Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika defed

defed

#6120128 Napisano: 26.11.2015 14:52:08 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czyli w kolejnej edycji będzie limit: 1 zestaw na cały konkurs emotka Aż musiałam sobie wirtualnie zajarać - po 4 latach odstawienia... Wyświetl w wątku >>
0 0

defed

#6120120 Napisano: 26.11.2015 14:44:59 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Aske napisał(a):

elotta napisał(a):

Mam pytanie do osó, które wygrały teraz kubki, a projektów robiły kilka(naście/dziesiąt).

Czy nie jest tak, że wygrał Wasz pierwszy projekt, choć mógł być gorszy od pozostałych?

u mnie wygrała 6. propozycja (ale nie ostatnia)  z tych wysyłanych na 2 etap, więc obalam teorię emotka

ok, czyli chodzi o to, że wybierają pierwszy z Naszych projektów, który trafi w ich gust i już nawet nie porównują go z pozostałymi emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

defed

#6120112 Napisano: 26.11.2015 14:40:09 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
lola.lola napisał(a):

Czyli idąc tym tropem i w Jacobsie nie warto słać 10 zgłoszeń bo i tak bierze udział tylko pierwsze - dobrze rozumiem? emotka

Mało tego - podejrzewam, że nie ma sensu nawet wysyłać z jednego IP na więcej nazwisk - jak sie mylę, proszę o PW emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

defed

#6120107 Napisano: 26.11.2015 14:33:30 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
elotta napisał(a):

lola.lola napisał(a):

elotta napisał(a):

Mam pytanie do osó, które wygrały teraz kubki, a projektów robiły kilka(naście/dziesiąt).

Czy nie jest tak, że wygrał Wasz pierwszy projekt, choć mógł być gorszy od pozostałych?

Szczerze mówiąc to bardzo możliwe - nie wiem czy to zbieg okoliczności ale jak patrzę w swoich zgłoszeniach wygrał pierwszy, który zgłaszałam w II etapie emotka

Właśnie u mnie też, a był najsłabszy.

Tak-dokładnie, u mnie również w obu etapach wygrały projekty z 1dnia danego etapu! Wyświetl w wątku >>
0 0

defed

#6120036 Napisano: 26.11.2015 13:21:47 w Biedronka
luko922 napisał(a):

Ja też nie mam żadnego na Śląsku emotka  

ja mam 4 z 5 (północ Górnego Śląska) Wyświetl w wątku >>
0 0

defed

#6119977 Napisano: 26.11.2015 12:24:05 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Chcecie patent na wygrany zestaw? Koniecznie w projekcie musi być DRABINA. Tak jak u mnie w 1 i 2 etapie emotka emotka
A w ogóle to w 2etapie przepadło mi (i Wam) tyle fajnych... ech...

Wyświetl w wątku >>
0 0

defed

#6119950 Napisano: 26.11.2015 11:57:03 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Jeszcze swoich nie odnalazłam, ale cieszę się że wybrali ten projekt emotka emotka emotka   GRATULACJE dla twórcy emotka

Wyświetl w wątku >>
0 0

defed

#6119864 Napisano: 26.11.2015 10:42:35 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
mamadwojga napisał(a):

Kto wozi Luksus?
W temacie do mnie dotarł aparat z polo Wedel. Super mega wypasiony..

u mnie dziś DPD z Luksusem  emotka  - pierwszy raz zabrakło mi miejsca do przechowywania...emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

defed

#6119824 Napisano: 26.11.2015 09:51:35 w Intermarche
nataszka napisał(a):

Wczoraj słałam sms na Nestle ,dostałam potwierdzenie -dziękujemy za zgłoszenie....A za chwilę 2 smsy - Przesłany numer z paragonu został już zgłoszony ? emotka Numer jest sześciocyfrowy ,nie sądzę ,że ktoś też taki zgłosił?

loteria Nestle? Unique One? http://uniqueone.pl/pl/kontakt/ 
zrób skan paragonu i wyślij im mailem + opis sytuacji, ratuj się kto może  emotka
być może ktoś faktycznie miał identyko nr (z innej kasy),ale na podstawie daty z paragonu możesz udowodnić, że Twój zakup był dokonany np.później
pisz do nich emotka  lub najlepiej dzwoń emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

defed

#6119595 Napisano: 25.11.2015 17:34:49 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
pierniczek napisał(a):

hej, nie wiem czy gdzies bylo, ale czy ktoś wie, czy bilety do multikina z wedla mozna wykorzystywac pojedynczo?

TAK, można.

