Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika mysia

mysia

#6181747 Napisano: 08.04.2016 14:27:32 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Niebieska_Laguna napisał(a):

szindy napisał(a):

Niebieska_Laguna napisał(a):

Dzisiaj zamiast głównej nagrody z konkursu Zott szczęśliwa 10-tka dostałam bon na 50 zł... A w agencji oczywiście nie odpowiadają na telefony emotka

Łoo matulu emotka  To takie cuda się dzieją?

Tak. I jak się okazało nie tylko mi nie wysłali tego, co trzeba.

To jest ta sama agencja, która robiła konkurs Belriso? Bo z Belriso wysyłali też do nagrody I stopnia nagrodę II stopnia, nie wiem czy wszystkim, ale tak się zdarzało emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mysia

#6181472 Napisano: 07.04.2016 19:44:43 w Wkurza mnie...
pioge7 napisał(a):

Mysia napisał(a):

Wkurza mnie, że codziennie się tutaj wszyscy wkurzają.. może się wspólnie jakoś "odwkurzymy" i na jakiś czas nastanie tu forumowa sielanka emotka ?

gdyby się dało emotka ale niestety się nie da emotka

Zawsze warto spróbować, a nie z góry zakładać przegraną (no na forum konkursowym to chyba nawet nie wypada) emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mysia

#6181470 Napisano: 07.04.2016 19:42:35 w Wkurza mnie...
Wkurza mnie, że codziennie się tutaj wszyscy wkurzają.. może się wspólnie jakoś "odwkurzymy" i na jakiś czas nastanie tu forumowa sielanka emotka ? Wyświetl w wątku >>
0 0

mysia

#6180875 Napisano: 06.04.2016 14:55:42 w Wkurza mnie...
Monika11 napisał(a):

karolinamat napisał(a):

To już nie wkurzenie.... ręce mi po prostu opadają do ziemi jak czytam wątek paragonowy. Wnerwia mnie cwaniactwo konkursowiczów-granie i potem żebranie paragonów.
Monika11, ewunia po co grałyście jak nagrody i tak nie dostaniecie pewnie? Każdy paragon makro ma nr klienta który można łatwo zweryfikować. Gratuluję satysfakcji wygranej ale po co wam to kombinowanie? Nie masz karty? Nie grasz. Proste.
Gratulacje tym którzy paragon sprzedają.

Cwaniakiem nie jestem- mam 2 karty makro i 3 wygrane, a że wpadła nadprogramowa wygrana tak bywa .I jeżeli chcesz kogoś oskarżać  publicznie zastanów się .Nie każdy paragon ma numer klienta -tak dla informacji .

Jeżeli miałaś więcej zgłoszeń niż paragonów to niestety jesteś tym "cwaniakiem". Chyba, że coś źle zrozumiałam, bo skąd się wzięła ta nadprogramowa? Nie brałam udziału, w Makro dawno nie byłam. Jeżeli już masz wygrane na ten paragon/paragony to mogłaś już odpuścić i dać szanse innym emotka bo rzeczywiście szkoda tych osób które uczciwe grały. Wyświetl w wątku >>
0 0

mysia

#6180833 Napisano: 06.04.2016 14:00:17 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
1Hiacynta1 napisał(a):

Ashedalka napisał(a):

Jak tam z tą loterią Desperados ? Udało się komuś coś... ?

Wiecie jak to z loteriami jest. Ja wbiłam AŻ 3 kody i mam 50 zł. Kolega który miał w klubie imprezę z degustacją i promocją Desperados wbił kodów już około 150 i nie wygrał nic. Trzeba próbowaćemotka

Nadzieja zatem jest emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mysia

#6180781 Napisano: 06.04.2016 13:04:33 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
paolka napisał(a):

edzia21 napisał(a):

aleksiak napisał(a):

defed napisał(a):

Ashedalka napisał(a):

ilonaxx5 napisał(a):

defed napisał(a):

Ashedalka napisał(a):

Jak tam z tą loterią Desperados ? Udało się komuś coś... ?

