Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
defed
Postów 4825
Data rejestracji 14.01.2015
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Zarejestrowałam/aktywowałam kartę - została ona zasilona sumą100zł 04grudnia
To jest bardzo przyjemna karta, bo nie pobierane są żadne prowizje od transakcji bezgotówkowych, więc można kupować na raty, aż do wyczerpania limitu stówki Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 2 razy.
defed
Postów 4825
Punkty karne 0
Konkursy dodane
defed
Postów 4825
Punkty karne 0
Konkursy dodane
lub dojedzie osobną przesyłką... Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
defed
Postów 4825
Punkty karne 0
Konkursy dodane
defed
Postów 4825
Punkty karne 0
Konkursy dodane
defed
Postów 4825
Punkty karne 0
Konkursy dodane
defed
Postów 4825
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Moja najbardziej mnoga wygrana - 61 banknotów 50zł
Moja najdroższa wygrana (wg wyceny z regulaminu) - bilety na mecz+lot+hotel
Moja pierwsza z cenniejszych, najużyteczniejsza wygrana, z której cieszę się najbardziej, gdy korzystam niemal codziennie od 1,5roku - iPad mini
Moja najdłużej wyczekiwana wygrana - 2 rowery(w rocznym odstępie), czyli tak jakby w sumie 4 kółka, ale daleko im do samochodu... Wyświetl w wątku >>
defed
Postów 4825
Punkty karne 0
Konkursy dodane
defed
Postów 4825
Punkty karne 0
Konkursy dodane
defed
Postów 4825
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Edit: sorry, pomyliły mi sie konkursy, w tym reg nie ma tabeli, ale jest napisane w dowolnym, wiec w dowolnym Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
defed
Postów 4825
Punkty karne 0
Konkursy dodane
defed
Postów 4825
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Bardzo nam przykro, że w przesyłce, którą Pani otrzymała jeden kubek oraz kawa były uszkodzone. Chcielibyśmy poinformować, że wyślemy do Pani dodatkowy kubek wraz z kawą, aby mogła Pani w pełni cieszyć się swoją nagrodą.
Wyświetl w wątku >>
defed
Postów 4825
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jesli nie masz @ to napisz do nich, może ktoś ma takie samo imię i nazwisko... albo ich @ wpadł do czarnej dziury... Wyświetl w wątku >>
defed
Postów 4825
Punkty karne 0
Konkursy dodane
defed
Postów 4825
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Tak jak wszędzie, trzeba mieć wyróżniającą się odpowiedź i troszkę szczęścia.
Mnie ostatnio zaskoczyli: po paru miesiącach smolarowych pustek, w zaledwie 3 tygodnie wpadły mi od nich 3 nagrody. Wyświetl w wątku >>
defed
Postów 4825
Punkty karne 0
Konkursy dodane
defed
Postów 4825
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Fajnie Choć obie miałyśmy nadzieję, że wygrana choinka będzie konstrukcją z puszek pełnych piwa
Wyświetl w wątku >>
defed
Postów 4825
Punkty karne 0
Konkursy dodane
defed
Postów 4825
Punkty karne 0
Konkursy dodane
oraz GLS: suszarka i stówka do Kaufa Wyświetl w wątku >>