Czy ktoś pytał Leniwca co z gwarancją na telefony emotka
Ja pytałam,ale mi nie chcą odpowiedzieć... Wyświetl w wątku >>
0 0

defed

#6119344 Napisano: 25.11.2015 12:12:13 w Rossmann
joan napisał(a):

nataszka napisał(a):

Pytanie z adidasa - co to ma być? emotka

Mnie się to pytanie bardzo podoba, daje duże pole do popisu emotka

BTW: czy nie sądzicie, że w kontekście ostatnich wydarzeń lepiej byłoby fundować nagrody w postaci voucherów do SPA / TravelPassów, niż wycieczki do konkretnych destynacji? emotka

Też mi się podoba pytanie z Adidasa, bardzo! Mam wiele pomysłów jak to ugryźć, natomiast w ogóle nie interesuje mnie nagroda... więc odpadam.
Mi nie podobają się nagrody w postaci wycieczek do USA - z wizami różnie bywa... A zresztą ja nawet paszportu nie mam wyrobionego, więc w moim zasięgu jest jedynie UE emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

defed

#6119207 Napisano: 25.11.2015 07:48:00 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
gosiunia53 napisał(a):

kto mi powie kiedy ogłaszają wyniki z konkursu jacobs na te kubki? Dodałam zgłoszenie w niedzielę i zastanawiam się czy nagrodzone projekty wyłaniają codziennie czy raz na tydzień?:>

Regulamin wskaże Ci drogę emotka  Nie odpowiem na to pytanie, bo uważam, że forum jest od pomagania a nie wyręczania... Wyświetl w wątku >>
0 0

defed

#6119131 Napisano: 24.11.2015 21:57:51 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mczarna napisał(a):

Czy jest ktoś kto poza parasolem coś wygrał w Vegecie? Nie wiem czy czekać na sms,bo widać,że jak smsy poszły to już finito ( pewnie wszystkie ostatnie etapy) , tylko ciekawe czy same parasolki czy inne też...

W 1etapie wygrałam patelnię i miałam w tej sprawie telefon, a pare godz pózniej tego samego dnia puścili do innych smsy z parasolami emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

defed

#6118687 Napisano: 24.11.2015 12:44:07 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
bamfarfe22 napisał(a):

vickichelm napisał(a):

Czy czeka ktoś jeszcze na swój luksus? emotka

ja, mąż, mama, siostra emotka

ja, mąż, teściu, teściowa, szwagier... wszystkie z 1 dnia... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

defed

#6118215 Napisano: 23.11.2015 20:19:27 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
awi napisał(a):

defed napisał(a):

Czy mój dzisiejszy kubek Jacobs wygra, czy robić kolejne projekty? Jak zapowiada się Wasza wena twórcza na ten tydzień? emotka
http://static.prz...om/cup_88661_1_2.png

Wygraemotka
Jestem pod wrażeniem Twojej kreatywności. Czy to Gerda z Królowej Śniegu? Jest bliska zlodowacenia emotka
Ja się z kawą pożegnałam po pierwszym etapie, brak talentu, zdobędę ją metodą rachelową, a co!

Dzięki, miło czytać te słowa od osoby z tak długim stażem na forum emotka  Ta zmarznięta bidulka to miał byc początkowo aniołek, ale jak zobaczyłam ten zgrzyt zębów na twarzy wykonanej na bazie bombki to zmieniłam koncepcję... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

defed

#6118081 Napisano: 23.11.2015 16:48:48 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
elotta napisał(a):

defed napisał(a):

Czy mój dzisiejszy kubek Jacobs wygra, czy robić kolejne projekty? Jak zapowiada się Wasza wena twórcza na ten tydzień? emotka
http://static.prz...om/cup_88661_1_2.png

Fajny!
Zrobiłam kilkanaście projektów w II etapie, mam trochę dość  emotka

Dzięki, no właśnie ja tez mam dość... a z drugiej strony nie chcę przepuścić zestawu w żadnym z etapów... ach, ta moja pazerność emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

defed

#6118058 Napisano: 23.11.2015 16:22:38 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
http://static.prz...om/cup_88661_1_2.png Wyświetl w wątku >>
0 0

defed

#6117945 Napisano: 23.11.2015 14:05:28 w SZUKAM....
karkocka napisał(a):

ophaal napisał(a):

czy wam też nie wyświetlają się wyniki testowania rexony?
http://wizaz.pl/a...na/klub-recenzentki/

też nie widzę wyników

Niby maja być do dzisiaj, ale wizaż często przegapia regulaminowe terminy publikacji zwycięzców  Wyświetl w wątku >>
0 0

defed

#6117906 Napisano: 23.11.2015 13:34:13 w Kaufland konkursy
Przeczytano: Troszczymy się o jesienny budżet Waszej rodziny
Czytają nasze maile - czyli niebawem wyślą bony emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

defed

#6117800 Napisano: 23.11.2015 12:23:54 w Biedronka

ja też czekam na kilka zestawów dane odsyłałam pózno wiec czekam cierpliwie

za to ja dane odsyłałam bardzo szybko i też czekam - ale niecierpliwie emotka  (wygrana z 1.dnia konkursowego) Wyświetl w wątku >>
0 0