Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika mysia

mysia

#6190095 Napisano: 28.04.2016 17:50:26 w Kaufland konkursy
poprostuanette napisał(a):

sosna napisał(a):

arya napisał(a):

Czy już wszystkie maile poszły z konkursu wielkanocnego ?  emotka

Już wszystko wiem. Wielkie zero  emotka

A ja nie wiem, więc pytam: czy były e-maile?

były te maile czy nie? Bo są moje inicjały oraz miasto się zgadza emotka

Wygląda na to, że nie było emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mysia

#6190060 Napisano: 28.04.2016 17:15:03 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mama2006 napisał(a):

@banka-manka napisał(a):

mia napisał(a):

izak1000 napisał(a):

Już są  wyniki konkursu wielkanocnego  na stronie  Kaufland 

A poszły maile też?

Chyba nie.
Widzę swoje inicjały i miasto. Ale skrzynka pusta.

o właśnie też się miałam zapytać. też się widzę ale może to nie ja emotka

u mnie też skrzynka pusta, spoko dziewczyny to na pewno my emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mysia

#6190038 Napisano: 28.04.2016 16:40:29 w Wkurza mnie...
defed napisał(a):

100krotka napisał(a):

Streamline emotka Nigdy nie rozkminię tej agencji emotka

Próbuj dalej, mi się udało dopiero gdzieś za pięćdziesiątym SMSem emotka

haha jak zobaczyłam Twój radosny wpis to, aż miałam powędrować do tematu "Gratulacje dla wygranych" emotka gratuluję emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mysia

#6189464 Napisano: 27.04.2016 15:46:42 w Wkurza mnie...
defed napisał(a):

Wkurza mnie słowo LOTERIA oraz moja niemoc wobec wyborów Streamline.
Marzy mi się wygrać bluzę od Glade by Brise i wysłać ją w prezencie do Streamline, by wyrazić w ten sposób swoje uczucia do tejże agencji emotka

Ooo jak trafię bluzę to Ci ją prześlę, tylko im złożę autograf na plecach z pozdrowieniami, bo prędko do nich nic nie napiszę. Olewają mnie też, mam focha emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mysia

#6189455 Napisano: 27.04.2016 15:25:22 w Wkurza mnie...
Odebrałam dzisiaj chyba z 5 telefonów, dobija się do mnie mój operator z różnych numerów, od warszawskiego do normalnego nr kom. emotka a ja oczywiście odbieram z nadzieją, że coś wygrałam.. ostatnio mnie ciągle napastują, mam jeden numer może czas zmienić emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mysia

#6188957 Napisano: 26.04.2016 15:47:50 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
andii napisał(a):

nie wiem czy ktoś już dodał, ale tak wygląda ten kupon  z lewiatana.  za dużo miejsca na wenę nie ma emotka

no jak to nie ma? przecież można zawsze dokleić cudowną rozkładaną laurkę z serduszkami i rowerem emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mysia

#6188940 Napisano: 26.04.2016 15:29:35 w Wkurza mnie...
@banka-manka napisał(a):

ace napisał(a):

A co z kobietami które czują się mężczyznami/są w trakcie zmiany płci (albo na odwrót)? emotka A w ogóle to kobieta wąsa nie może już mieć?

Określenie że w konkursie mogą brać udział tylko kobiety lub mężczyźni to chyba nie byłoby zgodne z prawem? Bo dyskryminacja emotka To tak jakby powiedzieć, że w tym konkursie mogą brać udział tylko biali lub czarni emotka

http://whatannawe...dziejaussie-konkurs/
Właśnie dodałam do bazy - tylko dla czytelniczek, Panom dziękują emotka

hehe i w tym wypadku właśnie Pana by mi brakowało, Bali bez drugiej połówki? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mysia

#6188284 Napisano: 25.04.2016 15:47:00 w Wkurza mnie...
joan napisał(a):

ziolko napisał(a):

wkurzają mnie skutki uboczne po antybiotykoterapii.... emotka emotka

co za "cudo" kartonowe było? bo obecnie strona jest niedostępna

Kartoning na konkurs Gatta/FB (w bazie). Ale autorka na forum siedzi, więc i fotka została usunięta. Ale tekst Adriany Teresy W* na stronie Gatty pozostał, ma szansę na nagrodę emotka

PS: Nie zachęcam do czytania i ostrzegam: 18+. Żeby potem nie było, że po przeczytaniu... komuś mózg zryło.

