Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika milax88

milax88

#5972935 Napisano: 29.01.2015 09:51:11 w Ambasadorinnowacji - Philips
A mnie do tej pory z Etapu I zaliczyli tylko 3 zadania za 10f a o żadnym za 20f nie powiadomili. Zobaczymy jak będzie w Etapie II. Wyświetl w wątku >>
0 0

milax88

#5972465 Napisano: 27.01.2015 22:51:19 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kaskaderka1 napisał(a):

milax88 napisał(a):

kaskaderka1 w którym etapie jesteś? Ja śmiem twierdzić, że to wszystko to jest pic na wodę.

Chyba w 2.nie zagladam tam już.dziwny konkurs.

Beznadziejny. Ustawione chyba od początku. Wygrywają telefony prace z kradzionymi zdjęciami. Wyświetl w wątku >>
0 0

milax88

#5972422 Napisano: 27.01.2015 21:38:57 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kaskaderka1 w którym etapie jesteś? Ja śmiem twierdzić, że to wszystko to jest pic na wodę. Wyświetl w wątku >>
0 0

milax88

#5972420 Napisano: 27.01.2015 21:37:09 w Wkurza mnie...
dolly napisał(a):

milax88 napisał(a):Teraz to ja się wkurzyłam. Jakim prawem kogoś oceniasz? Najlepiej to żeby nikt nie szedł na studia bo to przecież nic nie znaczy! Nawet jeśli rolnik pójdzie na studia antropologiczne to - według mnie - świadczy to o ambicji bo nie ogranicza się do siedzenia na wsi i uprawiania roli. Chce się wzbogacić o wiedzę, która być może mu się nie przyda na roli, ale może on będzie czuł się z tym lepiej, że wie lepiej i ze rozumie pewne zjawiska, które go intrygowały? Bo robi to dla samego siebie, nie dla zdobycia pracy czy możliwości powieszenia sobie tabliczki z "mgr" przed imieniem i nazwiskiem. Piszesz głupio, bo Cię wkurzył student? No proszę Cię. Nie oceniaj wszystkich swoją miarą.

Niiieee no, Ty wcale nie oceniłaś emotka

Sama to zrobiła dając wykład wyżej, po czym dopisała, że ma podwójny tytuł. Wyświetl w wątku >>
0 0

milax88

#5972392 Napisano: 27.01.2015 20:37:30 w Wkurza mnie...
joan napisał(a):

katrin22 napisał(a):

Prawdziwy student emotka  nie wkurzaj się, grunt, że ma ambicje i się kształci emotka

Zirytowałam się.
Sugestią, jakoby studiowanie świadczyło o ambicji - to się nawet nie mieści w pojęciu bzdury totalnej. Ludzie studiują z różnych powodów, a szczególnie popularne są:
- bo nie wiedzą, co zrobić z życiem, żeby było lepiej;
- bo im ktoś każe (mama, szef itd.);
- bo chcą się dowartościować (naprawdę sporo ludzi musi sobie studiami zrobić dobrze, np. mama mojej koleżanki miała słowo mgr na drzwiach razem z imieniem i nazwiskiem!);
- bo to ma sens - wąska, naprawdę wąska grupa zawodowa musi być powiązana ze studiami, bo przecież nie chcemy, żeby kroił nas chirurg, który znajomość anatomii opiera na prenumeracie Plejboja.

Jeśli rolnik pójdzie na studia, dajmy na to, antropologiczne, to co, stanie się ambitny? A kiedy tę jego ambicję zaczniemy uznawać za głupotę? Gdy po studiach wróci na wykopki? Bo ta jego ambicja w kontekście ziemniaka, to chyba coś nie ten tegez. Wkrótce nowe "ambitne" filmiki w sieci: jedzenie wodzionki bez wody, zjazd na nartach po trawiastym zboczu, przepisywanie podręczników sokiem z cytryny.

PS: Żaden z powyższych powodów studiowania nie jest związany z ambicją. Polska ambicja poleciała w przepaść, gdy pękła lina Jerzego Kukuczki i od tej pory rzadko jest widywana.