NIEE emotka  

nieemotka

Dużo zgłoszeń posłałyście???

12szt.-musiałam wypić cały karton tego piwa o smaku nieumytej spryskanej pestycydami skórki cytryny emotka

u mnie 12 na mnie i 8 na męża i nic kompletnie nie weszło  emotka

to ja ze swoimi 2 sztukami mogę się schować emotka

to ja z 1 kodem nawet się nie wypowiadam emotka

u nas 10 i też nic emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mysia

#6180660 Napisano: 06.04.2016 09:29:39 w Konkursowiczki w ciąży
bc14 napisał(a):

i skoro sie juz tu odezwalam to sie pochwale.ze u mnie 32 tydzien ciazy i drugi  syn.Narazie bezimienny:(

Gratulacje! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mysia

#6179890 Napisano: 04.04.2016 21:38:35 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mattadore napisał(a):

Mysia napisał(a):

ladyinred napisał(a):

Czy osoby, ktore wygraly w stylizacjach Margaret dostaja maile? Dzisiejsze jyz byly? Skad mam wiedzieć, czy to ja?

Ok. Juz doszlam w formularzu, ze adresu sie nie podawalo. Wiec ludzę się, ze dostanę maila

Też jestem ciekawa czy maile już poszły emotka

Jak dobrze pamiętam to w poprzedniej edycji dostałem maila we wtorek rano, a wyniki były dzień wcześniej w poniedziałek emotka emotka

dzięki za info emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mysia

#6179845 Napisano: 04.04.2016 19:52:12 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ladyinred napisał(a):

Czy osoby, ktore wygraly w stylizacjach Margaret dostaja maile? Dzisiejsze jyz byly? Skad mam wiedzieć, czy to ja?

Ok. Juz doszlam w formularzu, ze adresu sie nie podawalo. Wiec ludzę się, ze dostanę maila

Też jestem ciekawa czy maile już poszły emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mysia

#6179223 Napisano: 02.04.2016 11:59:58 w Wkurza mnie...
joasiajulia napisał(a):

Kiciunia21 napisał(a):

kalka napisał(a):

Mysia napisał(a):

Wkurza mnie, że człowiek chodzi do pracy chory, a Ci zdrowi biorą sobie L4 ot tak..

A mnie z kolei wkurzają chorzy, którzy nie licząc się z innymi chodzą do pracy i zarażają innych! emotka   Tak np. jeden koleś chodził do pracy chory, prychał, kichał i zarażał, tak że po kilku dniach już kilka chorych na grypę osób musiało iść na L-4. Ciekawe, czy ten koleś chodził i narzekał, że on biedak chory łazi do pracy, a ci "zdrowi" (albo mniej chorzy od niego) siedzą sobie na L-4 emotka
Po to są L-4, żeby dać innym żyć i nie przekazywać im swoich chorób  emotka
Podobne sytuacje zdarzają się niestety także w przedszkolach i żłobkachemotka  Rodzice dziecku z podwyższoną temperaturą i gilem do pasa dają w tyłek czopek, wycierają nochala i do przedszkola wysyłają! A bywa, że jak  wychowawczyni zwróci uwagę, że dziecko chore przyprowadzają, to jeszcze potrafią awanturę biednej dziewczynie zrobić (żeby się więcej ze strachu nie czepiała). A co ich obchodzi połowa zarażonej grupy? Kompletnie NIC! emotka

Zależy od branży. Ja ze współpracownikami nie mam aż tak bliskiego kontaktu aby groziło mi/im zarażenie emotka Jednak nagminne L4 z powodu kataru to u nas codzienność. Odbija się to na innych- praca która byłaby do wykonania w 8 godzin przeciąga się do 10-12emotka ponieważ MUSI być wykonana. A ja jako stosunkowo nowy pracownik aby przejść na wyższy współczynnik i tym samym większą pensję chodzę do pracy kaszląca i "pociągająca", bo dopiero po roku pracy bez zwolnień lekarskich mogę na to liczyć...

