Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
defed
Postów 4825
Data rejestracji 14.01.2015
Punkty karne 0
Konkursy dodane
To raczej wina ustawodawcy, a nie organizatora czy zleceniodawcy konkursu
PS. Parę ładnych lat temu mój kolega był w USA. Nie wiem czy tak jest nadal i czy tak było w każdym stanie, ale byłam zdziwiona, gdy mi opowiadał, że:
w sklepach na półkach są ceny netto, a przy kasie płaci się brutto, podatek jest różny w różne dni tygodnia, trzeba sobie samemu oszacować ile wyniosą zakupy uwzględniając dzień zakupów Wyświetl w wątku >>
defed
Postów 4825
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja np. założyłam bezpieczną wersję, że podatek wyniesie 23% i wczoraj szukałam czegoś za minimum 12,30zł brutto
a kupiłam 5(pięć) 4-paków Monte po 2,65 = 13,25zł brutto
Wcale się nie dziwię tym zapisom netto - każdy kto ma firmę patrzy tylko na zyski netto, z podatku firma nic nie ma Wyświetl w wątku >>
defed
Postów 4825
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dzień Dobry - czy na Konkurs „Szczęśliwa 10-tka z Zott” w Biedronce można zakupić więcej niż 4 produkty na kwotę min. 10zł netto, czy musi to być koniecznie kombinacja 4 produktów?
Pani Wiktoria:
Witam serdecznie, Oczywiscie! Moze to byc dowolna kombinacja produktow wyszczegolnionych w Regulaminie Konkursu – sa 3 warunki:
- produkty należy zakupić w czasie trwania Konkursu
- ilość produktów to minimum 4
- za kwote minium 10 zł
Ja:
Czy minimalna kwota zakupu 10zł opisana w regulaminie jako kwota netto (czyli bez podatku) - ma byc faktycznie netto, czy może jednak ma byc to suma brutto-już z podatkiem vat-jaka widnieje na paragonie do zapłaty?
Pani Wiktoria:
Witam ponownie.
Na paragonie z sieci Biedronka znajdują się informacje o kwocie netto wraz z rozróżnieniem stawki opodatkowania, tak wiec bardzo proszę, o kierowanie się informacjami z paragonu. W regulaminie nie ma bledu – caly czas mówimy o kwocie netto :)
PODSUMOWUJĄC - minimum 4 produkty z regulaminowej listy, za minimum 10zł netto (bez bez vat!) Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
defed
Postów 4825
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Czekam na propozycje forumowiczow - moze ktos potrafi to zgrabnie nazwac
tomniewkurza - a jednak, cos sie ruszylo w temacie Wyświetl w wątku >>
defed
Postów 4825
Punkty karne 0
Konkursy dodane
defed
Postów 4825
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a zgodnie z regulaminem tj. netto
Wysłałam zapytanie w sprawie wymaganej ilości 4produktów Wyświetl w wątku >>
defed
Postów 4825
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gdyby chodziło tylko o produkty, gwiazdka byłaby pewnie przy słowie produkty.
Jestem ciekawa co mi odpiszą... Wyświetl w wątku >>
defed
Postów 4825
Punkty karne 0
Konkursy dodane
defed
Postów 4825
Punkty karne 0
Konkursy dodane
(bo nie mam pewności czy wszystkie te produkty konkursowe są w stawce 8% czy może niektóre 23%) Wyświetl w wątku >>
defed
Postów 4825
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Przy 4 sztukach za 2,65zł brutto i stawce VAT na poziomie 8% zakupy wyniosły ~9,81zł netto Wyświetl w wątku >>
defed
Postów 4825
Punkty karne 0
Konkursy dodane
http://lubie.to/
https://web.facebook.com/lubie.to
PROSZĘ ZADZWONIĆ KTOŚ 22 316 80 00 Wyświetl w wątku >>
defed
Postów 4825
Punkty karne 0
Konkursy dodane
defed
Postów 4825
Punkty karne 0
Konkursy dodane
defed
Postów 4825
Punkty karne 0
Konkursy dodane
defed
Postów 4825
Punkty karne 0
Konkursy dodane
defed
Postów 4825
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Czy ktoś znalazł budzik pod wieczkiem Actimela?
Czy ktokolwiek wygrał cokolwiek w zakręconym kubku Nescafe? Wyświetl w wątku >>
defed
Postów 4825
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wnosze o zmiane na: SZUKAM informacji o...
lub zamkniecie starego topu I utworzenie nowego:) Wyświetl w wątku >>
defed
Postów 4825
Punkty karne 0
Konkursy dodane
defed
Postów 4825
Punkty karne 0
Konkursy dodane
defed