Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika mysia

mysia

#6171863 Napisano: 11.03.2016 17:38:54 w Wkurza mnie...
icotynato napisał(a):

Mysia napisał(a):

Co do wesela to wkurzają mnie naciski, że trzeba zaprosić tego i tamtego bo tak WYPADA, bo nie wiem obrazi się, obgada cię czy coś.. a co do sukienki też uważam , że biel jest zarezerwowana dla panny młodej. Jeżeli chodzi o stawki u nas 230zł za osobę za jednodniowe wesele.

My sobie sami sponsorowaliśmy wesele i zapraszali tych gości których chcemy. Zamiast kwiatów zbieraliśmy pieniążki na dom dziecka i w sumie dostaliśmy tylko chyba 1 bukiet reszta wrzucała pieniążki do koszyczka, który trzymały dzieci, dorzuciliśmy trochę wpłaciliśmy na konto Domu Dziecka. Dzieciaki były mega zadolowone i jeszcze przez parę lat przysyłali nam kartki na święta a i wydrukowali nam podziękowanie elegancko napisane z kwotą jaką wpłaciliśmy na konto (tak by każdy widział, gdzie ta kasa poszła -  a to już byłą ich inicjatywa).

My też sami, ale niektórzy z członków rodziny mają inne zdanie co do listy gości, czasem szkoda nerwów.. emotka Bardzo dobry pomysł z Domem Dziecka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mysia

#6171796 Napisano: 11.03.2016 15:54:51 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
zaskakująco fajne podkładki z Jogobelli emotka Belvita powinna brać przykład! Wyświetl w wątku >>
0 0

mysia

#6171795 Napisano: 11.03.2016 15:53:38 w Wkurza mnie...
Co do wesela to wkurzają mnie naciski, że trzeba zaprosić tego i tamtego bo tak WYPADA, bo nie wiem obrazi się, obgada cię czy coś.. a co do sukienki też uważam , że biel jest zarezerwowana dla panny młodej. Jeżeli chodzi o stawki u nas 230zł za osobę za jednodniowe wesele. Wyświetl w wątku >>
0 0

mysia

#6171770 Napisano: 11.03.2016 15:28:00 w Carrefour konkursy
nie_zapominajka1 napisał(a):

wygrał ktos zgloszeniem mailowym? Informowali mailem?

Tak ja wysłałam jednego maila (uczciwie na 1 paragon) i wygrałam emotka
ps. bez filmików i innych takich emotka graf się chyba na to nie łapie Wyświetl w wątku >>
0 0

mysia

#6171654 Napisano: 11.03.2016 13:03:11 w Informują
Actimel Carrefour mail emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mysia

#6171485 Napisano: 11.03.2016 09:45:13 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
lola.lola napisał(a):

Czy ktos rowniez dostał wlasnie smsa o próbie podjęcia dostarczenia dzis paczki? K-EX

defed pisała, ze K-EX jej dostarczył podkładki z Jogobelli, tez mam smsa i czekam emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mysia

#6171321 Napisano: 10.03.2016 19:33:47 w Wkurza mnie...
zwierzyniec napisał(a):

Mysia napisał(a):

Ostatnio jestem rozdrażniona, nie mam siły i to mnie właśnie wkurza! Przesilenie czy co.. emotka

Kup sobie Bodymax, a jak Ci nie pomoże to wystąp o zwrot - do 25zł emotka

emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mysia

#6171301 Napisano: 10.03.2016 18:38:05 w Wkurza mnie...
Ostatnio jestem rozdrażniona, nie mam siły i to mnie właśnie wkurza! Przesilenie czy co.. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mysia

#6171293 Napisano: 10.03.2016 18:00:40 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Frama napisał(a):

Mysia napisał(a):

W konkursie "W kuchni z Wedlem" dodali moje zgłoszenie, ale wciąż brak maila potwierdzającego, a podobno takowe przychodzą.. emotka miał ktoś podobną sytuację?