Tez Mnie to wkurza!!Byłam chora,dostałam antybiotyk,zwolnienienia niestety nie mogłam wziąść,poniewaz inni z którymi pracuje,popili tak mocno,że do pracy sie nie nadawali,zadzwonili do pracy i dostali wolne,a ja do pracy,bo ja tylko"chora"emotka
Innym razem znajomy tak popił po pracy,że przewrocil sie o kraweznik,poobcierał sobie twarz i nie mógł przez okolo tydzien,jak nie wiecej obsługiwac ludzi.....
W przedszkolu znajomej córka chora okropnie,kaszle,prycha,nosem pociąga,matka wysyła do przedszkola,(mówi córka w domu się nudzi,)chodz sama nie pracuje,bo jej żadna praca nie odpowiada......Córeczka oczywiscie sie zarazila i w nocy gorączka,kaszel,katar...i tydzien znowu w domu i kolejne leki......Dobrze ze mieszka ze mną mama i moze zaopiekowac sie córeczka,bo inaczej przez czyjas głupote,stracilabym prace.....

O tym właśnie pisałam, chodzę do pracy, pracownicy biorą kolejne L4 bo się niby źle czują (a te L4 to tak biorą co miesiąc/dwa), nagle po dwóch dniach mnie rozkłada, gorączka.. i co? I muszę iść do pracy, bo potem będzie, że jeden pracownik poszedł na L4 to ja sobie też olałam i poszłam i nie ma kto roboty wykonać.. Niektórzy tego nie zrozumieją, ja czuję się odpowiedzialna za moją pracę. Zresztą w takich przypadkach idę do lekarza, żeby ocenił czy koniecznie muszę zostać w domu, czy aż tak źle nie ma.. Ja na L4 chodzę (jak już muszę) może raz na rok, ostatnio byłam 1,5 roku temu, nie robię z siebie ofiary która z każdym katarem biega na L4, bo gdyby każdy miał biegać na zwolnienie z powodu: kataru, bólu głowy, bólu ręki, okresu, rozciętego palca.. to chyba nikt by nie pracował. Mam nadzieję, że takie osoby doczekają się kiedyś kontroli i zapłacą za kombinowanie, bo takie kombinowanie mnie właśnie wkurza.. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mysia

#6177987 Napisano: 30.03.2016 15:25:30 w Wkurza mnie...
kalka napisał(a):

Mysia napisał(a):

Wkurza mnie, że człowiek chodzi do pracy chory, a Ci zdrowi biorą sobie L4 ot tak..

A mnie z kolei wkurzają chorzy, którzy nie licząc się z innymi chodzą do pracy i zarażają innych! emotka   Tak np. jeden koleś chodził do pracy chory, prychał, kichał i zarażał, tak że po kilku dniach już kilka chorych na grypę osób musiało iść na L-4. Ciekawe, czy ten koleś chodził i narzekał, że on biedak chory łazi do pracy, a ci "zdrowi" (albo mniej chorzy od niego) siedzą sobie na L-4 emotka
Po to są L-4, żeby dać innym żyć i nie przekazywać im swoich chorób  emotka
Podobne sytuacje zdarzają się niestety także w przedszkolach i żłobkachemotka  Rodzice dziecku z podwyższoną temperaturą i gilem do pasa dają w tyłek czopek, wycierają nochala i do przedszkola wysyłają! A bywa, że jak  wychowawczyni zwróci uwagę, że dziecko chore przyprowadzają, to jeszcze potrafią awanturę biednej dziewczynie zrobić (żeby się więcej ze strachu nie czepiała). A co ich obchodzi połowa zarażonej grupy? Kompletnie NIC! emotka

No właśnie w tym problem, że zdrowi biorą L4, a ktoś musi pracować i człowiek chory do pracy idzie..emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mysia

#6177921 Napisano: 30.03.2016 13:17:17 w Wkurza mnie...
Wkurza mnie, że człowiek chodzi do pracy chory, a Ci zdrowi biorą sobie L4 ot tak.. Wyświetl w wątku >>
0 0

mysia

#6177686 Napisano: 29.03.2016 21:05:42 w Pomoc potrzebującym!
https://www.faceb...os/1063243610402709/
nie wiem czy ktoś już to wrzucał, ale Schronisko w Korabiewicach wraz z Toyota Polska zorganizowało akcję w której ta pierwsza instytucja otrzyma nawet 35 000 zł! Każde udostępnienie filmiku na Facebook to 1 zł, który Toyota przekaże Schronisku emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mysia

