Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
constanza
Postów 406
Data rejestracji 23.07.2014
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja mam termoloki babyliss. używałam kiedys dosc intensywnie i dlugo, teraz mniej bo brakuje mi czasu na wszystko. Ale moge pomoc, tylko o co chodzi? Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
constanza
Postów 406
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dzieki, przetestuje Wyświetl w wątku >>
constanza
Postów 406
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Potrzebuje jakis tani internet do komórki, zeby ewentualnie sobie sprawdzic rozkład autobusu na miescie czy adres sklepu. Nie chcialabym ponosić kosztów stałego miesięcznego abonamentu. Polecacie cos? Wyświetl w wątku >>
constanza
Postów 406
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dołączam sie do gratulacji. I zazdroszcze bo to cudowne miasto Wyświetl w wątku >>
constanza
Postów 406
Punkty karne 0
Konkursy dodane
constanza
Postów 406
Punkty karne 0
Konkursy dodane
constanza
Postów 406
Punkty karne 0
Konkursy dodane
constanza
Postów 406
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Takze kochana, zawalcz o siebie! Nie o niego, nie o Was a wlasnie najpierw o siebie. I bierz sie szybko w garsc czas mu utrzeć nosa
I wlasnie tak w temacie jak mnie wkurzaja faceci, ktorzy mysla ze sa pępkiem swiata a kobieta bez nich zginie Wyświetl w wątku >>
constanza
Postów 406
Punkty karne 0
Konkursy dodane
constanza
Postów 406
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja dziś dostałam bilety do kina więc cały czas wysyłają. Wyświetl w wątku >>
constanza
Postów 406
Punkty karne 0
Konkursy dodane
constanza
Postów 406
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dla mnie stety bo mniej będę rozpamiętywała przegraną dzięki za odpowiedź Wyświetl w wątku >>
constanza
Postów 406
Punkty karne 0
Konkursy dodane
constanza
Postów 406
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Polecam spisanie aktu u notariusza przy wynajmie mieszkania. Wtedy i jedna i druga strona jest zabezpieczona. Mam znajomych, którzy wynajęli mieszkanie kobiecie, urodziła dwoje dzieci, przestała płacić i pozbyć się jej nie mogą bo na bruk wyrzucić jej nie można z dziećmi a zadłużenie ma u nich spore. Mają jeszcze kilka mieszkań i teraz już zawsze wynajmują z notariuszem. Jeśli wynajmujący nie ma niecnych zamiarów to się notariusza nie wystraszy i się zgodzi na to. Koszt niewielki a spokój bezcenny. Wyświetl w wątku >>
constanza
Postów 406
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Moze użyłam zlego sformułowania. Tez potepiam plagiaty. Mialam na mysli to, ze plagiaty zdarzaja sie ludziom na ktorych pracuje sztab innych ludzi i wiedza ze pojdzie to na caly swiat wiec skoro oni moga to zwykly Kowalski tez nie ma skrupułów. Wyświetl w wątku >>
constanza
Postów 406
Punkty karne 0
Konkursy dodane
http://pl.fotolia.com/id/59076890 nie sadze by ktos kto sprzedaje swoje zdjecia bankom zdjec wysyła je tez na konkurs nie rozumiem takiego postępowania gdy ktos kradnie czyjes zdjecia.
Ale coz...i Shakira dopuściła sie plagiatu wiec kazdemu moze sie zdarzyc. Wyświetl w wątku >>
constanza
Postów 406
Punkty karne 0
Konkursy dodane
constanza
Postów 406
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Milczeliby - źle bo przecież termin minął
Rozwiązali by konkurs dzień po przyjmowaniu zgłoszeń - źle, bo pewnie losowali
Parafrazując reklamę Biedronki - my konkursowicze tak mamy
Można się wkurzać ale nic to nie da. Musimy czekać do 26 i myślę, że teorie o ilości sms na numer czy końcówkach numerów sensu nie mają bo się prawdy nie dowiemy. Nigdy.
Wyświetl w wątku >>
constanza
Postów 406
Punkty karne 0
Konkursy dodane
constanza
Postów 406
Punkty karne 0
Konkursy dodane