Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
constanza
Postów 406
Data rejestracji 23.07.2014
Punkty karne 0
Konkursy dodane
constanza
Postów 406
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a jesli sprzedaje cos używanego na allegro albo cos co kupilam i sprzedaje nowe to pewnie tez powinnam wpisac do tych innych przychodów?? Nie znosze tych podatkowych zagadnień Wyświetl w wątku >>
constanza
Postów 406
Punkty karne 0
Konkursy dodane
constanza
Postów 406
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Tak jak innych wkurzał konkurs z bombonierkami RMF
W ogóle zastanawia mnie fenomen tego konkursu z wafelkami Wyświetl w wątku >>
constanza
Postów 406
Punkty karne 0
Konkursy dodane
constanza
Postów 406
Punkty karne 0
Konkursy dodane
constanza
Postów 406
Punkty karne 0
Konkursy dodane
constanza
Postów 406
Punkty karne 0
Konkursy dodane
constanza
Postów 406
Punkty karne 0
Konkursy dodane
constanza
Postów 406
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Swego czasu był w mediach i w społeczeństwie taki obraz, że ci co mają kredyt w pln to biedni naiwniacy. Frankowcy chodzili z głową podniesioną wysoko jaki to oni interes życia nie zrobili. Nie chcę absolutnie nikogo urazić nie każdy taki był i jest. Wystarczyło jednak odwiedzić nowe osiedle w dużym mieście by zobaczyć ten podział ludzi ze względu na walutę kredytu. Przykre ale prawdziwe Wyświetl w wątku >>
constanza
Postów 406
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wyświetl w wątku >>
constanza
Postów 406
Punkty karne 0
Konkursy dodane
constanza
Postów 406
Punkty karne 0
Konkursy dodane
constanza
Postów 406
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wyświetl w wątku >>
constanza
Postów 406
Punkty karne 0
Konkursy dodane
constanza
Postów 406
Punkty karne 0
Konkursy dodane
constanza
Postów 406
Punkty karne 0
Konkursy dodane
constanza
Postów 406
Punkty karne 0
Konkursy dodane
I zastanawiam się jak to jest ze zwrotem. Czy kupujący ma prawo zwrotu takiej rzeczy jeśli coś nie będzie działać?
czy na jego pytanie o gwarancję powinnam mu dać kilka dni by sprawdził i ewentualnie odesłał mi z powrotem ta rzecz gdyby coś było nie tak?
Boję się trochę, że ktoś może mi np podmienić którąś część tej rzeczy (np. kabel) na swoją co nie działała i mi wmówić, że sprzęt się nie nadaje do niczego. Wiem, wiem przewrażliwiona jestem ale zastanawiam się na jakiej zasadzie działają zwroty między osobami prywatnymi. Wyświetl w wątku >>
constanza
Postów 406
Punkty karne 0
Konkursy dodane
constanza
Postów 406
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ale moja radość już minęła. Zerkam teraz na opinie o tym urządzeniu i sporo negatywów. Może trzeba było zbierać dalej te punkty, zabrakło mi 20 na sokowirówkę
Najgorsze jest to, że czy wylicytowałam coś (tak jak teraz) czy nie (jak poprzednio) to i tak jestem nie do końca zadowolona Wyświetl w wątku >>