Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
defed
Postów 4825
Data rejestracji 14.01.2015
Punkty karne 0
Konkursy dodane
czasami mam wrażenie, że sama elita siedzi na tym forum, poza kilkoma wyjątkowo przyjaznymi wyjątkowymi wyjątkami Wyświetl w wątku >>
defed
Postów 4825
Punkty karne 0
Konkursy dodane
pani kierowniczka sklepu powiedziała, że jako klient mam prawo zwrotu i że ten sklep zawsze przyjmuje zwroty, bo mają przyjazną klientowi politykę i gdybym przyszła bez tego maila, to także by mi przyjęli zwrot/czy też wymianę na inne chipsy, jak uczyniłam/
kultura osobista bardzo pomaga w polubownym załatwianiu spraw (wszelakich), miło jest gdy obie strony są zadowolone Wyświetl w wątku >>
defed
Postów 4825
Punkty karne 0
Konkursy dodane
W imieniu Dyrekcji firmy JERONIMO MARTINS POLSKA S.A. pragniemy podziękować za kontakt z Biurem Obsługi Klienta sieci sklepów Biedronka.
W odpowiedzi na zgłoszenie informujemy, że w drodze wyjątku może Pani zwrócić zakupione chipsy, prosimy tylko o zabranie wszystkich paragonów.
Jeszcze raz bardzo dziękujemy za kontakt z Biurem Obsługi Klienta.
Z poważaniem
Biuro Obsługi Klienta JMP S.A.
I BIEDRONKA Wyświetl w wątku >>
defed
Postów 4825
Punkty karne 0
Konkursy dodane
defed
Postów 4825
Punkty karne 0
Konkursy dodane
defed
Postów 4825
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a w sprawie zwrotu Pringelsów od wczoraj negocjuję z prawą ręką Biedronkowego Króla, może mi pozwolą je oddać... czekam na wyrok...
wszak powołałam się na szczerą chęć wielokrotnego udziału w przyjęciu urodzinowym Biedronki Wyświetl w wątku >>
defed
Postów 4825
Punkty karne 0
Konkursy dodane
defed
Postów 4825
Punkty karne 0
Konkursy dodane
defed
Postów 4825
Punkty karne 0
Konkursy dodane
defed
Postów 4825
Punkty karne 0
Konkursy dodane
byłam nacinana i dziękuje za to, bo niekontrolowane rozerwanie mogłoby się gorzej skończyć(ja wiem, że jest wiele przeciwniczek nacinania, ale gdy u mojej znajomej, co rodziła na zachodzie i gdzie nie praktykuje się nacinania: rurka do odbytu do końca życia... to ja wolę jednak ten jeden ruch skalpelem i parę rozpuszczalnych szwów...) Wyświetl w wątku >>
defed
Postów 4825
Punkty karne 0
Konkursy dodane
nie ilość (10opakowań) a cena mnie przeraża, ledwo co wygrałam parę pięćdziesiątek i połowa na Pringelsy poszła... ech... Wyświetl w wątku >>
defed
Postów 4825
Punkty karne 0
Konkursy dodane
defed
Postów 4825
Punkty karne 0
Konkursy dodane
defed
Postów 4825
Punkty karne 0
Konkursy dodane
defed
Postów 4825
Punkty karne 0
Konkursy dodane
defed
Postów 4825
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dostałam taki prezent od męża... czy jest jakiś temat na forum gdzie można przeklinać ręce opadają... mam nadzieję, że przyjmą zwroty... Wyświetl w wątku >>
defed
Postów 4825
Punkty karne 0
Konkursy dodane
defed
Postów 4825
Punkty karne 0
Konkursy dodane
defed
Postów 4825