To pisałam ja, ex-studentka, posiadaczka dwóch tytułów.
Wk*rwiona niebotycznie, bo przed chwilą dostałam propozycję cenową nabycia mojego przedmiotu; cena kompletnie od czapy, a pan się tłumaczy, że "jest biednym studentem". To mógł wybrać kopanie rowów, byłoby go stać. K* mać.

Teraz to ja się wkurzyłam. Jakim prawem kogoś oceniasz? Najlepiej to żeby nikt nie szedł na studia bo to przecież nic nie znaczy! Nawet jeśli rolnik pójdzie na studia antropologiczne to - według mnie - świadczy to o ambicji bo nie ogranicza się do siedzenia na wsi i uprawiania roli. Chce się wzbogacić o wiedzę, która być może mu się nie przyda na roli, ale może on będzie czuł się z tym lepiej, że wie lepiej i ze rozumie pewne zjawiska, które go intrygowały? Bo robi to dla samego siebie, nie dla zdobycia pracy czy możliwości powieszenia sobie tabliczki z "mgr" przed imieniem i nazwiskiem. Piszesz głupio, bo Cię wkurzył student? No proszę Cię. Nie oceniaj wszystkich swoją miarą.
Wyświetl w wątku >>
0 0

milax88

#5972389 Napisano: 27.01.2015 20:33:43 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy ktoś brał udział w tym porąbanym konkursie na kibicujjustynie.pl? Wyświetl w wątku >>
0 0

milax88

#5972371 Napisano: 27.01.2015 20:00:57 w Wkurza mnie...
Wkurza mnie konkurs na kibicujjustynie.pl
Człowiek poświęca się, pracuje kilka dni nad filmikiem żeby był jednym z lepszych. Użycza swojego głosu, postaci itp. a i tak wygrywa tylko marny termo kubek! A smartfona wygrywa koleś, który zrobił filmik na podstawie zdjęć ściągniętych wcześniej z Internetu. Jestem wściekła emotka I mam ochotę kogoś emotka
Moja praca została sprowadzona do nagrody, którą w poprzednich etapach dostawały marne zdjęcia. O mój Boże, jaka jestem zła. Wyświetl w wątku >>
0 0

milax88

#5971341 Napisano: 24.01.2015 18:01:52 w Wkurza mnie...
ziolko napisał(a):

dodam, że na tym forum @ przed nickiem nie działa, bo to nie facebook
Jak chcecie pisać imiennie, to wystarczy wpisać nick calle lub milax88 i już działa

ziolko dzięki emotka właśnie zastanawiałam się o co biega emotka
A mnie wkurza nadal to samo co wczoraj. I to, że nie mam pomysłu na pracę do konkursu...

calle, mnie też wysłał wkurza mnie głupota ludzi to, że zakładaliśmy w podobnym czasie konta nie oznacza, że jesteśmy tą samą osobą emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

milax88

#5971333 Napisano: 24.01.2015 17:37:10 w Wkurza mnie...
@calle wiem, bo gdy tylko wchodziłam w temat Moje dzisiejsze wygrane to 90% postów to były informacje o bombonierkach. Nawet ktoś napisał, ze wygrał 50 bombonierek i starczyło dla każdego dziecka w przedszkolu jego pociechy i jeszcze dla  rodziców. A, i jeszcze dla sąsiadów. Masakra. Wyświetl w wątku >>
0 0

milax88

#5971330 Napisano: 24.01.2015 17:29:52 w Wkurza mnie...
@calle masz rację z tym RMF-em.
Wypada nam się jedynie z tego śmiać emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

milax88

#5970994 Napisano: 23.01.2015 17:10:35 w Wkurza mnie...
wikusieg napisał(a):

milax88 napisał(a):

Mam nadzieję, że dziś już ogłoszą zwycięzców 6. edycji! Bo nie zdzierżę czekać przez weekend i kolejne dni przyszłego tygodnia. Co to będzie jak będą musieli na koniec tę jedną pracę wybrać? Mogą się nie wyrobić do zawodów w Falun emotka