No co Ty joan ja się inspiruję, szukam tylko idealnego kartonu, gładkie boki bez taśmy, nadruku.. nie łatwo taki znaleźć! Wyświetl w wątku >>
0 0

mysia

#6187845 Napisano: 24.04.2016 10:35:03 w Wkurza mnie...
edzia21 napisał(a):

Zgadza się...pomijając już sam fakt, że Państwa nie stać na samą wypłatę takich świadczeń - znam kilka osób (kobiet), które rzuciły swoje dotychczasowe posady żeby załapać się na 500 zł na wszystkie dzieci. Fakt, po co ma zarabiać np. 1300 zł pracując dzień w dzień po 8 godzin, kiedy może siedzieć w domu i łapać na konto po 1500 zł. Logiczne. Jednak emerytury, renty itd. nie biorą się z nieba. I tutaj kilka słów do Stamp2 - PO nie podniosło wieku emerytalnego "dla jaj" i żeby zrobić ludziom na złość. Niestety, ale przy takim tempie rozrzutności obecnej partii, za kilka lat będzie można pomarzyć o jakimkolwiek groszu na starość...a ten Twój wypominany "wiek emerytalny" przestanie mieć jakiekolwiek znaczenie. emotka  W wieku 70+ będziesz się modlił, żeby gdziekolwiek pracować, żeby mieć co do gara włożyć. (nie chcę być złym prorokiem)

Ja tam już dawno wywaliłam ze swojej głowy słowo "emerytura" i zastąpiłam je (póki co skromnie) "rachunkiem oszczędnościowym" Wyświetl w wątku >>
0 0

mysia

#6187843 Napisano: 24.04.2016 10:27:55 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mdepfs napisał(a):

Kto bierze udział w konkursie Niech otuli cię natura w Hebe? Macie w ogóle jakieś doświadczenia z Streamline? Co oni lubią? Śmiesznie, ambitnie, wierszyki, proza? Ktoś coś ? 

Sama bym chciała wiedzieć  emotka jeszcze u nich nic nie wygrałam  emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mysia

#6187740 Napisano: 23.04.2016 19:40:02 w Dziś cieszę się z.....
giulietta napisał(a):

cieszę się z dzisiejszej mega metamorfozy sponsorowanej przez Nivea Polska emotka  jak szaleć to szaleć emotka

hihi super emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mysia

#6187207 Napisano: 21.04.2016 21:37:53 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
stefania7 napisał(a):

Wiesz, tu już niejednokrotnie wygrywano i bez żadnego paragonu, także z jednym masz spore szanse emotka

FAKT emotka
bzowapani napisał(a):

To loteria emotka A w loterii wszystko się może zdarzyć emotka

Niech więc się zdarzy emotka
doris1 napisał(a):

A ja wiem, że loterie mają to do siebie, że jak mam wygrać to wygrywam 1 (słownie: jednym) paragonem emotka

emotka
No to trzymam za nas kciuki emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mysia

#6187135 Napisano: 21.04.2016 18:50:25 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
nkba napisał(a):

Mysia napisał(a):

nkba napisał(a):

defed napisał(a):

brudny napisał(a):

Bogdan A.95419 Bluza
Dominik A.98527 Bluza
Halina A. 96750 Zestaw produktów

Dzisiejsze wyniki z glade, paragony dziwnie zbliżone, a i inicjały te same ... drukarze wciąż rządzą, nic nie wyeliminowali...

a do tego dochodzą tacy, co maja 15 paragonów i każdy wysyłają po 10 razy, na różne dane... emotka

