętnie biorą udział w loteriach emotka a typowy Kowalski zapewne nie zwróci na to uwagi że pod wieczkiem powinno być jeszcze sreberko .. Jak Grześki były na wagę to już nic mnie nie zdziwi

chyba poza wieczkiem będą wymagać też paragonu...

To też nie będzie problemem raczej emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

monkakk

#6240840 Napisano: 13.08.2016 21:26:28 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
madzia1-s napisał(a):

luko922 napisał(a):

Jest o co walczyć.

i ciekawe ile serków Almette będzie  bez sreberek normalnie w sprzedaży w sklepach, które namiętnie biorą udział w loteriach emotka a typowy Kowalski zapewne nie zwróci na to uwagi że pod wieczkiem powinno być jeszcze sreberko .. Jak Grześki były na wagę to już nic mnie nie zdziwi Wyświetl w wątku >>
0 0

monkakk

#6240760 Napisano: 13.08.2016 10:57:03 w Paragony
2 paragony Freshmarket/Żabka Żywiec ze sztabkami wymienię na inne paragony - nieaktualne Wyświetl w wątku >>
0 0

monkakk

#6240662 Napisano: 12.08.2016 21:59:26 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
cc_investigator napisał(a):

monkakk napisał(a):

boom30 napisał(a):

W tym konkurie Oshe to nie wiem to chyba za duza inspiracja:D

Zdjęcie z neta:
https://scontent-...7bea&oe=5851BCBC

Zdjęcie z Ohee - nick malinowaja
https://scontent-...2c82&oe=5821FEA8

:)

Tych zdjęć z włosami wszędzie jest mnóstwo... Nie wiadomo kto i od kogo się "inspirował"

Oj wydaje mi się, że panna Jenner, od Kardashianów, była pierwsza emotka

Nie będę się wykłócać ;D Nie mam aż takiej wiedzy w tej kwestii emotka ale dobrze wiedzieć emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

monkakk

#6240658 Napisano: 12.08.2016 21:50:50 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
boom30 napisał(a):

W tym konkurie Oshe to nie wiem to chyba za duza inspiracja:D

Zdjęcie z neta:
https://scontent-...7bea&oe=5851BCBC

Zdjęcie z Ohee - nick malinowaja
https://scontent-...2c82&oe=5821FEA8

:)

Tych zdjęć z włosami wszędzie jest mnóstwo... Nie wiadomo kto i od kogo się "inspirował" Wyświetl w wątku >>
0 0

monkakk

#6240638 Napisano: 12.08.2016 21:14:08 w SZUKAM....
ivanotta napisał(a):

monkakk napisał(a):

Skończył mi się zapas wody mineralnej, kojarzycie jakieś konkursy gdzie trzeba kupić wodę oprócz loterii w Makro? (niegazowana)

Żywiec zdrój, na wodach smakowych są kody, które będzie można wykorzystać chyba od 15.08 lub 16.08 emotka

smakowe emotka   chyba będę zmuszona kupować po jednej i czekać na jakiś konkursik z niegazowanymi mineralnymi
ale dzięki za chęci emotka Wyświetl w wątku >>
0 0