Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika fineessa

fineessa

#6743614 Napisano: 12.11.2020 16:43:56 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Nie potrafię rozgryźć Wawelu emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

fineessa

#6743454 Napisano: 12.11.2020 09:25:07 w WC - rozmowy o wszystkim
Dzięki dziewczyny!

Zdecydowalam i nie spotkam się z tym facetem. Nie ma sensu tego ciągnąć, tylko bede siebie ranić.

Dziekuje wszystkim za rady. Wyświetl w wątku >>

fineessa

#6743407 Napisano: 11.11.2020 20:50:46 w WC - rozmowy o wszystkim
cudaczek121 napisał(a):

Kalina, ja to jestem trochę szurnieta wariatka.Ale ja bym się z nim spotkała z ciekawości na zasadzie  co taki parafian bedzie mi gadał i co obiecywal. W koncu zwykła rozmowa jeszcze do niczego nie prowadzi zlego.Ja nadal utrzymuje kontakt z chłopakiem, w ktorym bujalam sie bez wzajemności w liceum i on o tym wiedział.On ma żonę i 4 letnia corke, ale nadal tylko i wyłącznie rozmawiamy i nikogo nie krzywdzimy.

Wiesz cudaczku ludzie będą na to źle patrzeć bo ona jest w ciąży. Ja też jestem bardzo ciekawa co on ma mi do powiedzenia no ale...emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

fineessa

#6743400 Napisano: 11.11.2020 20:24:11 w WC - rozmowy o wszystkim
nitka310 napisał(a):

kalinea napisał(a):

nitka310 napisał(a):

melancholia napisał(a):

kalinea napisał(a):

Dziewczyny potrzebuje waszej rady. Mam złamane serce. On ma inna, ona jest w ciąży, zaręczyli się. Jakiś czas temu opublikowałam zdjecie na instagramie napisał mi w prywatnej wiadomości ze jestem piekna kobieta. Podziękowałam bo co innego miałam napisać. Ostatnio napisał do mnie ze chce się spotkac. Na zwykły spacer żeby porozmawiać. Myślicie żeby się zgodzić? Niby to tylko spacer ale kurczę kiedys cos nas łączyło a on ma ta ciężarna narzeczona. Jak myślicie?

Jeśli oszukuje dziewczynę za jej plecami, to nie łudź się, że wobec Ciebie będzie uczciwy. Albo się ma zasady, albo nie. On ich jak widać nie ma. Zamiast zająć się ciężarną dziewczyną i swoim dzieckiem, to podrywa inne kobiety. Pytanie: po co Ci taki facet? Nawet na kolegę? Jest według mnie nieodpowiedzialny. Za młodu też się szarpałam z inną dziewczyną o takiego bawidamka. Każda z nas wierzyła, że to dla niej się zmieni i będzie wierny. A on nas zrobił w konia i jak się znudził, to trzecią zaczął bajerować jednocześnie z nami. Tacy ludzie są egoistami i nie zwracają uwagi na uczucia innych, tylko na własne potrzeby. Dobrze, że byłam wtedy młoda i nie było to aż tak poważne, ale nauczyłam się na całe życie, żeby nie plątać się w żadne relacje z takimi ludźmi. Trzeba uważać, żeby nie dać się omotać na ładne słówka i komplementy, bo można sobie przez to pokomplikować życie. Na pewno jest pełno wartościowych mężczyzn, z którymi warto spędzać czas. Szkoda nerwów na takich lowelasów. Nawet pewnie nie pomyślał jak jego narzeczona by się poczuła, gdyby się o tym dowiedziała. 

Dokładnie tak jak piszą wszyscy wyżej. Jak najdalej od dwulicowych osób. Pisze to ponieważ, wiem jak czuje się ta jego narzeczona. Klamstwo ma to do siebie, ze zawsze sie wyda a ludzie roznie sobie pozniej radzą, sadze rowniez, ze nie jestes jedyną do ktorej pisze takie teksty. Nie każdy ma pozniej siłę się z tym zmierzyć. Ja byłam "tylko" dziewczyną, i dowiedziałam się w 4 msc ciąży, że mój partner mnie zdradza z kilkoma osobami, oczywiście przez przypadek, był u mnie w domu i rozmawiał z jedną z nich. Mnie najbardziej dziwi to, że 2 z nich wiedzialy że jestem w ciąży ale dla nich bylo to bez znaczenia... Jeśli napisalas o tym tutaj, myślę że wiesz co zrobić i jesteś dobrą osobą emotka

I jak się po tym pozbierałas?