Rany! to tak też można? O ja naiwna! emotka

Spoko ja bardziej naiwna, zgłosiłam tylko 1 paragon emotka

Więc trzymam kciuki, żebyś właśnie tym jednym wygrała emotka  

Wzajemnie emotka ale chyba będzie ciężko 1 paragonem odjechać na rowerze emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mysia

#6187131 Napisano: 21.04.2016 18:41:19 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
nkba napisał(a):

defed napisał(a):

brudny napisał(a):

Bogdan A.95419 Bluza
Dominik A.98527 Bluza
Halina A. 96750 Zestaw produktów

Dzisiejsze wyniki z glade, paragony dziwnie zbliżone, a i inicjały te same ... drukarze wciąż rządzą, nic nie wyeliminowali...

a do tego dochodzą tacy, co maja 15 paragonów i każdy wysyłają po 10 razy, na różne dane... emotka

Rany! to tak też można? O ja naiwna! emotka

Spoko ja bardziej naiwna, zgłosiłam tylko 1 paragon emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mysia

#6187128 Napisano: 21.04.2016 18:38:38 w Gratulacje! Dla wygranych!
normafia napisał(a):

asantesana napisał(a):

normafia napisał(a):

Dziękuję wszystkim i życzę głównych nagród.  emotka

Wielkie gratulacje! Jak Ty to robisz, nawet Ci po piętach nie mogę deptać  emotka

Dziękuję emotka Warto pamiętać, że nagroda, to rekompensata za wcześniejsze porażki emotka

Mam nadzieję, że i do mnie rekompensata w końcu trafi, bo póki co Streamline mnie totalnie olewa emotka
Jeszcze raz ogromne gratulacje, cudowna nagroda!
No i gratulacje wycieczek, jeju ale dzisiaj na forum radośnie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mysia

#6186724 Napisano: 21.04.2016 08:28:48 w Gratulacje! Dla wygranych!
Dopisuje gratulacje dla reszty emotka  brawo dziewczyny! Wyświetl w wątku >>
0 0

mysia

#6186545 Napisano: 20.04.2016 18:36:26 w Gratulacje! Dla wygranych!
Gratulacje edzia21! emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mysia

#6186485 Napisano: 20.04.2016 16:56:22 w Wkurza mnie...
bruce napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

magdal14 napisał(a):

Wkurza mnie ten bałwan, z którym jestem teraz już tylko dla dziecka. Nic go nie interesuje, wieczny 30letni dzieciak.

Popełniasz największy błąd swojego życia, jeśli jesteś z mężem tylko i wyłącznie dla dziecka.Malec kiedyś dorośnie, a Ty zostaniesz z człowiekiem, którego nie kochasz.Czym prędzej się wymiksuj z takiego układu!!!!

emotka DOKŁADNIE! emotka
W temacie - wkurzają mnie ostatnio mrówki. Wiem, wiem, "mokry, zimny rok", "tak to jest, gdy za ścianą ogródek", ale na litość - ileż można tego spotykać w domu!? No, dosłownie są WSZĘDZIE! emotka emotka

Oj tam mrówki, mnie wkurzają KLESZCZE brrrrrrrrremotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mysia

#6186445 Napisano: 20.04.2016 16:05:23 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Myślałam że w tym tygodniu to mi się z prince polo uda emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mysia

#6185936 Napisano: 19.04.2016 15:37:54 w Dziś cieszę się z.....
mdepfs napisał(a):

Dziś wykupiliśmy wyjazd na Dominikanę za wygrane bony w zeszłym roku <3 cudowne uczucie ^_^. Do wyjazdu zostało równe 7 m-cy emotka

Wspaniale! Ja mam nadzieję, że jeszcze mi się trafi jakiś bon przed wakacjami bo też bym w jakieś piękne miejsce poleciała emotka a dziś cieszę się, że pozałatwiałam kilka ważny spraw i mam je już z głowy emotka Wyświetl w wątku >>
0 0