Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika mysia

mysia

#6147680 Napisano: 19.01.2016 18:59:54 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
joan napisał(a):

kadett33 napisał(a):

i na koniec konkursu okaże się że będzie tylko 1/3 nagród wydanych. Bo rezerwy nie ma na te nagrody 100,200.

Bo każdemu szkoda 25 zeta, a MUSI zabawić się w Sherlocka emotka

Mnie w tym konkursie jako atrakcyjne i warte zachodu jawią się tylko nagrody główne, ale może w ogóle nie zostaną wydane, bo wele 90% zgłoszeń = fikcyjne bzdety.

Ja póki co się wstrzymałam z zakupami, chociaż jeśli się zdecyduję to spróbuję raz i na tym koniec emotka Nie sprawdzałam regulaminu jeszcze, jakieś rezerwy przewidziane tak? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mysia

#6147585 Napisano: 19.01.2016 16:41:51 w Wkurza mnie...
niunia-k napisał(a):
bzowapani napisał(a):

ewikewik napisał(a):

Niunia 22 pozwolę się wkurzyć w temacie i uśmiać jak norka. U mnie dopiero po awanturze na poczcie parę lat temu listonosz przestał zostawiać moje przesyłki po obcych ludziach.
Z ostatnich miesięcy: siedzę w domu a znajduję awizo na polecony. Dzwonię na pocztę z pytaniem dlaczego listonoszowi się nie chciało z poleconym przyjść na 1 piętro? Następnego dnia listonosz przychodzi z wczorajszą przesyłką i z przeprosinami. Potem się okazuje, że na dzisiejszą przesyłkę zostawił awizo, pomimo, że osobiście wręczył mi tego samego dnia przesyłkę z dnia poprzedniego. Tym razem złożyłam skargę do centrali bo mi się to w głowie nie mieściło: płacę za dostarczanie przesyłek do domu a temu pipipi tyłka się nie chce ruszyć po piętrach (młody facet!)  i hurtem same awiza wystawia. Po tygodniu przychodzi obcy facet, z innego bloku, że żona odebrała naszą paczkę. Na paczce wyraźnie dane męża, wyraźnie adres... Da się? Da się! Nikt niczego nie sprawdził, przypadkowy dom, mieszkanie, osoba ale ulica się zgadzała! Brawo dla Poczty!  A sprzęt Zelmera za 2 stówy diabli by wzięli, gdyby facet nie przyszedł. Mąż piwo w podzięce zaniósł.
Przy mnie baba w okienku pijanemu facetowi bez dowodu wydała pismo urzędowe z czerwonymi pieczęciami! machając paluszkiem "ale następnym razem to JAKIŚ dowód niech pan przyniesie". Dodam, że na tej samej poczcie parę lat mąż miał problem z odbiorem moich awiz - to samo nazwisko i adres, upoważnienia każdorazowo pisałam a i tak był cyrk! A pijakowi bez dowodu na pijane oczy wydała! To tylko mały wycinek pracy jednej poczty. skargi oznaczają przeprosiny, po których niewiele się zmienia.

Ja napisałam jak mnie uczono nam (listonoszom) nie wolno emotka  Nie piszę tu o starych listonoszach "wyjadaczach" którzy robią co im się podoba i zostawiają listy gdzie chcą , co oczywiście jest zakazane , ale naczelnik jest z nimi na Ty ... więc co sie dziwić emotka  Dopiero jak ten przekaz z kasą wyszedł że ktoś podpisał księdza zrobili awanturę . Listami się nie przejmują niestety ... Tu właśnie chodzi o dobrego pracownika ... Ja kiedyś zgubiłam odcinek na którym miałam pokwitowanie jakiejś paczki ... i z płaczem wróciłam na pocztę , a drugi listonosz jak zgubił przesyłkę wcale się nie przejął  ...

z tymi listonoszami to tak chyba wszędzie, ode mnie czasem listonosz coś dostanie więc zawsze przynosi przesyłki, ale kiedyś miałam wiecznie awizo.. emotka Ostatnio natomiast kurier zostawił paczkę u sąsiadki, ciekawość ją widocznie zżerała i paczkę przyniosła ale otwartą.. emotka niunia-k a jak to w końcu jest? Listonosz powinien każdą paczkę dostarczyć? Bo mi panie na poczcie za każdym razem kiedy przychodziłam z awizo tłumaczyły, że to już większa koperta/paczka i nie ma obowiązku takich nosić.. Będę wdzieczna za info emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mysia

#6147457 Napisano: 19.01.2016 13:56:40 w Gratulacje! Dla wygranych!
ale dzisiaj piękny dzień, same wymarzone nagrody na forum emotka
leman8
 gratulacje autka! emotka  no i najlepszego emotka
marzenier gratulacje TV emotka
myszania i luko922 gratulacje, bony do Itaki emotka  emotka

zazdroszczę tak cudownie rozpoczętego roku  emotka  emotka
Wyświetl w wątku >>
0 0

mysia

#6146950 Napisano: 18.01.2016 18:40:57 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ita1987 napisał(a):

luko922 napisał(a):

Nie mam potwierdzenia zgłoszenia na konkurs belriso na o2.pl ktoś miał podobny problem? emotka

U mnie na o2 od razu doszło. 