Przychodzą czasem po kilku dniach, po moderacji... niektóre bardzo ciekawe emotka

haha nieźle emotka dziękuję za odpowiedź emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mysia

#6171285 Napisano: 10.03.2016 17:45:29 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
W konkursie "W kuchni z Wedlem" dodali moje zgłoszenie, ale wciąż brak maila potwierdzającego, a podobno takowe przychodzą.. emotka miał ktoś podobną sytuację? Wyświetl w wątku >>
0 0

mysia

#6170886 Napisano: 09.03.2016 21:27:28 w Biedronka
joan napisał(a):

mariolakal napisał(a):

Czy ta rękawica jest jakaś "wypasiona",  warta 58 zł.  wg regulaminu ?  emotka

Nie znam się na rękawicach kuchennych, ale używam takich szmacianych. Jako jedyna w mojej rodzinie emotka Kilkanaście dni temu moja mama paskudnie się oparzyła przy smażeniu, bardzo brzydkie blizny, bodajże pięć sztuk na nadgarstku. Zostałam jednak po raz enty wyśmiana z moimi rękawicami, bo Jezuuu, kto w ogóle używa w kuchni rękawic? emotka

Ja też lubię te szmaciane rękawice emotka co do tej z Belriso to tak jak defed oceniam na ok 15zł emotka
ps. a przy smażeniu mam tak https://media.gip...50VBoMBBfO/giphy.gif emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mysia

#6170850 Napisano: 09.03.2016 19:27:17 w Biedronka
mia napisał(a):

A czy Belriso informuje jakoś o pozytywnej weryfikacji paragonu, czy cicho sza?
Bo w sumie to nawet nie wiem, czy dobrze się skan wgrał...

Mnie nie informowali, po prostu przesłali nagrodę (mikrofalówka) emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mysia

#6169952 Napisano: 08.03.2016 08:32:36 w Dziś cieszę się z.....
Z dnia kobiet emotka  drogie kobietki forumowe zycze Wam wszystkiego dobrego, usmiechu, duzych wygranych, samych dobrych dni, duzo sily i wiary w siebie! emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mysia

#6169951 Napisano: 08.03.2016 08:25:25 w Wkurza mnie...
[quote=zdolnabestia napisał(a):
zdolnabestia napisał(a):

dolly napisał(a):

dolly]Ludzie nawet nocnik z g....m wstawiają z podpisem " nasz pierwsza kupka do nocniczka"

Moja znajoma miała na tzw. zdjęciu w tle (zdjeciu widocznym dla wszystkich) zdjęcie swojej nagiej córeczki na plaży, dopiero po jakimś czasie ktoś ją chyba uświadomił, że zle zrobiła.. Byłam w szoku bo zawsze uważałam ją za mądrą kobietke.. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mysia

#6169829 Napisano: 07.03.2016 19:28:46 w BelVita - konkurs śniadaniowy
buncia88 napisał(a):

Frama napisał(a):

Prawie się zmieściło emotka

emotka emotka

emotka emotka to ja się nie śpieszę z odbiorem emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mysia

#6169803 Napisano: 07.03.2016 18:47:46 w Wkurza mnie...
slonko365 napisał(a):

monikar napisał(a):

slonko365 napisał(a):

slonecznik1309 napisał(a):

elotta napisał(a):

slonecznik1309 napisał(a):

wkurza mnie moja  d e p r e s j a emotka

Powodzenia w walce z chorobą emotka

emotka

Nie słuchaj pierdół, tylko koniecznie zacznij się leczyć. Słuchałam ostatnio ciekawego wywiadu z lekarzem, który stwierdził, że dzisiaj leczenie depresji w ogromnej większości przypadków jest skuteczne, jest też znacznie większa wiedza dotycząca tej choroby - tak choroby, bo to nie jest jakaś chandra, którą się da wyleczyć skokiem w góry. Niestety bardzo często jest potrzebne leczenie farmakologiczne, ale to tak jak z innymi chorobami - jak się ma zapalenie płuc, to się też trzeba wyleczyć, a nie głębiej oddychać i pozytywnie myśleć, bo po co lekarstwa...emotka
Trzymam kciuki i powodzenia - nie zwlekaj z wizytą u lekarza, bo im szybciej to zrobisz, tym szybciej będzie po wszystkim. A jeśli już się leczysz, to wytrwaj! emotka
I możesz jeszcze zajrzeć na stronkę: http://www.stopdepresji.pl/gdychorujesz

Zgadzam się. Niemniej sama choruję na depresję, biorę leki już od roku, chodzę na terapię i niestety lepiej nie jest. Czytałam na forum, że wiele osób pomimo leczenia farmakologicznego i wizyt u psychologa nie potrafi wyjść z tak strasznej choroby jaką jest depresja.

