Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika kaskaderka1

kaskaderka1

#6018029 Napisano: 15.05.2015 23:20:56 w Wkurza mnie...
Opisze w skrócie emotka

Ja zawsze przerywam rozmowę i niezależnie czy jest rozmówcą mężczyzna czy kobieta ...
Najpierw stwierdzam że ma bardzo miły głos...
Gdy Pani grzecznie dziękuje i wraca do tematu ,ja znów przerywam i pytam..
Czy umówi się ze mną ?...
Z Panią ?
Tak ze mną na sex!!! emotka
Najczęściej zalega cisza i rozmowa zostaje przerwana nie z mojej winy.
Jeśli chodzi o mężczyzn wygląda podobnie,choć słyszę entuzjazm w głosie ,rozmowa po chwili również jest zerwana.
Jedyna sytuacja która mnie zawstydziła to moment w którym mój tata odbierając telefon stwierdził że to z pewnością do mnie.
Podał mi telefon a ja z rozpędu o sex się pytam .Tak ,mina mojego ojczulka bezcenna emotka
Nie otrzymuję telefonów od 2 miesięcy.Jestem z pewnością na ich czarnej liście.
p.s mam męża i synka jakby co ... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kaskaderka1

#6018025 Napisano: 15.05.2015 23:10:45 w Wkurza mnie...
Może nie jest to normalne co napisze,ale również dostawałam tzw.cholery z tymi telefonami.
Któregoś dnia po trzecim takim telefonie stwierdziłam że dość,muszę coś wymyślić.
Sposób okazał się szalony i godny wariatki,ale cóż ... nic innego nie przyszło mi do głowy.emotka
A więc dzwoni telefon...
Pani grzecznie przedstawia ofertę...
Ja jej delikatnie,bardzo subtelnie przerywam i mówię - Ma Pani bardzo miły głos...
Najczęściej po drugiej stronie słyszę podziękowanie i nadal rozmówczyni/rozmówca wraca do tematu.
Więc po chwili znów przerywam i pytam .. czy się Pani ze mną umówi ?
Ja z Panią ? Odpowiedz
Tak ,czy umówi się Pani ze mną na sex....
emotka emotka
I tu najczęściej rozmowa jest przerywana nie z mojej winy emotka
Z mężczyznami też idzie gładko,tym bardziej ze rozmowy są nagrywane i Panowie boją się zgodzić emotka
Jedyna sytuacja która mnie zawstydziła ( tak leciutko,bo należę do odważnych ) to gdy odebrał mój telefon tata.Podając mi telefon stwierdził że do mnie...
A ja z rozpędu - starą śpiewkę z sexem.
Mina mojego ojca bezcenna. emotka
Jestem na czarnej liście.Od 2 miesięcy mam spokój.

Wyświetl w wątku >>
0 0

kaskaderka1

#6017884 Napisano: 15.05.2015 17:42:26 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Karma dla kota. Wyświetl w wątku >>
0 0

kaskaderka1

#6017838 Napisano: 15.05.2015 16:30:56 w Pomocy!!!!
chochliczka napisał(a):

sluchajcie mam pytanie znalazlam psiaka nie otwierane krople doboczu z data 06.04.2015  myslicie ze jakbym mu oczy przemywala moga zaszkpdzic?

Jeśli opakowanie nie było otwarte,to spokojnie możesz podać . Wyświetl w wątku >>
0 0

kaskaderka1

#6017792 Napisano: 15.05.2015 14:56:32 w Wkurza mnie...
W tej chwili nie mam czasu,ale wieczorkiem postaram się Wam napisać jak w łatwy i prosty sposób pozbyć się na zawsze niechcianych telefonów emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kaskaderka1

#6017714 Napisano: 15.05.2015 13:02:48 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ondine napisał(a):

mama2006 napisał(a):

te rowery to z II tygodnia?