#6177112 Napisano: 26.03.2016 11:18:01 w Życzenia na święta i nie tylko
Wszystkiego dobrego dla całego forum! emotka
A sobie życzę, żeby Streamline nie robiło już sobie ze mnie jaj i doceniło moją twórczość emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mysia

#6177111 Napisano: 26.03.2016 11:13:00 w Wkurza mnie...
Wkurza mnie (właściwie trochę śmieszy) wrzucanie zdjęć super potraw FIT, BEZ GLUTENU itp. jako super pomysł na Święta, do tego oczywiście z rana siłownia bo "nasza jest w Święta otwarta" no i trzeba zaraz zrzucić te fit potrawy.. Ja szanuję to i podziwiam, że ludzie dbają o siebie, ale są Święta i nikomu nic się nie stanie, jak nie pójdzie na siłownie i zje kawałek ciasta emotka
Ja się cieszę, że mam wolne, spędzę czas z rodziną, odpocznę, a siłownia na mnie poczeka, odwiedzę ją po Świętach emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mysia

#6176978 Napisano: 25.03.2016 20:34:37 w moje dzisiejsze wygrane :)
I u mnie starter E.Wedel emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mysia

#6176526 Napisano: 24.03.2016 16:15:37 w Gratulacje! Dla wygranych!
ita1987 ogromne gratulacje! emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mysia

#6175904 Napisano: 22.03.2016 21:24:29 w Wkurza mnie...
Mnie wkurzają jak zawsze "sympatyczne" panie pracujące w przychodni, zawsze biedaczyska tak zajęte że nie są w stanie odebrać telefonu, ich oczy są tak zmęczone, że nie widzą pacjentki która czeka przy okienku, a słuch na tyle kiepski, że nie słyszą mojego "dzień dobry".. Wyświetl w wątku >>
0 0

mysia

#6175896 Napisano: 22.03.2016 21:12:17 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
martynkamaria napisał(a):

luko922 napisał(a):

Ten konkurs D'aucy to jakaś kpina. Mogli nie robić w ogóle konkursu, jak chcieli sobie zostawić nagrody dla siebie. 

Czy oni informują na @ i proszą o wysyłkę danych adresowych? Czy trzeba szukać do nich kontaktu i samemu podsyłać? Nie wiem nawet jak skomentować ten konkurs. Zjechałam pół miasta i kilka sklepów żeby te zupki znaleźć. Tanie nie były. Wysyłane dwa zgłoszenia na dwie osoby. A wpadł kubeczek w sweterku raz, na drugą osobę nic. Rozdane garnki w konkursie - 1 zestaw z 4. Czyżby trzyosobowa komisja, której przydały się pozostałe trzy zestawy? emotka

Ktoś na forum pisał, że niby agencja narzekała na kiepsko opisane paragony i przez to nagród nie
rozdali, dziwny ten konkurs, całe szczęście nie skusiłam się na te zupy emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mysia

#6175541 Napisano: 21.03.2016 21:15:23 w Perełki czyli Małż -owiną zasłyszane
bruce napisał(a):

Mysia napisał(a):

Ja bardzo lubię ten cytat:
"Kupujemy rzeczy, których nie potrzebujemy, za pieniądze, których nie mamy, żeby zaimponować ludziom, których nie lubimy. "

A powiem Ci, Mysiu, że ten wpis rozłożył mnie jeszcze bardziej, niż wcześniej zacytowana przeze mnie stopka. Jest niesamowicie gorzki. Może dlatego, że - taki prawdziwy. emotka

No niestety..
No to na dobranoc pozytywniej emotka " Większość rzeczy którymi się martwisz, nigdy się nie zdarza" emotka Wyświetl w wątku >>
0 0