Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika kaskaderka1

kaskaderka1

#6180178 Napisano: 05.04.2016 13:09:47 w Ambasadorinnowacji - Philips
requiem29 napisał(a):

kaskaderka1 napisał(a):

Dziewczyny prosze o pomoc:
"O prasowaniu słów kilka " czy możecie podać prawidłowe odpowiedzi ?
Nie prasuję ,jestem laik emotka

rekawnik, 150 stopni, parownica, spryskiwaczem do kwiatów, poliester takie wchodzą?

nie ,własnie tak zaznaczyłam emotka
Poczekaj ,weszło . teraz zaznaczyłam poliester a wcześniej len...
Boże ,ale matoł ze mnie emotka

Dziękuję serdecznie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kaskaderka1

#6180164 Napisano: 05.04.2016 12:59:00 w Ambasadorinnowacji - Philips
Dziewczyny prosze o pomoc:
"O prasowaniu słów kilka " czy możecie podać prawidłowe odpowiedzi ?
Nie prasuję ,jestem laik emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kaskaderka1

#6176572 Napisano: 24.03.2016 17:31:38 w Gratulacje! Dla wygranych!
burza1964 napisał(a):

[quote=

dolly napisał(a):

dolly napisał(a):

zaczytana-pola napisał(a):

ita1987, gratulacje emotka

Gratuluje i ja emotka

dolly]
dolly napisał(a):

zaczytana-pola napisał(a):

ita1987, gratulacje emotka

Gratuluje i ja emotka

GRATULUJĘ SERDECZNIE

Gratulacje !!!emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kaskaderka1

#6176171 Napisano: 23.03.2016 17:02:09 w Ambasadorinnowacji - Philips
monkakk napisał(a):

Gratulujemy!

Zostałeś wybrany do przetestowania szczoteczki sonicznej Sonicare for Kids HX6322/04

mail po 13 emotka

U mnie też,ale chyba zrezygnuję.
Muszę wyjechać na święta i nie podpiszę umowy emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kaskaderka1

#6171878 Napisano: 11.03.2016 18:22:16 w Ambasadorinnowacji - Philips
kate87 napisał(a):

tusienka napisał(a):

zdolnabestia napisał(a):

Wszystkie opcje "Tworzę" wymagają zdjęcia. Muszę odpuścić w tej edycji, bo wszystkie te zdjęcia, z racji swojego charakteru, muszą być z własną gębą, a nie wiadomo, do czego to później wykorzystają.

nie koniecznie awsze chcą zdjęcie. A przecież chodzi o fryzurę- więc mozesz stanąć tyłem 

właśnie dlatego mojej twarzy nie zoabcza ale włosy tak:D

Ja wysłałam zdjęcie samych włosów ( odbicie w lustrze ) Wyświetl w wątku >>
0 0

kaskaderka1

#6168755 Napisano: 04.03.2016 12:38:19 w Ambasadorinnowacji - Philips
Niestety dodanie opinii na avans.pl jest niemożliwe. Link weryfikacyjny nie działa emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kaskaderka1

#6167943 Napisano: 02.03.2016 17:52:06 w Gratulacje! Dla wygranych!
kurpianka napisał(a):

Mysia napisał(a):

mgrzel gratulacje głównej a Avonu emotka

Również gratuluję emotka

Gratulacje emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kaskaderka1

#6159611 Napisano: 12.02.2016 21:40:44 w Wkurza mnie...
kalafior napisał(a):

kaskaderka1 napisał(a):

A w temacie - urodziny ,znów starsza emotka

Ja po wypadku mam inne podejście do urodzin - cieszę się z każdych nastepnych urodzin - że udało mi się przeżyć kolejny rok. Nie każdemu jest dane dożyć naszego wieku. I myśle że tak należy myśleć swoich o urodzinach  emotka  Wszystkiego dobrego!

Dziękuję emotka za piękne życzenia emotka
Dużo w tym racji co piszesz emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kaskaderka1

#6159610 Napisano: 12.02.2016 21:39:28 w Dziś cieszę się z.....
sosna napisał(a):

kaskaderka1 napisał(a):

sosna napisał(a):

Urodzin Syna, szkoda, ze nic z wygranych nie wpadło...

