Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
slavek
Postów 1714
Data rejestracji 23.05.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Viki widzę, że ty tu nowy wiec podaje
http://www.e-konk....info/niegralem.html Wyświetl w wątku >>
https://www.refun...ros/10zlotychnastart
slavek
Postów 1714
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie chodzi tu nawet o nazwę państwa która dany konkurs organizuje, a o język konkursu. Widać to szczególnie konkursów z nagrodami gwarantowanymi. Bardzo duzo tam jest linków do obcojezycznych stron.
Inna sprawa, że wiekszość z tych odnośników do bezsensownych stron, ludzi wypełniają nawet nie wiedza po co, a często jest to strona tylko dla ludzików z tamtego państwa. Wyświetl w wątku >>
slavek
Postów 1714
Punkty karne 0
Konkursy dodane
slavek
Postów 1714
Punkty karne 0
Konkursy dodane
- są one w kształcie takiego odwróconego stożka (na dole węższe u góry szersze )
- nie pamiętam ile czekałem ale ze 2-3 tygodnie to na pewno
Wyświetl w wątku >>
slavek
Postów 1714
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jeśli wiesz jak wyglądają szklanki Bolsa te z zestawu imprezowego to powiem Ci, że gabarytowo te są identyczne tyle że ścianki są cieńsze no i nadruk jest z krówkami i logiem Wyświetl w wątku >>
slavek
Postów 1714
Punkty karne 0
Konkursy dodane
slavek
Postów 1714
Punkty karne 0
Konkursy dodane
np takie
http://www.emuzyk...y/konkurs.php?id=333
pod odpowiedzią są pozycje które musisz wypełnić
poszukam i Wam powiem jak sie ten programik nazywa Wyświetl w wątku >>
slavek
Postów 1714
Punkty karne 0
Konkursy dodane
są, ostatnio oczytałem, czy nawet w swoich zbiorach znalazłem i zwlekałem z zainstalowaniem aż w końcu nazwa mi umknęła i nie mogę znaleźć Wyświetl w wątku >>
slavek
Postów 1714
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Z góry dziękuję za odpowiedź
Wyświetl w wątku >>
slavek
Postów 1714
Punkty karne 0
Konkursy dodane
slavek
Postów 1714
Punkty karne 0
Konkursy dodane
były były... Wyświetl w wątku >>
slavek
Postów 1714
Punkty karne 0
Konkursy dodane
slavek
Postów 1714
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dobre dobre, choć sam dodałem trzy na krzyż Wyświetl w wątku >>
slavek
Postów 1714
Punkty karne 0
Konkursy dodane
napisz choć coś na ten temat, bo umrzemy z ciekawości Wyświetl w wątku >>
slavek
Postów 1714
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zainstaluj Firefoxa i przeczytaj mój poprzedni post Wyświetl w wątku >>
slavek
Postów 1714
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Następnie wejdźcie w Wyjątki tam w Adres Witryny wpiszcie www.e-konkursy.info a następnie na zezwól. Klikamy Zamknij i zamykamy Firefoxa. Potem jak wejdziemy ponownie na e-konkursy to zalogujcie się i w edycji profilu zaznaczcie żeby pamiętało nas na tym komputerze (loguj mnie automatycznie) potem zapisz i po robocie Wyświetl w wątku >>
slavek
Postów 1714
Punkty karne 0
Konkursy dodane
slavek
Postów 1714
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Chciałem zauważyć że i w pracy i w domu mam Firefoxa i w domu wszystko jest ok a w pracy nie chce mi zapamiętać Wyświetl w wątku >>
slavek
Postów 1714
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a mi przeglądarka nie chce zapamiętać hasła, przy każdym wejściu na stronę musze sie logować Wyświetl w wątku >>
slavek
Postów 1714
Punkty karne 0
Konkursy dodane
wydaje mi się, że zestawy bolsa też się skończyły, było ich 7000 tysięcy chyba a promocja już trochę trwa, ja raz wysłałem o 4 w nocy w czwartek i nic nie wygrałem, ale może się mylę Wyświetl w wątku >>