U mnie na o2 też bez problemu emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mysia

#6146874 Napisano: 18.01.2016 16:04:23 w Wkurza mnie...
wkurzam się bo dzisiaj się fatalnie czuję, nie wiem może to przez ten blue monday.. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mysia

#6146789 Napisano: 18.01.2016 13:45:37 w Konkursy ABC
aerdna napisał(a):

rettib napisał(a):

Konkurs Milka (stary): czy ktoś dalej czeka na wiadomość o danych do przelewu za podatek?

Tak. Ja czekam

my też czekamy.. Wyświetl w wątku >>
0 0

mysia

#6145922 Napisano: 15.01.2016 17:33:15 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kalafior napisał(a):

Mysia napisał(a):

kalafior napisał(a):

lolka182 napisał(a):

hihi, ale jaja kolejny konkurs (T-Mobile "Świąteczne selfie") -  kolejny plagiat.
widzieliście ? 
https://www.googl...rc=T7CE0KQ6mgv0UM%3A

Nie brałam udziału w tym konkursie, ale jestem strasznie ciekawa jak z tego wszystkiego wybrnie T-Mobile emotka

Jak znaleźć taką plagiatową fotę w internecie? Mam wrażenie że w niektórych konkrsach wygrywają właśnie "internetowe" foty. Macie jakieś rady na to?

musisz skopiować obraz i w google dać wyszukiwanie grafiką, przesyłasz plik i gotowe emotka

Dziękuję  emotka  przyda się do kontrolowania podejrzanych fot. Ale chyba z konkursów na Fb i Instagramie to nie wypali?

jak to nie wypali? emotka otwierasz instagrama czy fb i na tej samej zasadzie, wystarczy skopiować grafikę emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mysia

#6145855 Napisano: 15.01.2016 16:00:10 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kalafior napisał(a):

lolka182 napisał(a):

hihi, ale jaja kolejny konkurs (T-Mobile "Świąteczne selfie") -  kolejny plagiat.
widzieliście ? 
https://www.googl...rc=T7CE0KQ6mgv0UM%3A

Nie brałam udziału w tym konkursie, ale jestem strasznie ciekawa jak z tego wszystkiego wybrnie T-Mobile emotka

Jak znaleźć taką plagiatową fotę w internecie? Mam wrażenie że w niektórych konkrsach wygrywają właśnie "internetowe" foty. Macie jakieś rady na to?

musisz skopiować obraz i w google dać wyszukiwanie grafiką, przesyłasz plik i gotowe emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mysia

#6145852 Napisano: 15.01.2016 15:57:30 w Wkurza mnie...
ziolko napisał(a):

emotka wkurza mnie,  że znowu jest masa sprzedających paragony... a tak bym chciała wygrać coś z rezerwy 

ja mimo wszystko liczę na rezerwę.. ech poza tym długo siedziałam nad hasłami z polo, nie wiem już jak mam pisać, żeby im się spodobało emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mysia

#6145095 Napisano: 14.01.2016 16:59:22 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
buncia88 napisał(a):

yolka123 napisał(a):

defed napisał(a):

buncia88 napisał(a):

estrelitta napisał(a):

A Terytorium to zaspało? Wyników brak, nagród z pierwszego konka z C4 też emotka

No z POLO o glównej informowali juz wczoraj. Wim wto, ale ni powiem emotka NIE JA-A szkoda... emotka

wiec moze dzisiaj ruszą hurtowo z żywcem...

Ten Kuba, zdrajca jeden... A Ty na dodatek wiesz z kim mnie puścił kantem  emotka  

No ba, kto by na Kubie nie chciał poleżeć...?emotka

eee...Ja tam wolę męża emotka Terytorium! Ruszaj z tym powiadamianiem! emotka

a ja chciałam na Kubie, z mężem emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mysia

#6145040 Napisano: 14.01.2016 15:36:50 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
kubeczki Jacobs emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mysia

#6144520 Napisano: 13.01.2016 19:55:12 w Gratulacje! Dla wygranych!
kozuszka38 gratulacje!!!!! pięknie rozpoczęty rok!!! emotka emotka emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mysia

#6143893 Napisano: 12.01.2016 16:01:03 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
zero nagród od początku roku.. Wyświetl w wątku >>
0 0

mysia

#6143404 Napisano: 11.01.2016 17:12:30 w Wkurza mnie...
lusienka napisał(a):

Mysia napisał(a):

lusienka napisał(a):

karolinamat napisał(a):

lusienka napisał(a):

Wkurza mnie niefart od początku tego roku,w konkursach coraz gorzej mi idzieemotka
...ale najgorsze to,to że moja mama miała wypadek i ma rozbitą głowę...leży w szpitalu  i żaden lekarz nie potrafi podać pełnej diagnozy...każą tylko czekać emotka emotka emotka

Współczuję strasznie co do drugiej kwestii... pierwsza to nie koniec świata choć potrafi strasznie wkurzać...

