Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika mysia

mysia

#6175532 Napisano: 21.03.2016 21:03:48 w Perełki czyli Małż -owiną zasłyszane
Ja bardzo lubię ten cytat:
"Kupujemy rzeczy, których nie potrzebujemy, za pieniądze, których nie mamy, żeby zaimponować ludziom, których nie lubimy. " Wyświetl w wątku >>
1 cotomabyc 0

mysia

#6175427 Napisano: 21.03.2016 16:29:37 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Tak się napracowałam z Avonu emotka musiała być mocna konkurencja ech żeby tak coś dzisiaj wpadło emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mysia

#6175137 Napisano: 20.03.2016 18:45:06 w WC - rozmowy o wszystkim
batistutek123 napisał(a):

Mysia napisał(a):

monikar napisał(a):

buncia88 napisał(a):

Nie wiem dlaczego, ale czytając tą aferę na FB pomyślalam "biedny kasjer"mimo, iż tekst go oczernia. Uważam, że windykator terenowy (nie każdy charakter nadaje się do tej pracy) głupimi odzywkami i zachowanie sprowokował chlopaka. No czuję w kościach:) Jesteśmy tylko ludźmi i nikt z nas nie chce być poniżany, nawet kosztem utraty pracy.

Wydaje mi się, że klient nie był tak kulturalny za jakiego się podaje. Nie pasuje mi to do całej sytuacji. Druga sprawa, że znamy wersje tylko jednej ze stron.

Dokładnie emotka Poza tym wielu ludzi traktuje kasjerów z wyższością, jakby byli gorsi, nie mają pojęcia jaka to ciężka praca.. Ja wprawdzie na kasie nie pracowałam, ale pracowałam w punkcie obsługi klienta i też kiedyś doczekałam się skargi emotka Facet mnie wyzywał, klienci mnie bronili i sami zaczęli go wyzywać, no ale ja przecież gó*** wiem bo jestem smarkulą i się nie znam.. poszła skarga, przeprosiny dostał od kierownika i za co? Za to, że na mnie naskoczył a ja ze stoickim spokojem mu tłumaczyłam, że sprawy się nie da załatwić.. Całe szczęście było to dobrych parę lat temu i wtedy ludzie nie biegli z wszystkim na fb, bo mogłabym też zobaczyć swoje zdjęcie z fałszywą opowiastką takiego chama.. emotka

a pokazany środkowy palec?  Wszystko było by oki gdyby nie to.

No tak, ale sama nie wiem jakbym zareagowała gdyby facet wyciągnął komórkę i zaczął mi pstrykać fotki, pierwszy odruch zasłonić się ręką.. Może kasjer już stracił cierpliwość, masz rację nie świadczy to o nim dobrze, ale może jednak zachowanie klienta jest w stanie to w jakimś stopniu usprawiedliwić.. Wiele razy miałam ochotę nagadać klientowi, czasem trafiały mi się sytuacje gdy moja cierpliwość była już na wyczerpaniu, nie wiem jak było w tej sytuacji. Wyświetl w wątku >>
0 0

mysia

#6175134 Napisano: 20.03.2016 18:27:36 w WC - rozmowy o wszystkim
monikar napisał(a):

buncia88 napisał(a):

Nie wiem dlaczego, ale czytając tą aferę na FB pomyślalam "biedny kasjer"mimo, iż tekst go oczernia. Uważam, że windykator terenowy (nie każdy charakter nadaje się do tej pracy) głupimi odzywkami i zachowanie sprowokował chlopaka. No czuję w kościach:) Jesteśmy tylko ludźmi i nikt z nas nie chce być poniżany, nawet kosztem utraty pracy.

Wydaje mi się, że klient nie był tak kulturalny za jakiego się podaje. Nie pasuje mi to do całej sytuacji. Druga sprawa, że znamy wersje tylko jednej ze stron.

