Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
agusia610
Postów 21
Data rejestracji 28.06.2014
Punkty karne 0
Konkursy dodane
agusia610
Postów 21
Punkty karne 0
Konkursy dodane
agusia610
Postów 21
Punkty karne 0
Konkursy dodane
agusia610
Postów 21
Punkty karne 0
Konkursy dodane
agusia610
Postów 21
Punkty karne 0
Konkursy dodane
agusia610
Postów 21
Punkty karne 0
Konkursy dodane
agusia610
Postów 21
Punkty karne 0
Konkursy dodane
agusia610
Postów 21
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wyświetl w wątku >>
agusia610
Postów 21
Punkty karne 0
Konkursy dodane
No to się widzę właśnie bilety wylicytowały to czekamy na aukcję Wyświetl w wątku >>
agusia610
Postów 21
Punkty karne 0
Konkursy dodane
i rabaty;/ jak kogoś stać to rabat bardzo na rękę, ale skoro już każdy z nas się męczy i wypełnia te zadania to mogliby dać coś konkretnego Wyświetl w wątku >>
agusia610
Postów 21
Punkty karne 0
Konkursy dodane
czyli w ciągu najbliższych 2ch tygodni aukcji nie będzie;/ Wyświetl w wątku >>
agusia610
Postów 21
Punkty karne 0
Konkursy dodane
agusia610
Postów 21
Punkty karne 0
Konkursy dodane
też dostałam 2 pkt i właśnie miałam pisać w tej sprawie do Was ) ale z kolei odrzucili mi zadanie o testowaniu monitora in.sight?? nie rozumiem ich Wyświetl w wątku >>
agusia610
Postów 21
Punkty karne 0
Konkursy dodane
agusia610
Postów 21
Punkty karne 0
Konkursy dodane
1.c
2.c
3.a
4.b
5.a
QUIZ BEZPRZEWODOWY MONITOR DOMU:
1.a
2.c
3.a
4.c
5.c
UZUPEŁNIJ ZDANIE PHILIPS IN.SIGHT+:
Apple App Store i Google Play
TRYBY W GŁOŚNIKACH PHILIPS:
Tryb wewnętrzny pomaga uzyskać wyraźny, czysty dźwięk w domu. Tryb zewnętrzny umożliwia podkręcenie głośności i zachęca ludzi do tańca. <--- mam tylko tyle nie wiem czy to cała odpowiedź
TECHNOLOGIA wOOx:
Technologia wOOx to nowy sposób budowy głośników oferujący fantastycznie głębokie basy o olbrzymiej sile dźwięku. Specjalne głośniki są idealnie zgrane z promiennikiem basów wOOx, a precyzyjne dostrojenie głośnika głównego z głośnikami wysokotonowymi gwarantuje płynne przejście od niskich i średnich do wysokich częstotliwości. Idealnie symetryczna konstrukcja przekładkowa z podwójnym zawieszeniem pozwala na uzyskanie precyzyjnego, dudniącego basu bez wyraźnych zakłóceń. Technologia wOOx pozwala w pełni wykorzystać objętość pudła rezonansowego, dzięki czemu basy są głębokie i dynamiczne i można naprawdę poczuć siłę muzyki. <--raczej ok
JESZCZE WIĘKSZA MOC DŹWIĘKU:
przewodowi audio.
TRYB PUSH TO TALK:
Monitor In.Sight umożliwia nie tylko obserwację domu, ale i prowadzenie rozmów z bliskimi. Wystarczy nacisnąć przycisk rozmowy w smartfonie/tablecie, by natychmiast rozpocząć rozmowę. To doskonały sposób na przywitanie!
Po zatwierdzeniu moich odpowiedzi powiadomię, co mam źle Wyświetl w wątku >>
agusia610
Postów 21
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dzięki wielkie za odpowiedź Wyświetl w wątku >>
agusia610
Postów 21
Punkty karne 0
Konkursy dodane
To ile ich w końcu mam?? Nigdy ich jeszcze nie wymienialam.. o co kaman???
Ps. dzieki za podpowiedzi ) Wyświetl w wątku >>
agusia610
Postów 21
Punkty karne 0
Konkursy dodane
agusia610
Postów 21
Punkty karne 0
Konkursy dodane
agusia610