W końcu przynajmniej wiemy co jej jest wstrząs mózgu,uszkodzony błędnik i uraz kręgosłupa,a doszło do tego gdy wchodziła na drabinkę i z trzeciego stopnia upadła na beton emotka  jak ten los w ciągu chwili potrafi odmienić życie w koszmaremotka emotka emotka

ojejku trzymaj się, musi być dobrze emotka

Jest dobrze emotka  bo obejdzie się bez operacji,leczenie potrwa długo,ale lekarz powiedzial,że najgorsze już za namiemotka tak się cieszęemotka
dziękuję Wam dziewczyny za miłe słowaemotka

Super! Cieszymy się z Tobą emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mysia

#6143388 Napisano: 11.01.2016 16:58:08 w Wkurza mnie...
sylzab2294 napisał(a):

defed napisał(a):

pioge7 napisał(a):

pie***ony rossman... Już nie wiem co pisać żeby sie spodobało emotka emotka  pewnie jakbym napisał że się zabiję jak mi nie dadzą nagrody to by to w dup..... Mieli

emotka emotka emotka  Już chyba 20 konkurs z rzędu co nic się nie udaje emotka  

emotka  i mnie ostatnio Rossmann omija szerokim łukiem, co mnie oczywiście bardzo wkurza emotka

mnie też... emotka

a mnie to już dawno wkurzył i sama zaczęłam omijać go szerokim łukiem emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mysia

#6143326 Napisano: 11.01.2016 15:28:11 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kadett33 napisał(a):

violka88 napisał(a):

stefania7 napisał(a):

nkba napisał(a):

Tak się chcę upewnić... Z kalendarza adwentowego Winiar nie ma rezerwy? emotka

tylko dla głównej

a jest jeszcze nadzieja na głównąemotka  jak myslicie cieszy się już ktoś głowną nagrodą z winiar?????

główną losowali 24.12 i tego dnia mieli wręczyć osobie co wygrała tą nagrodę więc pewnie już dawno po.

denerwuję się jak oglądam te wyniki.. tyle nagród, a tylko kilka nazwisk.. "POZOSTALI LAUREACI W TRAKCIE WERYFIKACJI" że też się skusiłam na wysłanie kilku zgłoszeń emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mysia

#6142912 Napisano: 10.01.2016 16:34:21 w Sport

mysia

#6142698 Napisano: 09.01.2016 17:34:05 w Pomoc potrzebującym!
Tylu ludzi potrzebuje pomocy, często wczytuję się w posty na fb, staram się raz na jakiś czas pomóc na tyle ile mogę. Dziś zapoznałam się z historią Marcelinki i zrobiłam przelew, już kiedyś spotkałam się z takim przypadkiem, wiem ile rodzina przeszła.. Zatem zachęcam was do pomocy http://www.kawalek-nieba.pl/?p=4170 Wyświetl w wątku >>
0 0

mysia

#6142666 Napisano: 09.01.2016 15:38:13 w Konkursy ABC
katrin1 napisał(a):

Ashedalka napisał(a):

katrin1 napisał(a):

Ashedalka napisał(a):

nataszka napisał(a):

Ashedalka napisał(a):

U Was też cisza z Milką ? emotka  

Cisza , jedną anegdotkę puściłam , krótką - treściwąemotka

Ehh czyżby był dziś zawód, że nie wyśle smsów ... 

Pewnie puszczą w niedzielę o północy. Dziwne godziny pracy to cecha tej agencji. Mam nadzieję, że nikt z was na mój tv się nie czai emotka emotka

Jest 3 - to akurat i 1 dla mnie starczy emotka  

Pewnie tak samo się doczekam jak w poprzedniej milceemotka . A tak mi się marzy ten TV w końcu

ja też biorę jeden, odłożyłam już na podatek!!! emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mysia

#6142664 Napisano: 09.01.2016 15:34:41 w Wkurza mnie...
lusienka napisał(a):

karolinamat napisał(a):

lusienka napisał(a):

Wkurza mnie niefart od początku tego roku,w konkursach coraz gorzej mi idzieemotka
...ale najgorsze to,to że moja mama miała wypadek i ma rozbitą głowę...leży w szpitalu  i żaden lekarz nie potrafi podać pełnej diagnozy...każą tylko czekać emotka emotka emotka

Współczuję strasznie co do drugiej kwestii... pierwsza to nie koniec świata choć potrafi strasznie wkurzać...

W końcu przynajmniej wiemy co jej jest wstrząs mózgu,uszkodzony błędnik i uraz kręgosłupa,a doszło do tego gdy wchodziła na drabinkę i z trzeciego stopnia upadła na beton emotka  jak ten los w ciągu chwili potrafi odmienić życie w koszmaremotka emotka emotka

ojejku trzymaj się, musi być dobrze emotka Wyświetl w wątku >>
0 0