Dokładnie emotka Poza tym wielu ludzi traktuje kasjerów z wyższością, jakby byli gorsi, nie mają pojęcia jaka to ciężka praca.. Ja wprawdzie na kasie nie pracowałam, ale pracowałam w punkcie obsługi klienta i też kiedyś doczekałam się skargi emotka Facet mnie wyzywał, klienci mnie bronili i sami zaczęli go wyzywać, no ale ja przecież gó*** wiem bo jestem smarkulą i się nie znam.. poszła skarga, przeprosiny dostał od kierownika i za co? Za to, że na mnie naskoczył a ja ze stoickim spokojem mu tłumaczyłam, że sprawy się nie da załatwić.. Całe szczęście było to dobrych parę lat temu i wtedy ludzie nie biegli z wszystkim na fb, bo mogłabym też zobaczyć swoje zdjęcie z fałszywą opowiastką takiego chama.. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mysia

#6174250 Napisano: 17.03.2016 17:24:03 w SZUKAM....
tomniewkurza napisał(a):

Mysia napisał(a):

Pytanie do osób które korzystają z poczty na o2, czy wysłane przez was maile giną gdzieś po drodze? Ja w pracy czasem sobie coś prześlę przez o2 na inną pocztę i raz przejdzie, raz nie, czasem taki mail dojdzie na następny dzień, czasem jedyny ślad po nim zostaje w folderze "wysłane" emotka

Nic mi o tym nie wiadomo, by ginęły.
Zamiast wysyłać w pracy, po prostu zapisuj je w folderze "robocze". I w domu odczytasz tak, czy inaczej.
A jeszcze pliki lepiej trzymać w chmurze. Tak dla naprzykładu dropbox to  świetna sprawa, synchronizuje się sam, masz dostęp z każdego urządzenia, na którym jesteś zalogowana - smartfon, komputer, tablet itp.

Dzięki za rade emotka z ginącymi mailami jedyny problem był taki, że biorąc udział w konkursie mailowym nie mam pewności czy moja odpowiedź dotrze emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mysia

#6174089 Napisano: 17.03.2016 12:11:56 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mysz-s napisał(a):

jak losują z tych Grześków? codziennie czy jak?

We wtorki emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mysia

#6173902 Napisano: 16.03.2016 21:23:39 w SZUKAM....
Pytanie do osób które korzystają z poczty na o2, czy wysłane przez was maile giną gdzieś po drodze? Ja w pracy czasem sobie coś prześlę przez o2 na inną pocztę i raz przejdzie, raz nie, czasem taki mail dojdzie na następny dzień, czasem jedyny ślad po nim zostaje w folderze "wysłane" emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mysia

#6173888 Napisano: 16.03.2016 20:45:54 w Wkurza mnie...
lola.lola napisał(a):

zezowaty_kot napisał(a):

mdepfs napisał(a):

wkurza mnie druga połówka i jego zadzieranie nosa emotka  niech mi zniknie z oczu (dziś na pewno ..) emotka emotka emotka

Ja mam dziś urodziny, mój oczywiście nawet czekolady nie kupił i jeszcze się obraził, że śmiem mieć zły nastrój ;]

Oho, mój BYŁY nie uznawał takiego święta jak moje urodziny.. zawsze musiałam na nim wymuszać jakiekolwiek świętowanie..
"Kotku, dziś mam trening, przełóżmy je na jutro"...  emotka

Btw - Wszystkiego najlepszego emotka

a mój facet to mi zawsze coś kupuje, krzyczę już na niego że nie mogę tyle słodyczy, ooo właśnie wkurza mnie, że mój facet mi ciągle kupuje słodycze emotka
zezowaty_kot Wszystkiego najlepszego i wielu cudownych wygranych emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mysia

#6173585 Napisano: 16.03.2016 10:45:25 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
stefania7 napisał(a):

Nie wiem, czy w dobrym miejscu, ale zapytam - pytanie do osób, którym udało się wygrać w Ciachnij selfie Milki - wygrywaliście pierwszym zgłoszeniem, czy którymś kolejnym zdjęciem?