Ten lekarz o którym pisałam wcześniej mówił, że przy pierwszym leku skuteczność to ok. 70 %, u reszty trzeba zmienić lek i ten jest skuteczny u około kolejnych 20%. No ale zawsze jest jeszcze ten 10% u których terapia trwa dłużej lub może być nieskuteczna.
Ale popatrz na to tak: leczysz się, chodzisz na terapię, masz kontakt z ludźmi, nie jesteś z tym sama. I jeszcze jedna sprawa - może nie jest lepiej, ale jak by było, gdybyś nie podjęła wysiłku leczenia? Może byłoby znacznie, znacznie gorzej.
Trzymam kciuki za Was obie! emotka

Kobietki trzymajcie się! emotka będzie lepiej emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mysia

#6169800 Napisano: 07.03.2016 18:45:43 w SZUKAM....
Mysia napisał(a):

dolly napisał(a):

Mysia napisał(a):

dolly napisał(a):

Mysia napisał(a):

Od tych konkursów ze słodyczami tyłek rośnie.. emotka do Gołębiewskiego nie pojadę ech.. emotka szukam  stronki o której kiedyś słyszałam, jest w języku angielskim, zakłada się konto i wpisuje co się zjadło, można kontrolować kalorie, wartości odżywcze itd. jak się zaplanuje dietę to pokazuje ile jeszcze możesz zjeść w danym dniu, podobno w bazie są wszystkie produkty, więc jak zjem kolejną Milkę, Magnetica albo coś z Wedla to tam będzie miało informacje ile czego ma.  emotka

Mnie by limit pokazało tuz po śniadaniu emotka

emotka
ech ale nikt nie potrafi pomóc emotka no nic jak znajdę tą magiczną stronkę to Wam wrzucę emotka

Mysia, bo nikt nie chce by go jakis program ograniczał emotka  
Jakby jeszcze podawalo jaka aktywnosc fizyczna spala ile kalorii, to moze byloby wiecej chetnych a tak to wiesz... tylko zakazy, nic przyjemnosci emotka

hehe może o aktywności też tam jest emotka nie wiem no, jak znajdę to przetestuję emotka

chyba znalazłam, mam nadzieję że to ta stronka (Magnetic jest też w wyszukiwarce emotka )zacznę testować po dniu kobiet emotka łap mama190 https://www.myfitnesspal.com/ Wyświetl w wątku >>
0 0

mysia

#6169311 Napisano: 05.03.2016 22:04:46 w Biedronka
tereniagno napisał(a):

bc14 napisał(a):

tereniagno napisał(a):

marek262 napisał(a):

DORFII napisał(a):

A czy @ za IV etap Zott juz były?

wg moich informacji jeszcze nie, ale lepiej niech ktoś potwierdzi

U mnie też jeszcze nic nie przyszło,więc myślę,że jeszcze nie puszczali.

a trzeba czekac na maila,czy wysylacie paragony wczesniej?

Ktoś pisał,że wysyłał wcześniej.Ja czekam na maila..Ostatnio też czekałam na maila i dopiero wysłałam.

ja też poczekam na maila emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mysia

#6169254 Napisano: 05.03.2016 18:48:26 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
zajrzałam na stronę Grześków, jakaś pani wpisałam im kody na fb emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mysia

#6168650 Napisano: 04.03.2016 07:20:14 w Gratulacje! Dla wygranych!
Gratulacje! emotka  i zycze Ci jeszcze wiekszych wygranych! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0