Dokładnie, chociaż wątpię żeby to stało się dziś, a nie wiadomo czy przez kolejny następny tydzień się wyrobią.. Szczyt szczytów  emotka

Tak myślałam. Czarny scenariusz się sprawdził. Trzeba czekać cały weekend i nie wiadomo ile jeszcze. Dziwne, bo we wcześniejszych etapach - wydaje mi się - wyniki podawali szybciej. Mogli w regulaminie napisać, że trzeba czekać 2-3 tygodnie i nikt nie miałby do nikogo pretensji. Ale jak się pisze, że po tygodniu będą wyniki to do czegoś zobowiązuje. Wyświetl w wątku >>
0 0

milax88

#5970776 Napisano: 23.01.2015 12:05:59 w Wkurza mnie...
Mam nadzieję, że dziś już ogłoszą zwycięzców 6. edycji! Bo nie zdzierżę czekać przez weekend i kolejne dni przyszłego tygodnia. Co to będzie jak będą musieli na koniec tę jedną pracę wybrać? Mogą się nie wyrobić do zawodów w Falun emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

milax88

#5970600 Napisano: 22.01.2015 21:24:51 w Wkurza mnie...
wikusieg napisał(a):

Posłuchajcie, brał ktoś udział w konkursie kibicujjustynie.pl ? Wyniki z pierwszych czterech etapów dodali normalnie, a z piątego ukazywały się "po kawałku".. i nadal nie podali wszystkich. Problem w tym że startowałam w 6. etapie, a wyniki powinny być tydzień temu... emotka emotka   Wkurza mnie już ta sytuacja, oni nawet strony na facebooku nie mają, żeby się zapytać o co chodzi.. jeśli ktoś wie co się dzieje to piszcie emotka

Ja też właśnie czekam na wyniki 6. etapu. W 5. były na początku 4 prace a potem dodali jeszcze ze dwie. Nie mieli tam za bardzo wyboru. W 6. etapie to dopiero miazga, tyle prac!
wikusieg napisał(a):

milax88 napisał(a):

A mnie wkurza, że organizatorzy konkursu nie przestrzegają regulaminu. Na wyniki czekam 2 tygodnie! emotka

Witaj w klubie, teraz już nie ma żadnej uczciwości, z wynikami organizatorzy spóźniają się czasem nawet miesiącami, a jeśli uczestnik zrobi coś źle to od razu jest dyskwalifikowany.. 

Niestety trzeba czekać i niecierpliwić się emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

milax88

#5970361 Napisano: 22.01.2015 12:34:35 w Wkurza mnie...
A mnie wkurza, że organizatorzy konkursu nie przestrzegają regulaminu. Na wyniki czekam 2 tygodnie! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

milax88

#5970289 Napisano: 22.01.2015 10:45:42 w Ambasadorinnowacji - Philips
Ja mam tylko jedną, choć zostało mi tylko jedno zadanie w etapie I (misja kosmos). Ociągają się i to długo z przyznawaniem filipsów i odznak... Wyświetl w wątku >>
0 0

milax88

#5970272 Napisano: 22.01.2015 10:09:16 w Ambasadorinnowacji - Philips
Dzisiaj już działa emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

milax88

#5970187 Napisano: 21.01.2015 20:53:26 w Ambasadorinnowacji - Philips
U mnie też nie działa emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

milax88

#5969387 Napisano: 19.01.2015 17:55:41 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
edzia3 napisał(a):

Balsamy z Lirene do testowania od Ibeauty

Do mnie też dziś dotarły emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

milax88

#5966514 Napisano: 13.01.2015 17:44:32 w Ambasadorinnowacji - Philips
Wygląda jakby nie była gotowa. U mnie nie widać żadnych quizów. Nic. Klikam i nic. Mam nadzieję, że to poprawią bo nie mogę się odnaleźć emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

milax88

#5966500 Napisano: 13.01.2015 17:37:54 w Ambasadorinnowacji - Philips
łomatko. okropna ta strona. a do aukcji chyba coś dorzucą - mam nadzieję - bo póki co to nędza straszna emotka Wyświetl w wątku >>
0 0