Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika mysia

mysia

#6157384 Napisano: 08.02.2016 16:09:12 w Wkurza mnie...
moskala22 napisał(a):

Wkurza mnie, że firma w której pracuję, planuje przenosiny do innego miejsca (a można powiedzieć nawet że do innej miejscowości). Oczywiście wszystkiego dowiadujemy się poczta pantolową, szefostwo nie mówi nic nam oicjalnie. A powinno, bo dla wielu pracowników (w tym dla mnie) takie przenosiny to duży problem. Teraz dojeżdżam do pracy komunikacją podmiejską i miejską 1,5 godziny w jedną stronę, a gdy się przeniesiemy, będę musiała jechać najpierw komunikacją podmiejską, później miejską i na koniec znów podmiejską przynajmniej 2,5 godziny w jedną stronę emotka

rozumiem, że dojeżdżanie do pracy samochodem nie wchodzi w gre?  bo teraz się będziesz męczyła tymi dojazdami, jeszcze jak coś nie pojedzie.. emotka i tak te 1,5h musi być męczące. Ewentualnie szukać nowej pracy a jak będziesz miała zaproszenie na rozmowę to wytłumacz szefowi co i jak, w jakiej jesteś sytuacji, powinien zrozumieć, jeśli nie to znaczy że masz beznadziejnego szefa w takim wypadku jeszcze szybciej bym z takiej firmy uciekała.. W mojej poprzedniej firmie szef rozumiał, że szukałam pracy bliżej miejsca zamieszkania, a jak ciężko było o wolne to trudno - urlop na żądanie. W taki sposób zyskałam spokojniejszą pracę w dodatku bliżej domu emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mysia

#6155375 Napisano: 04.02.2016 19:20:44 w Gratulacje! Dla wygranych!
gratulacje emotka jak miło się czyta o takich wygranych emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mysia

#6153357 Napisano: 01.02.2016 19:03:23 w Ambasadorinnowacji - Philips
migi napisał(a):

PYTANIE 1. Aby zwiększyć w organizmie poziom dobrego cholesterolu (HDL), należy spożywać m.in.:
c) nadwyżka cholesterolu LDL odkłada się w komórkach ścian tętniczych, tworząc złogi (tzw. blaszki miażdżycowe). Powoduje to zwężenie tętnic wieńcowych, a to z kolei przyczynia się do występowania chorób serca

PYTANIE 2. Ziemniak zawiera najwięcej skrobi, z której pod wpływem smażenia powstają akrylamidy – związki szkodliwe dla zdrowia. Dlatego jeśli mamy ochotę na frytki, warto pamiętać, że:
b) powinny być przygotowane z możliwie jak najmniejszą ilością tłuszczu

PYTANIE 3. Dlaczego masło nie nadaje się do smażenia w wysokich temperaturach?
b) łatwo się przypala. W czasie dymienia powstają substancje szkodliwe dla zdrowia (węglowodory aromatyczne oraz wolne rodniki), które szkodzą żołądkowi i sprzyjają nowotworom

PYTANIE 4. Czy sól kuchenna szkodzi zdrowiu, czy działa pozytywnie na organizm człowieka?
a) w małych ilościach (do 1 grama na dobę) w pływa korzystnie na funkcjonowanie organizmu, jednak większe dawki są szkodliwe

PYTANIE 5Czy osoby cierpiące na nadciśnienie powinny jeść duże ilości sera żółtego?
a) nie ma to żadnego wpływu na ciśnienie – właściwości żółtego sera są neutralne dla organizmu

emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mysia

#6153246 Napisano: 01.02.2016 16:22:01 w BelVita - konkurs śniadaniowy
hahaha tam gdzie luko922 tam widzę "ciekawe" tematy się rozkręcają emotka a ja nie czytałam i nie oglądałam, choć w sumie jakieś fragmenty na necie widziałam, ale rozbawiły mnie i stwierdziłam, że nie będę się za to dzieło brała emotka a co do moich koleżanek które zagłębiły się w lekturę, to raczej takie spokojne, ciche kobietki emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mysia

