Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika gosposia07

gosposia07

#6138546 Napisano: 29.12.2015 21:28:41 w Wkurza mnie...
@asante napisał(a):

mia napisał(a):

joan napisał(a):

Tu nawet nie o "bardziej ambitne teksty" chodzi, ale odnoszę wrażenie, że coraz więcej analfabetów pojawia się na listach laureatów, co widać po wpisach na forum emotka Jeszcze chwila i nie będzie komu gratulować czegokolwiek emotka

emotka emotka

Joan, dzięki Twojemu wpisowi chwilowo wszystko przestało mnie wkurzać, nawet problemy zdrowotne! emotka

To co piszecie to miód na moje obolałe serce. Ostatnio coraz bardziej utwierdzam się w przekonaniu, że niewygrywanie to nobilitacja dla konkursowicza (również na podstawie wpisów na forum).  

asante Lubię to emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

gosposia07

#6138490 Napisano: 29.12.2015 19:03:40 w TESCO konkursy
Ja wpisałam adres, żeby karta mogła do mnie DOTRZEĆ emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

gosposia07

#6138360 Napisano: 29.12.2015 15:38:01 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Wiecie co, weszłam sobie na str. int. sklepu roboty cośtam.. do którego są bony z konkursu Curvera
 o tu http://www.robotyreczne.com/ - ceny masakryczne, majtki zrobione na drutach 400zł emotka , sweterki za 1200zł- (jakby nie było najniższa krajowa) emotka ,  szok...Normalnie jest się o co "bić" emotka

A ja zgłoszenie puściłam i teraz będę mieć dylemat co wybrać w razie "w" emotka
emotka
A tak serio, to mogli dać bony do danego sklepu, gdzie przeprowadzany był konkurs. Wyświetl w wątku >>
0 0

gosposia07

#6137893 Napisano: 28.12.2015 20:03:34 w TESCO konkursy
Dzięki emotka w regulaminie jest adres stacjonarny do wysyłki oryginału  paragonu i podany też mail, w sms sam mail Wyświetl w wątku >>
0 0

gosposia07

#6137859 Napisano: 28.12.2015 19:29:52 w TESCO konkursy
Mam kilka  pytań  do" Zrób sobie prezent" z Tesco /Terytorium,
1. Czy są gdzieś gotowe oświadczenia laureatów, czy trzeba samemu napisać?
2. Potwierdzenia danych z paragonem wysyłacie na emaila, czy tradycyjną pocztą?
3. I czy nagrody I stopnia już poinformowane? Bo nikt sie nie chwalił na forum iphonami emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

gosposia07

#6137228 Napisano: 27.12.2015 10:23:27 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kadett33 napisał(a):

gosposia07 napisał(a):

Jak jest z loterią mąki szymanowskiej, kiedy wyniki,?czy są na bieżąco, czy dopiero w marcu?

ktoś pisał że nagrody 1 stopnia już rozdane, więc muszą dzwonić na bieżąco.

Kadett33 dziekuję emotka
U mnie na jakieś 8 kodów  jak do tej pory nic, peszek Wyświetl w wątku >>
0 0

gosposia07

#6136951 Napisano: 25.12.2015 10:32:40 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Jak jest z loterią mąki szymanowskiej, kiedy wyniki,?czy są na bieżąco, czy dopiero w marcu? Wyświetl w wątku >>
0 0

gosposia07

#6136932 Napisano: 25.12.2015 00:09:53 w Życzenia na święta i nie tylko
Zdrowych i spokojnych Świąt emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

gosposia07

#6136331 Napisano: 23.12.2015 09:17:39 w Rossmann
Większość konkursów była do wczoraj, nawet jeden odblokowywałam. Chyba coś zmieniają, może te nieaktualne archiwizują...
Mnie zaskoczyła wczoraj liczba uczestników w ostatniej godzinie  do Białych świat wzrosła prawie o setkę. Wyświetl w wątku >>
0 0

gosposia07

#6136241 Napisano: 22.12.2015 22:04:14 w Wkurza mnie...
nanajka81 napisał(a):

a mnie wkurzaja te cale przygotowania do swiat emotka stosy zarcia, stosy drogich prezentow dla wymagajacych dzieci, sprzatanie cale boze dnie, i po co to wszystko??