Pierwszego. Drugi się jeszcze nie skończył emotka

emotka więc ja czekam ,wysłałam z drugim tygodniu . Wyświetl w wątku >>
0 0

kaskaderka1

#6017701 Napisano: 15.05.2015 12:52:03 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
alaalicja napisał(a):

izak1000 napisał(a):

zarania napisał(a):

Ciekawe, czy jeszcze będą maile z Nivea z rowerkami, bo doliczyłam się tylko 9 zwycięzców. emotka

Nie mam nic przeciwko temu aby kolejne doszły... emotka

Też się zastanawiam.Kurczę powiem Wam, że się napaliłam jak głupia na ten rower i nic emotka  Listy jeszcze nie ma, ale podejrzewam, że 75 maili to do tej pory by rozesłali:(

Jedna osoba dziś wygrała już rower z Nivea .gdzieś są już wyniki? jak informują o wygranej ? Wyświetl w wątku >>
0 0

kaskaderka1

#6017541 Napisano: 15.05.2015 10:08:50 w Wkurza mnie...
Ja mam swój prywatny sposób na takie telefony.Dlatego jestem u wszystkich na czarnej liście i mam spokój. emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kaskaderka1

#6016823 Napisano: 13.05.2015 19:00:05 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
anialistopad napisał(a):

Czy można zrobić zakupy w sklepie internetowym Zalando nie będąc zarejestrowanym?  wie ktoś?

Nie można.
marta_1234 napisał(a):

anialistopad napisał(a):

Czy można zrobić zakupy w sklepie internetowym Zalando nie będąc zarejestrowanym?  wie ktoś?

Zapewnie chodzi o test trnd. W przewodniku testu jest instrukcja logowania na stronie sklepu. To logowanie jest koniecznie w związku z tym. Odpuszczam sobie test, bo nie przepadam za internetowymi zakupami.

Ja lubię zakupy internetowe,ale przeraża mnie ten czas .6 tygodni pisać raporty.nawet nie wiem czy będę w domu.A nóż wygram jakąś przecudną wycieczkę emotka i brak netu okaże się zbawienny. Wyświetl w wątku >>
0 0

kaskaderka1

#6016332 Napisano: 12.05.2015 17:49:43 w Wkurza mnie...
asiabuczkowska napisał(a):

wkurza mnie, że nagle wszytskim giną paragony z Loreal'a (jak się dowiadują o wygranej)....ja mam dwa, ale nie dam! poz tym nic nie wygrywam, choc mam stos paragonó i to mnie wk....ia emotka

emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kaskaderka1

#6016310 Napisano: 12.05.2015 17:10:52 w Paragony
Kupię paragon z produktem Loreal . pilne Wyświetl w wątku >>
0 0

kaskaderka1

#6016149 Napisano: 12.05.2015 13:08:29 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Dostałyście maile od Madanaurode.pl ? niby jest jakiś prezent w formie kosmetyków do odebrania.
Ja nie pamiętam,czy był tam jakiś konkurs. Wyświetl w wątku >>
0 0

kaskaderka1

#6016142 Napisano: 12.05.2015 13:00:21 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
misiamisiam napisał(a):

kaskaderka1 napisał(a):

mia napisał(a):

misiamisiam napisał(a):

pytanie do osób, które odebrały zoom.me- jaki to jest model? Na stronie zoom.me pokazują 2 wersje: 1) WIFI za 249 zł. i 2) 3G za 349zł.

Dokładnie: ZM7WIFI.

dzięki za info emotka U mnie w T-mobile mówiła Pani, że to około 400 zł. kosztuje, hmmmmm

Ceny w T-mobile są bardzo zawyżone np.S6 kosztuje tam ponad 7tys.zł. emotka
Wyświetl w wątku >>
0 0

kaskaderka1

#6016133 Napisano: 12.05.2015 12:30:40 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
misiamisiam napisał(a):

pytanie do osób, które odebrały zoom.me- jaki to jest model? Na stronie zoom.me pokazują 2 wersje: 1) WIFI za 249 zł. i 2) 3G za 349zł.

WIFI Wyświetl w wątku >>
0 0

kaskaderka1

#6016101 Napisano: 12.05.2015 11:46:30 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
joan napisał(a):

mia napisał(a):

benasia napisał(a):

co z Megaloterią - czy dzwonili do kogoś za drugi etap?