Wszystkiego najlepszego dla synka ,ja również dziś mam urodziny emotka

Mój ma 22 latka emotka .  A Tobie, kaskaderka1, życzę dużo zdrówka i wygranych. Za Wasze zdrowie emotka

Dziękuję emotka
emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kaskaderka1

#6159525 Napisano: 12.02.2016 18:54:28 w Dziś cieszę się z.....
Mysia napisał(a):

kaskaderka1  najlepszego emotka emotka wieeeeeluuu wspaniałych wygranych!
ja się cieszę, że już  weekend emotka

Dziękuję Mysia emotka

Choć tak do końca wesoły bo starsza o rok emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kaskaderka1

#6159521 Napisano: 12.02.2016 18:44:13 w Wkurza mnie...
tomniewkurza napisał(a):

Wkurza mnie zdolnabestia. Uważam,. że nie dorosła do pełnienia funkcji moderatora. Ukarała mnie za "pisanie nie na temat" za to, że zbyt obszernie opisałem nagrodę jaka dotarła. Czy ta dziewczyna się nie wyspała dziś, czy co??? emotka
Wpis jest ściśle na temat! Nie mam sobie nic do zarzucenia. Ludzie umieszczają tam tak lakoniczne informacje, a ja tylko rozwinąłem opis - ale NA TEMAT, do ciężkiej emotka

Ja bym Cię usunęła emotka

A w temacie - urodziny ,znów starsza emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kaskaderka1

#6159519 Napisano: 12.02.2016 18:41:25 w Dziś cieszę się z.....
sosna napisał(a):

Urodzin Syna, szkoda, ze nic z wygranych nie wpadło...

Wszystkiego najlepszego dla synka ,ja również dziś mam urodziny emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kaskaderka1

#6158609 Napisano: 10.02.2016 19:39:28 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
tomniewkurza napisał(a):

kaskaderka1 napisał(a):

Jesteś wielki . Ale taki to urok liter ,a w prywatnym życiu bywa różnie ....
Czytanie między wierszami daje przewagę w konfrontacji .

Piszesz, jakbyś mnie widziała emotka
Faktycznie - mam gabaryty ponadnormatywne emotka I tylko w takim sensie jestem 'wielki". emotka
Nie, no pewnie - kontekst jednoznacznie wygrywa z ortografią, ale to takie fajne, ponabijać się z kogoś, kto sam się podkłada emotka emotka

Lśnisz tu jak diament emotka
Powiedzmy że mam zdolność ujrzenia tego czego inni nie widzą .
Będę miała Cię " na oku" emotka
Wyświetl w wątku >>
0 0

kaskaderka1

#6158596 Napisano: 10.02.2016 19:27:21 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
tomniewkurza napisał(a):

kaskaderka1 napisał(a):

Chyba masz rację . Jeśli ONI chcą takie , to spokojnie można działać pod takim kontem emotka

Pod kątem słuszności to jedynie prawdziwe jest zdanie, że działać na KONCIE to możesz raczej w banku. emotka

Jesteś wielki . Ale taki to urok liter ,a w prywatnym życiu bywa różnie ....
Czytanie między wierszami daje przewagę w konfrontacji . Wyświetl w wątku >>
0 0

kaskaderka1

#6158586 Napisano: 10.02.2016 19:16:29 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Ja nie krytykuję w złej wierze .
Spojrzałam na zdjęcia i miałam nieodparte wrażenie ze wykonała je jedna osoba ,może dlatego że są bardzo podobne do siebie .
Nie wzięłam udziału w tym konkursie jeszcze , ale kusi nie przeczę . Ale patrząc na wyniki to nie mam szans emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kaskaderka1

#6158573 Napisano: 10.02.2016 19:01:02 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ashley878 napisał(a):

kaskaderka1 napisał(a):

ashley878 napisał(a):

PatrycjaRT napisał(a):

ziomal102 napisał(a):

https://www.ciachnijselfie.pl/galeria - milka znów wróciła do korzeni... O_O ja p**** co to za zdjęcie!? 

Co to za szit!!! Boże, teraz sie nieziemsko wkurzyłam... Mój narzeczony wysłał rewelacyjne zdjęcie, a w porównaniu do tego co wygrało.... Aż szkoda słów.