Mi się udało za trzecim razem emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

mysia

#6173401 Napisano: 15.03.2016 20:09:04 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Ktoś tu chyba posiada dwa konta i obraża innych z tego drugiego, w dodatku językiem który słyszę czasem wśród mijanych na ulicach meneli i patologii.. Bolą ją wygrane innych i to widać.. w sumie jaką nagrodę można wygrać posługując się takim językiem? Niefajnie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mysia

#6173362 Napisano: 15.03.2016 19:11:13 w Wkurza mnie...
tomniewkurza napisał(a):

defed napisał(a):

Co tam Ci wpadło od Smolara? emotka

Eeee, takie tam... Rower emotka

ojaaa super! gratulacje emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mysia

#6173281 Napisano: 15.03.2016 17:46:37 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
joan napisał(a):

noisy0000 napisał(a):

Ktoś kiedyś bardzo trafnie temat posiadania paragonu porównał do gotowania zupy: żeby ugotować barszcz musisz najpierw kupić buraki. Żeby wziąć udział w konkursie musisz najpierw zaopatrzyć się w paragon. Proste? Proste. Bardzo mi się to porównanie spodobało.(...)

To ja wymyśliłam emotka

powinnaś to sobie umieścić w stopce emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mysia

#6173257 Napisano: 15.03.2016 17:32:54 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
MartaZey napisał(a):

Uważam ze to jego sprawa. Równie dobrze może nie znaleźć nikogo z takim paragonem i nagroda mu przejdzie kolo nosa...taka osobnicza skłonność do ryzyka..ale jesli znajdzie kogoś to juz między nimi chyba, prawda? Nie lubię zawiści.

elotta napisał(a):

MartaZey napisał(a):

A ja mysle ze to zawiść - ja nie wygrałem, to niech inni tez nic nie maja...A przeciez wygrywamy i tak w wielu konkursach, dostajemy dużo rzeczy za free. Szkoda zycia na bycie malutkim czlowieczkiem

Więc uważasz, że to okej, że ktoś z premedytacją gra bez paragonu i ponosi koszty związane z konkursem dopiero, gdy wygra? Po co ma inwestować, skoro zawsze ktoś oferuje sprzedaż...?

to nie zawiść emotka
ps. a ja nie lubię kombinatorów emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mysia

#6173239 Napisano: 15.03.2016 17:26:00 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
MartaZey napisał(a):

Mysia napisał(a):

MartaZey napisał(a):

a co Was boli w wątku paragonowym? Nie wygrałam w Activii, bywa. Ale czemu ktos inny nie ma zgarnąć nagrody skoro ja i tak bym paragon wyrzuciła? Dzis ja pomogę komuś, jutro ktos mi.

Bo to nieuczciwe grać bez paragonu? emotka Skoro my wymagamy od organizatora żeby postępował zgodnie z regulaminem, to my sami powinniśmy też go przestrzegać emotka

wiesz co, widocznie ktos napisal lepsza odpowiedz ode mnie. Nie uważam że odstąpienie paragonu skoro nie wygrałam jest jakies strasznie nieuczciwe...

Hmm a nie bierzesz pod uwagę, że jeśli nie sprzedasz, może będzie rezerwa i sms przyjdzie do Ciebie? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mysia

#6173234 Napisano: 15.03.2016 17:21:06 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
MartaZey napisał(a):

a co Was boli w wątku paragonowym? Nie wygrałam w Activii, bywa. Ale czemu ktos inny nie ma zgarnąć nagrody skoro ja i tak bym paragon wyrzuciła? Dzis ja pomogę komuś, jutro ktos mi.