No właśnie, też mnie to ciekawi... Co prawda loteria to loteria, ale skoro już zainwestowałam w całe 5 zgłoszeń (z czego jedno błędne chyba), to i czekam.emotka

O ile dobrze kojarzę, to dzwonili w piątek i... od tego czasu cisza emotka

U mnie nie dosyć, że nie było produktów konkursowych, to jeszcze cena przy kasie była większa od tej na półce, co długowłosa krowa wytłumaczyła mi jako "Bo ja nie mam czasu, jestem tu sama, a koleżanki nie zmieniły cen." Nie udusiłam jej reklamówką jedynie dlatego, że ciężko byłoby mi konkursować z więziennej celi.

emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kaskaderka1

#6016098 Napisano: 12.05.2015 11:44:36 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
dolly napisał(a):

misiamisiam napisał(a):

Wczoraj wybrałam się do swojego sklepu T-mobile- okazało się, że jest to tylko punkt dealerski i u nich nic nie mogę odebrać, mimo, iż raz poszłam po kod i go otrzymałam. Do najbliższego sklepu mam 60 km.
Jednak Pani pokazała mi tę ramkę i mówiła, że mogę ją u nich kupić

A po ile maja te ramki?

Juz wiem, faktycznie fajny gadżet emotka  a jakja olalam ten konkurs emotka

Właśnie odebrałam ramkę.Na sklepie cena 300zł emotka
Śpieszcie się bo ja rano jak odbierałam to wzięłam ostatnią emotka   sklep w Gdyni . Wyświetl w wątku >>
0 0

kaskaderka1

#6015896 Napisano: 11.05.2015 20:23:22 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
giulietta napisał(a):

kaskaderka1 napisał(a):

giulietta napisał(a):

kaskaderka1 napisał(a):

Nagrody z T-mobile, czy któraś z Was odebrała już nagrodę ?
Bo nie moge dodzwonić się do najbliższego sklepu i nie wiem czy oni zadzwonią do nas aby podać adres sklepu ,czy sami mamy wybierać .

odbierasz gdzie chcesz emotka  weryfikacja danych przez sms z Twoimi danymi wysłany do bazy przez obsługę, potem FV do gwarancji za 0,04gr, których oczywiście nie płaciszemotka  do dziś myślałam, że gramy o jakieś folie ochronne na ekran czy co emotka  nawet nie wiedziałam, że takie cudo istnieje  emotka  fajne emotka

Niezupełnie tam gdzie chcę ponieważ byłam w najbliższym punkcie i zrobili emotka nie wiedzą o żadnych nagrodach.Nawet z kierwonikiem regionalnym rozmawiałam i nic nie wiedział.Jutro przejadę się do następnego punktu.

bo byłaś w punkcie t-mobile, a nie tak jak pisze w smsie w sklepie t-mobile emotka     http://www.t-mobi...kt/formularze/lead-3

A to całkiem możliwe emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kaskaderka1

#6015874 Napisano: 11.05.2015 19:51:57 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
giulietta napisał(a):

kaskaderka1 napisał(a):

Bo nie moge dodzwonić się do najbliższego sklepu i nie wiem czy oni zadzwonią do nas aby podać adres sklepu ,czy sami mamy wybierać .

odbierasz gdzie chcesz emotka  weryfikacja danych przez sms z Twoimi danymi wysłany do bazy przez obsługę, potem FV do gwarancji za 0,04gr, których oczywiście nie płaciszemotka  do dziś myślałam, że gramy o jakieś folie ochronne na ekran czy co emotka  nawet nie wiedziałam, że takie cudo istnieje  emotka  fajne emotka

Niezupełnie tam gdzie chcę ponieważ byłam w najbliższym punkcie i zrobili emotka nie wiedzą o żadnych nagrodach.Nawet z kierwonikiem regionalnym rozmawiałam i nic nie wiedział.Jutro przejadę się do następnego punktu. Wyświetl w wątku >>
0 0

kaskaderka1

#6015867 Napisano: 11.05.2015 19:39:51 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Wyświetl w wątku >>
0 0

kaskaderka1

#6015669 Napisano: 11.05.2015 13:04:05 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
4 książki dla synka emotka z konkursu  www.polpapierybiurowe.pl Wyświetl w wątku >>
0 0