Reklama na e-Konkursy.info

Konkurs Za oknem brr! A u nas mrr - wygraj atrakcyjne nagrody

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika mysia

mysia

#6693094 Napisano: 27.03.2020 20:53:09 w Wkurza mnie...
chochliczka napisał(a):

kierowcy którzy jezdza za granicę nie podlegaja kwarantannie.

Oooo i to mnie właśnie dzisiaj wkurzyło, na naszym osiedlu w miarę spokój, choć była chwila że kilka osób ewidentnie odpuściło zalecenia (jeszcze przed ogłoszeniem stanu epidemii). Teraz się trzymają, a tu jeden sąsiad właśnie na tirach jeździ i ponoć się jeszcze wykłócał, że jego to nie obowiązuje więc na zakupy itp. swobodnie chodzi emotka Niedługo znowu wyjeżdża... 
Powiem Wam, że nie wiem co myśleć media robią swoje, statystyki ponoć zaniżane nie wiadomo jak tak naprawdę jest emotka ale mimo wszystko lepiej nie ryzykować, więc wkurza mnie już to wszystkoemotka Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

mysia

#6690659 Napisano: 17.03.2020 21:24:47 w Wkurza mnie...
chochliczka napisał(a):

Ja tez nie wychodzę nigdzie, ale widze przez okna staruszki siedzące na ławkach to mnie krew zalewa. Znajoma przez tel mowiła mi, bo pracuje w biedronce,ze codziennie widzi całe rodziny z dziecmi przychodza na zakupy. Masakra, zero odpowiedzialnosci. A ja siedzę w domu i się stresuję. Od 1,5 miesiąca czekam na info odnosnie reklamacji z banku - dalej maja mnie w cenzura. A po drugie  jak jużkiedys mowiłam spłacam za kogos duuuzy kredyt i nei wyrabam, liczylam, ze banki sie zlituja teraz i coś odroczą ale cichosza ;( 

emotka
Czy ktoś może ma info jak powinny wyglądać wypłaty u osób zatrudnionych na umowę o pracę w momencie zawieszenia działalności? Ja rozumiem oczywiście pracodawców i im współczuję, natomiast co do wypłat i zasad mam zupełnie różne informacje, jedni mają dostać 100% (bez premii i dodatków) innym powiedziano 60% wypłaty, dzisiaj słyszałam że panie sprzątaczki w szkole mają wypisany urlop bezpłatny i nie dostaną nic... Straszne zamieszanie, a tu kredyty człowieku płać i kupuj jedzenie które drożeje emotka Ja mam aktualnie l4 przymusowe, choć w mojej firmie praca zdalna wchodzi w grę, natomiast moi znajomi mieli zaplanowany ślub za kilka miechów, a tu takie jaja nie dość że z pracą to jeszcze nikt nie wie czy planów nie będą musieli zmienić... Wyświetl w wątku >>
0 0

mysia

#6690285 Napisano: 16.03.2020 12:03:19 w WC - rozmowy o wszystkim
joan napisał(a):

Mysia napisał(a):

(...) edit. szukam, ale może ktoś z nudów podrzuci jakieś najciekawsze konkursy foto emotka Górlaki wczoraj posłałam, ale nic ciekawego, na szybko a teraz mam duuuużo czasu emotka

O Ty franco, nic Ci nie podrzucę, bo mnie wkurza, że teraz to wszyscy w domu siedzą i nic, jeno konkursują! Hucpa! emotka

Ja to według zaleceń to powinnam leżeć nawet emotka   spoko tak nie wychodzę z domu, że dziś się zorientowałam że nie zgarałam w konkursie Lech (był do wczoraj emotka ) i bardziej uderzam teraz w konkursy gdzie do wygrania wyprawki itp. emotka Również pozdrawiam emotka emotka Wyświetl w wątku >>
1 joan 0

mysia

#6690281 Napisano: 16.03.2020 11:54:25 w WC - rozmowy o wszystkim
Szał był w weekend, na ulicach pustki, a dziś już u nas za oknem dużo ludzi słychać i nie tych co do pracy poszli tylko sąsiadki, dzieci... U nas tylko wyjścia do sklepu, przez te 3 dni byłam może 40min poza domem, w bezpiecznej odległości od innych. Mam wrażenie, że wiele osób panika zakupy w dużych sklepach, przesiedzieli weekend w domu i już im starczy emotka obym się myliła emotka

edit. szukam, ale może ktoś z nudów podrzuci jakieś najciekawsze konkursy foto emotka Górlaki wczoraj posłałam, ale nic ciekawego, na szybko a teraz mam duuuużo czasu emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mysia

#6689768 Napisano: 13.03.2020 11:32:48 w Gratulacje! Dla wygranych!
defed i UlCiAh GRATULACJE! Marzy mi się dokładnie taka wygrana (remont remont… co podliczam to jeszcze większy minus emotka )
Zazdroszczę!emotka Wyświetl w wątku >>
2 defed, ulciah 0

mysia

#6689306 Napisano: 11.03.2020 20:50:44 w Wkurza mnie...
ace napisał(a):

Dokladnie to samo u mojego brata (Trydent). Zycie toczy sie normalnie. Tzn Uniwerek jest zamkniety dla studentow, ale pracownicy normalnie maja dostep. Ma jednego kolege w 'zamknietej strefie', ale powiedzial mu, ze jedyne co odczuwa w zwiazku z tym koronawirusem to to ze nie moze wyjechac z miasta.

