Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
mysia
Postów 1411
Data rejestracji 23.05.2014
Punkty karne 0
Konkursy dodane
wzięłam udział, ale nie dla siebie chciałam wygrać dla dzieciaków z biedniejszej rodziny, bo co mi szkodzi spróbować skoro kupowałam czekolady pytanie brzmi: co jeśli uda się i zadzwonią czy pytają zaraz o dane? Czy bez problemu mogę taką nagrodę tej rodzince przekazać? Wyświetl w wątku >>
mysia
Postów 1411
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mysia
Postów 1411
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ojej przez głupie W? bardzo dziękuję za odpowiedź Wyświetl w wątku >>
mysia
Postów 1411
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Zgłaszając go do konkursu, nie wiem czy wpisywać sam numer czy razem z W a może wpisywać któryś z tych w dolnej części paragonu? Wyświetl w wątku >>
mysia
Postów 1411
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mysia
Postów 1411
Punkty karne 0
Konkursy dodane
tak jak pisała edzia21 nie zawsze są to świetne teksty, ja raz pisałam na ostatni moment, zero weny (tekst świetny nie był) bo stwierdziłam że jak kupon mam to zagram i się udało Co do Pepsi przyznam, że długo siedziałam nad tekstami, każdy był inny i naprawdę się starałam
Najważniejsze to się nie poddawać, ja zazwyczaj w rossmanie wygrywałam nagrody II stopnia, w zeszłym roku praktycznie nic nie wpadło, ale też tak często nie grałam Wyświetl w wątku >>
mysia
Postów 1411
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mysia
Postów 1411
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dokładnie z 601 dziękuję za info ale podobna sytuacja, bo co im powiem? przecież nie wiem, że to oni, a już na pewno nie znam innego numeru z którego dzwonią
trochę czasu już minęło, może zrobię tak jak aerdna dzięki wszystkim za pomoc Wyświetl w wątku >>
mysia
Postów 1411
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dziękuję za radę może jeszcze odeślę paragon, bo regulaminowo niby jest na to 14 dni Wyświetl w wątku >>
mysia
Postów 1411
Punkty karne 0
Konkursy dodane
u mnie też wiadomość, ze rower dostarczą w piątek, to będzie udany weekend Wyświetl w wątku >>
mysia
Postów 1411
Punkty karne 0
Konkursy dodane
hehe może tak, ale w sumie co im powiem "Ej wy, wiem że to wasz numer, bo ktoś podał go na forum! Wiem w jakiej sprawie dzwoniliście, dawajcie mój bon!"?
beznadziejna sytuacja, ale to 50zł więc poziom wkurzenia szybko opadnie Wyświetl w wątku >>
mysia
Postów 1411
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dzwoniłam, nie odbierali Wyświetl w wątku >>
mysia
Postów 1411
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mysia
Postów 1411
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mysia
Postów 1411
Punkty karne 0
Konkursy dodane
maszynka gillette mach 3, balsam po goleniu, pianka do golenia, antyperspirant w żelu i kosmetyczka Wyświetl w wątku >>
mysia
Postów 1411
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mysia
Postów 1411
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dziękuję dziewczyny próbowałam sama oddzwonić, ale nie odbierali, no nic w takim razie czekam Wyświetl w wątku >>
mysia
Postów 1411
Punkty karne 0
Konkursy dodane
no niestety, dzisiaj cisza.. w regulaminie jest napisane, że dzwonią 2x w ciągu godziny, później że następnego dnia, a do mnie dzwonili wczoraj raz i na tym koniec.. Wyświetl w wątku >>
mysia
Postów 1411
Punkty karne 0
Konkursy dodane
do mnie też z tego numeru dzwonili, ale nie mogłam odebrać, ile razy dzwoni Albedo? czekać, czy jutro dzwonić pod ten numer? Wyświetl w wątku >>
mysia
Postów 1411
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja czekam na drugą część, jeśli rzeczywiście wysyłają 2 zestawy.. póki co mam 40+ Wyświetl w wątku >>