Bo to nieuczciwe grać bez paragonu? emotka Skoro my wymagamy od organizatora żeby postępował zgodnie z regulaminem, to my sami powinniśmy też go przestrzegać emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mysia

#6173187 Napisano: 15.03.2016 16:26:45 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
karma dla mojej kici z TestMeToo emotka   kicia zachwycona emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mysia

#6173167 Napisano: 15.03.2016 16:18:03 w PLAGIATY
elotta napisał(a):

mksmichal napisał(a):

elotta napisał(a):

olahorub napisał(a):

Plagiat czy inspiracja? Oto jest pytanie emotka

http://eksperci-o...ion,get,id,3464.html

A to tekst, który wygrał w 20marzeń w Biedrze.
Michal
94926
Moimmarzeniem jest skończyć z życiem na kocia lapę. Nie jestem kochliwy jak kot w
marcu. Moja dziewczyna wie, ze ja kocham, ale gdy tylko rozmawiamy o naszej
przyszłości odwracam kota ogonem. Mam już dość ciągłej zabawy w kotka i myszkę.
Wybrałem pierścionek, ale na moim koncie jest tyle co kot napłakał. Nie chce
kupować kota w worku, chce dać jej piękny dowód mojej miłości. Ona ma kota na
punkcie podróży, wiec chciałbym się jej oświadczy na dzikiej plaży, na wyspie
kotów - Cyprze.

plagiat

to mój tekst, ewidentny plagiat, co z tym zrobić?

Napisz do organizatorów maila, poszukaj kontaktu w regulaminie i im to wyjaśnij, niech usuną zgłoszenie.

jeju jak tak można? co Ci ludzie sobie myślą emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mysia

#6172760 Napisano: 14.03.2016 20:28:02 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Paczka sprzątaczka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mysia

#6172562 Napisano: 14.03.2016 14:37:01 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mdepfs napisał(a):

mdepfs napisał(a):

karolinamat napisał(a):

mdepfs napisał(a):

ziomal102 napisał(a):

mdepfs nie tylko Ty... emotka  

no coż, chyba im zbrzydnę, ale nie odpuszczę tego zdjęcia, jest moim zdaniem za fajne. Nie mam już pomysłów na inne, jedynie zjem kg Milki, ale będę walczyć do upadłego ^^

Ale nie ślij 2 x tego samego bo wg regulaminu odrzucają

o rany, naprawde?
tego nie doczytałam... ide emotka
zostaje mi ładne profilowe na fb .... tylko.

hej, ale w regulaminie napisane jest: "To samo Zdjęcie można w Konkursie wykorzystać wyłącznie jeden raz – w ramachjednego Zgłoszenia." czyli jak bede mieć 2 paragon to moge zgłosić to samo foto????

Ja bym zrobiła to samo ale inne  ujęcie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mysia

#6171953 Napisano: 11.03.2016 22:19:01 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ziomal102 napisał(a):

Może mi ktoś wytłumaczyć jak to jest, że ostatnio tyle osób z Pabianic wygrywa? W ciachnijselfie pełno Pabianic, w Avonie dwie główne z Pabianic.. trochę mi to śmierdzi, prędziej bym się spodziewał osób z Warszawy...

EDIT: Jeszcze obok zawsze gdzieś przy Pabianicach Łódź czy niedalekie wioski/miasteczka się trafiają... to jakaś konkursowa mekka, czy co?

Możliwe, że akurat te osoby to siostry/znajomi.. i dobrze sobie radzą z takimi konkursami. Przecież wielu z nas nawet jak wygra na siebie, to gra z rodziną, znajomymi co w tym złego. Jeśli ja wygram to co nikt z mojej rodziny/miasta już nie może? emotka Mój facet też lubi konkursy, mamy grać raz on raz ja, żeby było sprawiedliwie? emotka Dodam że pare lat temu i ja i on trafiliśmy główne nagrody (w tym samym konkursie) emotka Jak coś śmierdzi to raczej w loteriach, a nie konkursach w których trzeba się wykazać kreatywnością emotka MartaZey ma rację wysyłaj, nie poddawaj się i w końcu się uda.
Ps. Nie jestem z Pabianic emotka Wyświetl w wątku >>
0 0