Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
defed
Postów 4825
Data rejestracji 14.01.2015
Punkty karne 0
Konkursy dodane
-na Pełny Wózek kupiłam produkty 3x30zł=90zł (z długim term. ważn., które i tak kupuję: pomidory w puszce, oliwki, herbata, makaron...)
-na Aquafresh kupiłam szczoteczki do zębów dla mojego dziecka 4x5zł=20zł
-Łomżę czy inne piwa kupuję, bo i tak bym kupowała regularnie,bez konkursów, to samo w Rossmannie, czy Kaufie: kupuję tylko to, co i tak potrzebuję lub będę potrzebować, baaardzo rzadko kupuję niepotrzebne mi produkty, więc zakupy konkursowe tak na prawdę nic mnie dodatkowo nie kosztują - to życie kosztuje Wyświetl w wątku >>
defed
Postów 4825
Punkty karne 0
Konkursy dodane
defed
Postów 4825
Punkty karne 0
Konkursy dodane
nie pamiętam ile "kosztowała", ale coś około700-800 flipsów Wyświetl w wątku >>
defed
Postów 4825
Punkty karne 0
Konkursy dodane
defed
Postów 4825
Punkty karne 0
Konkursy dodane
defed
Postów 4825
Punkty karne 0
Konkursy dodane
defed
Postów 4825
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wyświetl w wątku >>
defed
Postów 4825
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jury po zakończeniu Konkursu, do dnia do dnia 07.07.2015r . wyłoni 1 Zwycięzcę nagrody Istopnia Konkursu – autorów najciekawszej odpowiedzi spośród SMS-ów konkursowych przesłanych w trakcie trwania Konkursu, oraz 2 Zwycięzców nagród II stopnia Konkursu –
autorów najciekawszych SMS-ów konkursowych przesłanych danego dnia Konkursu (z
wyłączeniem autorów zgłoszeń nagrodzonych nagrodą główną) oraz 28 Zwycięzców nagród III
stopnia Konkursu – autorów najciekawszych SMS-ów konkursowych przesłanych danego dnia
Konkursu(z wyłączeniem autorów zgłoszeń nagrodzonych nagrodą główną oraz nagrodą II
stopnia). Jeden Uczestnik nie może zostać zwycięzcą więcej niż jednej nagrody w Konkursie.
Zwycięzca Konkursu zostanie powiadomiony przez Organizatora o wygranej nagrodzietelefonicznie na numer telefonu, z którego wysłany został SMS konkursowy w ciągu 5 dni
roboczych od dnia wytypowania do nagrody Wyświetl w wątku >>
defed
Postów 4825
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A swoją droga: czy zapisywaliscie swoje współrzędne? Ja nie... Ale przy kolejnym tego typu konkursie będę prowadzić archiwum Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
defed
Postów 4825
Punkty karne 0
Konkursy dodane
i że od jutra można znowu nie wygrać kolejnych 100 rowerów w Rossmannie hehe Wyświetl w wątku >>
defed
Postów 4825
Punkty karne 0
Konkursy dodane
defed
Postów 4825
Punkty karne 0
Konkursy dodane
defed
Postów 4825
Punkty karne 0
Konkursy dodane
defed
Postów 4825
Punkty karne 0
Konkursy dodane
defed
Postów 4825
Punkty karne 0
Konkursy dodane
defed
Postów 4825
Punkty karne 0
Konkursy dodane
defed
Postów 4825
Punkty karne 0
Konkursy dodane
defed
Postów 4825
Punkty karne 0
Konkursy dodane
defed
Postów 4825
Punkty karne 0
Konkursy dodane
defed
Postów 4825
Punkty karne 0
Konkursy dodane
https://www.kaufl...ij_porade/index.jsp?
w sumie już trzykrotnie zaakceptowali moją poradę i wynagrodzili to bonikiem więc to coś jakby na miarę konkursu, no nie? Wyświetl w wątku >>