Szczerze? Byłam w ciąży, która znosilam bardzo źle, nie miałam pracy i 22 lata... płakałam przez prawie 3 lata co noc (próbowałam dla dziecka wybaczyć, ale on nadal miał "koleżanki" na boku) pewnego dnia nie zdarzyło się nic szczególnego ale noc przespalam spokojnie a następnego dnia rozmawiałam z nim i powiedziałam, że to definitywny koniec. Oczywiście jak syn miał rok i mój były jak sam stwierdził "pożył" sobie to zadzwonił, że teraz może ze mną byc emotka    Na 100% miałam depresję, ale byłam i nadal jestem zbyt dumna, żeby pójść do psychologa, chciałabym też powiedzieć że mam w 100% cudowne życie, ale tak nie jest, syn ma 8 lat i co dwa tygodnie jeździ do taty więc nawet gdy nie chce są sprawy, które muszę z nim obgadać. Ogólnie nie polecam, ale ktoś zdecydował za mnie...

Bardzo mi przykro. Przytulamemotka Wyświetl w wątku >>
0 0

fineessa

#6743384 Napisano: 11.11.2020 19:21:54 w WC - rozmowy o wszystkim
nitka310 napisał(a):

melancholia napisał(a):

kalinea napisał(a):

Dziewczyny potrzebuje waszej rady. Mam złamane serce. On ma inna, ona jest w ciąży, zaręczyli się. Jakiś czas temu opublikowałam zdjecie na instagramie napisał mi w prywatnej wiadomości ze jestem piekna kobieta. Podziękowałam bo co innego miałam napisać. Ostatnio napisał do mnie ze chce się spotkac. Na zwykły spacer żeby porozmawiać. Myślicie żeby się zgodzić? Niby to tylko spacer ale kurczę kiedys cos nas łączyło a on ma ta ciężarna narzeczona. Jak myślicie?

Jeśli oszukuje dziewczynę za jej plecami, to nie łudź się, że wobec Ciebie będzie uczciwy. Albo się ma zasady, albo nie. On ich jak widać nie ma. Zamiast zająć się ciężarną dziewczyną i swoim dzieckiem, to podrywa inne kobiety. Pytanie: po co Ci taki facet? Nawet na kolegę? Jest według mnie nieodpowiedzialny. Za młodu też się szarpałam z inną dziewczyną o takiego bawidamka. Każda z nas wierzyła, że to dla niej się zmieni i będzie wierny. A on nas zrobił w konia i jak się znudził, to trzecią zaczął bajerować jednocześnie z nami. Tacy ludzie są egoistami i nie zwracają uwagi na uczucia innych, tylko na własne potrzeby. Dobrze, że byłam wtedy młoda i nie było to aż tak poważne, ale nauczyłam się na całe życie, żeby nie plątać się w żadne relacje z takimi ludźmi. Trzeba uważać, żeby nie dać się omotać na ładne słówka i komplementy, bo można sobie przez to pokomplikować życie. Na pewno jest pełno wartościowych mężczyzn, z którymi warto spędzać czas. Szkoda nerwów na takich lowelasów. Nawet pewnie nie pomyślał jak jego narzeczona by się poczuła, gdyby się o tym dowiedziała. 

Dokładnie tak jak piszą wszyscy wyżej. Jak najdalej od dwulicowych osób. Pisze to ponieważ, wiem jak czuje się ta jego narzeczona. Klamstwo ma to do siebie, ze zawsze sie wyda a ludzie roznie sobie pozniej radzą, sadze rowniez, ze nie jestes jedyną do ktorej pisze takie teksty. Nie każdy ma pozniej siłę się z tym zmierzyć. Ja byłam "tylko" dziewczyną, i dowiedziałam się w 4 msc ciąży, że mój partner mnie zdradza z kilkoma osobami, oczywiście przez przypadek, był u mnie w domu i rozmawiał z jedną z nich. Mnie najbardziej dziwi to, że 2 z nich wiedzialy że jestem w ciąży ale dla nich bylo to bez znaczenia... Jeśli napisalas o tym tutaj, myślę że wiesz co zrobić i jesteś dobrą osobą emotka

