Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
uczkabor
Postów 74
Data rejestracji 24.09.2014
Punkty karne 0
Konkursy dodane
CHECK IT >>> https://www.youtu.../watch?v=BGU1blYCNoo
uczkabor
Postów 74
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Spokojnie... obijają się w przyznawaniu odznak ja mam cały czas 2-3-1 - trzeba cierpliwie czekać.. Wyświetl w wątku >>
uczkabor
Postów 74
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja też nie dostałam zadania z opublikowaniem. Ale raczej nie ma się co martwić, bo jak testowałam suszarkę to też miałam grubo po czasie zadanie z wystawieniem opinii no i inne dziewczyny dostały wiadomość, że suszarkę dostają na własność a ja chyba 3 tygodnie po nich się doczekałam dobrej nowiny
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
uczkabor
Postów 74
Punkty karne 0
Konkursy dodane
uczkabor
Postów 74
Punkty karne 0
Konkursy dodane
albo możliwość wyboru każdemu z uczestników dowolnego urządzenia z ich listy nagród - oczywiście wartością adekwatną do posiadanych punktów - wtedy każdy byłby zadowolony
uczkabor
Postów 74
Punkty karne 0
Konkursy dodane
uczkabor
Postów 74
Punkty karne 0
Konkursy dodane
uczkabor
Postów 74
Punkty karne 0
Konkursy dodane
uczkabor
Postów 74
Punkty karne 0
Konkursy dodane
No ten kubeczek też chętnie przygarnę.
Odezwę się na priv, Wyświetl w wątku >>
uczkabor
Postów 74
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Czy byłaby możliwość pomocy na jutro (godz.11) do sterylizatora parowego?
uczkabor
Postów 74
Punkty karne 0
Konkursy dodane
uczkabor
Postów 74
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Odznaki zbierane są od nowa, a philipsy przechodzą do nowego etapu. Wyświetl w wątku >>
uczkabor
Postów 74
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ciekawe co sobie nią ogolę
uczkabor
Postów 74
Punkty karne 0
Konkursy dodane
uczkabor
Postów 74
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Na ostatniej aukcji był model 2006 a teraz jest 2007 może dlatego stąd ta 'cena'. Wyświetl w wątku >>
uczkabor
Postów 74
Punkty karne 0
Konkursy dodane
uczkabor
Postów 74
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Stwierdzam, że szkoda naszych nerwów na te aukcje. Jeśli punkty miałyby być wyzerowane wraz z końcem roku to powinni bez licytacji dać możliwość każdemu wybrania z ich asortymentu po jednej nagrodzie i każdy byłby zadowolony. Wyświetl w wątku >>
uczkabor
Postów 74
Punkty karne 0
Konkursy dodane
uczkabor
Postów 74
Punkty karne 0
Konkursy dodane
uczkabor
Postów 74