#6152207 Napisano: 29.01.2016 17:07:08 w BelVita - konkurs śniadaniowy
dolly napisał(a):

luko922 napisał(a):

Oczywiście, że będę wrzucał swoje zdjęcia! Nawet jak jedzenie będzie szpitalne, pośmiejemy się wspólnie emotka

To bedzie szal...
Luko i Jego sniadania

hahaha a dzisiaj już były komenty o poplutej klawiaturze emotka właśnie piłam kawę.. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mysia

#6152051 Napisano: 29.01.2016 14:05:59 w BelVita - konkurs śniadaniowy
joan napisał(a):

luko922 napisał(a):

Dajcie już spokój emotka  

Tylko jeśli obiecasz wrzucać zdjęcia swoich śniadań emotka

znając jego szczęście to będzie miał tak pyszne śniadania, że z zazdrości przestanę tu zaglądać emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mysia

#6151099 Napisano: 27.01.2016 19:15:25 w Smolar
dolly napisał(a):

Mysia napisał(a):

tak się rozkręciło, że chyba trzeba będzie założyć nowy temat emotka emotka

Mowilam, mowilam, ze tak bedzie emotka

W temacie/tematach emotka jak tak się Twoje przepowiednie sprawdzają, to napisz proszę że i mnie Smolar w końcu pokocha! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mysia

#6151091 Napisano: 27.01.2016 19:10:00 w Smolar
tak się rozkręciło, że chyba trzeba będzie założyć nowy temat emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mysia

#6151005 Napisano: 27.01.2016 17:20:01 w Wkurza mnie...
@cc_investigator napisał(a):

asia670 napisał(a):

ewikewik napisał(a):

asia670 napisał(a):

a mnie wkurza/to mało powiedziane/ mój sąsiad-lat 28,który gdy tylko mama z tatą wyjadą i chata wolna zaczyna imprezowanie z kumplami.Wczoraj, nie to już przedwczoraj -zaczął o 16 i skończył gdzies koło 8 rano następnego dnia.Wczoraj ok.21 kolesie się schodzili na "poprawiny',no dom otwarty 24 godz/dobę.Na szczęscie obyło sie tym razem bez tańców,skakania po meblach/tak.tak- kiedys tak było/puszczania na cały regulator o 5 rano muzyki.Tylko bardzo głośne "rozmowy nocne Polaków" przy wódeczce.Ponieważ stukanie,chodzenie na górę,proszenie zawsze przynosi ten sam efekt,czytaj żaden,pozwoliłam sobie zadzwonic do mamusi.I wiecie co?Do pół godziny przyszedł z kumplem wstawiony, z wielkimi pretensjami że ile to on ma lat,a ja dzwonie do matki i że go wkur.....i nie mam do niego szacunkuemotka I co byście mi poradzili???spokojnej nocy Wam życze

Sprawa karna za zakłócenie spoczynku nocnego nauczy gówniarza szacunku do Ciebie, możesz być pewna.

ciąg dalszy nastąpił-przebite 4 koła w samochodzie i zamocowany sznur od poręczy schodów do klamki.Mąz wychodził /wyskakiwał/dziś o 4 rano przez okno/mieszkamy na parterze/,bo nie dało sie otworzyć drzwi.Stracone 3 godziny na wulkanizatora i policje.OPINIA POLICJI-NISKA SZKODLIWOŚĆ SPOŁECZNA!!!emotka a sąsiad powiedział ,że sie ich nie boi i będzie robił dalej na złość.Ręce mi opadły,no wychodzi na to ,że to my jesteśmy bandytami i nie wiadomo czego chcemy....

W głowie mi się to nie mieści.
Bardzo, bardzo współczuję emotka

o cholera, aż się zagotowałam! jak tak można emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mysia

#6150947 Napisano: 27.01.2016 16:01:44 w Smolar
dolly napisał(a):

Haha, a doslownie ze dwa dni temu pomyslalam, " ciekawe ile forumowiczek podkochuje sie juz w Luko" emotka

sympatyczny, przystojny, dużo wpisów w MDW emotka no ideał hehe emotka ja tam się nie podkochuje, bo już swojego mężczyznę życia znalazłam, ale podziwiam  luko922 za te MDW, zdolniacha no! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mysia

#6150930 Napisano: 27.01.2016 15:30:58 w Smolar
emotka
visserarthur napisał(a):

luko922 napisał(a):

kaskaderka1: kochana mówisz? 

