Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Paulla95
Postów 78
Data rejestracji 04.06.2014
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A no właśnie. Co do YES. Ktoś czytał regulamin i pamieta kiedy wysyłają bony? Oraz trzeba podesłać im dane jakies? Z tego co pamietam w formularzu chyba się podawało. Ale Tyle czytam i szukam, że już się myle Wyświetl w wątku >>
Paulla95
Postów 78
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Paulla95
Postów 78
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Oraz doszła ksiązka od GRANICE.PL - konkurs
Wyświetl w wątku >>
Paulla95
Postów 78
Punkty karne 0
Konkursy dodane
150zł na Yes od Nivea ) Wyświetl w wątku >>
Paulla95
Postów 78
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Aaaa ja myślałam, że Tobie konkretnie o mnie chodzi. Tak se myślę kurcze jak ja udziału w konkursach takich nie biore co więcej mając fan page mam ledwo 400like. Ale ja wole mieć Polskie prawdziwe. To ja wiem, że tam można już za 5zł kupić sporo... Masakra. Ale z tego co wiem to już facebook zabokował opcję, aby komentarze były polubione Teraz mogą być chyba fan page(nie jestem pewna) ale na pewno całe POSTY. Dlatego ludzie wolą się prosić 24/7 przez cały okres trwania konkursu i z wynikiem 500-1000 wygrywają konkurs Widzę na facebooku jak się proszą ciaglę te same osoby. Już je blokuje bo mnie denerwują Takie dwie "przyjaciółki" czy "siostry" też raz poprosily o polubienie no okej. A pozniej codziennie dostawalam wiadomosci abym im polubila To wchozdziam w ten link ale nie im polubilam ale komus innemu co jeszcze prosilam rodzine o polubienie aby tamte nie wygraly Wyświetl w wątku >>
Paulla95
Postów 78
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Szczerze to nie zrozumiałam Ja kupuję? czy co ?:p Wyświetl w wątku >>
Paulla95
Postów 78
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Paulla95
Postów 78
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dzwoniłam właśnie na infolinie do 3 różnych miast. Liczy się bez weekendów Trzeba liczyć od dnia kiedy dostało się maila 14 dni (bez week) Dziś idę odebrac Wyświetl w wątku >>
Paulla95
Postów 78
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Paulla95
Postów 78
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Paulla95
Postów 78
Punkty karne 0
Konkursy dodane
No trudno. Mam 2 dni na wyzdrowienie
DZIĘKIIIII!!
glena] Moim zdaniem dobrze. Dni robocze to pn-pt. Liczę zawsze od następnego dnia po otrzymaniu informacji. 18 to był piątek czyli do czwartku 7.09. powinno być ok. Wyświetl w wątku >>
Paulla95
Postów 78
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Paulla95
Postów 78
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Paulla95
Postów 78
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Tutaj zestaw Kosmetyków Eco od naturalne-piekno.pl
A tu lalka Barbie w swiecie gier. A wygralam tez w tym konkursie : pointy 88 mini sweet color Stabilo, Pen 68 mini sweetcolor stabilo, Ksiazeczka/kolorowanka barbie, plastry też były i cukierki miętuski ) Zdjecie niestety mam tylko lalki
Jak wygram to napewno tez bede pisac tu : facebook.pl/swiatlurmi
Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
Paulla95
Postów 78
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Paulla95
Postów 78
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Paulla95
Postów 78
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Paulla95
Postów 78
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Paulla95
Postów 78
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ok.20 kart biedronka z ostatniej akcji
i kilka kart z poprzedniej akcji biedronka.
Mam nawet 50szt naklejek z listopada, ale to chyba juz nikomu nie potrzeba xD
Najlepiej jednej osobie, pierwszeństwo mają Katowice lub Chełm Ślaski:-) Wyświetl w wątku >>
Paulla95
Postów 78
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Sprawdz w jakim formacie masz obrazek Być może jest np. jako pdf. Albo inny format. próbuj zmienic we właściwościach obrazka program w jakim ma się otwierać tym samym zmienisz format moze na poprawny Wyświetl w wątku >>