Bo to taka Polska tradycja emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

gosposia07

#6135848 Napisano: 22.12.2015 13:14:43 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Wyczekana Pralka Bosch z  konkursu  Zadbaj o siebie i swoją rodzinę Henkel/ Intermarche przywiózł FEDEX Wyświetl w wątku >>
0 0

gosposia07

#6133714 Napisano: 17.12.2015 16:04:48 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Od dłuższego czasu posucha.. Nawet ostatnie czarowanie w tymże wątku nie pomaga. Buu Wyświetl w wątku >>
0 0

gosposia07

#6133053 Napisano: 16.12.2015 15:41:47 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
W paczce sprzątaczce kilka puściłam zgłoszeń też zero... wygranych buu

W mące szymanowskiej- jakie potwierdzenia przechowujecie: opakowanie, paragon, potwierdzenie zgłoszenia? I kiedy tam są wyniki loterii dziennych? Jak powiadamiają, czy można to gdzieś sprawdzić? Wyświetl w wątku >>
0 0

gosposia07

#6131617 Napisano: 14.12.2015 19:20:35 w WC - rozmowy o wszystkim
ruda88 napisał(a):

Cześć Wszystkim, czy jest może jakiś wątek, w którym forumowicze piszą, jak się zaczęła ich przygoda z konkursami? Chętnie bym poczytała takie historie z życia wzięte, ale nie widzę nic takiego...

Ruda fajny pomysł emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

gosposia07

#6130994 Napisano: 13.12.2015 23:44:18 w Wkurza mnie...
taalvikki napisał(a):

tomniewkurza napisał(a):

taalvikki napisał(a):

...w sumie organizatorom idzie o to, by przyciągnąć tłum, a nie wyłonić z tłumu elitę. smutne to strasznie. aczkolwiek w większości przypadków - moim zdaniem - jest tak, że.. wybierają ludzie tak samo "pojętni", jak ci, co piszą.. w końcu większość ludzkości to osobniki poniżej jakichś wyższych norm inteligencji i kreatywności. a naszym zadaniem, jako konkursowiczów, się do tego dopasowywać. co mnie wkurza? że jest to (dopasowywanie się) wątpliwe moralnie i to, że może moje pisarstwo znieść na marny, płytki tor.

Wiesz... ja nawet po części z tą opinią się zgadzam, podział zdolności (zresztą nie tylko zdolności, to dotyczy wielu obszarów) społeczeństwa rozkłada się zgodnie z zasadą Pareto w proporcjach 80/20, gdzie owe 20% to tak zwana elita, a pozostałe 80% to (również umownie nazwane) "wypełnienie". emotka
Rzecz w tym, że nie zgadzam się jedynie w kwestii wymowy tego, co napisałaś - jest to w mojej ocenie dość pogardliwe spojrzenie na innych i jako takie, zasługujące na potępienie. Nawet jakoś specjalnie nie jestem ciekaw próbki twej twórczości, bo jeśli jej poziom ma odpowiadać temu, co prezentujesz w pisaniu powyżej - gdzie popełniasz ELEMENTARNE BŁĘDY, to ocena reszty może być zafałszowana przez śmiech, jaki mnie ogarnia, gdy widzę takie coś:
- wytykasz błędy innym, ale nie wiesz, iż każde zdanie zaczynać należy z wielkiej litery, że znak "trzykropek" składa się z trzech, a nie dwóch kropek i tak dalej.
Może i jesteś niegłupia, ale za to strasznie zarozumiała i trochę wredna, co mnie akurat się nie podoba emotka

dzień dobry  Tobie i wszystkim, którzy zareagowali. 

co do tego, że tutaj piszę tak, albo tak (a piszę tak świadomie na różnych forach, bo mi się graficznie bardziej podoba - tak jak rozmaitym futurystom), to jednak.. fakt, że tutaj tak piszę, nie oznacza, że piszę tak samo w zgłoszeniach konkursowych. tam akurat pisuję bardzo poprawnie  - nawet nie szczędzę spacji po przecinkach tam, gdzie liczy się ilość znaków. więc argument, że piszę niepoprawne odpowiedzi, bo TUTAJ tak pisuję, jest niepoprawny.

wypowiedzi nakazujące mi pokazanie mojej twórczości są też co najmniej dziwne. ja krytykuję to, co widzę, bo zostało opublikowane, czyli to, no publikację czegoś ktoś się zgodził, tym samym narażając się na opinię. a ja, jako ktoś pasjonujący się krytyką literacką, mogę i będę to krytykować. i to nie musi znaczyć, że sama piszę wspaniale. tak samo, jak pani Zapendowska - sama śpiewać nie umie, ale śpiewaków uczy i krytykuje, nieraz ostro. tak więc argument typu: "krytykujesz, to sama pokaż, co potrafisz", też jest niepoprawny. poza tym.. nie mam interesu w tym, żeby kogokolwiek na zawołanie inspirować. a jeszcze inna sprawa to fakt, że gdy coś jest rzeczywiście dobre i z tym przegram, to zawsze o tym napiszę i pogratuluję.