Ciekawe... Ciekawe... emotka

hihihi emotka btw. czytając tak niektóre wypowiedzi czasem wydaje mi się, że  niektóre forumowiczki to by mu chętnie napisały "kochany" emotka to pewnie przez ten avatarek emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mysia

#6150550 Napisano: 26.01.2016 18:42:25 w Gratulacje! Dla wygranych!

mysia

#6150086 Napisano: 25.01.2016 21:10:03 w SZUKAM....
konkursów, w których można wygrać bilety na Mistrzostwa Europy w piłce ręcznej Wyświetl w wątku >>
0 0

mysia

#6150071 Napisano: 25.01.2016 20:52:26 w Wkurza mnie...
tomniewkurza napisał(a):

Wkurza mnie zatkany odkurzacz emotka
Nie wiem, co lepsze: wymienić worek, czy kupić nowy?
Pliiiizzz, pomóżcie podjąć właściwą decyzję! emotka

wygraj sobie nowy emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mysia

#6150000 Napisano: 25.01.2016 18:50:54 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
@dzikiwiewiór napisał(a):

mczarna napisał(a):

Była już o tym mowa...Wysyła się skan paragonu po wysłaniu zgłoszenia ( są 3 dni na to). Poza tym Belvita sama o tym pisze przy wysyłaniu zgłoszenia...

Organizator wysyła do Laureata Nagrody zgodnie z powyższym wyłącznie jedną wiadomośćemail. W odpowiedzi na powiadomienie o wygranej, Laureat Nagrody I oraz II Stopnia
zobowiązany jest przysłać na adres e-mail kontakt@ziewaszczyspiewasz.pl w ciągu 3 dni od
powiadomienia o wygranej skanu lub zdjęcia dowodu dokonania Zakupu Promocyjnego
zarejestrowanego w ramach jego zwycięskiego Zgłoszenia.

po co tak kłamać czarna?

yyy ale z czym ona niby kłamie?  emotka Po przesłaniu zgłoszenia zawsze przychodzi wiadomość "Niebawem dowiesz się, czy Jury zaczęło śpiewać podczas czytaniaTwojej odpowiedzi! Twoje dane z paragonu: .......................... Na skan lub zdjęcie Twojego paragonu czekamy 3 dni" Wyświetl w wątku >>
0 0

mysia

#6148152 Napisano: 20.01.2016 17:16:22 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
teodozja napisał(a):

snowflake napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

Nie chcę już robić piramid, więc kopiować powyższych wpisów nie będę.Przyznam się bez bicia,że zdarza mi się zagrać bez paragonu.Tak, tak, jakich to mamy prawników w tym krajuemotka emotka emotka Zawsze jest jakaś szansa, że ktoś mi da lub sprzeda paragon albo akurat ktoś z rodziny lub znajomych będzie miał właściwy dowód zakupu.Ale żeby grać na zmyślony numer paragonu, taki zupełnie od czapy i liczyć,że w razie wygranej wydadzą Wam nagrodę tudzież grać z wymaganym, zmyślonym numerem tak dla sportu.To weźcie, skocznie z 10 piętra licząc na to,że przeżyjecieemotka

Ty liczysz, że w razie wygranej paragon "się znajdzie", tamci liczą, że im wydadzą nagrodę bez weryfikacji paragonu ( lub po prostu z ciekawości - żeby poznać system). To weź sama skocz z 10 piętra - zawsze jest szansa, że ktoś Cię uratuje emotka

I jak to miło sobie pogawędzić na forum w te zimne i śnieżne popołudnie w tak sympatycznej atmosferze wzajemnej wyrozumiałości emotka

hehe dobra koniec tematu, brzydko robicie grając w taki sposób i tyle emotka   potem część z was rzuca się o regulaminy, a sama ich nie przestrzega bo zakupu nie dokonała, ja to chociaż sobie ponarzekać mogę bo gram zawsze uczciwie   emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mysia

