Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Paulla95
Postów 78
Data rejestracji 04.06.2014
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Paulla95
Postów 78
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Paulla95
Postów 78
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Paulla95
Postów 78
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wyświetl w wątku >>
Paulla95
Postów 78
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Paulla95
Postów 78
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Paulla95
Postów 78
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Paulla95
Postów 78
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Paulla95
Postów 78
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Potrzebuję kodziki z LION Wyświetl w wątku >>
Paulla95
Postów 78
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Paragonow nie mam, ale mam kod z Żywca. Szukam tez z cheetos i danio Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
Paulla95
Postów 78
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dobrze sprawuje się my phone classic+. Tani mały telefon, ale już aparat ma 2 mpx więc jak na taki tani to ok. kwota. ok.100- 150zł
Jeśli nokia to może nowszaq wersja 3310? Mały, fajny telefon. Sama myślę o nim. Kwota ok.250
Alcatel 20.04c wygląda na taki bardziej szerszy. Mimo, że każdy ma ekran 2.4 to w Tym wydaje mi się klawiatura większa trochę. Jak starsza osoba to opcja fajna. koszt też ok.150
Jeśli zdjecia lubi robić to proponuję właśnie te wyżej. Nie wyglądają jak bardzo telefony. Bardziej eleganckie. Bez dodatkowych fukcji. łatwe w obsłudze Można zawsze podejść do sklepu i przetestować tyou saturn,rtv etc. Wyświetl w wątku >>
Paulla95
Postów 78
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Paulla95
Postów 78
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Edit: Bałam się, że podam kod pokaże mi że wygrałam a na maila mi później powiedzą ze wczesniej go używałam
Ale na szczęście pisze, że "ten kod został już wykorzystany" przed wysłaniem zgłoszenia Wyświetl w wątku >>
Paulla95
Postów 78
Punkty karne 0
Konkursy dodane
EDIT: CO DO LUBISIÓW to już doczytałam w regulaminie, że organizator wybiera kiedy otwiera bramki i zamyka
W prince Polo dziennie mozna wygrać i tam też, ale o równej 00:00 prawda? Czy źle myślę? Wyświetl w wątku >>
Paulla95
Postów 78
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Paulla95
Postów 78
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Paulla95
Postów 78
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Paulla95
Postów 78
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie wiem jak u Wawela, ale ja kupiłam Prince Polo do konkursu i przez lekko roztopiona czekolade z wierzchu zamazalo mi kilka liter :D Taki pech kilku opakowan Na przyszłość wiem, aby nie pakowac miedzy inne rzeczy i zeby za dlugo w ciepelku nie bylY Wyświetl w wątku >>
Paulla95
Postów 78
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Mi nie wyslali raz paczki mimo, ze maili wysylalam miliony Pozniej juz olalam. Dla mnei szkoda zachodu juz tam nie zagladam. Wyniki to coraz bardziej malo wiarygodne. Jak przez boty Chociaz gdy ja wygralam tez nie mialam malego bo przez kilka godzin gralam z siostra na zmiane. Akurat mialam czas bo swiezo zlamana noga to nie chodzilam Ale reszta to chyba kilka dni gra non stop dla zabawki ...
na tablecie nie moge nacisnac zeby wyslac wiadomosc Wyświetl w wątku >>
Paulla95
Postów 78
Punkty karne 0
Konkursy dodane