I jak się po tym pozbierałas? Wyświetl w wątku >>
0 0

fineessa

#6743342 Napisano: 11.11.2020 15:14:34 w WC - rozmowy o wszystkim
silvia8 napisał(a):

donia7 napisał(a):

kalinea napisał(a):

Ja bym się nie spotykała emotka

Ja też nie... Ja bym nie wchodziła w żadne tego typu gry... Moim zdaniem, trzeba sobie po prostu odpuścić. Narzeczona jego zapewne nie wie, że do Ciebie pisał? Więc oszukuje dwie kobiety...

masz racje pewnie nie wie Wyświetl w wątku >>
1 nkba 0

fineessa

#6743335 Napisano: 11.11.2020 14:57:10 w WC - rozmowy o wszystkim
Dziewczyny potrzebuje waszej rady. Mam złamane serce. On ma inna, ona jest w ciąży, zaręczyli się. Jakiś czas temu opublikowałam zdjecie na instagramie napisał mi w prywatnej wiadomości ze jestem piekna kobieta. Podziękowałam bo co innego miałam napisać. Ostatnio napisał do mnie ze chce się spotkac. Na zwykły spacer żeby porozmawiać. Myślicie żeby się zgodzić? Niby to tylko spacer ale kurczę kiedys cos nas łączyło a on ma ta ciężarna narzeczona. Jak myślicie? Wyświetl w wątku >>
0 0

fineessa

#6743324 Napisano: 11.11.2020 13:36:51 w Paragony na trwające konkursy
Ma ktoś może jeszcze Berlinki Stokrotka? Wyświetl w wątku >>
0 0

fineessa

#6743239 Napisano: 10.11.2020 21:49:08 w Paragony na trwające konkursy
Moze ma ktoś jeszcze paragon na Berlinki w Stokrotce? Wyświetl w wątku >>
0 0

fineessa

#6743228 Napisano: 10.11.2020 20:53:57 w Wkurza mnie...
Wkurza mnie że nakupowałam paragonów i zaraz pozapominam o konkursachemotka Wyświetl w wątku >>
0 0

fineessa

#6743227 Napisano: 10.11.2020 20:52:13 w Paragony na trwające konkursy
Potrzebuje Jesienną Obfitość Nagród ITM z jakąś zniżką emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

fineessa

#6743225 Napisano: 10.11.2020 20:48:31 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Kiedy zostaną poinformowani laureaci I tury Lubisiów? W regulaminie jest tylko informacja że do 23.12 ale chyba będą co tydzień nagradzać prawda? Wyświetl w wątku >>
0 0

fineessa

#6742937 Napisano: 09.11.2020 19:38:26 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Wątku pomóż mi wygrać bonik z Lubisiow emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

fineessa

#6742893 Napisano: 09.11.2020 16:06:09 w Paragony na trwające konkursy
Kupie Kujawski Lewiatan Wyświetl w wątku >>
0 0

fineessa

#6742892 Napisano: 09.11.2020 16:01:20 w moje dzisiejsze wygrane :)
Rezerwa z konkursu Bic Natura-zestaw maszynek Wyświetl w wątku >>

fineessa

fineessa

#6742616 Napisano: 08.11.2020 17:00:55 w Smolar
Dostał ktoś mail z pozytywna weryfikacja z konkursu Fantazja? Wyświetl w wątku >>
0 0

fineessa

#6742377 Napisano: 07.11.2020 16:11:30 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Wawel przy wygranej prosi o wszystkie paragony z całego konkursu czy tylko o ten jeden z danego etapu? Wyświetl w wątku >>
0 0

fineessa

#6742243 Napisano: 06.11.2020 17:12:18 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Wątku spraw napływ nagród w przyszłym tygodniu emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

fineessa

#6741910 Napisano: 05.11.2020 12:37:10 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
W jaki sposób powiadamiają z Mk Cafe? Wyświetl w wątku >>
0 0