#6147869 Napisano: 20.01.2016 07:42:07 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Już dajcie spokój, ja też nie popieram takiego "próbowania", ale jak widać coś do kobiety dotarło. Natomiast krytykuje ją osoba, która sama przyznaje, że zdarzyło jej się grac bez paragonu emotka  Dla mnie podejście aa zagram sobie bez paragonu też jest niefajne, to też pewien rodzaj próby - a zobaczę co im się podoba, a jak już wygram to wtedy KUPIĘ paragonik, a inni niech sobie grają z paragonami naiwniacy emotka  Jedyna różnica to fakt rezerwy, poza tym oszustwo. Mam wrażenie, że ludzie myślą, że dostali pewne przyzwolenie na granie bez paragonów. Po tylu wpisach w temacie Paragony, chyba większość myśl, że skoro tak dużo osób w ten sposób postępuje to czemu ja nie mogę? Szkoda gadać emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mysia

#6147776 Napisano: 19.01.2016 21:32:27 w Wkurza mnie...
asiam napisał(a):

delvitto napisał(a):

snowflake napisał(a):

Mysia napisał(a):

niunia-k napisał(a):
z tymi listonoszami to tak chyba wszędzie, ode mnie czasem listonosz coś dostanie więc zawsze przynosi przesyłki, ale kiedyś miałam wiecznie awizo.. emotka Ostatnio natomiast kurier zostawił paczkę u sąsiadki, ciekawość ją widocznie zżerała i paczkę przyniosła ale otwartą.. emotka niunia-k a jak to w końcu jest? Listonosz powinien każdą paczkę dostarczyć? Bo mi panie na poczcie za każdym razem kiedy przychodziłam z awizo tłumaczyły, że to już większa koperta/paczka i nie ma obowiązku takich nosić.. Będę wdzieczna za info emotka

Mnie znajomy listonosz mówił, że tylko polecone mają obowiążek nosić bez względu na wielkość.

kiedyś wszystko było prostsze, listonosz nosił listy i emeryturki, a samochód pocztowy woził paczki, i wszystko było jasne...

Jeżeli przesyłka nierejestrowana jest dużych rozmiarów to doręczyciel nie musi jej przynosić .Zostawi wówczas awizo. A jakie wymiary to " duża" przesyłka to tego już nie wiem.Pewnie taka, która się nie mieści do skrzynki pocztowej.

zawsze zamawiałam polecone emotka dzięki za odp. Wyświetl w wątku >>
0 0

mysia

#6147775 Napisano: 19.01.2016 21:29:53 w Konkursy ABC
Ashedalka napisał(a):

Teraz mi przyszło info o zapłacie podatku za wygraną w starej Milce emotka

mi też przyszedł sms emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mysia

#6147684 Napisano: 19.01.2016 19:03:00 w Wkurza mnie...
niunia-k napisał(a):

bzowapani napisał(a):

z tymi listonoszami to tak chyba wszędzie, ode mnie czasem listonosz coś dostanie więc zawsze przynosi przesyłki, ale kiedyś miałam wiecznie awizo.. emotka Ostatnio natomiast kurier zostawił paczkę u sąsiadki, ciekawość ją widocznie zżerała i paczkę przyniosła ale otwartą.. emotka niunia-k a jak to w końcu jest? Listonosz powinien każdą paczkę dostarczyć? Bo mi panie na poczcie za każdym razem kiedy przychodziłam z awizo tłumaczyły, że to już większa koperta/paczka i nie ma obowiązku takich nosić.. Będę wdzieczna za info emotka

Serio  emotka  nie ma obowiązku ??? Kobieto ja nosiłam  "paczki" w których były koła do samochodu , krzesła, drzwi  ... Miałam rejon miejski  ... tam nie mogłam użyć samochodu bo nikt mi by za paliwo nie zwrócił .. zresztą miałam też blokowiska więc nawet rowerem za bardo nie opłacało by mi się jeździć , bo jak bym wróciła zapewne roweru już bym nie miała ...

dziękuję Ci za informację! przykro mi, że się tak musiałaś męczyć  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0