inna sprawa, że jak ktoś chce sobie znaleźć moje (niektóre) odpowiedzi, to sobie znajdzie. i szukanie to jego problem, a nie mój. emotka

a czy jestem wredna? nie wiem. po prostu mierzi mnie szerzący się banał. wszędzie. w konkursach, w kinie, w muzyce, w literaturze. trudno,  jestem wymagająca (wobec siebie i wobec innych) i wolę mierzyć w poziom wyższy niż rymowanka o tym, że na święta last christmas, bo wtedy leje się czysta,  a moim marzeniem jest pokój na świecie i gacie dla córeczki. i tego się trzymam, przykro mi.  :)

PS. kto, pisząc odpowiedzi  typu: "najlepsze są winiary, z nimi mi do pary", a zaraz potem: " zimowe szaleństwo, to w zakupy w tesco, tam nigdy nie czuję się kiepsko", nigdy nie czuł się jak pajac, który musi tworzyć kiepskie rymowanki, by wygrać, niech pierwszy rzuci kamieniem.  

Pojade klasykiem OJP emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

gosposia07

#6130935 Napisano: 13.12.2015 21:31:18 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Udało się kiedyś komuś wygrac w konkursach na onecie np takim:https://konkurs-z...onet.pl/konkurs.html
Czy to taka tylko ściema? Nigdzie nie ma regulaminu, organizatora.. Wyświetl w wątku >>
0 0

gosposia07

#6130363 Napisano: 12.12.2015 12:34:42 w Wkurza mnie...
taalvikki napisał(a):

yolka123 napisał(a):

picola napisał(a):

mia napisał(a):

Nawet nie wkurza... Po prostu słabo mi się robi, gdy widzę w wynikach teksty z bykami ortograficznymi (nie jakimiś literówkami!), które zgarnęły główne nagrody... emotka emotka

miałam się nie odzywać, ale też mnie to wkurza

czasami człowiek musi, inaczej się udusiemotka  I mnie to wkurza.
Nawet pokusiłam się o analizę ( nie wiem po co)  i wyszło mi, że często organizatorowi nagradzającemu ów tekst z błędami chodzi o to, by pokazać tzw. przeciętnemu konsumentowi( czyli większości), że też ma  szansę, choć żaden  z niego poeta ani również prozaik.I ów podbudowany też pisze swoje... I tak leci ta lawina....

kurcze, w ten sposób nie kombinowałam, ale może czasem coś w tym jest. w sumie organizatorom idzie o to, by przyciągnąć tłum, a nie wyłonić z tłumu elitę. smutne to strasznie. aczkolwiek w większości przypadków - moim zdaniem - jest tak, że.. wybierają ludzie tak samo "pojętni", jak ci, co piszą.. w końcu większość ludzkości to osobniki poniżej jakichś wyższych norm inteligencji i kreatywności. a naszym zadaniem, jako konkursowiczów, się do tego dopasowywać. co mnie wkurza? że jest to (dopasowywanie się) wątpliwe moralnie i to, że może moje pisarstwo znieść na marny, płytki tor.

Matko! emotka Co za zarozumiałość i pycha! Nie mówiąc o zawiści, samozachwycie, pogardzie do innych emotka
Talviki- nieładnie. Święta się zbliżają-  trochę pokory i szacunku do drugiego człowieka Ci życzę.
  Wyświetl w wątku >>
0 0

gosposia07

#6130037 Napisano: 11.12.2015 20:25:31 w co chcielibyście wygrać?
1. Auto emotka marzenie , nie wiem, czy osiągalne?
2. Laptop
3. Telefon
4. Telewizor
5. Tablet
6. Bony
7. Gotówka
Bardzo materialistyczne nagrody emotka
Nie interesuje mnie voucher wycieczkowy, czy wszelkie warsztaty, ale nie udzielam się też bez potrzeby w tego typu konkach. Wyświetl w wątku >>
0 0

gosposia07

#6128185 Napisano: 09.12.2015 18:21:26 w Intermarche
buka napisał(a):

http://www.piekneswieta.pl/ od jutra ..chyba

1. Kup dwa dowolne produkty marki L’Oréal Paris i Garnier w Intermarché
Czy ktoś się orientuje co wychodzi najtaniej? Nie mam ITM na miejscu..., żeby sama sprawdzić. Wyświetl w wątku >>
0 0

gosposia07

#6128098 Napisano: 09.12.2015 16:47:02 w Intermarche
Czy ktoś otrzymał już pralkę z ITM,  Konkurs  Henkel? Niby w regulaminie jest że do 5 dni od otrzymania oświadczenia laureata i  najpóźniej do 14 .12, ale nie widziałam, żeby ktoś się chwalił, że już  otrzymał? Wyświetl w wątku >>
0 0