A mi się zdjęcie bardzo podoba emotka Zamiast się cieszyć że galeria jest publiczna i iść w tą samą stronę to wszyscy narzekacie. Temat to Selfie z Ciastkiem, więc nie wiem czego oczekujecie pleneru z National Geographic? To są wszystko zdjęcia naszych forumowiczów, ciekawe czy stojąc z nimi twarzą w twarz mielibyście odwagę do wyrażania tak radykalnych opinii. Proponuję się uspokoić, zjeść ciastko i ciachnąć selfie, byle nie z taką skwaszoną miną emotka

A ja odnoszę wrażenie że zdjęcia obrabia ta sama osoba . Nawet jej się myśleć nie chce i tworzy kopię za kopią. Tylko modelka z biura się zmienia.
ashley878 tak ja oczekuję pleneru ,oczekuję innowacji aby w końcu każda fotka się od siebie różniła....
I nie zdziwię się jak kolejna wstawiona praca będzie podobna ,tylko modelka będzie miała tym razem rude włosy ...

Kaskaderka1 jeśli oczekujesz innowacji i pleneru to chyba się rozczarujesz.... To jest konkurs dla ludzi, nie dla fotografów ze sprzętem do plenerów ...  Dlaczego mówisz że komuś nie chce się myśleć, najwidoczniej myśli dobrze, bo patrzy co wygrywa i wysyła to co podoba się organizatorowi.

Chyba masz rację . Jeśli ONI chcą takie , to spokojnie można działać pod takim kontem emotka
Wyświetl w wątku >>
0 0

kaskaderka1

#6158556 Napisano: 10.02.2016 18:31:01 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ashley878 napisał(a):

PatrycjaRT napisał(a):

ziomal102 napisał(a):

https://www.ciachnijselfie.pl/galeria - milka znów wróciła do korzeni... O_O ja p**** co to za zdjęcie!? 

Co to za szit!!! Boże, teraz sie nieziemsko wkurzyłam... Mój narzeczony wysłał rewelacyjne zdjęcie, a w porównaniu do tego co wygrało.... Aż szkoda słów.

A mi się zdjęcie bardzo podoba emotka Zamiast się cieszyć że galeria jest publiczna i iść w tą samą stronę to wszyscy narzekacie. Temat to Selfie z Ciastkiem, więc nie wiem czego oczekujecie pleneru z National Geographic? To są wszystko zdjęcia naszych forumowiczów, ciekawe czy stojąc z nimi twarzą w twarz mielibyście odwagę do wyrażania tak radykalnych opinii. Proponuję się uspokoić, zjeść ciastko i ciachnąć selfie, byle nie z taką skwaszoną miną emotka

A ja odnoszę wrażenie że zdjęcia obrabia ta sama osoba . Nawet jej się myśleć nie chce i tworzy kopię za kopią. Tylko modelka z biura się zmienia.
ashley878 tak ja oczekuję pleneru ,oczekuję innowacji aby w końcu każda fotka się od siebie różniła....
I nie zdziwię się jak kolejna wstawiona praca będzie podobna ,tylko modelka będzie miała tym razem rude włosy ... Wyświetl w wątku >>
0 0

kaskaderka1

#6157834 Napisano: 09.02.2016 13:03:27 w Gratulacje! Dla wygranych!

kaskaderka1

#6157696 Napisano: 09.02.2016 10:06:31 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
aleksiak napisał(a):

Dziwne te wyniki dla mnie z Ciachnijselfie, bardzo dziwne... Wygląda to wszystko jakoś do siebie podobnie, jakby styl ten sam, zdjęcie z drugiego i trzeciego dnia ewidentnie autor ten sam... Może agencja smartfony swoim daje.... emotka  

Tez to zauważyłam .emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kaskaderka1

#6157686 Napisano: 09.02.2016 09:52:15 w Ambasadorinnowacji - Philips
karolinamat napisał(a):

milax88 napisał(a):

Do mnie też dotarł protokół ze styczniowej licytacji, odesłałam wypełniony i odpisali, że format pliku niepoprawny. Spojrzałam szybko w wysłane i plik jest .doc, tak jak sobie życzyli. Nie wiem o co chodzi, może ktoś z Was mi coś podpowie?

U mnie chyba ok. Wypełniłam, zapisałam i odesłałam ten sam plik...

Ja miałam podobną sytuację przy testowaniu. Umowę w pliku nie mogli otworzyć. Więc wina jest po ich stronie.
W końcu im jej nie wysłałam bo każda próba kończyła identycznie.
Sami dopisali dane i wysłali z urządzeniem. Wyświetl w wątku >>
0 0