Dzięki za info! Ja nie oglądam tv, ale jak wpadam do rodziców to na ich tv ciągle widzę paski KORONAWIRUS... Z jednej strony fajnie, że jest jakaś reakcja, z drugiej strony widać panikę. Mieliśmy dziś trochę załatwiania, wpadliśmy na chwilę do Auchan na małe zakupy, chyba wszystkie kasy otworzyli, kolejki aż po same regały, wózki napchane potem skojarzyłam ze przecież szkoły od jutra pozamykane, wyszłabym ze sklepu bo tyle czekać by mi się w kolejce nie chciało, ale skorzystałam z pierwszeństwa i zrobiłam te moje małe zakupy emotka Jedyne czego się boję to fakt, że wstrzymują porody rodzinne, mam jeszcze trochę czasu, ale bez męża nie chcę rodzićemotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mysia

#6685507 Napisano: 24.02.2020 21:24:34 w Smolar
Czy dostał już ktoś info o weryfikacji z Somatu? Wyświetl w wątku >>
0 0

mysia

#6684899 Napisano: 21.02.2020 17:00:22 w moje dzisiejsze wygrane :)
Wczoraj Smolar docenił no szokemotka konkurs Somat w kaufie Wyświetl w wątku >>

mysia

#6683529 Napisano: 17.02.2020 10:11:13 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
W maju 2019 wygrałam bon Douglas na 85zł w Kinder Bueno i całkiem zapomniałam emotka nigdzie nie mogę znaleźć info do kiedy bon jest ważny, wie ktoś? Ps. Jeśli ważny to chyba go sprzedamemotka

Ok już wiem, fajnie że można na Was liczyć emotka czyli sprzedam emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mysia

#6683490 Napisano: 17.02.2020 09:51:51 w Pożegnanie Amif
Przelew poszedł, dziękuję dziewczynyemotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mysia

#6682712 Napisano: 14.02.2020 11:33:30 w moje dzisiejsze wygrane :)
Książka od Nivea i ostatnio bilety na SnowFest (sprzedam!) Wyświetl w wątku >>

mysia

#6680079 Napisano: 05.02.2020 13:38:27 w Kupię...
kupię kody do multikina emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mysia

#6679566 Napisano: 03.02.2020 14:35:06 w SZUKAM....
Dziękuję wszystkim za cenne informacje co do tej kartyemotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mysia

#6679343 Napisano: 02.02.2020 21:21:10 w SZUKAM....
pioge7 napisał(a):

Mysia napisał(a):

Pierwszy raz mam kartę Sodexo, gdzie można nią płacić? Nie potrafię znaleźć wykazu emotka emotka

Ta z farmio? Bo jeśli tak to w restauracjach, spa, basenie itp.

Nie z Farmio, ja mam sodexo karta premiowa, ale nie wiem czy to tylko duże markety czy np. osiedlowy sklep, czy Żabka też w to wejdzie, bo skoro jest napisane "płać kartą i telefonem wszędzie tam, gdzie zobaczysz logo Mastercard w Polce, w Internecie i na całym świecie" hmm emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mysia

#6679339 Napisano: 02.02.2020 21:08:46 w SZUKAM....
Pierwszy raz mam kartę Sodexo, gdzie można nią płacić? Nie potrafię znaleźć wykazu emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mysia

#6676798 Napisano: 24.01.2020 11:27:20 w Paragony na trwające konkursy
Ja też chętnie kupię paragony Burn Rabat emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mysia

#6676797 Napisano: 24.01.2020 11:25:54 w moje dzisiejsze wygrane :)

mysia

#6671654 Napisano: 08.01.2020 20:11:09 w moje dzisiejsze wygrane :)
Kaufland i u mnie, zapewne 100zł emotka Wyświetl w wątku >>

mysia

#6669222 Napisano: 28.12.2019 21:25:49 w Nasze wygrane w minionym roku
W tym roku tak w skrócie emotka Nagród dla siebie i rodziny łącznie na ok. 20 000zł emotka
Biorąc pod uwagę, że nadal niewiele czasu mam na konkursy, a w przyszłym roku będę miała go jeszcze mniej, a jeśli nie mniej to z pewnością głowa będzie mniej przytomna i kreatywna, bo "wygraliśmy" z mężem kolejne 500+emotka
Życzę wszystkim wymarzonych wygranych w 2020, ale przede wszystkim zdrowia emotka
Nic cenniejszego nie jesteśmy w stanie wygraćemotka

Dziękuję Wam za ten rok!  emotka Wyświetl w wątku >>

mysia

#6668159 Napisano: 21.12.2019 14:44:07 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
agakaz2 napisał(a):

Ale po co to zdziwienie nie chcieli to nie. numer konta wysłany czekamy na kasę

1. Ja wiem, że niektórzy tylko czekają na takie okazje, ale ja nie z tych... nie lubię konkursów na które nie wymaga się paragonu.
2. Mogło też zdarzy się tak, że miałam błąd w formularzu i może przez to nie otrzymałabym nagrody.
Właśnie po to moje zdziwienie emotka Wyświetl w wątku >>
1 @gnieszk@ 0